Félrelépés


A múlt hétvégén történt hogy megbeszéltük a családdal mivel szerdán mindenszentek és munkaszüneti nap lesz, ellátogatunk a szüleimhez akik kb. 60km-re laknak tőlünk. Úgy gondoltuk természetesen 15 éves lányunk beleegyezésével, hogy hétvégéig ott marad a szüleimnél mivel amúgy is elég ritkán találkoznak, majd hétvégén elmegyünk érte gondolván hogy kicsit kettesben maradhatunk - lazulhatunk esténként munka után a férjemmel. Már amúgy is régen tudtunk kiszakadni a család kötelékéből ami természetesen nem esett nehezünkre, de azért mégis jój esik egy kis esténkénti lazítás – kikapcsolás a szürke hétköznapokból. A férjem munkája miatt csak ritkán van itthon, legtöbbször vidéken dolgozik, többnyire csak hétvégente jár haza. Erre a hétre még nem volt betervezve neki kiküldetés de ez sajnos csak hétfőig tartott, mivel főnöke közölte hogy sajnos az ünnep után csütörtökön el kell utaznia vidékre mert halaszthatatlan munkájuk akadt. Mikor felhívott és közölte, mindketten csalódottak voltunk de az évek alatt ez szinte már megszokott volt, nagyon váratlanul talán egyikünket sem ért. A házasságunk teljesen hétköznapi, talán egyszerűen megszokottnak mondható. Az együttléteink nem járnak a fellegekbe, férjem kissé „régimódú” neveltetésének köszönhetően kissé konzervatív. Sajnos a szexuális étvágy az azt kell mondanom hogy mindig is az enyém volt nagyobb, de mindig próbáltam és tudtam alkalmazkodni és idomulni hozzá, nem volt köztünk hűtlenség a házasságunk alatt (mindeddig). Férjemnek a harmadik nő vagyok az életébe, ehhez képest nekem sokkal több kalandom és partnerem volt (ha szabad így fogalmazni). Talán még annyit tennék hozzá magamról hogy teljesen átlagos nőnek tartom magam, átlagos alkat de ha lehet akkor talán az átlagosok közt talán a vékonyabbak közé tartozom, vállig érő világosbarna melírozott hajjal.
Néhány hónapja feltűnt egy nagyon régi ismerős az interneten Ciprián ( akit csak Cicának becéztünk akkoriban az akkori munkahelyemen,mondanom sem kell hogy a facebook-on), miután hozzászóltam az egyik volt kollégám bejegyzéséhez. Az előző munkahelyemről ismerem Cicát, akkoriban külső vállalkozóként fordult elő nálunk az irodában néha napján. Természetesen a fecebook-on ismerősök vagyunk már nagyon rég óta, de soha nem volt különösebb kapcsolatunk egymással.
Szóval miután hozzászóltam az egyik volt kollégám bejegyzéséhez (ennek már néhány hónapja), másnap rám írt messengeren, így elegyedtünk szóba és kezdtönk beszélgetni. Cica sem volt semmiben különleges, ha jól tudom négy évvel fiatalabb tőlem, teljesen átlagos hétköznapi ember. Néha néha írtunk egymásnak kb. 2-3 naponta, néha talán csak hetente, de semmi különös nem történt, nem volt különösebben nyomulós sem rámenős. Hétköznapi dolgokról beszélgettünk többnyire, pláne az elején. Később sem volt túl „személyes” a beszélgetésünk, de később azért volt néhány elszólás azt hiszem pl.: „közölte hogy szívesen lefeküdne velem, nagyon tetszem neki különösen kibontott hajjal, nagyon tetszem neki”. Persze kedves volt, nagyon kedveseket és néha szépeket írogatott, ami egy magam korabeli nőnek mondanom sem kell hogy nagyon jól esett. 19év házasság után az ember lánya ráébred hogy lehetséges hogy még ő is kellhet valakinek? Nem reagáltam, tudván hogy családom van férjes asszony vagyok stb. de hazudnék ha azt állítanám hogy nem jutottak eszembe kósza gondolatok, de elengedtem bármennyire is jólestek kedves szavai. Beszélgettünk munkáról, családról, hobbiról, meg mindenféle hétköznapi dologról. Pl. egy elszólás mikor megdicsértem és megköszöntem a kedvességét, azt válaszolta hogy akkoriban mikor még a régi munkahelyemre járt be ügyet intézni mindig is nagyon szimpi voltam neki, nagyon helyesnek tartott, de soha nem mert szólni…
- Tényleg nagyon kedves vagy köszönöm – válaszoltam. Néhány nap múlva megint írt hogy megnézte a fb-s fotóimat, semmit nem változtam, nagyon csinos vagyok, igazán nagyon tetszek neki.
Aztán egy újabb alkalommal megint írt, közölte hogy most éppen szaunázott, most megy be a medencébe…
- Jó neked könnyen vagy! Én is szívesebben lennék ott!
- Gyere be mellém, nincs senki jelenleg egyedül vagyok!
- Hujuj mi lenne abból?! – válaszoltam talán kissé túl merészen, kicsit felbátorodva a már több hónapos beszélgetésünkön.
- Szívesen lefeküdnék veled… - írta, másodjára is, erre még mindig nem mertem reagálni.
Aztán tovább folytatódott a beszélgetés, egészen két-három héttel ezelőttig, amikor felvetette hogy találkozhatnánk. Addig addig míg hétfőn mikor a férjemnek benyögték hogy csütörtökön megint utaznia kell, megírtam neki hogy valószínűleg csütörtökön munka után ráérek, mivel a férjem sem és a lányom sem lesz itthon. A válasza annyi volt hogy csütörtökön hív, ír vagy üzen - keres….
Délután 4-ig dolgoztam, mikor hazaértem már lemondtam arról hogy keres mivel egész nap nem írt és nemüzent, gondoltam lesz egy teljesen szabad estém egyedül itthon, ráérek kivételesen csak magammal foglalkozni. kb. 17.30 körül a zuhanyzóban hallottam, hogy üzenetem jött. Természetesen ő volt, kérdezte hogy akkor
- Aktuális-e még a találkozó?
- Már itthon vagyok de gyere fel nyugodtan egyedül vagyok – írtam válaszban. Kérdezte pontos a címet és ígérte hogy siet. Mondanom sem kell, egyből jobb kedvem lett, már nagyon vártam hogy ennyi év után megint lássam, beszélgessünk egy jót. A beszélgetéseinkre gondolva amik nem feltétlen voltak pikánsak, mégis kissé izgatott lettem…. Gyorsan felöltöztem, magamra kaptam egy pólót és egy ilyen itthon használatos sztreccs nadrágot, nem vittem túlzásba az öltözködést, igazából nem is készültem semmire, nem vártam hogy bármi is történne.
Kb 20 perc után megérkezett. Egy meleg ölelés után a konyhába hívtam, és leültettem. Természetesen megkínáltam itallal de csak ásványvizet kért, és később elfogadott egy kávét is. Közben beszélgettünk ezerannyi dologról
- mindjárt mutatok képet a lányomról...
Leültünk egymással szembe, és a telefonokat nyomkodtuk, képeket kerestünk amit meg akartunk mutatni egymásnak. Közben ő elkezdte kifejteni hogy mennyire csinos vagyok, hogy mennyire tetszek neki, ő így utólag rettenetesen bánja hogy akkor régen olyan gyáva volt hogy nem mert szólni, eszeveszettül tetszettem neki. Közben persze elárulta hogy kb. két tucat barátnője volt, de senki nem nyűgözte le annyira mint én. Természetesen egy magamfajta nőnek jól esik, nagyon hízelgő volt, bár soha nem gondoltam magam különlegesnek vagy szépnek. A bókjai hatására nem állítom hogy nem indult meg bennem valami…
Már úgy fél órája ülhettünk egymással szembe és beszélgettünk, mikor egyszer csak felállt, megkerülte az asztalt és mögém lépett. Elém tartotta a telefonját, és képeket mutatott nekem nyilván magáról, az utazásairól stb. mikor éreztem hogy másik keze a vállam fölött átnyúlt hogy tudjon mutogatni a telefonon. Így karjai közt találtam magam, majd kissé közelebb hajolt, az arca szinte az enyémhez simult. Éreztem a leheletét az arcomon és a nyakamon,egészen kellemes hatást váltva ki belőlem. Miután megmutatta a képeit, a kezét a vállamra tette, arcát kissé felém fordította, éreztem parfümje illatát, ami nagyon csábítóan hatott rám. Néhány centire volt az arcunk egymástól, ő mereven belenézett a szemembe, és szótlanul nézett jó néhány másodpercig. Éreztem hogy valami elindul talán bennem is. Lassan közeledett az arca az enyémhez, ekkor gondoltam először hogy ebből baj is lehet ha megcsókol. Ismerve magamat tudtam hogy néhány perc csókolózástól irtózatosan be tudok indulni, nagyon fel tud izgatni. Pl. ha csak látom mondjuk tv-ben hogy csókolóznak már az is be tud indítani különösen ha közelről látom (közeli felvétel) hogy a nyelvek vívják csatájukat. Minden ami „nyalakodással” kapcsolatos, irtóra elönt a kéjnedv odalent, és elvesztem a fejem, nem sok mindennek tudok olyankor ellenállni. Ajkaink összeértek nagyon lágyan, kicsit fürkészve ízlelgetve egymást, aztán néhány másodperc után nagyon finoman éreztem hogy a nyelvét lágyan az ajkaim közé nyomja. Azt hittem mint ha megremegett volna bennem a világ, valami borzongtató érzés kapott el, megremegtek a lábaim szerencse hogy ültem. Nagyon kellemesnek, szinte ellenállhatatlannak éreztem, nem tudtam nem visszacsókolni. Néhány másodperc után felegyenesedett, és visszaült a helyére.
-Elnézést, ne haragudj kérlek de nem tudtam ellenállni annyira helyes vagy. Tudom nem szabadott volna megcsókolnom.
- Hm – köszörülten a torkom, - semmi baj.
- Nem szeretnélek fenntartani, biztosan neked is van dolgod még. Viszont a lányodat azért még szívesen megnézném, biztosan olyan csodálatos mint az anyja.
Felemeltem a telefont, megkerestem a képeket, majd felálltam, mellé léptem hogy megmutassam neki. Elé tartottam a telefont, nézte lányom képeit miközben éreztem hogy a derekamra tette a kezét, nyilván hogy közelebb kerülhessen hozzám. Ő csodálta a lányomat, én pedig kissé szokatlan érzések közt vártam hogy mi fog ebből kialakulni. Közben lapoztam a képet hogy megnézhesse mindegyiket, bár csak 6-7 kép volt a telefonomon. Ahogy lapoztam a második és harmadik képre, éreztem hogy keze derekamról lejjebb csúszik a csípőmre.
- Olyan szép mint ha csak az anyját látnám – mormota, majd a harmadik és negyedik képnél már lassan nagyon lágyan haladt le a combom külső oldalán. Nagyon kellemesnek éreztem, gondoltam magamban ha most nem teszek valamit ebből baj lehet, de egyszerűen nem volt lelki erőm kilépni ebből a játékból, őszintén szólva nagyon kellemesnek éreztem. Mikor végignézte a pár képet, másik kezével megfogta a kezemet, a combomnál fogva éreztem hogy húz magához. Tejesen maga mellé húzott, és éreztem hogy szinte tessékel hogy üljek az ölébe. Kicsit elfordultam, megfogta a derekam és az ölébe húzott.
- Csodálatos vagy – mormolta, majd kezével az arcomat maga felé fordította és megcsókolt. Ez már határozott, igazi csók volt a javából. Letettem a telefont az asztalra majd kissé jobban felé fordultam hogy minél kényelmesebb legyen. Simogatni kezdett, a hátamat és derekamat, másik kezével a combjaimat. Nagyon izgató volt, egyre jobban kezdtem bemelegedni. Már jó néhány perce vívhatták nyelvünk a csatáikat mikor éreztem hogy végem, innen nagyon nehéz lesz megállni, innét már számomra nem nagyon van visszaút.
-Nagyon finom vagy, imádom ahogy csókolsz – suttogta, majd csókolt tovább. Nagyon izgató volt, éreztem hogy elkezdek bizseregni. Kissé még közelebb ültem, minél jobban érezhessem a közelségét. Csak simogatott – simogatott lágyan, és egyre jobban belemelegedett a csókolásba. Mondanom sem kell hogy mennyire tetszett, irtózatosan izgató és kellemes volt. Keze éreztem hogy kutató útra indul, egyre közelített a mellemhez, de még nem merte megmarkolni. Egyre jobban éreztem a vágyat, már nagyon fel voltam izgulva. Mikor éreztem hogy keze a mellemre talált, egy pillanatra abbahagyta a csókolást
-Azt hiszem nagyon kívánlak, istenien csókolsz – mondta halkan, közben lágya a mellemet gyúrta finoman. Elvesztettem az önkontrolomat, és a szájára tapadtam és folytattuk…, majd kezét lassan a pólóm alá csúsztatta, lassan felfelé haladt a melleim felé aztán lassan lágyan markolászta. Teljesen el voltam alélva, testem minden porcikáját elöntötte a forró kéj. 15 percet csókolózhattunk mikor abbahagyta, mélyen a szemembe nézett
–Nagyon kívánlak – mondta ismét –szeretnék veled lenni! - Persze nekem sem volt már ellenvetésem, ismét csatára indultak a nyelveink. Ekkor már én is simogattam, öleltem, teljesen elöntött a vágy. Éreztem hogy szinte tocsogok odalent. Keze a combomat simogatta, lassacskán haladva a puncim felé egyre feljebb. Kicsit nyitottam a combjaimon hogy könnyebben odaférjen. Miután becsúszott keze a combjaim közé, lágyan simogatta puncimat, amit mély levegővétellel nyugtáztam tudtára hozva hogy nagyon tetszik amit csinál. Aztán benyúlt a sztreccs nadrágomba, egy pillanat alatt a bugyimban volt. Kissé felállított, lehúzta a nadrágomat és a bugyimat a combomra, majd visszaültetett az ölébe, kissé szétnyitotta a combjaimat, és végigsimította kéjnedvtől elázott tocsogó pinámat.
Kezemmel a mellkasáról lassan haladtam lefelé, míg megéreztem kőkeményre duzzadt szerszámát. Rám nézett és ismét megszólalt
- Nagyon kívánlak. Nem akarsz beleülni? Mindjárt szét robbanok – persze már én is nagyon kívántam, alig vártam hogy lüktető puncimba érezzem. Kigomboltam a nadrágját, lehúztam a sliccét, de sajnos a feszes farmerba nem fértem hozzá a kemény farkához. Ekkor csendben felálltam, lehúztam a nadrágom és a bugyim az egyik lábamról, ő közben kiszabadította kőkemény szerszámát. Lehajoltam, ismét csókoltam, közben kezembe vettem meredező farkát, kb. 8-10-et húzva rajta, mire kissé remegő hangon kért
- Gyere ülj bele kérlek! Nagyon szeretnék veled kefélni! Ígérem nagyon jó lesz! – majd még egy csók – ugye te is akarod? – Kérdezte halkan
- Igen Cica. Nagyon felizgattál, nagyon kívánom hogy magamban érezzem ezt a gyönyörűséget – átléptem rajta, és lassan ráereszkedtem amit egy kéjes nyögéssel nyugtáztam.
-szszszszszszszs- sziszegtem fel, nagyon jó érzés volt ahogy belém csúszott.
- Úr isten! Úgy érzem te is felizgultál rendesen. Szinte tocsog a pinád! És milyen könnyen bement!
-Mert nagyon felizgattad. Ez most már az enyém Cica! de még nincs bent teljesen…
-Baromi jó érzés benned! Ezt vegyük le gyönyörűm! – majd segített levenni a pólómat -
- Imádni való gyönyörű melleid vannak – nyöszörögte miután kivette a melltartóból őket. Lassan le-fel mozogtam csodálatos szerszámán, minden centiméterét élvezni akartam. Ő közben megcsókolt, majd magához húzott teljesen. Simogatta a derekamat a csípőmet, a melleimet. Csókolni nyalogatni kezdte az arcomat a fülemet, a nyakamat, a vállaimat, ahol csak ért. Mondanom sem kell mennyire tetszett, mint már írtam nagyon izgatóak számomra a nedves a nyalakodós nedves nyálas dollgok. A Mellbimbóim meredeztek felé, néha megcsókolta megnyalogatta, kicsit lágyan meg is szopogatta őket, kéjes buja mohó érzés futkosott rajtam le-s fel, még már rég volt ilyenbe részem isteni érzés volt. majd csókolt és nyalogatott megállás nélkül ahol csak ért. Talán még sosem éreztem ilyen csodálatosat. Igazából a párommal is minden jó, azon kívül ritkán vagyunk együtt, és az évek talán kicsit monotonná tették a kapcsolatunkat. Ez teljesen új és szokatlan de nagyon kellemes érzés volt.
- Ez nagyon jó! Csináld Cica! - Mondtam kéjes hangon a nyöszörgések közt, csak mozogtam és mozogtan le – fel talán egyre mohóbban.
- Gyönyörű vagy! Nagyon szeretem ahogy a csodálatos puncid simogatja a farkam – majd csókolt
- Add nekem az egészet! Hadd üljek bele teljesen! – Majd ráereszkedtem amennyire csak tudtam
- Jaj Istenem! Kibököd a hasamat!
- fáj? Nem jó?
- Dehogynem! Abba ne hagyd! Imádom hogy bennem van! Isteni érzés ahogy kitölti a puncim.
- Szereted ha beleülhetsz ugye? Nagyon jó veled!
- Persze hogy szeretem….. Huhh! Nagyon jó! Isteni Vagy! Isteni a farkad!
- Gondolhattam volna…. miért nem jöttünk össze már előbb is? – és csak csókolt és nyalogatott mindenhol, közben melleimet markolászta és a mellbimbóimmal játszott egy hang nélkül, csak az én nyögéseim és hörgésem töltötte be a konyhát…
- Basszál Cica! Nagyon szeretem…. - lihegtem a fülébe, közben simogattam és a fülét harapdáltam
- Cssst! – próbált csitítani, de sajnos kis sikerrel, általában elég hangos vagyok közben
- Kefélj erősebben kérlek! Kúrjál! Kúrjál még! Baszd szét a pinámat! Gyere mélyebben akarom! Nagyon finom a farkad! Még erősebben kérlek! Már rég nem basztak így! – hörögtem a fülébe – nem sokára elélvezek… már közel vagyok! – aztán beleereszkedtem teljesen a tövéig, és átváltottam. Nem le-fel jártam a kéjdorongján hanem úgy hogy teljesen bennem volt, előre-hátra mozgattam a csípőmet!
- Nagyon finom Cica! Isteni vagy! Csináld még! Imádom a nyelved… Irtó izgató vagy… Ilyenbe még sosem volt részem. Mindjárt elmegyek! nagyon jó! - nyöszörögtem –
-Nem gondoltam volna hogy ilyen jó veled! Ugye nagyon szereted!
- Imádom, nagyon jól csinálod! Nagyon finom…. Jövök Cica! Kurvajó!!!! Jövök….. –majd megmerevedtem, rángatózva kissé artikulálatlan hangokat adva hatalmasat élveztem.
- Nem bírom sokáig Drága! Nem tudom tovább visszatartani… - Aztán megmerevedett, hörögni kezdett, és rángatózva belém élvezett.
-Ez nagyonjó volt Cica…
- Tetszett? Nekem is nagyon jó volt. Isteni pinád van, nagyon jó volt benned! – majd lassan leszálltam kissé ernyedő tagjáról, visszahajolva hozzá csókolóztunk még kb 1 percet, majd bevonultam a fürdőbe hogy megtisztogassam magam. Felöltöztem, mire visszamentem a konyhába már ő is rendbe szedte magát. Visszaültem vele szembe és pár percet beszélgettünk, aztán lassan elköszönt és elment. Miután egyedül maradtam még egyszer lezuhanyoztam, és próbáltam feleszmélni, magamhoz térni, és ráeszméltem hogy megcsaltam a férjem. Őszintén szólva megbántam természetesen a férjem miatt, amúgy pedig nagyon tetszett, ha csak az akcióra gondolok akkor nem bántam meg, nagyon jó volt. Az éjszaka elég nyugtalanul aludtam, és már hajnalban fent voltam, nem tudtam visszaaludni. Egyfolytában próbáltam visszaidézni a történteket. Arra figyeltem fel hogy nagyon kellemes érzés ahogy visszagondolok az estére. A takaró alá nyúlva végigsimítottam puncim, teljesen be voltam nedvesedve. Mitagadás jólesett, kellemes érzés volt, így hát masztiztam egy jót felkelés előtt.Beküldő:Edina


Szextörténet ajánló:


Feleségem, a nimfomániás


Harminc éve ismerem a feleségemet aki egy egyetemen a pénzügyi osztályon dolgozott, mint adminisztrátor. Nagyon megtetszett és volt olyan nap amikor kimentem hozzá munkaidőben és mikor meglátott nagyon megörült és kiment a mosdóba.

Mikor visszajött nem volt rajta más csak egy nylon munkaköpeny ami áttetsző volt fehér és pont a puncijánál hiányzott egy gomb. Nagyon élveztem, mert edd....

Megalázva, avagy a barátnőm bosszúja


Kolettnek hívták a volt barátnőmet.Én 27 voltam ő pedig 26 éves.Alacsony,vékony,szemüveges lány volt,fekete hajjal.Csinos volt,de ártatlan aranyos kisugárzása volt.Kerek,feszes kis feneke volt,ehhez méltó combjai,vádlija,és kicsi,36 os lábai.Gömbölyű,feszes kis cicijei voltak,szép,apró bimbókkal.Jó volt vele szexelni,bár sok szempontból prűd volt,szinte mindíg sötétben szexeltünk,nagyon ritkán szo....

Feleségem,legjobb barátom.


Sziasztok! Egy igaz történetét szeretnék elmesélni,nevek nélkül. Én egy 35 éves átlagos férfi vagyok,feleségem 33. Van egy óvodás korú gyerekünk,lakásunk,kocsink. Teljesen normális beállítottságú mindkettőnk. Szexuális téren is. Párom kicsit prűdnek mondható, legalábbis eddig azt gondoltam róla. Van egy nagyon jó barátom aki egyben a kollégám is. A srác fiatal,23 éves. Jó képű,izmos csak kicsit fé....

Tinderes kalandok (családi szex)


A történet amit elmesélek, kb 5 éve történt meg Budapesten és sajnos minden szava igaz. Azért sajnos mert időközben férfivé váltam, boldog párkapcsolatban élek több mint egy éve és abszolút nem vagyok büszke erre a múltamra. Szóval azokban az időkben voltam úgymond a csúcson, heti szinten váltogattam a nőket. Nem igazán érdekelt sokszor, hogy fiatal vagy idős, sovány vagy kövér, hihetetlenül kanos....

Nyitott házasság.


Sokan nincsenek tisztában a nyitott házasság fogalmával... A nyitott házasság, a laza kapcsi anyakönyvvezetővel vagy pappal szentesített változata. A nyitott házasság is valaha házasság volt, igazi szövetség, de félúton eltévedtünk a holtomiglan-holtodiglan felé vezető úton. Keresztúthoz érkeztetünk, a három útjelző tábla háromfelé mutatott. Nem fordultunk a válás irányába, túl nagy fájdalommal já....

Dorina és Éva


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnők, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel....Szextörténet címkék

fitymáját | baszlak | hatos | rabszolgák | patika |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.