Életre kelt Marcsa pinája


Tom farka és Marcsa pinája életre kel.
Ez a random és papid kaland annyira jól esett Tomnak a házitanítónak, és Marcsának a cselédnek is, hogy már másnapra randevút beszéltek meg.
Akkor este tízkor bejössz a szobámba, kérlek Marcsa drága – kérlelte Tom Marcsát
- Hát na, jól van, ha már ilyen szépen kérődzik a fiatalúr – válaszolta Marcsa.
Úgy is lett, a két fiatal már meztelenül ült egymással szemben, az ágyon. Ültek a lábuk fél-terpeszben kábé egy arasznyira volt a két nemi szerv egymástól. Tom néha előrehajolt és csókolgatta Marcsa száját, nyakát, mellét. A mellét amúgy is simogatta markolászta, bimbóját pedig hegyezgette. A cuppanásokon sóhajtozásokon kívül csend volt, amikor is egy szép férfias bariton hang hallatszott:
- Oh be csodás kapu bejárat itt a szemem előtt. Ez a mennyek bejárata.
Marcsa és Tom hang irányába fordultak, vagyis lenéztek és meghökkenve látták hallották, hogy Tom farka beszél.
Meglepetésük csak fokozódott mikor Marcsa pinája is megszólalt vidám kedves női hangon:
- Ez szép bók volt nemes lovag, te is fess legény vagy, még így is, félig dagadva, de az erek már kidagadva. Áruld el neved.
- A becsületes nevem egyszerűen Toldbe, és téged szép hölgy hogyan szólíthatlak?
- Az én nevem Cumcsi – válaszolt Marcsa pinája, szemérmesen nagyajkát mozgatva.
- Mindig ilyen szemérmes vagy? - kérdezte Toldbe
- Csak szavakban, tettekben mindent magamba szívnák.
- Gyönyörű vagy Cumcsi, ez a csodás kapu, a csillogó nedves nyilás, a harmatos nyúlós nedű, a kedves kócos hajad, ahogy körbe göndörödik. Gazdám nyelve is duzzad mozog, hát még én a fallosza, csak úgy tódul belém a vér, de egy kicsit még szégyenlős vagyok – udvarolt Toldbe
- Én is szégyenlős vagyok, hogy elcsöppen az örömkönnyem, hol elapad, de közeledésed mindennél jobban kívánom. Növekedj, nyújtózz, gyere közelebb, és gazdádnak is szólj, puszilj meg - mondta Cumcsi és intett a csiklójával. Tom pedig még közelebb tette a popóját és a farkát, Marcsa pinájához.
- Így jó lesz, most már itt ez a szép makkfej, látom már keményedik, duzzadozik, fénylik, most már simogathatsz, döfködhetsz csókolhatsz – hálálkodott Cumcsi
- Igen-igen, ahogy kéred, fentről kezdem, csiklódat ezt a kis ékszer gömböt kezdem csókolni paskolni, fényes makkfejemmel. Aztán szép lassan megyek lejjebb, körbe szépen lassan, a rejtélyes, rózsásan fénylő nyílásba, a kéjnek barlangjába éppen csak bekukkantok, kicsit jobban döfködök, de nem megyek be, pedig érzem a szívóhatást. Most még lejjebb megyek az alsó hajlatba és az alsó nyílást is megcsókolom. Megcsókolom popódnak lukát is.
- Ah de finom, már sírok örömömben, folyik a nedű belőlem, szívnálak már Toldbe. De előtte látom két szép golyód hintázni, azokat is dörgöld hozzám.
- Alig várom Cumcsi, akkor most kezdjük lentről és haladjunk felfele. Csak nehogy beszívd nemes golyóim, még szükségem lesz rájuk.
- Most pedig Toldbe, gyere még közelebb izmos lüktető, keményedő testeddel simogasd, dörzsöld végig az egész bejáratot, fényes makkfejed puszilgassa kapum belső nyílását.
- Igenis hölgyem, már itt vagyok a meleg nedves rózsaszín puha luknál, mennék tovább.
- Csak óvatosan, most lassúak, kéjesek vagyunk, nem úgy mint a múltkor. Akkor belém nyomultál keményen, nem mondom az is jó volt, de ez más, most lassan Toldbe leszel
- Lassan kéjesen haladok a puha, síkos, de izmos meleg vaginába, örvénylő mozgások szívnak egyre beljebb.
- Most állj meg nézz körül, forgolódj, döfködj mindenfelé, fedezd fel a vulvám. Várd, meg amíg nedves hüvely hívni és szívni fog.
- Már érzem a szívóhatást, akkor megyek tovább, lassan haladok forgolódók, döfködök.
- Ház ez pinaszorítóan jó, érzem már tövig nyomtad, golyóid popómat verdesik, ágyékod csiklómat dörzsöli, izgatja, tested töve az egész bejáratot döngöli, makkfejed méhszájam döfködi, eres tested hüvelyem masszírozza, egy kis dudor G pontom nyomkodja. Mindketten lüktetünk sírunk örömünkben. Akkor most így mozogj ütemesen, ha lehet percekig, vagy a világ végéig.
Várjál szólók a gazdámnak, Marcsának, hogy nyúljon, le fogja meg tövedet. A farok tövét, hallod Marcsa.
- Nekem is faszszorítóan jó, tudom, mit kell csinálni; percekig kicsiket ütemesen, aztán kicsit nagyobbat, aztán gyorsítva, majd lassítva, érzéssel percekig, vagy a világ végéig. Fokozódik, a kéj altestemben már gyűlik a dinamit, te vagy a legcsodásabb pina drága Cumcsi.
Szólók a gazdámnak, Tomnak, hogy nyúljon le és csippentse a csiklód, de érzéssel.
- Igen-igen Toldbe, még percekig vagy a világ végéig, fokozódik a kéj, altestemben már gyűlik a dinamit, te vagy a legcsodásabb fasz, drága Toldbe. Ha lehet még jobban toldbe. Fokozd az ütemet. Robbanjunk együtt.
- Robbanjunk együtt, durr, lövök, lüktetek hullámzok. A meleg fehér ondó csak folyik, fröcsög belőlem.
- A meleg fehér ondó eláraszt, kéjesen fürdök benne.
Fasssz, gecccci, fasssz, geecccci – lüktetek hullámzok.
- Hát ez kurva jó volt, olyan vagyok, mint a vizes gumimatrac, amiből most engedik a levegőt – liheg Toldbe
- Hát én is nagyot élveztem, jól megbasztál, olyan vagyok mosott ruha, amit most teregetnek, még remegek. De mégis kellemes, nyugis, ez az állapot – válaszol Cumcsi
- Én pedig sajnálom, hogy vége.
- Majd folytatjuk, reméljük.
Pár perccel később Cumcsi és Toldbe újra szembe ülnek, de kókadtam, békésen, először Cumcsi szólal meg:
- Hát akkor, viszlát Toldbe
- Viszlát Cumcsi, remélem, látjuk egymást.
Majd Tom szólal meg:
- Hát ezek jól kibeszélgették magukat.
- Meghiszem aztat, a pinám okosabb, mint én – válaszol Marcsa

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Az örömök szállodája


Enzós Niki a pihenőidejét töltötte és BP belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
-Elnézést a tegnapi miatt!
Enzós....

Női bugyis fasz


Egy sztorit szeretnék elmesélni, azok közül, amik eddig történtek velem. Volt jónéhány, de ez az egy felejthetetlen volt.

Bi srác vagyok, 25 éves, kissé lányos külsővel. (vékony test, formás popsi) Szeretem a szexi női ruhákat, nőkön és magamon, vagy a partneremen is.

Történt egyszer, hogy neten, egy szexpartner kereső oldalon hirdetést adtam fel, miszerint alkalmi ka....

Elkaptam egy fiatalabb fiút


Egy meleg május délutánon ültem az irodámban, s vártam hogy végre megszólaljon a telefon. Az épületben már csak a takarítók zaja hallatszott, amikor végre megcsörrent:
- Szia! Itt vagyok a parkolóban.
Elindultam, s az alatt a pár perc alatt gondolatok ezrei kavarogtak a fejemben:
- Kell ez nekem? Miért mondtam neki igent? Hiszen fiatal! Én harminchat, O huszonhárom! Úristen! H....

Niki geci


Niki geci

30 éves elvált nõ vagyok kicsit el hanyagoltam magam telt karcsu vagyok de nem kövér. A házaságom egy nula volt a férjem nem tudott örömet okozni. El váltunk albérletbe költöztem . A munkám bó elengettek nem tudtan fizetni a lakbért a fõ bérlõm álamdóan telefonált hogy ki rak. Egyszer csöngettek õ volt az egy 50-es pocakos pasi le ült a karos székbe és közölte hogy pakoljak.....

Érzéki Szex a zuhany alatt


A tálca kemény volt és hideg. Éreztem, hogy megborzong rajta a testem.
Libabőr borzongatott, és éreztem, hogy a bimbóim megkeményednek. Persze ehhez az is hozzájárulhatott, hogy meztelen voltam. Sikerült elhelyezkednem úgy, ahogy parancsolták: az oldalamon feküdtem, és vártam, hogy a tálca átvegye testem melegét.
- Felmelegíthette volna - mormoltam.
- Hát persze - mondta a sé....

A fétis imádó


Randira mentem. Megbeszéltük, hogy a Rákóczi úton az Urániával szemben találkozunk. Zsuzsi ért oda előbb, én csak pár perc késéssel futottam be. Már ott ácsorgott a sarkon, egy orvosi műszerbolt előtt. Intettem a túloldalról. Akkor már néhány hónapja ismertem Zsuzsit.

Á, már zöld! Elindultam a Rákóczi túloldalára. Mosolyogva nézett. Mindig ilyen természetesen mosolyog. Csak én vigy....Szextörténet címkék

apám is | szilveszte | sára és csabi, a lakótárs | apámmal | baszd a seggem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.