Ábrándozás a munkahelyen.


A női wc - ben, a kellemetlen csatorna szag mellett, érezhető volt a geci szag is. Béla, kiverte a büdös faszát, és elégedetten nézte a végeredményt, a kantej a wc ülőke tetején landolt. A férfi elpakolta a büdös faszát, és felhúzta előbb a női bugyit , majd a nadrágját. Majd a tükörben megnézte saját magát, picit igazított a barna rövid haján, és megállapította, hogy nagyobb lett a sörhasa, ugyanis a zöld színű póló egyre kevésbé tolerálta a nagy pocakot.
Béla, miután kijött a wc - ből megvakarta a tökét, majd köpött egyet a szőnyegre. Ugyanis folyosón szőnyeg volt. A férfi magas pozícióban dolgozott az intelligens szopórobotokat gyártó üzemben. Mivel komoly befolyása volt, elintézte, hogy a takarítónők faszszopó kurvák legyenek, és úgy általában az irodában dolgozó hölgyek 80 százaléka szeresse a faszt, és a gecivel ízesített reggeli kávét. Béla, frissen csapolta a gecit az irodába a kávéscsészékbe, amit a hölgyek nagyon imádtak. A férfi csak annyit kért cserébe, hogy néhány irodában dolgozó hölgy, állva hugyozza le a szőnyeget. Nem kell mondani, hogy az irodában állandó húgy, illetve geci szag volt, mivel a szőnyegek is ott voltak.
Éjjeles műszak volt. Gini szerette a büdös faszt. A rövid vörös hajú kurva, takarítónéként dolgozott az üzemben. Nyilván a férfiak körében hamar elterjedt a híre, hogy egy faszszopó kurva. Bélához is eljutott a híre. A fiatal férfi letolta a nadrágját és elkezdte verni a büdös faszát a női wc - ben. Próbálta gyorsan húzkodni, hogy fröcsögjön a geci, közben elképzelte, hogy Gini lábairól nyalogat le krémes sütit. Gini, belépett a női wc - be, rögtón megcsapta a geciszag, illetve a lábszag is, hiszen Béla arról is híres volt, hogy büdös a lába, illetve, hogy állandóan a tökét vakarja.
Gini, alig észrevehetően elmosolyodott.
- Szia Gini, épen verem a faszom. - mondta Béla társalgási hangon.
A fiatal vörös hajú nő lerakta a partfist, és érdeklődéssel figyelte a férfi ténykedését. Béla büdös fasza, állt mint a cövek. Gini, szűk farmernadrágot viselt, és fehér színű pólót, csöcstartót szokás szerint nem vett fel. A fiatal nő nem kérette magát lehajolt és bekapta a büdös faszt, a férfi mint a szarvasbikák az erdőben nagyot nyögött, majd ahogy illik Gini haját simogatta.
- Jól szopod a faszt.
Gini, nem válaszolt, hanem dolgozott tovább. A wc - ben csak ketten voltak, a gyár egy félreeső helyén. A férfi élvezte, hogy leszopják, nagyott köpött, majd rágyújtott egy cigire.
- Szívd a faszom. - bíztatta Ginit.
A fiatal hölgy , mivel úgy kényelmesebb leguggolt, és úgy szopott. Béla, elővett a zsebéből egy laposüveget, és ivott egy kis házipálinkát. Gini, abbahagyta a szopást, és felállt, kigombolta a nadrágját és letolta, bugyit nem viselt, a fazonra igazított, büdös pinájából folyt a húgy, egyenesen a padlóra.
- Gecis az arcom? - kérdezte a fiatal nő.
- Kicsit, igen. - válaszolt Béla és húzkodta a büdös faszát. Majd így folytatta. - Légyszíves, ne húzd fel a farmernadrágot, megakarom baszni a picsád.
Gini, rutinos kurvaként, odatartotta a büdös picsáját, Béla nem tétovázott,,hanem gyorsan tökig betolta szárazon. Majd kihúzta a faszát és ráköpött, hogy jobban csússzon. Majd az égő cigit kivette a szájából, és bedugta Gini picsájába, a következő pillanatban füstölt a segglyuk. Béla párszor még bedugta a cigit, majd betolta a füstölő, büdös lyukba a szintén büdös faszát. Lendületesen, dinamikusan elkezdett baszni, közben a picsából kihúzott cigit, visszarakta a szájába, majd kiköpte.
- Szeretem kúrni a picsád. - mondta a férfi.
- Jobban nyomd be, te balfasz. - válaszolt Gini.
Béla, középtempóban baszott, néha a csöcsök után kapott. Kihúzta a faszát a picsából, és rögtön bedugta a pinalyukba.
- Kurva jó, szaftos pinád van, baszd meg.
Béla, kirántotta a faszát a picsából, és Gini szájába engedett egy adag kantejet. A fasz ötször köpködött, a férfi számolta.
- Szívd ki a maradék gecim.
Judit, a műszakvezető lépett be a női wc be, rögtön megcsapta az orrát a geciszag, nehéz lett volna tagadni, hogy egy baszás végét szemlélheti, hiszen Gini picsájából, pinájából, illetve a szájából is folyt a geci. Béla, fél merev fasza, pedig nedves volt a pinalétől.
- Béla, át kellene nézned az előző 6 hónap termelési adatait. - mondta Judit.
- Rendben van. - válaszolt Béla és elrakta a faszát. Gini pedig felhúzta a nadrágját, és egy vödörbe vizet engedett, ideje felmosni
Judit, hugyozott, természetesen ülve, majd kiment a wc - ből, a folyosón látta, hogy Béla vakarja a tökét.
- Jól esett a baszás. - mondta a férfi.
- Inkább a munkára koncentrálj. - válaszol Judit, és csodálkozott, hogy megbámulja a férfi sörhasát. Majd gyorsan elsietett.
Béla, a folyosó végén, felment egy lépcsőn, az emeleten bement az irodába. Töltött magának egy pohár wiszkit, és lefeküdt a kanapéra. Naná, hogy álmodott.
Gini szívta a büdös faszát. - Büdös a lábad. - mondta a nő.
- Kutyaszaros. - válaszolt Béla.
- Ez nem kutyaszar szag, baszd meg.
- Hanem? - kérdezett vissza Béla, és hallotta,,hogy kinyílódik az irodának az ajtaja. Gini, jött fel takarítani.
- Álmomban szívtad a büdös faszom.
- Gyakran a valóságban is. Béla, már éjfél van, és még nem vagy bebaszva. - mondta a nő csodálkozva.
- Nyugodtan mossál fel, nem zavarlak, addig a kanapén, verem a faszom.
- Még mindig kanos vagy?
Béla, meghúzta a pálinkásüveget.
- Szinte mindig.
- Okos, cégstuktúrát építettél, jó pár pozícióba faszszopó kurvákat vettél fel, a követelmény, hogy leszopják a büdös faszod.
- És ne zavarja őket a lábszag.
- Bingó.
Béla elrakta a pálinkásüveged és lekonyult fasszal odaült a számítógép mellé, Gini pedig felmosott.
A falióra hajnali két órát mutatott. A férfi miután Gini végzett a felmosással, aludt, egészen reggel fél 6 ig. Majd megmosakodott hideg vízzel, és konstatálta, hogy letelt a munkaidő.

Hamar este lett újra, a férfi megint csak verte a faszát a női wc - ben, Gini pedig belépett az ajtón, mondani sem kellet neki, rögtön elkezdte szopni a büdös faszt.
- Érdekel a non - duális filozófia? - kérdezte a férfi.
- Igen. - válaszolt Gini és kiköpött egy adag gecit a merev faszra, majd lenyalta.
- Jobban szopod a faszt, mint az intelligens szopórobotok.
- Kurva vagyok.
- Tudom.

Béla, elővette a büdös faszát és bedugta az intelligens szopórobotba. A munkatárs nők figyelték a fejleményeket. - Teljesen jó, majdnem olyan jól szopja a faszt, mint egy kurva.
- Ráadásul a lábszag sem zavarja. - jegyezte meg Marika néni, aki még a munkahelyen is otthonkát viselt.
- Béla, szabad alkoholt inni, munka közben? - kérdezte Ildikó, a szőke, hosszú hajú, fiatal nő.
- Persze. - válaszolt Béla, és nézte ahogy a fiatal nő vedeli a házi pálinkát.
- Béla, jól be kell osztani a kurvákat egy igazgatónak. - mondta Ildikó.
- Finom a pálinka?
- Nagyon. A faszom tele van azzal, hogy a kibaszott, kurva gazdag igazgató, nem érzi fontosnak a munkásai anyagi megbecsülését.
- Az eredmények számítanak, de nyilván igazad van, elbaszott, kurva szar az egész. -válaszolt a férfi.
- Béla, kezdek bebaszni.
- Tudom, azért beszélsz faszságokat.
Marika néni jött be a női wc - ben.
- Béla, már megint a büdös faszod vered. - mondta a nő, cseppet sem csodálkozva, hiszen az egész irodaépületben tudták, hogy a férfi rendszeresen veri a faszát a női wc - ben.
Marika néni piros színű, mélyen kivágott blúzt viselt , alul pedig szűk farmert, sokan nem értették, hogy a tekintélyt parancsoló méretű picsája, hogyan fér bele a nadrágba.
- Szia. - köszönt Béla.
- Szia Béla. - köszönt vissza Marika néni és letolta a farmernadrágját, nyilván a férfi előtt, majd állva hugyozott a padlóra..
- Jó faszállító. picsád van. - mondta a férfi kulturáltan, és közelebb lépett az idős nőhöz. Marika néni odatartotta a picsáját, Béla észrevette, hogy az idős hölgy baszni akar, gyorsan beigazította a merev, büdös faszát a pinalyukba, és tökig betolta.
- Kurva sok levet enged a pinád.
- Kúrjál, te balfasz.
Béla, rutinosan , hátulról kúrta Marika nénit, néha, megállt, mivel nem akarta, hogy túl korán köpködjön a
fasza.
- Nem akarom, hogy túl korán köpködje a gecit a faszom.
- Jól kúrod a lucskos pinám, te balfasz.
Béla, megfogta Marika néni csöcseit, nyilván a blúzon keresztül, és csöcstartó is volt, a hölgy a férjétől kapta ajándékba.
- A férjem mindig vesz nekem csöcstartót.
- Én egy jó regényt szeretnék vásárolni. - válaszolt a férfi és baszott tovább.
- Jó büdös van itt a wc - ben.
- De legalább itt nyugodtan lehet baszni, bár az irodában is lehetne.
- Ha akarod lehugyozom a szőnyeget az irodában.
- Nagyon jó ötlet.
Béla, gyorsabban verte a faszát a lucskos lyukba, végül szarvasbőgésre emlékeztető hang kíséretében egy adag kantejet engedett a pinalyukba..
Nyilván a geci engedelmeskedve a gravitációnak csöpögött a szétkúrt pinából. Béla, még hugyozott egyet, majd megkérte Marika nénit, hogy a maradék gecit szívja ki a büdös faszból, illetve nyalja tisztára a makkot. Az idős hölgy készségesen teljesítette a kívánságot, kiszívta a maradék gecit, és tisztára nyalogatta a faszt. Felfrissülve léptek ki a folyosóra.
Béla, ahogy illik megvakarta a tökét. - - Majd örült annak, hogy letelt a műszak. Mindig geci, illetve húgyszag volt az irodában, nem meglepő mert Bélának attól állt fel a fasza, ha a nők a szőnyegre hugyoztak.
.

Újabb este, megint egy műszak, Béla fasza nyilván büdös, és Gini baszni akar.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A főnök lánya,és felesége


Halasztok egy évet az egyetemen. -mondtam a szüleimnek
-Miért tennéd? -kérdezte sápadtan anyám
- Pihenni szeretnék,kicsit lélegezni.- mondtam nekik
- Szó se lehet róla !! -mondta apám elég mérgesen.
-Értsd meg apu, kell nekem egy év szünet,tavaly nem kellett volna rögtön az egyetemen kezdeni,de most azt érzem kell a pihenő.
-Rendben,de akkor dolgozni fogsz. -adta....

A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zavarban van, pedig a telefonban egy határozott nőt ismertem meg benne, aki tudja, mit akar, akinek konkrét elképzelése van. De....

Anál vasárnap


Én és a barátom imádunk jo nagyokat kefélni. Izgalmasan telnek a vasárnapok. Történt egy vasárnap, hogy kora reggel átölelt, belepuszilt a nyakamba hátulról már éreztem a formás kerek popsimnal agaskodo farkát amitől mindig elvesztem az eszem. Már nyúltam is érte keményen megmarkoltam aztán lágyan simogatni kezdtem ahogy ott lüktetett a kezemben egyre jobban bevadultam. Könnyedén odacsusztam a far....

Gangbang, és anál a kempingben


Sosem kempingeztem még a szabad ég alatt. Mindig abból indultam ki, ha nyaralás, akkor egy jó kis hotel minden extrával, tengerpart, miegymás. Edit, a barátnőm, bár szerette a természetet, általában, ha pihenésre gondolt, nem sátrazást terezett be, hanem a már előbb említett hoteles verziót! Ezúttal azonban változott a felállás, kempingezni indultunk. Igazából már alig vártam, hogy a természet lág....

A haver mugbaszta a nejem
Andrással, gyerekkori barátommal már régen találkoztam. Katival, a feleségemmel a Balatonnál nyaraltunk, amikor összefutottunk vele Keszthelyen. A feleségem negyven éves, dekoratív nő, András szeme hosszan elidőzött formás alakján. Délután, már az asszony nélkül, beültünk egy sörözőbe beszélgetni. Andris elmondta, hogy régóta egyedül él, két éve nincs senkije, azóta nővel sem volt.....

Orál és baszás a séta után


Azt sem tudom, hol kezdjem, mert hosszú éjszaka volt az aznap este. Tomival jártam, nagyon szerettem őt. Egy egyszerű sétával indult az egész dolog. A parkban jártunk, mikor Tomi szenvedélyesen megcsókolt, és átkarolt. Éreztem a ruhánkon keresztül, hogy hevesen dobog a szíve. Az enyém is egyre gyorsabban dobogott… Mikor föleszméltem, a két keze a fenekemen volt, és a combom belső felé kanyaro....Szextörténet címkék

dugnak | Összeragadás | papucs | nem egy leányálom | meghágtak a kutyák |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.