A kanos mikulás és a feleség


Csaba nyomorultul érezte magát. Kemény hónap volt ez az egyedülálló férfi számára, a legrosszabb, amiben valaha is része volt huszonkilenc életévében. Elég nehéz volt elviselni, hogy a leépítések miatt elveszítette állását, de hetekkel később, amikor új állást talált, elvesztette barátnőjét, ami tovább rontotta a hangulatát. Nem hitte volna, hogy a dolgok a jelenleginél valaha is rosszabbra fordulhatnak. Azután ebben a székben találta magát, és megtanulta, mi is valójában a megaláztatás.
Csaba napjai végtelen hetekig a kiabálások és szagok, a fájdalmak és sértegetések kínzó borzalmává váltak, amelyek kimerítették. A szék a poklává vált, attól a pillanattól kezdve, hogy felvette az átkozott egyenruhát, egészen addig a pillanatig, amikor éjszaka hazatántorgott. De nem tehetett mást, mint félretéve a büszkeségét kimondta:
-Ho, ho, ho! Jó kisfiú voltál idén?
Karen elmosolyodott magában, miközben a sorban állt, és hallgatta a Mikulás mennydörgő hangját. Csaba régi barátja volt a férjének, Jácintnak és neki. Ahogy csak lehetett ott voltak mellette, amikor elvesztette az állását, majd szakított a barátnőjével. Csaba túl büszke volt, vagy túlságosan zavarban volt ahhoz, hogy bármiféle jótékonyságot elfogadjon. Még azt is próbálta leplezni, hogy a helyi bevásárlóközpontban volt kénytelen Mikulásként elhelyezkedni, de Jácint rájött.
Csaba könyörgött neki, hogy egyik barátjuk se tudja meg, és egyikük se legyen a bevásárlóközpontban, amíg ő dolgozik. Az élete kétségbeesett megaláztatássá vált, és csak abban reménykedett, hogy átvészeli a szezont anélkül, hogy ismerősei tudnának a helyzetéről. Ennek az ünnepi időszaknak annyi volt, és csak minél gyorsabban túl akart rajta esni. A következő év már biztosan jobb lesz.
Sok más emberhez hasonlóan Karen is a bevásárlóközpontban volt két nappal karácsony előtt, és őrülten küzdött hogy az utolsó pillanatban ajándékokat tudjon venni. Igazából a vásárlás nagy részét befejezte. Ez csak egy ürügy volt, hogy eljöjjön a bevásárlóközpontba és meglátogassa Csabaet.
Karen egy kicsit kacér volt a baráti körükben. A legtöbben -köztük a férje is- elkönyvelték, hogy ez a személyisége része. Csaba imádta minden ilyen pillanatát, és Karen jól tudta, milyen hatással volt a viselkedése a férje barátjára. Több mint három éve kezdődött, amikor Karen és Jácint először randevúztak. Csaba nem titkolta, hogy szerinte Jácint roppant szerencsés ember.
-Ho, ho, ho! Boldog karácsonyt, kicsi Susan! Ügyelj hogy jó kislány legyél, mert a Mikulás mindig figyel!
Csaba elmosolyodott bozontos szakállán keresztül, miközben a lány lemászott az öléből, és az anyjához sietett. A fényképezőgép alaphelyzetbe állítása közben egy gyors levegőt vett és megfordult, hogy megnézze, ki következik a sorban. A lélegzete elakadt a torkában, ahogy a vér az arcába zúdult. Több volt, mint a szégyen, ami kipirosította a bőrét, ahogy a tekintete Karen alakján járt, és a lány huncutul vigyorgott vissza rá.
Még mindig a húszas évei közepén járva, Karen soha nem szégyellte megmutatni a testét. Sokan azt mondták, hogy túl vékony, de ezek a megjegyzések általában olyan nőktől érkeztek, akik nem tudták kontrollálni a súlyukat. Csaba és sok férfi nagyra értékelte vékony testét enyhe, nőies íveivel. Szokása volt, hogy egy-két mérettel kisebb ruhát hordjon, és ez a nap sem volt kivétel. Levette hosszú kabátját, és a karjára terítette.
A kinti időjárás ellenére szoknyája néhány centivel a térde fölött ért véget, és megmutatta hosszú, egészséges lábait, és villantott egy csipetnyit formás combjaiból. Fekete, kötött pulóvert viselt. Ahogy mozgott, a dereka egy hüvelyknyire látszott, és a rugalmas pulóveranyag a mellei köré feszült. A tetején komoly dekoltázs mutatta meg a mellkasa felső részét. Dús barna hajjal keretezett, bájos arcába nézve Csaba nem tudta nem észrevenni, hogy az arcán lévő, halványbarna szeplők a mellkasának fedetlen bőrén is felvillantak. Hirtelen azon kezdett töprengeni, hogy testének vajon mekkora részének vannak hasonló jegyek.
Csaba megrázta az övét, amikor az elf segítő bejelentette, hogy a következő személy lépjen fel az emelvényre és üljön a Mikulás térdére. Megmozdult a nagy széken, Karen pedig előreugrott, és az ölébe vetette magát. Hátra ficánkolt úgy, hogy a jobb popsifele a férfi ágyékát súrolta.
-Mi a fenét csinálsz itt? -sziszegte Csaba a fülébe, miközben mosolyogva hátradőlt.
A parfüm egy leheletnyire megakadt az orrlyukaiban. Kellemetlen mocorgás jelentkezett ott, ahol meleg nyomást érezte a farkán.
– Csak azért jöttem, hogy átadjam a Mikulásnak a kívánságlistámat. – vigyorgott Karen, és hátra nyomta a csípőjét.
Elakadt a lélegzete, amikor érezte, hogy valami keményen nyomja vissza, és idegesen felkacagott.
– Azt hiszem, már tudom, mit kíván maga a Mikulás!
-Ne csináld már Karen! – nyögte Csaba, miközben a fényképezőgépbe nézett, és elmosolyodott.
-Kisgyerekekkel kell dolgoznom. Nem fog jól elsülni, ha egy kislány ezt észreveszi. Lepillantott a középső részére.
– Rendben.. Viselkedek. Van egy kis bevásárolni valóm, de talán később találkozhatunk. Mikor szabadulsz? – duzzogott a lány.
Csaba megrázta a fejét, és próbált nem mosolyogni.
-Egy óra múlva. Találkozunk az öltözőnél, a mosdóknál!
– Rendben! Köszönöm Mikulás!
- Ho, ho, ho! - bömbölte Csaba, amikor Karen felállt, és újra rávigyorgott, mielőtt elsétált volna.

– Sajnálom, hogy így rajtad ütöttem. – mondta Karen, miközben Csaba kinyitotta előtte az ajtót.
Beléptek a bevásárlóközpont dolgozóinak szünetekre és egyenruhaváltásra használt területére. Nem volt egy elbűvölő szépségű részleg, de meglehetősen nagy volt, tele asztalokkal, kanapékkal és szekrényekkel.
– Tudom, hogy nem akartad, hogy ezt bárki is lássa.
– Ne aggódj! – mondta Csaba, miközben lehúzta a szakállát, és lerántotta a fehér, puffadt parókát és az élénkpiros kalapot. Komoran meredt rájuk.
– Nem tudom, mi volt rosszabb. Hogy elveszítettem Trishát, vagy hogy ezt a munkát kell végeznem.
Összehúzott szemekkel nézett fel Karenre.
– Senki más nem tud erről, igaz?
– Nem. Csak Jácint. A titkod holnap is biztonságban lesz. – mosolygott magabiztosan a lány.
Jácint és Karen az első összeköltözésük óta évente karácsonyi partit rendeztek a baráti társaságuknak. Idén lesz egy új attrakció. Jácint sok meggyőzés után rábeszélte Csabaet, hogy Mikulásként jelenjen meg a partin. Legfeljebb pár óra lenne, épp elég hosszú ahhoz, hogy az újdonság elkopjon, és ő is átöltözhet, és csak egy vendégként csatlakozhat a bulihoz. Csaba keresne néhány dollárt, és mindenki elégedett lenne.
– Még mindig nem tudom, hogyan beszélt rá! – morogta Csaba, miközben kihúzta a párnázott álhasat az öltözékéből.
Karen végignézett rajta. “Egyértelműen szüksége van a has körüli párnára.” -könyvelte el magában. A nyáron időnként látta őt félmeztelenül, és mindig lenyűgözte Csaba rengeteg edzésének látható eredménye.
–Tudta, hogy nem tudsz nemet mondani nekem. -kuncogott a lány.
Csaba arca hirtelen elkomolyodott.
–Egyébként hogy vagytok?
-Ó, tudod… jól elvagyunk. Mókás hogy évekig tudsz élni valakivel, de amikor összeházasodtok minden komplikálttá válik. De megoldjuk! Nem szeretkeztünk túl sokat. Ez valahogy hiányzik.
Karen hátradőlt az egyik asztalnak, és felnézett Csabare.
-Ez nagyon hiányzik nekem. De mi van veled? Milyen a szingli lét a szexuális életben?
Csaba felvonta a szemöldökét, és közelebb lépett hozzá. Szíve hirtelen hevesebben dobogott a mellkasában. Karen részéről nem volt meglepő, hogy flörtölt, vagy ilyen nyíltan kimondta a véleményét, de soha nem tette, amikor egyedül voltak. Volt benne valami, amit még soha nem látott. Talán a figyelem hiánya a hálószobában volt az, ami szexuális atmoszférát árasztott. De lehet, hogy csak a saját elhanyagoltsága miatt lát bele túl sokat a dologba. Megköszörülte a torkát, és félrenézett, amikor azon kapta magát, hogy a lány dekoltázsát bámulja.
Karen észrevette a pillantást, és azt, hogy merre néz. Az elmúlt három évben szinte minden alkalommal észrevette, amikor ugyanabban a helyiségben tartózkodtak. A bevásárlóközpontban alapvetően Csabaet kereste, de nem csak azért, hogy a Mikulás-szerepében lássa.
Kedvelte Csabaet, és mindig is tudott vele beszélni bármiről, bár a szexről sosem beszéltek igazán. Korábban soha nem volt vele problémája, és az intimitás hiányát nem csupán szexuálisan találta frusztrálónak. Egyedül állt vele, a szemébe nézett, és tudta, hogy többet akar tenni, mint beszélni.
-Nem is olyan rossz. Felfedeztem, hogy kétkezes vagyok, szóval ez is valami.
A fiú elmosolyodott, és közelebb lépett, amennyire az invitálás lehetővé tette. Mindig szeretett a lány közelében lenni. Miközben bal csípőjét az asztalnak támasztotta, hogy továbbra is szembe tudjon nézni vele, Karen a tenyerét az asztalra tette, és megfeszítette a mellkasát. Egyenesen a fiú szemébe nézett, és kissé széttárta a lábát. Visszafogott gesztus volt, de Csaba elég jól ismerte Karent ahhoz, hogy felfogja és megértse, mi ez: egy kihívás.
– Én jobban szeretem a jobb kezet! – suttogta a lány és Csaba nem tudta nem észrevenni a pirulást az arcán és a mellkasán.
A fiú szemei elkerekedtek, ahogy a lány jobb keze elhagyta az asztalt, és a Mikulás nadrágján keresztül megsimogatta a hímvesszőjét. Az azonnal megkeményedett, és visszanyomta a szövetet.
– Természetesen egy ideje semmi sem ért hozzám, szóval ez megváltozhatott.
– Azt hiszem, nekem is tetszik a jobb!
Csaba nagyot nyelt, miközben közelebb hajolt. Most már elég közel voltak ahhoz, hogy érezzék egymás melegét. Karen a szemébe nézett, miközben a fiú jobb keze megsimította a csípőjét, mielőtt lecsúszott, hogy megtalálja a szoknyája szegélyvonalát. A lány zihált, ahogy a forró kéz megérintette a belső combját.
Csaba habozott, miközben józan esze vész-szirénával figyelmeztette, hogy mire készül. Persze régebben is flörtöltek, és játékosan összeérintkeztek, de ilyesmit még soha nem tettek. A szexuális igény szinte kézzelfogható dolog volt, ami Csaba-et még akkor is hajtotta, amikor figyelmeztetés szirénázott a fejében.
Megállt, és elkezdett visszahúzódni, amikor Karen keze határozottan rámarkolt a péniszére a nadrágján keresztül. Szemei elkerekedtek. A furcsa, új játék nagyon komoly fordulatot vett, és Csaba nem akarta kihagyni ezt a lehetőséget.
A fiú enyhén meghajolt, szeme lefelé mozdult. Tekintete rátapadt a cicihúsra, ami most már jól látható volt, és felfelé csúsztatta a kezét a comb belső részének selymes bőrén. Karen csak annyira nyitotta szét a lábát, hogy a keze elérje a célt. Érezte a punciból áramló forróságot, ahogy ujjai a bugyi szélét súrolták. Kettőt becsúsztatva alá, érezte a lány nemi szervének borotvált bőrét és a külső ajkának nedvességét.
Mindketten szétugrottak. Karen gyorsan megigazította a szoknyáját, miközben Csaba háttal fordult az ajtónak, és a sátrat igazgatta a nadrágjában, hogy elrejtse az éppen belépő férfi elől. Az felvont szemöldökkel nézte kipirult arcukat, miközben felkapott egy zacskót a kanapéról, és elindult kifelé. A pár félénken mosolygott egymásra, és Karen gyorsan felkapta a kabátját.
– Én…
– Igen, én is...
– Holnap találkozunk! – mondta Karen, miközben kisietett az ajtón.
Csaba nézte a fenekét és a lábszárát, ahogy távozott, és megrázta a fejét. Lassan az orrához emelte a jobb kezét, és becsukta a szemét, mélyeket lélegzett. Hosszúnak ígérkezett az éjszaka.

Nem volt olyan rossz, mint ahogy Csaba gondolta, de ez relatív volt az elmúlt heteket tekintve. Körülbelül egy órával a buli kezdete után érkezett meg, és vidám kiáltással tört be a házba a vendégek dudálása és zaja közben. Idegtépő belépő volt, de nem azért, mert ő volt a Mikulás. Nem volt alkalma beszélni Karennel előző napról, vagy arról, hogy mit fog mondani Jácintnak… ha egyáltalán beszél vele róla. De amikor belépett, mindketten kedvesen fogadták és Karen semmi jelét nem adta, hogy a találkozás a fejében járt volna. A következő néhány órában egy nagy, párnázott széknél volt a helye, miközben a férfiak és a nők egyaránt eljátszottak, hogy szegényes álcája ellenére nem ismerik és tényleg ő a Mikulás. Minden tőle telhetőt megtett, hogy fenntartsa a megjelenést, még cukorkát is osztott, amikor elmondták neki a kívánságlistáikat.
Csaba az idő nagy részét azzal töltötte, hogy két barátját figyelte, de különösen Karent. Kettejük között a szokásosnál is nagyobb feszültség volt. Diszkrét távolságot tartottak, még a szemkontaktust sem létesítették, pedig ugyanabban a szobában álltak. A fiú arra gondolt, hogy ha az ő felesége lenne, soha nem tudná abbahagyni a megérintését.
Alkalmi buli volt, és a bulizók lazán öltöztek. Karen egy fekete, öv nélküli nadrágot viselt, és egy egyszerű, fehér inget, ami szokás szerint túl kicsi volt és csábítóan tapadt a testéhez. Feszes, hetyke kebleit a vékony anyagon keresztül jól látható melltartóba zárta. Úgy tűnt, mintha a tökéletesség szem előtt tartásával faragták volna őket. Barna, vállig érő haja szabadon az arca köré hullott, így mélyebb barna szemei még jobban kiemelődtek. Lenyűgöző volt.
Az ölében ülő, ötévesként viselkedő férfiak újdonságereje nagyon hamar elfogyott. Még Jácint is kipróbálta, de csak azért, hogy megkérdezze, hogy van a vendége. A nők esetében más volt a helyzet. Határozottan élvezte az egyes nők testének különböző érzéseit, és azt, ahogy flörtölnek vele, miközben elmondták neki minden piszkos kívánságukat. Kínszenvedéssé vált, hogy kordában tartsa magát bő nadrágjában, amikor a feszes popsik a lábán pihentek, a mellek pedig az arcába nyomultak.
A legrosszabb az volt, hogy Karen négy kört fordult, és minden alkalommal bejelentette a Mikulásnak, hogy egy kicsit spiccesebb és felizgultabb, mint korábban. Nem csak Csaba saját vágya játszott az elméjével. Karen flörtölt, de a jobb kézzel való megkönnyebbülésre való állandó utalások mellett nem volt kétséges, hogy az előző nap is a fejében járt.
– Ho, ho, ho, kislány! Jó voltál? –kérdezte Csaba a lány utolsó látogatása alkalmával, amikor Karen az ölébe vetette magát.
– Igen, Mikulás! De gyerek még az éjszaka! – suttogta rekedten Karen.
Csaba összerándult ültében, amikor megérezte, hogy a lány egyik keze a nadrágján keresztül próbálja átfogni a félkemény péniszét.
2
Csaba megragadta a csuklóját, és eltartotta a kezét. Körülnézett, hogy megbizonyosodjon róla, nem vették észre, és Karen szemébe nézett. Spicces volt és barna szemei enyhén csillogtak, de korántsem volt esztelenül részeg. Akár nehézségei vannak a házastársával, akár nem, még mindig csak a barátja volt, a férje pedig még mindig ugyanabban a szobában tartózkodott. Miközben Karen vigyorogva felugrott az öléből, úgy döntött, hogy mindent megtesz azért, hogy elkerülje őt az éjszaka hátralévő részében. Majd beszél vele az ünnepek után, amikor kijózanodik, és lesz ideje kidolgozni valamilyen megoldást a problémájukra a barátjával.
Csaba felnyögött, amikor Karen ötödször is közeledett. De ahelyett, hogy helyet foglalt volna, a lány odahajolt, és a fiú arcába mosolygott.
– Lejárt az idő! Gyerünk! Megmutatom, hol lehet átöltözni!– kuncogott boldogan. Felegyenesedett, és elindult. Csaba felállt és felkapta az ajándékos zsákját, amiben a váltóruhája volt.
– Ho, ho, ho! Boldog Karácsonyt mindenkinek! – bömbölte, és megragadta ál-pocakját. Anélkül, hogy megvárta volna a választ, megfordult, és gyorsan követte Karent a konyhába, majd le a lépcsőn az alagsorba. A lány átvezette a részben kész pincén keresztül a “menedékbe”. Ez egy nagy szoba volt a pince hátsó részében, ami irodaként és általános pihenőhelyként működött. A buliból a zene és a nevetés csak halk zúgásként hallatszott a háttérben. Karen becsukta mögöttük az ajtót, és Csaba nem vette észre, hogy be is zárta. A lány a fiúra nézett, amint az az asztalra tette a táskáját és a nyelvével megsimította az ajkát.
-Jó egy kicsit kimozdulni onnan. Nagyon meleg van odafent. – mondta, miközben levetette magát a bőrkanapéra.
-Aha… – csak ennyi jutott eszébe Csabának, miközben lehúzta műszakállát.
A szoba tényleg sokkal hűvösebb volt, mint az emeleten, és látta a hőmérséklet hatását a lány mellbimbóira. Megkeményedve a melltartó és a blúz anyagához nyomultak. Karen egy pillanatra rájuk nézett, mielőtt felállt. Tántorgott egy lépést, és szégyenlősen elmosolyodott.
-Azt hiszem, kicsit túl keményen kezdtem. Kicsit szédülök.
Csaba tudta, hogy közel sem olyan részeg, mint amilyennek láttatni akarta. Nyelt egyet és az ajtóra pillantott, miközben a lány megmozdult mellette. Figyelte Karen mozgását, ahogy lábujjhegyre állva igyekezett elérni az ő magasságát, de mégis meglepte, amikor ajkai találkoztak az övéivel. A szája kissé nyitva volt, és meleg nyelve hozzáért az övéhez. Csaba zihált, és hátralépett.
– Jaj.. Várj egy kicsit! – lihegte.
– Minden rendben van, Mikulás! – dorombolta Karen.
A hangja szinte távoli volt és a szeme álmosan nézett rá. Kinyújtotta a kezét, és visszatette a szakállát a helyére.
-Karácsonykor mindig adsz. Itt az ideje, hogy valaki visszaadjon!
A lány közelebb lépett, és Csaba meg sem próbált hátrálni, miközben áhítattal bámult rá.
-A nyavalyás manóm hetek óta nem nyúlt hozzám. Megérintsz, Mikulás?
Újra megcsókolta. Vékony karjai a derekához értek és megérintették a csípőjét ott, ahol a párnázás véget ért. A fiú egy pillanatig bámult rá, majd lehunyta a szemét, és visszacsókolt. Lehajolt, hogy a lány talpra ereszkedhessen. A hímvesszője teljes keménységgel lüktetett és sátorozta nadrágjának laza anyagát. Előre tolta a csípőjét, miközben Karen maga felé húzta, és a farkát a hasába szúrta. Csókolózásuk lassúról és felfedezőről hangosra és vadra változott, a légzésük pedig tombolóvá vált. Csaba jobb keze felcsúszott a lány testén és megfogta tökéletes mellét. Annak nagy része a kezébe illeszkedett, ahogy Karen előre döntötte a mellkasát. A fiú megforgatta, és háttal magához húzta a testét. A lány a popsiját hátranyomta a sajgó, kemény farkának, miközben a fiú bal kezével a cicijét simogatta. Csaba másik keze megfogta a másik mellét, de csak egy pillanatra, mielőtt lecsúszott sima hasára a nadrágja derekáig.
– Ó, igen, Mikulás… – nyögte Karen, miközben a fiú keze beleügyeskedte magát a nadrágjába, és ujjai ügyesen becsúsztak a selymes bugyi alá.
-Mmmm, Mikulás, kérlek érints meg! Kell az érintésed!
Karen hátrafordította a fejét, Csaba pedig újra megcsókolta. Álszakálla csiklandozta a lány bőrét. Karen dorombolt, miközben a fiú ujjai megérintették szeméremajkának borotvált bőrét. Csaba mutatóujja megsimogatta a csiklóját, és a lány megborzongott. Csípőjét előre nyomta a fiú kezéhez, majd vissza a farkához. A mennyországban volt és elveszett az elhanyagolt teste érintésének érzéseiben.
Csaba ugyanúgy elveszett. Nyelvük táncot járt egymás szájában. Olyan volt a lány íze, mint a rum és a cseresznye keveréke. Bőrének illata pedig bódítóan hatott. Személyes, esős illata volt, ami most keveredett a szex enyhe illatával.
A bal kezében lévő mell hihetetlenül ruganyos és tökéletes volt. Érezte, hogy a radír nagyságú mellbimbó a tenyerébe nyomódik. Valahányszor a lány feneke visszanyomta a farkát, azt hitte, hogy menten elélvez. És valahányszor Karen előre lendült és az ujjai belecsúsztak átázott pinajába, biztos volt benne, hogy a lány fog elmenni.
Karen hirtelen elhúzódott. Csaba szemébe nézett, ravaszul elmosolyodott, és hátrált pár lépést. Megragadta a blúza alját és kigombolás nélkül egy gyors mozdulattal lehúzta. Csaba szeme először a lány sima hasára szegeződött.
Természetesen vékony volt, és az általa végzett kisebb edzések csak kisimították a hasát anélkül, hogy hullámossá tették volna. A dereka formás volt. Erotikusan ívelt be a csípőjéből, majd felfelé mozdult, ahol Csaba szemei jártak. Fehér melltartója szinte átlátszott, és a fiú észrevette a mellbimbóinak jól látható sötétségét az anyagon. Ritkás szeplők tarkították sima, tejszínű bőrét, csak fokozva szexiségét.
A lány maga mögé nyúlt, és kicsatolta a melltartóját. Szünet nélkül lehúzta és ledobta a földre az inge mellé. A zene hirtelen dobbanása felrázta Csabaet az áhítatból és felkapta a tekintetét. Amikor visszanézett, Karen ismét közel állt hozzá. Csodálatos mellei mindössze néhány centire voltak tőle.
– Tetszenek a melleim, Mikulás? Szerinted nem túl kicsik? – kérdezte szégyenlősen.
-Ezek a legtökéletesebb mellek, amiket valaha láttam! -mondta Csaba rekedten.
Karen elmosolyodott és a jobb oldali alá téve a kezét, felkínálta Csabának.
A fiú lehajolt, és végignézett mindkettőn, mielőtt a lány kezét kicserélte volna a sajátjával. Olyanok voltak, amilyennek mindig is képzelte őket. Feszes, tetszetős formájúak és csodálatos, kis bimbókkal. Karen felnyögött, miközben Csaba megszívta a kemény mellbimbót, másik keze pedig a másik mellét gyúrta és tapogatta. A fiú lefelé mozgatta a kezét, hogy megsimogassa a lány oldalát és hasát forró bőrén, majd egyik melléről a másikra mozgatta a száját.
Karen ismét elhúzódott és megnyalta az ajkát. Szó nélkül térdre ereszkedett, és annyira lehúzta Csaba elasztikus nadrágjának elejét, hogy beleférjen a keze. Kihúzta a kemény férfiasságot a levegőbe.
Egy pillanatra felnézett, hogy lássa ahogy Csaba nézi. Hosszú, vékony ujjai a lüktető hímtag köré fonódtak, Csaba pedig zihálva koncentrált arra, hogy nehogy elélvezzen. Még erősebben kellett akarnia, miközben nézte, ahogy Karen felnéz a szemébe, kinyitja a kis száját, és beleveszi a makkját.
Csak néhány centimétert szívott a szájába, de varázslatos mozdulatokkal dolgoztatta a nyelvét, miközben lassan fel-alá billegett a feje. Pillanatokkal később elengedte a szájából és felállt. Amikor Csaba könyörgőn nézett rá, elmosolyodott.
– Csak egy kis ízelítőt akartam adni, Mikulás! Nincs sok időnk. Kérlek, Mikulás, megbasznál? – duruzsolta és a plafonra pillantott.
Csaba majdnem elélvezett, amikor meghallotta, hogy “megbasznál”. Karen lerántotta a cipzárját, és a nadrágját a padlóra lökte.
Csaba követte vékony lábainak formás vonalát, ahogy a bőr szabaddá vált. A lány megállt, hogy lerángassa a zokniját, mielőtt hüvelykujját beleakasztotta fehér bugyijának derékpántjába, és azt is a padlóra tolta. Csaba csak bámulni tudta a lány gyönyörű, hajlékony testét teljes csupasz csodájában. Bárcsak az ő felesége lenne!
-Megbaszol, Mikulás? Kérlek! Siess!
– Igen… – motyogta Csaba, miközben elkezdte letolni a nadrágját.
-Nincs idő, Mikulás! Bassz meg!
Megfogta a fiú kezét, és a kanapéhoz vezette. Csaba szeme a fenekére szegeződött, és figyelte, ahogy minden lépésnél inog. Karen megfordult és leült. Könnyedén előrehúzta magát, csípőjét a kanapé széléhez mozgatta, és széttárta a lábát. Ez volt a legerotikusabb látvány, amit Csaba el tudott képzelni. A legszexisebb test ott volt előtte, a buja vágytól széttárt lábakkal. Karen megfogta mindkét mellét, és összeszorította őket, miközben résnyire összehúzott szemeivel nézte. Csaba még egyszer az ajtóra pillantott, majd nem vesztegette tovább az időt. Letérdelt és előre haladva kézbe vette a farkát, és a csillogó szeméremajkakra célzott. Nem tudta elhinni, hogy ezt készül megtenni egyik legjobb barátja feleségével, aki csak egy emelettel volt odébb, és sejtése sem volt a küszöbön álló cselekményről.
-Kérlek, Mikulás, ne várass tovább! Bassz meg!
Csaba farka megérintette meleg, sima pina nyílását, és mindketten felnyögtek. Mindkét kezét a lány derekára tette, miközben lassan előrenyomult.
–Iggeeenn…. – nyögték egyhangúan.
Karen feszes volt, de átázott hüvelye könnyen megnyúlt, hogy befogadja a hímvesszőt. Csaba tovább nyomult előre, a lány derekát használva támaszként, amíg már nem tudott tovább menni.
-Igen, Mikulás! Basszál meg! Imádom magamban a farkad!
Csaba nem is képzelte, hogy Karen tud így beszélni. De lenézett rá, és tudta, hogy a lány most egy másik világban van. Eleinte lassan mozgott. Sima, egyenletes lökésekkel csúsztatta ki és be a farkát, időt hagyva a lánynak, hogy alkalmazkodjon a méretéhez. Karen karjai oldalra estek, Csaba pedig nézte, ahogy mellei ingadoznak és remegnek a lökések mozgásától. Bármennyire is szerette nézni ringásukat, nem tudott ellenállni annak, hogy előre hajoljon, és a szájába vegye kemény mellbimbóit.
-Még, Mikulás! Erősebben! Basszál meg még keményebben! Baszd meg a picsámat!
Tiszta őrület volt az egész. Csabának csak ennyi jutott eszébe, hogy elmagyarázza magának, mit csinál. Nem volt más válasz, mint az őrület. Kénytelen volt abbahagyni a dugást, ahogy érezte, ahogy a lány hüvelye görcsösen megfogja a farkát. Karen vékony testéből kirobbant a hetekig vagy hosszabb ideig elfojtott frusztráció. Bármennyire is szerette volna az orgazmusa közben dugni, kénytelen volt száját a lány szájára tapasztani, és megcsókolni, hogy elfojtsa a sikolyt, amely áthatolhatott volna a padlón és a zenén.
Csak akkor emelte fel magát a beszorult helyzetéből, amikor érezte, hogy a lány ellazul. Karen továbbra is remegett és reszketett alatta. Testét verejtékréteg borította, míg végül el nem feküdt. Nyögve, lassan kinyitotta a szemét, és Csaba arcába nézett.
– Köszönöm, Mikulás! Most pedig élvezz belém! Érezni akarom magamban a forró magodat! – suttogta.
Csaba lefelé fordította az arcát, és újra megcsókolta. Karen ezúttal visszacsókolt, és a nyaka köré fonta a karját. A szerelmesek ölelésébe zárva a fiú hosszú, gyors lökésekkel baszta. Csaba agyának mélyén azon töprengett, hogyan bírhat ki Jácint akár egy napot is anélkül, hogy megbassza ezt a szaftos pinát.
A fiú számára egy három éves álom vált valóra. Szívesen kipróbált volna minden mást is amiről álmodott, de tudta, hogy idejük korlátozott.
– Ó, kicsim… – nyögte, miközben fokozta a tempót.
-Igen, Mikulás! Élvezz el bennem! Érezni akarom!
-Uh, igen...
Csaba golyói felrobbantak, ahogy tovább döfködte a lányt, az pedig fejte a farkát a pinájával. Karen felnyögött, amikor érezte, hogy a forró sperma első kilövellése mélyen kitör a belsejében és a csípőjét nekinyomta a fiúnak. Csaba lassította lökéseit, és egy utolsó után előre zuhant a lányra.
Néhány percig együtt feküdtek, sütkérezve a pillanatban, mielőtt a fiú felkelt volna. Mélyen megcsókolta a lány száját, majd mindegyik mellét, mielőtt kihúzódott volna belőle. Nézte, ahogy kicsordul a punci nedvével keveredett sperma. Karen egy pillanatig ránézett, mielőtt legurult a kanapéról, és felkapta a bugyiját. Letörölte a spermát a kanapéról, majd felállt, és a ruhadarabbal megtisztította a belső combját. Utána egy kacsintás kíséretében gyorsan magára húzta. Egyikük sem szólt semmit, miközben Karen sebesen felöltözött. Miután kisimította a ruháját és ujjaival megfésülte a haját, szájon csókolta Csabaet. Az ajtóhoz sietett és miközben kinyitotta, csak a válla fölött nézett vissza.
– Köszönöm Mikulás! Fogalmad sincs, mennyire szükségem volt rá. Most mennem kell! A barátom, Csaba bármelyik percben megérkezhet!– mondta halkan.
Halványan elmosolyodott, és kisietett az ajtón. Ahogy Csaba lassan levetkőzött, nem tudott nem mosolyogni magában. Egyáltalán nem lehangoló Mikulásnak lenni.


Szextörténet ajánló:


Szexbarátok közt


Furcsa évet zártam. Végül is ami Kriszti és köztem történt, nem tudtam eltitkolni Dóra elől. A lelkiismeret furdalás csúnya, és idétlen dolgokat műveltetett, míg a történtek után néhány hónappal ki kellett hogy pakoljak, mert már magam számára is elviselhetetlen voltam. Dóra persze otthagyott, amit teljesen meg is értek, és bár úgy éreztem, szeretem nem akartam tönkretenni egy fiatal lány életét a....

Vissza a valóságba


A kapcsolatom egyre rosszabb párommal, egy éve vagyunk együtt, számtalanszor megcsalt, most úgy érzem, elfogyott az erőm…
Te vagy az első, akire ÚGY gondolok, mióta kapcsolatban vagyok. Te vagy az első, akit úgy kívánok, hogy szinte fáj. És tudom, hogy csak arra vársz, hogy áthívjalak magamhoz. Eljött az a pont!

Reggel már biztos voltam benne, hogy ma átadom magam neked. Mik....

Férfi magány


Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.

Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll ér....

Fütty Imre


Testnevelés órán a lábunkat nyújtottuk. A szokásos: angolspárga, gátülés, nyújtott lábbal előre és páros gyakorlatok. Tanár úrnak van egy olyan jó szokása, hogy akin látja, hogy kötött az izomzata, arra egy kicsit rátehénkedik. Pont ugyanezt csinálta Dórával is. Mindannyian arra lettünk figyelmesek, hogy fájdalmai vannak és hogy sír. Szegény lány. Mint kiderült meghúzódott a lába. Ennek oka az vol....

Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen fel....

Kefélés az üzleti úton


Cégünk üzleti ügyben küldött minket Londonba, és mindkettőnknek ugyanabba a szállodába foglaltak külön szobát. Annával, a munkatársammal egy prezentációt tartottunk másnap délután. Bejelentkeztünk, és a nagy luxusszálloda 23. emeletén találtuk meg a szomszédos szobáinkat. Mindketten meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy ebbe a szállodába jövünk, mert jóval szerényebb szállásra számítottunk.
....Szextörténet címkék

tesok | tegeződjünk | egymáson | csaladi sperma party | heréit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.