A csodás feleség


Miranda születésnapi ajándéka egy hosszú hétvége volt. Minden nap más város már szállodájában szálltak meg. Napközben sétákkal, kirándulással, jóízű ebéddel és beszélgetéssel töltötték fel a szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó testüket és lelküket, este pedig valami fura és szokatlan eseményekkel folytatták.
A napközbeni események kevésbé érdekesek. Egy adott városban mindig megnézték a látnivalókat, esetleg tettek egy 1-2 órás kirándulást, ebédeltek valahol, közben jókat beszélgettek, nevettek. Majd vacsora előtt visszatértek a szállodába, ahol mindig egy wellness részen pihenték ki magukat. A feleség ekkor már az estére készült. A vacsora alatt ugyanez volt a helyzet.
Vacsora után lefürödtek, majd Miranda csinos ruhában, kisminkelve csukta be maga mögött az ajtót a férjét hátrahagyva. Elég későn jött haza az első éjszaka, lehetett 1 óra is. Reggel megreggeliztek, majd elindultak egy következő városba, ahol a metódus ugyanaz volt. Este a férjére csukta az ajtót, aki meztelen foglalt helyet a kanapén, elővette a laptopját, a tv-re kötötte és elindította az előző éjszaka jelenetét.
A neje szemszögéből nézhette végig az estét. Első útja a bárba vezetett. Elég sokan voltak bent, főleg baráti társaságok, párok. Csak néhány egyedül helyet foglaló és iszogató férfi ült a pultnál. A ma este róluk szól, már csak a fokozatosság végett. Látszott, ahogy körbenéz, majd egy öltönyös férfin akadt meg a szeme. Közelített felé, majd mellette helyet foglalt. Egy borostás, szálkás férfi volt, aki megmosolyogta a nő társaságát.
Miranda vodkát kért, majd a férfi felé fordult és leszólította. Beszélgettek, amiből kiderült néhány információ. Mint például hogy, bankár, egyedül érkezett a városba egy tárgyalása. A magánéletéről nem sokat hallattatott, van egy felesége és két kisebb gyereke.
- A férjemmel vagyok itt, de most vesztünk össze és el is ment innen. Már érett, valószínű válás lesz. De nem bánom, nem vagyok idős, élvezni akarom még az életet. Teljesen unalmas volt mellette – kezdte a hazugságát. A férfi élvezte a nő folytonos duruzsolását. De közben már nem is a szemeibe nézett, hanem a blúz alól kikerekedő melleire.
Miranda a maga 45 évével jól tartja magát. Minden héten mozog, futással és úszással teszi magát fittebbé. Alapból csinos feneke és mellei vannak, de az idő azért kicsit megfogta azokat is. A mellei pont jó méretűek, kézbe illőek, amik már nem olyan feszesek, mint 20 éve, mikor megismerkedett a férjével. A hasánál is vannak kisebb csíkok a terhesség miatt, és már nem olyan lapos, mint a kapcsolatuk elején. De még mindig igazán csábító az alakja, amit a folyton mosolygó arca és tündéri nézése még ellenálhatatlanabbá tesz.
Szóval volt mit nézni az Úrnak, amit a nő szóvá is tett.
- A szemembe kellene néznie, nem?
Kicsit elvörösödött a férfi, aki felkapta a fejét és próbált volna hebegni. – De engem nem zavar, ha nézni. Csak ez nem fair, mert hát én mit tudok rajtad nézni? – kérdezte a feleség.
- Mert szeretnél nézni rajtam valamit?
Miranda nem szerette soha az állandóan kérdező embereket, azt szerette, ha a férfi irányít.
- Nos, nem ilyen formában kellene ezt vázolnod, nem? Hanem valahogy így, hogy már most szeretnélek felvinni a szobába és megmutatni, mi van a ruhám alatt.
Ismét elvörösödött a csávó, aki nem volt felkészülve arra, hogy egy nő leigázza a férfi büszkeségét.
- Ha ezt akarja, hölgyem?
- Akarom, hölgyem? Most hagyott itt az uram, csak egy jó együttlétet akarnék felejtésképp, de látom, nincs hozzá kvalitása, hogy egy nőt ágyba csaljon.
Miranda bevállalós, szókimondó nő volt. Szerette, ha a férje irányítja, vagy a férfi irányít. Szex közben élvezettel beszéltek egymáshoz, akár trágár és csúnya megjegyzésekkel. Közben a férj pénisze már kőkeménnyé duzzadt. De várta, hogy végre valami akciót lásson. De Miranda itt felállt. A bár egy távolabbi pontján ült le, a pincértől lapot és tollat kért. Nézelődött, iszogatott, majd megint egyre többször nézett egy asztal felé, ahol egy fiatalabb srác ült.
A pincért odahívta, a kezébe nyomta a cetlit, amit a fiúnak odavitt. Elolvasta, hátrafordult, majd pár másodperc után felállt és elindult, a nő pedig követte. Nem tudhatta a férj, mi van a papíron. A bárból kiment, a folyosón végigsétált, majd a lépcsőn felfelé haladva a szobák felé vette az irányt a fiatal srác, aki végig látható volt. Végül az utolsó szobába bement. Ránézett Mirandára, aki a résnyire nyitott ajtón belépett. Az előszobában sötét volt, belépett a hálórészbe, amiből nyílt a fürdőszoba is. A fiú már ott volt, félig meztelen. A feleség ekkor letette a táskáját a háló kanapéján, a fürdő felé irányította a kamera láthatóságát. De az utolsó jelenet, amit itt látthatott a férj az az volt, hogy a fiú kezével berántja és becsukja az ajtót. Halkan és zajosan valami hallatszódott, de olyan 10 perc után már jöttek is ki onnan. A nő meztelen, a férfi meztelen. Miranda a fiút az ágyra lökte, közben a táskáját oda irányította. Oldalasan térdelt le az ágy elé, így végig látható volt, ahogy a viszonylag nagy pénisz eltűnik a szájában. Oh, igen, azok az isteni orális játékok, amikkel igen hamar a csúcsra tudta juttatni a férjét. Közben a kezeivel a férfi golyóit gyúrta, a srác pedig ide-oda dobta magát az ágyon a nő szopásától.
Pár perc orál után az ágy végén, a kamerának oldalt négykézláb feküdt fel az ágyra, ezzel meginvitálta a fiút, hogy a farkát a puncijába nyomja. Keményen dugta a nőt, akinek mellei látványosan mozogtak, amikor a srác csípője nekicsapódott. Közben ujjai fürgén izgatták csiklóját. A férj már nagyon közel volt ahhoz, hogy elélvezzen. A farka majd szétrobbant ennek látványán. Szinte minden pózt kipróbál egy aktus alatt Miranda, így nem volt meglepő, amikor ebben a pózban is csak 4-5 percig engedte, hogy a srác dugja. Ismét a fiút lökte az ágyra, ő vele szemben a hasára ült, köztük persze a farka. Csúszkálni kezdett rajta, a srác kezeit a melleire tette, aki tenyereivel markolászta azokat a csodás cickókat. A nő hátrahajtott fejjel élvezte, ahogy a srác pénisze befürkészte magát az ajkak közé, majd a kezével lenyúlva útbaigazította. Mélyen ráengedte csípőjét, amit lent tartott a srác hasán és körkörösen mozgott rajta. Látszott a fiatal fiún, hogy küzd az elélvezés ellen, de Mirandát ismerve a férje egyáltalán nem lepődött meg ezen. Természetesen a nő is észrevette ezt, mintha kissé csalódott is lett volna, hogy ennyit bír. De nem akarta ilyen korán elveszteni az első napi ajándékát, ezért hátára feküdt, felhúzta a talpát, mélyre engedte térdét és felkínálta egy alapos nyalakodásra a féltett de kívánós punciját.
A férj sajnos ebből csak annyit látott, hogy a fiatal srác feje félig eltűnik a lábak árnyékában. Miranda mélyeket sóhajtott, miközben a fiú nyalta, melleit erősen gyúrta. Ágaskodó szerszámának vörös makkja nem sokáig bírta a kintlétet. Pár perc után a fiú már fel is csúszott a nő melleihez, aminek bimbóit érzékien harapdálta, a nyelvével izgatta, közben a farka már préselte be magát az ajkak közé. Szép lassan csúsztatta be, amiből a férj semmit nem látott a feleségének lábai miatt. De hangosan nyögött a nő, mikor a pénisz végig kitöltötte a punciját, ami pont elég volt arra, hogy a férj hangos csattogással verje a saját farkát.
Mintha megtáltosodott volna a fiú, nagy vehemenciával dugta a nőt, aki zihálva élvezte a fiú keménye behatolásait. Egyre széjjelebb nyitotta a feleség a lábait, közben ujjai a csiklójára tapadtak. Látható volt a rajta, hogy közel van ahhoz, hogy elélvezzen az első ajándékától, a fiú sem adta lentebb a tempót, ami meg is hozta az áttörést. A nő összezárta hirtelen a lábait, megemelte a csípőjét és hangosan élvezett el gyönyörű teste. A fiú közben megállt, és akkor mozdult meg, mikor Miranda a lábait ismét megnyitotta. De a kezével megtartotta a srác mellkasát, nehogy újra elkezdje dugni a punciját.
Szépen kicsúsztatta belőle a farkát, a nő szinte megkönnyebbülve ült fel és fektette a férfit az ágyra. Ekkor a kamera felé nézett, huncut mosollyal jelezte, hogy elkezdi a fiú kivégzését. Lehúzta a makkról a bőrt, körbenyalogatta, miközben a férfi becsukott szemmel, szinte megfeszülve várta, hogy Miranda a szájába süllyessze a hímtagját. A nyelvjáték után nem sokat tökölt a feleség, szinte azonnal bekapta, teljes hosszában és egyenletes fejmozgatással kezdte el szopni a srácot. Annak lábujjai megfeszültek, Miranda szája keményen vákumozott, kezével közben a vesszőt fonta át vagy épp a golyóit gyúrta.
Mi tagadás, nem bírta 2 percnél tovább a srác, a nő megízlelhette a sperma első kicsordulását, majd a szájából kivette és a melleit nyomta hozzá, arra verte ki a srác maradék forró nedűjét. Volt bőven belőle, amit utána a nő elégedetten kent szét gyönyörű mellein a férfi farkát használva. A srác még mindig zihált az orgazmustól, jókedvűen vigyorgott közben, majd megszólalt: - Köszönöm Drágám!
Nyilván ez a férjnek szólt, aki közben hatalmasat lőtt, végignézve a neje szexét. Persze a fiú is megörült, hogy örömet okozhatott, és egy “Szívesen” mondattal feltápászkodott az ágyról.
Még mielőtt további kalandok reményében beszélgetést kezdeményezett volna, Miranda szájon csókolta, felöltözött, felvette a cuccait és elköszönt a fiútól: - Legyen szép estéd!
Majd kilépett az ajtón.
A kamerát maga felé fordítva haladt Miranda, mosolygott, közben a folyosón senkitől sem zavartatva nyúlt le a puncijához és kent egy kisebb nedűt az ujjaira, amit lenyalt. Hát, ezért imádta a férj ezt a csodás feleséget.Szextörténet ajánló:


Gyors reggeli baszás


Balázs reggel épp indult már a munkába, akkor én még csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam, amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem....

Egy este a discoban


Kipihentétek magatokat. Megnyugodtál, olyannyira, hogy majdnem elbóbiskoltál a párod karjaiban. Telefon csörgés zavart meg. Felvetted:
- Igen.
- Szia! Ugye nem felejtettétek el? – kérdezte a barátnőd.
- Nem. – néztél a barátodra.
- Oké. Tizenegykor a bejárat előtt! Ne késetek! Szia! – hadarta el.
- Szia! – szakítottad meg a hívást és tetted le a telefont.
....

Erőszakos kefélések, a feleségem egy kurva


Mikor megismerkedtem a későbbi feleségemmel akkor is egy olyan ruhában sétált amire ha rásütött a nap mindig át lehetett rajta látni.Később megmondta,hogy azért hordott mindig ilyen szerelést,mert rájött,hogy nagyon sok srác van aki erőszakosan keféli a nőket és ez neki a legnagyobb gyönyört adja.Volt egy alkalom amikor felszedtük két barátaimmal elvittük szobára és ott leitatva többször is megbas....

Sára pinája


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.
Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mintha az, am....

Családi : A tesóm és én


15 éves fiú vagyok és a húgommal eleg jo a viszonyunk. Elég csinos és formásak az idomai. Az egyik napon épp indultam haza felé a,suliból ( a hugom 14 éves) és eszembe jutott , hogy a Szüleim és a tesóm nincsenek otthon.

Ennek nagyon megörültem , mert végre kielégithetem magam egyedül:) . Ugy 10 perc telt el amikor már majdnem élveztem volna de a tesóm épp betoppant a szobámba és ak....

Egy ötvenes duci biszex nő, és mi


Évával volt alkalmunk a medence feltöltés után több alkalommal élvezni egymás társaságát és egyszer megemlítette, hogy egy kedves barátnője fog érkezni hozzá látogatóba barátjával és szívesen megismerkednének velem is. Elmesélte, hogy Márti egy telt, 50-es nő, barátja pedig közelít a hatvanhoz, de sportos és mindketten enyhén biszexek. Izgatottan vártam a megbeszélt napot.

Éva egy h....Szextörténet címkék

pornó karrierem kezdete | kocsikáz | megrontott | rossza | sport |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.