Félrelépésem


Néhány napja történt, a teljesség igénye nélkül leírom, valamiért úgy érzem ki kell adnom magamból.
Előre leszögezem nem vagyok büszke magamra a történtek miatt, így előre kérek mindenkit mielőtt rosszindulatú megjegyzéseket tenne, hogy a magam részéről nem vagyok rá kíváncsi. Nem azért írom le és osztom meg mert büszke vagyok rá, vagy mert csámcsognivalót akarok mások szájába adni, kizárólag azért mert úgy érzem ki kell adnom magamból.
A múlt hétvégén történt hogy megbeszéltük a családdal hogy mivel szerdán mindenszentek és munkaszüneti nap lesz, ellátogatunk a szüleimhez akik kb. 60km-re laknak tőlünk. Úgy gondoltuk természetesen lányunk beleegyezésével aki 15 éves, hogy hétvégéig ott marad a szüleimnél mivel amúgy is elég ritkán találkoznak, majd hétvégén elmegyünk érte gondolván hogy kicsit magunk maradhatunk esténként munka után a férjemmel. Már amúgy is régen tudtunk kiszakadni a család kötelékéből ami természetesen nem esett nehezünkre, de azért mégis jój esik egy kis esténkénti lazítás. A férjem munkája miatt csak ritkán van itthon, legtöbbször vidéken dolgozik, többnyire csak hétvégente jár haza. Erre a hétre még nem volt betervezve neki kiküldetés de ez sajnos csak hétfőig tartott, mivel főnöke közölte hogy sajnos az ünnep után csütörtökön el kell utaznia vidékre mert halaszthatatlan munkájuk akadt. Mikor felhívott és közölte, mindketten csalódottak voltunk de az évek alatt ez szinte már megszokott volt, nagyon váratlanul talán egyikünket sem ért. A házasságunk teljesen hétköznapi, talán egyszerűen megszokottnak mindható. Az együttléteink nyilván nem járnak a fellegekbe, férjem kissé „régimódú” neveltetésének köszönhetően kissé konzervatív. Sajnos a szexuális étvágy az azt kell mondanom hogy mindig is az enyém volt nagyobb, de mindig próbáltam és tudtam alkalmazkodni és idomulni hozzá, nem volt köztünk hűtlenség a házasságunk alatt (mindeddig). Talán még annyit tennék hozzá magamról hogy teljesen átlagos nőnek tartom magam, átlagos alkat de ha lehet akkor talán az átlagosok közt talán a vékonyabbak közé tartozom, vállig érő világosbarna melírozott hajjal.
Néhány hónapja feltűnt egy nagyon régi ismerős az interneten Ciprián ( akit csak Cicának becéztünk akkoriban,mondanom sem kell hogy a facebook-on), miután hozzászóltam az egyik volt kollégám bejegyzéséhez. Az előző munkahelyemről ismerem Cicát, akkoriban külső vállalkozóként fordult elő nálunk az irodában néha napján. Természetesen a fecebook-on ismerősök vagyunk már rég óta, de soha nem volt különösebb kapcsolatunk egymással.
Szóval miután hozzászóltam a volt kollégám bejegyzéséhez (ennek már néhány hónapja), másnap rám írt messengeren, így elegyedtünk szóba. Cica sem volt semmiben különleges, ha jól tudom négy évvel fiatalabb tőlem, teljesen átlagos hétköznapi ember. Néha néha írtunk egymásnak kb. 2-3 naponta, néha talán csak hetente, de semmi különös nem történt, nem volt különösebben nyomulós sem rámenős. Hétköznapi dolgokról beszélgettünk többnyire, pláne az elején. Később sem volt túl „személyes” a beszélgetésünk, később azért volt néhány elszólás azt hiszem mindkettők részéről. Persze kedves volt, nagyon kedveseket és néha szépeket írogatott, ami egy magam korabeli nőnek mondanom sem kell hogy nagyon jól esett. 19év házasság után az ember lánya ráébred hogy lehetséges hogy még ő is kellhet valakinek? Beszélgettünk munkáról, családról, hobbiról meg mindenféle hétköznapi dologról. Pl. egy elszólás mikor megdicsértem és megköszöntem a kedvességét, azt válaszolta hogy akkoriban mikor még a régi munkahelyemre járt be ügyet intézni mindig is nagyon szimpi voltam neki, nagyon helyesnek tartott, de soha nem mert szólni…
- Tényleg nagyon kedves vagy köszönöm – válaszoltam. Néhány nap múlva megint írt hogy megnézte a fb-s fotóimat, semmit nem változtam, nagyon csinos vagyok, igazán nagyon tetszek neki.
Aztán egy újabb alkalommal megint írt, közölte hogy most éppen szaunázott, most megy be a medencébe…
- Jó neked könnyen vagy! Én is szívesebben lennék ott!
- Gyere be mellém, nincs senki jelenleg egyedül vagyok!
- Hujuj mi lenne abból?! – válaszoltam kissé merészebben, kicsit felbátorodva a már több hónapos beszélgetésünkön.
- Szívesen lefeküdnék veled… - írta, erre nem mertem válaszolni.
Aztán tovább folytatódott a beszélgetés, egészen két-három héttel ezelőttig, amikor felvetette hogy találkozhatnánk. Addig addig míg hétfőn mikor a férjemnek benyögték hogy csütörtökön megint utaznia kell, megírtam neki hogy valószínűleg csütörtökön munka után ráérek, mivel a férjem sem és a lányom sem lesz itthon. A válasza annyi volt hogy csütörtökön keres….
Este hat körül mikor hazaértem, már lemondtam arról hogy keres, megzörrent az msn. Természetesen ő volt, kérdezte hogy akkor
- Aktuális még a találkozó?
- Már itthon vagyok de gyere fel nyugodtan egyedül vagyok – kérdezte a címet és ígérte hogy siet. Mondanom sem kell, egyből jobb kedvem lett, már nagyon vártam hogy ennyi év után megint lássam, beszélgessünk egy jót. A beszélgetéseinkre gondolva amik nem feltétlen voltak pikánsak, mégis kissé izgatott lettem….
Kb 20 perc után megérkezett. Egy meleg ölelés után a konyhába hívtam, és leültettem. Természetesen megkínáltam itallal de csak ásványvizet kért, és később elfogadott egy kávét is. Közben beszélgettünk ezerannyi dologról, mondtam mindjárt mutatok képet a lányomról is.
Leültünk egymással szembe, és a telefonokat nyomkodtuk, képeket kerestünk amit meg akartunk mutatni egymásnak. Közben ő elkezdte kifejteni hogy mennyire csinos vagyok, hogy mennyire tetszek neki, ő így utólag rettenetesen bánja hogy akkor régen olyan gyáva volt hogy nem mert szólni. Közben persze elárulta hogy kb. két tucat barátnője volt, de senki nem nyűgözte le annyira mint én. Természetesen egy magamfajta korombeli nőnek jól esik, nagyon hízelgő volt, bár soha nem gondoltam magam különlegesnek vagy szépnek, bár a bókjai hatására nem állítom hogy nem indult meg bennem valami…
Már úgy fél órája ülhettünk egymással szembe és beszélgettünk, mikor egyszer csak felállt, megkerülte az asztalt és mögém lépett. Elém tartotta a telefonját, és képeket mutatott nekem nyilván magáról, az utazásairól stb. mikor éreztem hogy másik keze a vállam fölött átnyúlt hogy tudjon mutogatni a telefonon. Így karjai közt találtam magam, majd kissé közelebb hajolt, az arca majdnem az enyémhez simult. Miután megmutatta a képeit, a kezét a vállamra tette, arcát kissé felém fordította, éreztem parfümje illatát, ami nagyon csábítóan hatott rám. Néhány centire volt az arcunk egymástól, ő mereven belenézett a szemembe, és szótlanul nézett jó néhány másodpercig. Éreztem hogy valami elindul talán bennem is. Lassan közeledett az arca az enyémhez, ekkor gondoltam először hogy ebből baj is lehet ha megcsókol. Ismerve magamat tudtam hogy 8-10 perc csókolózástól irtózatosan be tudok indulni, elönt a kéjnedv odalent, és elvesztem a fejem, nem sok mindennek tudok olyankor ellenállni. Ajkaink összeértek nagyon lágyan, kicsit fürkészve ízlelgetve egymást, aztán néhány másodperc után nagyon finoman éreztem hogy a nyelvét lágyan az ajkaim közé nyomja. Azt hittem Mint ha megremegett volna bennem a világ, megremegtek a lábaim szerencse hogy ültem. Nagyon kellemesnek, szinte ellenállhatatlannak éreztem, nem tudtam nem visszacsókolni. Néhány másodperc után felegyenesedett, és visszaült a helyére és elnézést két, nem szabadott volna megcsókolnia.
- hm – köszörülten a torkom, - semmi baj.
- Nem szeretnélek fenntartani, nem sokára nyolc óra. Viszont a lányodat azért még szívesen megnézném, biztosan csodálatos mint az anyja.
Felemeltem a telefont, megkerestem a képet, majd felálltam és én is mellé léptem hogy megmutassam neki. Elé tartottam a telefont, ő abban a pillanatban a derekamra tette a kezét, hogy közelebb kerülhessen hozzám. Ő csodálta a lányomat, én pedig vártam hogy mi lesz ebből. Közben lapoztam a képet hogy megnézhesse mindegyiket, bár csak 6-7 kép volt a telefonomon. Ahogy lapoztam a második és harmadik képre, éreztem hogy keze derekamról lejjebb csúszik a csípőmre.
- Olyan szép mint ha csak az anyját látnám – mormota, majd a harmadik és negyedik képnél már simogatta a csípőm, majd lassan haladt le a combom külső oldalán. Nagyon kellemesnek éreztem, gondoltam magamban ha most nem teszek valamit ebből baj lehet, de egyszerűen nem volt lelki erőm kilépni ebből a játékból. Mikor végignézte a pár képet, másik kezével megfogta a kezemet, a combomnál fogva éreztem hogy húz magához. Tejesen maga mellé húzott, és éreztem hogy szinte tessékel hogy üljek az ölébe. Kicsit elfordultam, megfogta a derekam és az ölébe húzott.
- Csodálatos vagy – mormolta, majd kezével az arcomat maga felé fordította és megcsókolt. Ez már határozott, igazi csók volt a javából. Letettem a telefont az asztalra majd kissé jobban felé fordultam hogy minél kényelmesebb legyen. Simogatni kezdett, az egyik kezével a hátamat és derekamat, másik kezével a combjaimat. Nagyon izgató volt, egyre jobban kezdtem bemelegedni. Már jó néhány perce vívhatták nyelvünk a csatáikat mikor éreztem hogy végem, innen nagyon nehéz lesz megállni, innét már számomra nem nagyon van visszaút. Megsimogatta a melleimet, majd kezét lassan a pólóm alá csúsztatta, lassan felfelé haladt a melleim felé aztán lassan lágyan markolászta. Teljesen el voltam alélva, testem minden porcikáját elöntötte a forró kéj. 15 percet csókolózhattunk mikor abbahagyta, mélyen a szemembe nézett – nagyon kívánlak – és ismét csatára indultak a nyelveink. Ekkor már én is simogattam, öleltem, teljesen elöntött a vágy. Keze becsúszott a combjaim közé, lágyan simogatta puncimat, amit mély levegővétellel nyugtáztam tudtára hozva hogy nagyon tetszik amit csinál. Aztán benyúlt a sztreccs nadrágomba, egy pillanat alatt a bugyimban volt. Kissé felállított, lehúzta a nadrágomat és a bugyimat a combomra, majd visszaültetett az ölébe, kissé szétnyitotta a combjaimat, és végigsimította kéjnedvtől elázott tocsogó pinámat. Rám nézett és ismét megszólalt
- Nagyon kívánlak. Nem akarsz beleülni? Mindjárt szét robbanok – kezem lecsúsztattam nadrágjára, éreztem meredező, kőkeményen álló szerszámát. Nagyon kívántam, alig vártam hogy magamba érezzem. Kigomboltam a nadrágját, lehúztam a sliccét, de sajnos a feszes farmerba nem fértem hozzá a kemény farkához. Csendben felálltam, lehúztam a nadrágom és a bugyim az egyik lábamról kissé türelmetlenül, ő közben kiszabadította kőkemény szerszámát. Lehajoltam, megcsókoltam, közben kezembe vettem meredező farkát, 8-10-et húzva rajta.
- Gyere ülj rá! – majd még egy csók – ugye te is akarod? – Kérdezte halkan
- Igen Cica. Most már nagyon kívánom hogy magamban érezzem – átléptem rajta, és lassan odaillesztettem, és lassan ráereszkedtem amit egy kéjes nyögéssel nyugtáztam
- Úr isten! Úgy érzem te is felizgultál rendesen. Szinte tocsog a pinád! És milyen könnyen bement!
- Ez most már az enyém Cica! de még nincs bent teljesen…
- Ezt vegyük le gyönyörűm! – majd segített levenni a pólómat
- Imádni való gyönyörű melleid vannak – nyöszörögte miután kivette a melltartóból őket. Lassan le-fel mozogtam csodálatos szerszámán, minden centiméterét élvezni akartam. Ő közben megcsókolt, majd magához húzott teljesen. Simogatta a derekamat a csípőmet, a melleimet. Csókolni nyalogatni kezdte az arcomat a fülemet, a nyakamat, a vállaimat, majd haladt vissza megállás nélkül. A mellbimbóim meredeztek felé, néha megcsókolta megnyalogatta, kicsit lágyan meg is kéjes érzést, még sosem volt ilyenbe része de mindenesetre isteni volt. majd csókolt és nyalogatott megállás nélkül ahol csak ért. Talán még sosem éreztem ilyen csodálatosat
- Ez nagyon jó! Csináld Cica! Mondtam kéjes hangon a nyöszörgések között
- Gyönyörű vagy! Nagyon szeretem ahogy a csodálatos puncid simogatja a farkam – majd csókolt
- Add nekem az egészet! Hadd üljek bele teljesen! – Majd ráereszkedtem amennyire csak tudtam
- Jaj Istenem! Kibököd a hasamat!
- Nem jó?
- Dehogynem! Abba ne hagyd! Imádom hogy bennem van! Isteni érzés ahogy kitölti a puncim.
- Szereted ha beleülhetsz ugye?
- Persze hogy szeretem….. Huhh! Nagyon jó! Isteni Vagy!
- Gondolhattam volna…. miért nem jöttünk össze már előbb is? – és csak csókolt és nyalogatott mindenhol, közben melleimet markolászta és a mellbimbóimmal játszott egy hang nélkül, csak az én nyögéseim és hörgésem töltötte be a konyhát…
- Basszál Cica! Nagyon szeretem…. - lihegtem a fülébe, közben simogattam és a fülét harapdáltam
- Cssst! – próbált csitítani, de sajnos kis sikerrel, elég hangos vagyok közben
- Kefélj erősebben kérlek! Kúrjál! Kúrjál még! Baszd szét a pinámat! Gyere mélyebben akarom! Nagyon finom a farkad! Még erősebben kérlek! Már rég nem basztak így! – hörögtem a fülébe – nem sokára elélvezek… már közel vagyok! – aztán beleereszkedtem teljesen a tövéig, és átváltottam. Nem le-fel jártam a kéjdorongján hanem úgy hogy teljesen bennem volt, előre-hátra mozgattam a csípőmet!
- Nagyon finom Cica! Isteni! Csináld még! Imádom a nyelved… Irtó izgató vagy… Ilyenbe még sosem volt részem.
- Nem bírom tovább Drága! Nem tudom tovább visszatartani… - Aztán megmerevedett, hörögni kezdett, és rángatózva belém élvezett.
-Ez gyors volt Cica… nem vártál meg…. pedig nagyon közel voltam én is
- Ne haragudj kérlek! Nem így akartam…. de amiket mondtál, nagy hatással volt rám, nem bírtam tovább Ne haragudj kérlek!
- Semmi baj…. nem sikerülhet minden elsőre…
Sajnos nekem nem sikerült elélveznem. Miután elment, azért én befejeztem egyedül. Persze így sem volt rossz de az lett volna az igazi ha partneremen tudtam volna a csúcsra jutni.Beküldő:Edina


Szextörténet ajánló:


Repülőút.- Kapitány úr az egyik hajtómű elszállt! - kiáltotta kétségbe esve a lenge öltözetű, dús idomú fiatal hölgy.

A kapitány negyvenes évei közepén járt szakállas volt és jókora sörhasat engedett az évek során.

- Nyugalom Cicám, három hajtóművel is biztonsággal tudunk repülni. Jók ezek a teherszállító óriás repülőgépek. Most van egy kis dolgom jelentenem kell a műs....

Hármas tini szex, creampie


Ezen az eseményen nem voltam jelen, később mesélték csak el a lányok.
Kata főiskolai csoporttársa és kollégiumi szobatársa volt Bogi. A párcserés akciónk után kb. egy héttel Gabesznak haza kellett utaznia csütörtökön, hogy vmi okmányirodai dolgot megcsináljon, ezért Kata nem jött ki az albérletbe, hanem a koliban maradt (neki is megmaradt a szobája, mint nekem – a szülei miatt). Bogival isz....

A szexrabszolga, és a beöntő gép


A hatalmas vasajtó döngve zárult be Veronika mögött. A pincében félelmetes félhomály sejtette a tárgyak helyét. Veronika elborzadva nézett körül, miután megszokta a szeme a félhomályt. A sarokban egy pad állt, melyre oda lehetett valakit kötözni. A terem közepén hatalmas franciaágy. Egy asztalon pedig mindenféle eszközök, vibrátorok, és egyéb kellékek. A pince végében pedig egy ablaktalan kamra ....

Kezdetek a szexben.


A történet kb 33évvel ezelőtt kezdődött.Egy barátom albérletbe lakott egy városban egy idősebb férfinál aki 65 éves volt.Azt mondta szerinte buzi a manus,de csak találgatott.Történt egyszer,hogy házibulit szervezett az albérletben(csak egy szobát bérelt és a főbérlő is ott lakott) Jó volt a buli a főbérlővel is jól összejöttünk.Nem is történt semmi,de napokkal a buli után sokszor az járt a fejembe....

Csendes “könyvtáros lány” ?


Sok férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen is igazából ez a lány, nő, hölgy, aki szinte nem mutat magából semmit.

Régen találkoztam egy „könyvtáros lánnyal”, tényleg olyan könyvmolynak tűnt, nem beszélt, köszönt, egy irodában volt helyettesítő recepciós. Valahogy szóba elegyedtem vele, már nem is tudom milyen apropóból. Állig érő garbó, fekete, minden eltakar, az alakjából sz....

A nővérem bugyija


A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam. Külön szobában laktunk a vidéki városban lévő lakótelepi lakásban ahol apánkkal éltünk. Ahogy ébredezett bennem a férfi, néha meglestem, ahogy szerintem rajtam kívül mindenki tette volna ebben a korban, ha még nem jut igazi barátnőhöz. Sajnos ez ritkán sikerült, a fürdőszoba tolóajtaja által hagyott pici résen keresztül, és akkor se sokat láttam, csak egy....Szextörténet címkék

feneke | bankba | punci szőr | betegbdsm | nyalni a segg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.