A családi székfoglaló


Egy vidéki kisfaluban nőttem fel, ami nyáron elég esemény dús, de télen maga az unalom. Ellentétben a nyárral, amikor kint dolgozhattam és játszhattam, a hosszú és sötét téli estéken szinte semmi dolgom nem akadt. A szüleim nem foglalkoztak velem, nem néztek rá mit művelünk, amíg a csűrben voltunk a testvéreimmel. Tehát csináltuk amit akartunk.

Dugtunk, ... és sokat.

William-ben merült fel először a "székfoglaló", ahogy akkoriban nevezte, mert akkor még szóba se jött a családi nézőpont. Alapvetően ez egy olyan játékra hasonlított, ahol amíg a zene szól körbe-körbe kell táncolni, és ahogy a zene véget ér, mindenki gyorsan el kell foglalnia a hozzá legközelebb eső szélet. A játékban az a nehézség, hogy eggyel kevesebb szék van mint játékos; és aki talpon marad, az kiesik. Ezután kivesznek egy széket, és folytatódik a játék. Az a győztes, aki a legvégén sikeresen elfoglalja a megmaradt széket.

A "székfoglaló" is hasonló volt. Azzal a különbséggel, hogy minden széken egy-egy fiú ül, és a lányok körbetáncolják őket. A szám végeztével a lányok a hozzájuk legközelebbi fiú ölébe huppannak, és minden eszköz megengedett, hogy minnél hamarabb elélveztessék a székben ülőt; ez annyit jelent, hogy addig-addig szopják, vagy kefélik az illetők, amíg valamelyik el nem élvez. Ekkor a gyönyörbe tért kiesik, és a játék folytatódik. A kiesett pár azzal jutalmazhatja magát, hogy folytathatják az üzekedésüket, miközben nézhetik a további játékot a szalma közül. A győztes az, aki a végig kibirja elélvezés nélkül, jutalma a hírnév, és persze jár még neki egy extra menet. Ez az egész mindig hatalmas móka volt.

Mivel csórók voltunk, és az az kevéske, amink volt, mind illegális piára ment el, nem költöttünk semmit védekezésre. De nem is foglalkoztunk vele. A nemi betegségeknek még a hírét se hallottuk, nemhogy tartottunk volna tőle. És ha egy lánynak éppen meg volt, vagy más problémája volt, attól még szophatott.

A szabályok egyértelmüek voltak, így akadálytalanuk jól érezzük magunkat. Eleinte három fiú és három lány volt; én, a barátom, William, és William öccse, Edward, valamint három mindenre elszánt, kiéhezett lány az osztályból; egy idő után növekedni kezdett a csapatunk, amikor Charlie bejelentette, hogy csatlakozna hozzánk, már hat fiúra és hét lányra nőtt a kis csapatunk. Jól jött volna még egy fiú, ha még kicsit problémás is, mint Charlie.

Charlie egy száj-karate bajnok volt; szüntelenül a szexuális hódításaival dicsekedett. Történeteiben minden előfordult, a vad szabadtéri orgiáktól kezdve, a hentes feleségének megdugásáig, a hentes-pult mögött. Persze mindenki tudta, hogy az egészből egy szó sem igaz; életében nem volt még senkivel dolga.

- Szeretnék én is csatlakozni hozzátok - mondta Charlie.

- Ó igen. Játssz inkább valamelyik barátnőddel - hárította William.

- De elhozom még a csajomat is - ígérte Charlie.

- Oké, ha elhozod, akkor jöhetsz, de ne a hentes felesége legyen. Gyertek péntek este a csűrbe.

- Rendben, ott leszünk, nem fogjátok megbánni - hálálkodott, majd mint egy kisgyerek, boldogan elszaladt.

Összenéztünk a fiukkal, vajon mi lesz ebből. William még kétkedett, és azzal viccelődött, hogy bizonyára a hentes feleségével jön.

Soha nem láttuk egyetlen lánnyal sem, így kíváncsian vártuk, vajon kivel fog beállítani. Soha nem gondoltuk, hogy a lány a saját kishúga lesz.

.oOo.

- Haver, ő a húgod - hitetlenkedtem.

- Igen, haver. Ugye milyen dögös? - mondta.

- Igen, dögös, de ugye tudod, hogy esélyes, vele kell majd dugnod?

- Igen, ezt ő is tudja - vigyorgott Charlie.

Később megtudtam, már több mint egy éve fűzte a húgát, hogy szexeljenek, és amikor hallott a klubunkról, megadta magát.

- Nekem aztán nyolc - vontam meg a vállamat, és beengedtem őket.

Kéz a kézben sétáltak be a csűrbe. Üdvözölték a többieket, akik közül már többen, részben nekivetkőztek. Az új résztvevők mindig felkeltették a figyelmet, és ezúttal az egész csűr, és minden tekintet rájuk szegeződött. Sustorogtak, vigyorogtak, még a kötelező füttyszó is felharsant. Senkinek nem volt ellenvetése, egyöntetűen elfogadták őket. William odasétált hozzájuk, két nagy pohár házi-pálinkával megbolondított narancslével.

Az alkoholszint emelkedtével, oldódtak a gátlások is. Hamarosan mindenki meztelen volt, és eljött a játék ideje.

.oOo.

Felharsant a zene, a lányok körbe táncoltak bennünket. Amikor véget ért a szám, a lányok őrült kapkodásba kezdtek. A szomszédék lánya, Melissa huppant az ölembe úgy, hogy azonnal felnyársalta magát. Megragadtam gömbölyű seggét, hogy vad lovaglása közepette a farkamon tartsam. Mindig kihívás volt a játék, ugyanis mindent el kellett követnünk, hogy ne élvezzünk el, míg a lányok mindent elkövettek, hogy ebben a szándékunkban megakadályozzanak.

Jó volt Melissá-val dugni. Nemcsak péntek esténként jöttünk össze, hanem hét közben is, amikor csak eszünkbe jutott; azaz szinte mindig. Irtó vonzó volt, nem csak a teste, csipetnyi nimfomániával fűszerezet pezsgő személyisége is. Az esetem volt. Szoros puncijával feszesen körülölelte a farkamat és minden tehetségét beleadta, hogy bele élvezzek.

William ült mellettem, Esther-rel ölében, Charlie húgával. Láthatóan, új volt számára a játék, és nagy átéléssel, szépen, gyengéden kefélt. Gyönyörű, formás volt, kis pimasz mellekkel és szőrtelen puncival. Kecsesen, légiesen mozgott, ami megragadott. Remy-re, a kishúgomra emlékeztetett, aki titokban a zsánerem volt. Néhány percig mindannyian élvezettel dugtunk, amikor is William másik oldalán ülő fiú nem tudta már magát visszatartani, és mélyen belelőtte magát a partnerébe.

- Kicsinállak, szerelmem - súgta Melissa, miközben szájon csókolt, mielőtt újra indult volna a tánc.

Amikor legközelebb megállt a zene, Ellen lucskos puncija csusszant a farkamra.

- Egy kipurcant, még hat van hátra. Élvezz belém - nyökögte, miközben ütemesen lovagolt rajtam. Elszánt volt, és már-már készültem, hogy feladom, amikor valamelyik fiú megelőzött, és újra szólni kezdett a zene.

- Talán legközelebb - súgtam neki, és alig vártam, hogy a zene újra abba maradjon.

Ezúttal Melissa ikertestvére, Melina ült az ölembe. Majdnem egyformák voltak, csak a személyiségük különbözött. Melissa vad és extrovertált, míg Melina introvertált és inkább magának való. Osztozott testvére lappangó nimfomániájában, de sokkal jobban leplezte. Ha sikerült valakinek átjutni a külső védelmi burkán, a fortyogó vulkán tűzével lobogó vággyal találta magát szembe. Melina kezébe kapta lankadozásnak indult farkamat; tisztára nyalta; aztán felnyársalta magát.

Elkerekedett szemekkel, dörgölte hozzám a csiklóját. Hüvelye remegve, élvezettel telve ölelte a farkamat. Halkan nyögdécselt, és szemével intett, hogy valami látványosság van a hátam mögött. Ilyen körülmények között nehézére esik bárkinek, hogy nézelődjön, ha épp a gyönyör köde készül ráereszkedni. Amikor sikerült odanéznem, majdnem azonnal elélveztem. Átlósan mögöttem Charlie ült, és a saját húga lovagolta. Fel-le dugattyúzta maga-magát a bátyján; hörögve, visítva vérfertőző örömében. Charlie erősem markolta húga kerek seggét, láthatóan megkapta élete legemlékezetesebb menetét. Húga feszes mellei döccentek minden egyes alkalommal, amikor bátyja dákója tövig beleért, hogy aztán újra a magasba szökkenjen. Sikolyai egyre szaporábbak voltak, mígnem hüvelyével rászorított a bátyja farkára orgazmusában.

Megböktem William-et, ő is odanézett. Mostanra mindenki Esther-t nézte, aki szenvedélyesen ugrált bátyján. William felnyögött, halhatóan éppen beleélvezett aktuális partnerébe. Néhány másodperccel később a mögöttem ülő fiú is ugyanígy tett, de a zene nem indult újra. Mindannyian elbűvölten néztük őket és közben basztunk. Még vagy egy percig üzekedtek, mire Charlie végre megtöltötte kishúgát. Láttam, ahogy a sűrű, fehér lé kiszivárog a rózsaszín ajkak közül, ahogy tovább mozgott, amíg az erőtlen farok ki nem csúszott a hüvelyéből; amit nagy, felhabosodott spermaadag követett. Még mindig izzott a gyönyörtől, a bátyja izzadt testéhez simult, szájon csókolta.

Megragadtam Melina fenekét, és párszor keményen bevágtam neki, majd mélyen a bele élveztem, közben arra gondoltam, a kis húgomban élvezek.

Újabb perc után Eszter és a bátyja ajkai elváltak, és felnézett. Észrevette, hogy mindenki őt lesi. Elpirult és aranyosan felkuncogott.

- Azt hiszem, imádok dugni - magyarázta.

Ezúttal befejeződött a "Családi Székfoglaló", mivel mindannyian elélveztünk. Az est hátralévő része, egyetlen kaotikus orgia volt, amelynek a csúcspontja Charlie és Esther ismételt dugása volt, egy pokróccal letakart szalmabálákból összetolt rögtönzött pódiumon.

.oOo.

A következő héten még ketten hozták magukkal a testvéreiket. Julie a bátyját, Bobby-t; William és Edward pedig a húgukat, Mary-t. Aznap este játszottuk a legelső "családi székfoglalót". Az este ismét a rögtönzött a pódiumon ért végett; ezúttal Mary-vel, akit mindkét bátyja, addig kefélt, amíg mindketten az utolsó cseppig bele nem ürítették magukat.

A rákövetkező pénteken, én is magammal vittem a saját húgomat, Remy-t.

- Tudod mi lesz itt? - kérdeztem.

- Rick, csak nem gondoltad, hogy nem tudok a klubodról? - mondta. - Be akarok lépni; én is játszani szeretnék a többiekkel és a bátyámmal. Sőt, azt szeretném, ha a színpadon vennéd el a szüzességemet.

Olyan hirtelen áramlott a vér a makkomba, hogy egy pillanatra beleszédültem. Semmit sem akartam jobban, mint új barázdát szántani kishúgomba, majd feltölteni vérfertőző spermámmal.

Beléptünk a csűrbe, Remy-t mindenki üdvözölte. Adtam neki egy nagy pohár erősen felturbózott gyümölcslevet, amit egy húzásra lenyelt. Fél órával később mindenki megérkezett, és kellemes volt a hangulat, mindenki iszogatott; csókolóztak, fogdosták és kiverték egymásnak. Eljött az idő, hogy Remy-vel színpadra lépjek. Karjaimba emeltem törékeny testét, és felvittem a lépcsőn. Lefektettem a rögtönzött ágyra, és csókolóztunk.

Ideges volt, de lelkesen visszacsókolt, miközben szorosan magához ölelt forró kis testéhez. Lábaival átölelt, és forró hüvelyét ágaskodó farkamhoz nyomta.

- Óvatosan, bébi, különben mindjárt a nadrágomba élvezek - nyögtem. Visszaengedte a fenekét az ágyra, és szerelmes mosollyal fúrta a tekintetét a szemembe. Karjait a nyakam köré fonta, és még egyszer szájon csókolt. - Szeretlek, bátyó, és azt akarom, hogy bennem legyél - nyögte a számba, miközben elkezdte kioldani a nadrágomat.

Besiklott a keze a boxerembe, és simogatni kezdte a már nyáladzó farkamat. Kigomboltam a blúzát, és elém tárult a két csodálatos melle. Kerek, pimasz cicik voltak, enyhén duzzadt bimbókkal, amelyek azért könyörögtek, hogy a számba vegyem őket. Nyöszörgött, amikor nyelvemmel körbejártam a duzzadt csöcsöket, mielőtt a szám elnyelte, és gyengéden megszívta volna őket.

Végigsimítottam feszes hasán, és kis szoknyája alá nyúltam, ahol a már meztelen puncijára leltem. Tocsogóan nedves, miközben hihetetlenül puha és sima volt. Ujjammal könnyedén belecsúsztam, amitől újra felnyögött. Nagyon feszes volt, sokkal feszesebb, mint bármelyik punci, amivel valaha találkoztam.

Levettem a pólómat, és lerúgtam magamról a nadrágomat és a boxeremet. Aztán levettem Remy blúzát és szoknyáját, így mindkettőnket teljesen lemeztelenítettem. Szexi volt. A meztelen mellei eddig is jól mutattak, de nem számítottam rá, hogy ilyen isteni a teste. Hajlékony, finom, de gömbölyded, ahol kell, hosszú, feszes lábakkal és lapos kis pocakkal. Puncija gyönyörű volt, napokig elgyönyörködtem volna rajta; aranyos, kerek popsija, érintésemért könyörgött. A legszebb mindezek közül az édes mosolya és a szerelmes tekintete volt.

Széttárta a lábait, és intett, hogy helyezkedjek közéjük. Megragadtam a farkamat, és a makkomat beborítva csúszós nedvével az ajkai között simogattam. Aztán a bejárathoz igazítottam, ahol előtte még nem járt fasz.

- Biztosan akarod? - kérdeztem.

- Igen, bátyus - bólintott.

Megragadtam a farkamat és benyomtam. Remy felszisszent, ahogy makkomat szisszenésétől szisszenéséig teljes egészében, lépésről-lépésre betoltam. Szorosan tartottam, időt hagyva neki, hogy hozzászokjon.

- Fáj - nyöszörgött. Könnybe lábadt szemekkel. Gyengéden megcsókoltam, és lassan elkezdtem visszahúzni a farkamat.

Szorosan tartott; mintha attól félt volna, hogy teljesen kihúzom. Vágyakozva tekintett rám. Újra felszisszent, ahogy visszatoltam, de már kevesebb fájdalmat érzett, és újra és újra visszatoltam. A nyöszörgése nyögéssé változott, majd egy idő után a medencéje lökéseim ellen mozdult. Apránként növelve a tempót, egyre sebesebben és mélyebbre nyomultam. Hamarosan már minden önmegtartóztatás nélkül dugtam.

Sóhajai erősödtek, ahogy közeledett legelső, hüvelyi orgazmusához. Folytattam, ahogy csak tudtam, egyenletesen, miközben csókolgattam és masszíroztam a melleit. Éreztem, ahogy a teste újra összegömbölyödik, a lábait most már a derekam köré fonta, miközben a hajamba túrt. Adtam még néhány erőteljes lökést neki, mire elélvezett.

Mozdulatlanul tartottam magam, a mélyében, miközben nyökögött, rángatózott, remegett alattam; szűk puncijával szinte magába szívta, ölelte a farkamat, gyönyörű mellei minden egyes pihegésére megrezdült. Minden alkalommal, valahányszor arra gondoltam, hogy túl van a csúcson és próbáltam megmozdulni, újra és újra élvezve, remegni kezdett, és egyre intenzívebben. Több, mint egy percbe telt, mire újra lenyugodott, és folytatni tudtam a kalapálását.

Miután magához tért, magához ragadta az irányítást. Anélkül, hogy kicsúsztam volna belőle, átfordított, felülre került, és ismét mozogni kezdett. Maximálisan belém ült; éreztem, ahogy makkom a mélyében a méhét veri, miközben lassan előre-hátra ringatta magát, majd csípőjének körzésével, csiklóját hozzám dörzsölte. Annira belemelegedett, hogy puncija zizegve kulcsolódott a farkamra, s közben már sokadszor élvezett el a rudamon, nem tudtam tovább visszatartani magamat, magomat a mélyébe lőttem.

Közönségünk dübörgő tapssal honorálta együttes tetőzésünket, szeretetteljes ölelésben; lábainkat egymásba fonva; és összeforrott ajkainkkal. Úgy éreztem, mintha egész testemmel benne lettem volna, ő pedig bennem; és csak élveztünk... élveztünk... újra és újra.

Alig vártuk, hogy este véget érjen a közösségi játék, és igyekeztünk haza, hogy minél hamarabb az ágyamban folytassuk a játékunkat.

Belezúgtam a húgomba, és azt hiszem ez kölcsönös volt. A csűrben folytattuk a közös játékainkat, de amikor kettesben maradtunk otthon, az valami mennyei volt, az maga volt a szeretkezés.

.oOo.

Híre ment, hogy a klubunkban Mindenfajta gátlás nélkül lehet dugni. Néhány héten belül a klubunk tagsága megtöbbszöröződött. Az új tagok általában a meglévő tagok testvérei, nővérei, unokaöccsei és unokahúgai voltak, de volt hat új párunk is, akik testvérek voltak. Végül mindenkinek volt egy vagy több rokona a csoportban a másik nemből, testvér, vagy unokatestvér.

A játékok egész télen folytatódtak. Mire tavaszra fordult az idő, néhány lány hasa kezdett kerekedni. De úgy tűnt, senki nem foglalkozott vele, a különbség csak annyi volt, hogy ettől kezdve a kimaradt piros-betűs napokon is teljes egészében a rendelkezésünkre álltak.

Nagyjából ekkor történt, hogy Remy jelezte, hogy kimaradt, de már az előző hónapban sem jött meg. Állapotos lett.

- Érzem, hogy tőled van - mondta, és megcsókolt.

Ettől a pillanattól kezdve a talaj felett jártam centiméterekkel. Apa leszek, bár tudatában voltam, hogy a világ rossz szemmel néz a húgommal való kapcsolatunkra; de igazán szerettük egymást, és csak ez számított.

Aztán néhány hét múlva elszabadult a pokol.

.oOo.

Az idő felmelegedésével, a fák kizöldültével felváltották a vastag ruházatot az ingek, blúzok és egybe ruhák. Ez mindenki számára egyértelművé tette, leginkább a szülők számára, hogy lányaik mézes-bödönébe méz került, hamarosan megszaporodik a család. Aznap este kemény beszélgetésünk volt a szüleinkkel. Már rég sejtették, hogy Remy bekapta a legyet, és a klubunkról is tudtak.

- Nagy bajba keverted magad, fiam - mondta apám. - A lányok több, mint a fele bekapta a legyet, alighanem a klubod miatt. - Pironkodva néztem magam elé.

- Mit fogok mondani a szüleiknek?

- Mondd azt, hogy sajnálom - motyogtam magam elé.

- Az hiszem ezzel a válasszal nem fognak megelégedni.

- Miért, mit kellene válaszolnom? Csak annyit tudok mondani, sajnálom...

- A helyes válasz az lenne, hogy IGEN.

- Igen? - kérdeztem vissza - Ezt hogy érted?

- Hát IGEN-t mondunk, amikor csatlakozni akarnak a klubhoz.


Szextörténet ajánló:


Excsajok - újévi kefélés


Hétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és soká....

A faszok ura


Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját m....

Jóga óra felnőtteknek


Magára húzta a feszes fekete overált, nevetgélt még a lányokkal, majd elindult az edzőterembe. Fogott egy gumiszőnyeget, és leült, bámult kifelé, nézte a napsütésben a fák ágait. Milyen szép! De vajon miért nem kezdünk már?

- Hello! Bettynek balesete volt, ezért ma én tartom az órát - mosolygott a férfi.

Észrevette a lányt és odabiccentett. A lány vissza, de azt hitte....

Partiztunk


A történetem ott kezdődik, hogy a legjobb barátnőm Emili lehívott hétvégére egy buliba. Belementem. Szombaton anyuékkal megbeszéltem, hogy elmegyünk partizni. Ők már megszokták, de azért óva intette K, hogy nehogy valami baj legyen. Emili azt mondta szombat este hatkor legyek a házánál. Úgy is lett. Egy fekete rövid ujjú pólót és egy farmert vettem fel. Nem szokásom ribinek öltözni, ezért csak egy....

Anyám naplója


Ott kezdem történetem, hogy viszonylag későn, 35 évesen - és akkor is szűzen - mentem férjhez, mivel sohasem tartoztam a világ legvonzóbb női közé. Csinos vagy jómódú barátnőim mind hamar elkeltek és családot alapítottak. Nekem csak a házasságkötésem után két évvel, és akkor is nehezen sikerült teherbe esnem. Az áldott állapot más asszonyokkal ellentétben nekem maga volt a rémálom, mert a férjem a....

Érints meg


Bementünk a kisebbik szobába, az ajtót lábbal behajtottam, és óvatosan leraktam Évikét. Ledobtam a pólóm, felkapcsoltam az éjjeli lámpát, amely halvány, sejtelmes fénnyel világított, és melléfeküdtem. Eltörpült mellettem a kis teste, óvatosan bal kezemet a feje alá csúsztattam, jobb kezemmel pedig el kezdtem simogatni az arcát, miközben fölé hajoltam. Beletúrtam a hajába, puha, bársonyos volt, és ....Szextörténet címkék

felkelés | kersztanyám | vizsgálat | krisztia | meg leszek baszva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.