Kefélés az üzleti úton


Cégünk üzleti ügyben küldött minket Londonba, és mindkettőnknek ugyanabba a szállodába foglaltak külön szobát. Annával, a munkatársammal egy prezentációt tartottunk másnap délután. Bejelentkeztünk, és a nagy luxusszálloda 23. emeletén találtuk meg a szomszédos szobáinkat. Mindketten meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy ebbe a szállodába jövünk, mert jóval szerényebb szállásra számítottunk.
A szobák viszont nem voltak pazarok. Éppen ellenkezőleg: egyszerű, hatékony szállodai szobák voltak. Más szóval unalmasak. De a szobáinkat összekötő ajtó felvett bennem néhány gondolatot, és reméltem, hogy Anna is ugyanezeket gondolja.
Letelepedtünk a szobáinkba, és éppen felfrissítettem magam a fürdőszobában egy kicsit, amikor halk kopogtatás hallatszott a köztes ajtón. Kinyitottam, és Anna állt ott. Azt javasolta, hogy együnk egy korai vacsorát valahol a közelben, és esetleg egy ital is belefér, ha már ez lesz az egyetlen hivatalos éjszakánk Londonban.
Egy olasz vendéglőben vacsoráztunk, magas árakkal, de ugyanolyan jó ételekkel. Utána ellátogattunk egy kis éjszakai bárba és táncoltunk egy kicsit, majd úgy döntöttünk, hogy visszatérünk a szállodába. Még korán volt, csak nyolc óra körül, amikor a folyosón a szobáink felé sétáltunk.
Anna egy kicsit túlzásba vitte az ivást, én pedig segítettem neki a folyosón. Természetesen csak a céges szabályok szerint esett túlzásba. Nem volt matt részeg, csak egy kicsit spicces. Nevetett és kuncogott, ahogy beléptünk a szobájába. Ő a fürdőszobája felé indult, én pedig az összekötő ajtón léptem be a szobámba, és felhívtam a recepciót, hogy ellenőrizzem, vannak-e üzenetek (hátha ellenőrizne minket a főnök).
Mivel nem kaptam üzenetet, lerúgtam a cipőmet, hogy kényelembe helyezzem magam, és visszatértem Anna szobájába. Az ablakán nézett kifelé, és ahogy beléptem izgatottan intett.
–Nézz oda!
Követtem a tekintetét, és egy másik szállodát láttam az utca túloldalán. Az általa jelzett ablakban jól láthatóan egy másik pár látszott az ágyukon, eléggé tüzes akció közepette. A mi szögünkből nem sok részletet láttunk, azon kívül, hogy mindketten teljesen meztelenek voltak, és a férfi volt felül, a nő lába pedig a csípőjét ölelte. Szép ritmusuk volt, ahogy néztük őket.
– Hmmm, úgy tűnik, jól érzik magukat! – mondtam.
Éreztem, ahogy a hímvesszőm megduzzad nézve Annát, ahogy a szemközti másik pár iránt érdeklődik. Körülbelül hét hónapja dolgoztunk együtt. Flörtöltünk egy kicsit és ismerkedtünk. Jó csapatot alkottunk. Körülbelül három hónappal ezelőttig volt egy barátja, és a három hónap alatt csak egyszer mentünk el vacsorázni. Tudta, hogy az iránta való érdeklődésem nem teljesen üzleti jellegű.
Lekapcsoltam a villanyt a szobában és leültünk az ablakhoz és néztük. Anna cigarettára gyújtott, és megkínált a csomaggal. Én is gyújtottam egyet és néztük a műsort. A másik pár körülbelül egy emelettel alattunk volt, és elég jó rálátásunk volt a tevékenységükre.
Körülbelül a cigarettánk felénél a nő megfordult és letérdelt, és hagyta, hogy a férfi kutya pózban dugja. Hallottam Anna lélegzetvételét, amikor a lány elhelyezkedett. Nagyon nagy mellei voltak, és össze-vissza csapkodtak, ahogy a férfi hátulról dugta. Annára néztem, ő pedig rám. Most vagy soha.
– Jó mókának tűnik, nem? - kérdeztem halk, reszelős hangon.
Anna intett, hogy maradjak ülve, majd amikor bocsánatot akartam kérni, az ujját az ajkamra téve jelezte, hogy maradjak csendben.
A szívem kihagyott néhány ütemet, amikor lassan elkezdte kigombolni a blúzát, miközben szeme a szemközti páron szegeződött. Néztem, ahogy ujjai lassan kioldanak minden egyes kis gombot, és minden mozdulattal több testét szabadítják fel. A másik párra pillantottam, és láttam, hogy a lány most az ágyon fekszik, a nagy mellei láthatóan összenyomódtak az oldalán, miközben a partnere még mindig hátulról dugja.
Anna keze megállt a derekánál, és félrecsúsztatta a blúzt. Ujjait végighúzta a melltartóján. Az elülső horog szinte erőfeszítés nélkül szétnyílt, és a melle szabaddá vált. Teltek voltak, puhák és tudtam, hogy melegek. Lassan kibújt a blúzából és a melltartójából, és továbbra is a másik párost figyelte. Ott ült, félmeztelenül velem szemben, feszes melleit fogta, és a mellbimbóit az ujjaiban forgatta. Pokolian izgató volt.
-Óóó… igen! -sóhajtotta, továbbra is kibámulva az ablakon.
Megnéztem hogy állnak odaát. A férfi éppen szétfeszítette a lány fenekét, és a farkát a popsilyukába dörzsölte. Ez nyilvánvaló volt helyzetükből és a lány reakciójából is.
Anna keze lecsúszott és kicipzározta a szoknyáját. Lecsúsztatta magáról és csak a harisnyájában és a bugyijában ült le. Amikor a másik pár elkezdett visszatalálni a ritmusához, Anna a bugyija alá kezdte csúsztatni az ujjait, egyik kezével még mindig a mellbimbóját simogatva. Az én cigarettám kiégett a hamutartóban, Annáé pedig ugyanezt tette, és észrevétlenül leesett az asztalra.
A szemközti pár most csillogott az izzadságtól, és láttam, hogy Anna mellkasán is csillogás képződik csodálatos mellei között. A lélegzete gyorsabb és felszínesebb lett és az előadókon tartotta a szemét. Pézsmaillata betöltötte a szobát, én pedig megmozdultam az ülésen, és próbáltam enyhíteni a nadrágomnak feszülő fájó farkam kényelmetlenségét.
Azt lehetett látni, hogy a másik pár közel áll az orgazmushoz, és eszeveszetten dugnak. Anna keze vibrálni látszott a csiklója fölött, és csak félig volt tudatában a környezetének, ahogy ő is közeledett a nirvánájához.
Hirtelen abbamaradtak a mozdulatok a másik ablakban. Látni lehetett, hogy a férfi a nőnek nyomja magát és erőlködik, majd egy kis idő múlva a pár lassan az ágyra rogyva jelezte orgazmusát.
Anna láthatóan könnyed transzban volt. Feje kissé hátrahajlott, ajkai szétnyíltak, erősen zihált, ujjai pedig elmosódtak a csikló felett. Hirtelen előrehajolt, majd lejjebb csúszott a székén, nyilvánvalóan átélve saját orgazmusát. Néhány percig csendesen zihálva ült ott, én pedig odanyúltam, és gyújtottam neki egy újabb cigarettát.
Nem pirult el. Elfogadta a cigarettát, és hosszan megszívta, majd kifújta a füstöt az asztal felett. Aztán rám nézett, éppen amikor én is rágyújtottam egy újabbra.
–Te nem intézted el magad? -kérdezte.
Megráztam a fejem.
– Nem, de szívesen néztelek. Nagyon erotikus volt, és jobb, mint bármilyen fantázia, amit ki tudtam volna találni. – mondtam.
Anna most egy kicsit elpirult. Barnaságából ítélve kis bikiniket viselhetett. Egy hosszú pillanatig kinéztem az ablakon, és azt akartam javasolni, hogy bújjunk ágyba közösen.
Ám ekkor kigyulladt a villany a velünk egy szintben szemben lévő szállodai szobában, és a egy nagyon bájos, teljesen meztelen szőke állt ott, talán a legpompásabb testtel, amit évek óta láttam. Gyorsan csatlakozott hozzá egy másik lány, aki nem volt teljesen meztelen: még mindig harisnyakötőt és harisnyát viselt. A lányok megölelték és megcsókolták egymást.
–Ez is érdekesnek tűnik! – mutattam Annának, hol keresse.
-Szent ég… Milyen szálloda ez odaát? -kérdezte a fejét csóválva.
Azt vártam tőle, hogy pozitív vagy negatív megjegyzést tegyen a leszbikus jelenetről, amit néztünk. Egyiket sem hallottam, így rápillantottam. Újra feszülten nézte a műsort. A lányok csókolóztak, és mindketten egymásra húzták a kezüket.
Egészen szép ülőhelyünk volt, bár az én ízlésemnek egy kicsit messze voltunk az akciótól. Nem vesztegettem az időt. Lehúztam a nadrágom cipzárját és levetkőztem, miközben a lányok az ágy felé igyekeztek. Anna többször is rám pillantott. Az asztal zavarta a rám látását.
A székemen ültem és semmi nem volt rajtam. Simogattam az ágaskodó farkam, miközben a két lányt néztem. Anna a lábait a légkondicionáló berendezésre támasztotta, és ismét simogatni kezdte magát.
Néztük, ahogy az egyik lány a hátán fekve hagyja, hogy a másik nyalja a punciját. Teljes odaadással élvezték egymást, amikor egy jó felépítésű férfi lépett be a szobába, és törölgette magát, mintha a zuhany alól érkezne. Nézte a lányokat, és vastag hímvesszője gyorsan felállt. Támadt egy ötletem, és reméltem, hogy Anna ugyanannyira felizgult mint én, és velem tart.
Felálltam, és Anna egyenesen a péniszemre nézett. Szó nélkül megkerültem, és mellé álltam, jelezve, hogy fel kell állnia. Megtette, én pedig letérdeltem, levettem a harisnyáját és a bugyiját, és hagytam, hogy kezeim lecsússzanak formás, meleg lábain.
Anna felsóhajtott, amikor az arcom a combjához csapódott, amikor kilépett az utolsó ruhájából. Felálltam, megfordítottam és az ablakokra mutattam. Az első pár már eltette magát és nem sokat csináltak, de a másik ablak tele volt tevékenységgel.
A férfi most az egyik lány fölött térdelt, aki a farkát szopta, a másik lány pedig az első mellbimbóját nyalogatta, és nézte, mit csinál a férfi. A lekapcsolt szobai lámpáink miatt bőrünk kékes árnyalatot kapott az éjszakai külső városi fényektől. Anna mögé léptem, merev farkam a feneke félgömbjei közé nyomtam, és körbenyúlva megfogtam a telt melleit. Közelebb húztam magamhoz. Halkan felsóhajtott, én pedig megharaptam a nyakát.
–Figyeld őket! – suttogtam.
Közelebb mentünk az üveghez, és Anna a hűvös fémkeretre tette a kezét. Megszorítottam a melleit, érezve a súlyukat, majd mindkét mellbimbóját megforgattam az ujjaim között. Visszanyomta magát hozzám, légzése mélyebbé, sürgetőbbé vált. Emlékeztettem, hogy figyelje a barátainkat a szemközti szobában.
A lányok pozíciót cseréltek. Most az szopta a férfit, aki eddig a társnője mellét nyalogatta.
Fel-alá csúsztattam a farkamat Anna fenékvágatában, kezeimmel végigsimítottam a hasán és a combján. Az ő keze is végig barangolt a combomon, ujjai pedig gyengéden simogatták a hátsómat. Hátradőltem, és kemény hímtagomat a lábai közé csúsztatva nekitoltam a már nedves szeméremajkaknak. Halkan felnyögött, és visszadőlt hozzám.
– Nézd, mit csinálnak most! -suttogtam.
A trió megint váltott: a férfi a szőke, meglehetősen nagy melleit dugta. A barna arca közben mélyen a szőke lába között volt. Anna figyelte őket, és a csípője olyan erotikus mozdulattal ringatózott vissza hozzám, hogy tudtam, nemsokára bele kell hatolnom, különben az üvegre fogok élvezni. A kezeim a csípőjére költöztek, és megnyugtattam, miközben a farkam végét a bejáratához mozgattam.
-Várj! -zihálta.
Ezt nem lehet igaz! Mindketten állatira felizgultunk és ő várni akart! A makkom éppen a bejáratánál volt. Párás melege felmelegítette a péniszem végét és ott lebegett a golyóim körül, megőrjítve. Ránéztem a hármasra. A férfi most éppen a szőke szájába tolta a hatalmas farkát. Körülbelül a fele volt bent.
Anna visszalökött rám, és egyszerre teljesen magával ragadott az átázott puncijában. Váratlanul ért és mindketten felnyögtünk, ahogy a fenék találkozott ágyékkal. Még erősebben magamhoz húztam és kezeim lecsúsztak, hogy megsimogassam és ingereljem duzzadt csiklóját.
-Ó…Igen! Elélvezek! -zihálta Anna, miközben lassan elkezdtünk dugni.
A csiklóján lévő ujjaimtól biztosan elélvezett volna, így lelassítottam és még egy kicsit izgalomban tartottam.
– Ó, nézd, nézd!
Kiáltotta Anna, én pedig a trióra néztem. A férfi megmozdult, és most a két lány egyszerre verte neki, miközben hevesen csókolták egymást. Anna gyorsan mozogni kezdett, és erősen hátralökött, hogy megfeleljen az én ugyanilyen kemény előretöréseimnek. A testünk sürgősen próbálta utolérni a túloldaliakat. A kezeim megtalálták a melleit, melegen és pattogóan.
A másik szobában lévő férfi az út túloldalán elélvezett. A lányok megosztották a farkát és a spermáját is. Anna még őrültebben kezdte magát hátralökni, én pedig keményen és gyorsan csaptam neki magam. Néztük ahogy a lányok csókolóztak és éreztem az első szorítást a farkamon Anna gyorsan közeledő orgazmusától.
A barna felkúszott, és a szőke arcára ült, és dühösen ringatta a csípőjét a szája felett. anna nyögött, és egyik oldalról a másikra forgatta a fejét.
– Ő is elélvez! Nézd! Most! – lihegtem neki.
A barna megborzongott és felívelte a testét, majd társa mellkasára esett. Anna pinája erősen markolt, majd a teste megmerevedett, a karjaim pedig átölelték, hogy egyenesen tartsam.
-Elmegyek! – kiáltott fel.
Szinte ugrált a farkamon, a feneke erősen hozzám nyomódott. A hüvelyének izma megmarkolt, és újra meg újra húzott, ahogy belelendültem. Azután éreztem, hogy egy ismerős hullám mélyről felemelkedik bennem.
– Ne mozdulj! -ziháltam.
Anna megpróbált mozdulatlanul maradni, és egy-két másodperccel később sűrű sperma ömlött a forró puncijába. Azután még egy löket és még egy. Újra és újra löktem, amíg úgy éreztem, mintha minden erőm kiáradt volna a testemből. Leroskadtunk Anna székébe. Ő az ölemben ült és a farkam még mindig mélyen benne volt.
Megfogtam és könnyedén magamhoz öleltem a meztelenségét. Végül a légzésünk lelassult, és újra tudtunk beszélni.
- Ez fantasztikus volt! – mondtam halkan, és megcsókoltam.
-Mmm… igen… köszönöm! Nekem is jól esett! – válaszolta álmodozva.
Odanéztünk és figyeltük, ahogy a trió folytatja a szexelést. A farkam ismét megmozdult, még mindig Annában. A szőke szopta a fickót, a másik lány pedig hátulról baszta egy felcsatolható dildóval. Szurkoltunk nekik, kicsit buja javaslatainkkal. A szőke keményen elélvezett, majd hárman ellazultak, így mi is megpihentünk.
Annának el kellett látogatnia a mosdóba, így felállt, és lágyan szájon csókolt, mielőtt elment. Amikor visszatért, a szobák közötti nyitott ajtóra intve megkérdezte:
-Nálad vagy nálam?
Mindketten nevettünk.
–Nálad! – mondtam és az ágyra húztam.
Csókolóztunk, és újra kezdtük, ezúttal azon tűnődve, vajon figyelnek-e minket az utca túloldaláról. Talán ugyanúgy kedvet kapnak, mint mi.


Szextörténet ajánló:


Horror, pisi, kaki, fos - szex történet


Tímea nem átlagos ribanc életében ez a mai nap nagyon fontos volt. Végre megosztotta a punciját a facebookon! Már több ezren lájkolták.

- Istenem, de boldog vagyok. Most már a legtöbben csak ribanc Timinek hívnak, vagy vörös kurvának, de tökmindegy! Mind a kettőt szeretem. Olyan egyedi stílusom van, mint egy antarktiszi pucsítós jeges medvének. Na és persze jobban tudok csü....

Szopjad le a faszomat kedves


A munka sok stresszel jár, én ennek vagyok az egyik megmondója, olyan munkát végzek, hogy napi 10 óra megy el az életemből. 42 éves vagyok egyedülálló nő, akinek 18 éves fia elment hazulról. De büszke is vagyok rá hogy ilyen fiatalon elköltözött otthonról. Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem. Munka közben mikor szünetü....

Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....

Az életem első szexuális élménye


Dezsővel együtt odaszoktak a haverjai is, mivel ő gondoskodott a szórakozás elősegítéséért felelős fűről. Egyik ilyen haver volt István, akit kezdetekben nagyképűnek, arrogánsnak tartottam, és kifejezetten nem kedveltem. Barátai csak Steve-nek szólították, mivel korábban volt kb. 1 hónapot az USA-ban szerencsét próbálni cimborájával, Gáborral. Bármennyire is mozgalmas lett kicsiny szobánk élete, a....

Erotikus emlékek


Most elmesélem nektek egy gyönyörű időszak részét az életemből! Tehát...
15 évesen a barátnőimmel minden hétvégén kint voltunk a városba (kis városban lakok). Ebbe a városba mindenki ismer mindenkit, mindenki többet tud másról, mint saját magáról. Egy szombati napon is kint voltunk.
Barátnőm akkor jött össze egy 23 éves fiúval, amit én az elején nagyon elleneztem, de végül is mindegy....

Szarul sikerült párcsere


Pár éve jártam egy nálam néhány évvel idősebb, semmi extra, ronda elvált nőcivel. Kutyás Ivett említette hogy abarátnőjének is kellene valaki. szóltama haveromnak, úgy határoztunk hogy bulit szervezünk és gondoskodunk megfelelő mennyiségű alkoholról és átalakulunk orgiává. Az elején be is jött, lassúzás közben ő Kutyás Ivett, én a bizonyos barátnővel, Nikivel smároltam. Utána nem volt nehéz meggy....Szextörténet címkék

megbasztal | nyelt | szur | napozas | bi feleség |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.