Ijesztgetős vicc


Kitallált történet.
Egy este a kocsmában iszogottam Csabával és Matyival .Csaba aki köztudottan kicsit ijedős valami román kömüvessel való vitájáról mesélt és nagyon beleélte magát , hogy le közelebb ha találkoznak hogyan fogja az illetöt pofánvágni.
Matyi jól tudta hogy Csaba kicsit nyulas ezért elkezdte ,,félteni ,,Csabát mivel ő úgy hallotta hogy a köműves gyerek már ült is késelés miat ezt én is erősitettem, pedig semmit se tudtunk a srácról.Csabán látszott az ijedtség még piássan is ezért aztán tovább sztoriztuk és szórakosztunk Csabán aki egyre kevesebb ellánnal beszélt és egyre gondterheltebb lett.
Ekkor jutott eszembe , hogy megviccelem.
Hazamentem a kerékpáromon a hátizsákomba betettem az öcsém si maszkját az apám halász kabátját és bicskáját, és visszamentem a kocsmába.
Nagyából este 10-kor zárt a kocsma , szépen kimentünk , Csaba elég piás volt vette a kerékpárját és beszélgetet kicsit Matyival , valami slkalmi munkáról én eközben elköszöntem tőlük és begördültem a Csaba utcájába .
Előrehajtottam egy elhagyatott portáig ott betettem a bicajom, felvettem a simaszkot a kabátott zsebre tettem a bicskát a mobiltelefonra jól eltorzitott hangon felvettem egy fenygető szöveget románul punete în genunchi nenorocitule ami térdelj le te szerencsétlent jelent magyarul.
Inen két három házra volt egy kapualj három lépcső egy ajtóval ami a ház tornácára nyillot volna de a kiskapun jártak és a gang ajtó mindig zárva az ilyen házakon.Ott egy 90 éves néni lakott egyedül aki biztos nem sétálgat kint este 10 után. Beáltam a kapualjba bicska a kézben simaszk a fejemen és gondolatban elképzeltem Vagy a járdán vagy aszfalton kerékpározó csabi barátom ahogy ledöbben és letérdel amikor meglátt a hatalmas esőkabátban maszkal a fejemen bicskával a kezemben az a variáció is átfutott az agyamon , hogy nem ijed meg nem térdel le hanem esetleg közelebb próbál jönni na akkor simán elfutok , nincs valami jó fizikumom a bunyóhoz de futni nagyon tudok.
Ekközben a járdán már ott zörgött Csaba a kerékpárjával,indult a telefon lendült a kar és kiugrottam a kapualjból a járdára.
Innentől egy új forgatókönyv jött amit előtte még nem futattam le ,mint variációt a témára a biciglis sajnod nem Csaba volt.
Szoval 3,-4 méterre tólem egy nő ált a biciklijével a kezében a kormányon valami táska a sötétben nagyjából ennyit láttam.Én rendesen megijedtem már majdnem magamhoztértem és jezdtem volna mondani hogy bocsánat tévedés vagy bármit amikor a mobiltelefonom félelmetes hangon eldörögte románul hogy térdelj le te szerencsétlen .Na ettől mégjobban megijedtem bicskával kitárt kézzel hátráltam néhány métert és reménykedtem , hogy a nő megy tovább esetleg visszafordul én pedig az ellenkezó irányba elkezdek futni.
Nem ez történt.
Csöndben hang nélkül a falhoz támasztotta a kerépárját és szépen letérdelt a kapualj lépcsőjére háttal nekema román szöveg az himnemben volt de a nő sajnos nem nyelvtanozott hanem letérdelt himnem ide vagy óda.
Szétnésztem az utcán , hogy jön e egy autobvagy valaki jobról esetleg balról és azon gondolkoztam melyik irányba kellene elfussak..
Erre aztán a hölgy negszólalt nu ma taie cil dau ce vrei Gheorghe ami nagyjából ne vágj meg oda adom amit akarsz Gyuri.és két kézzel megfogta a szoknyája szélét és a derekáig emelte.
Nekem úgy tünt hogy hosszúszárú nagy fehér bugyi van rajta , na ebben biztos nem fog megdugni a gheorghe vagy ki.A hangjáról megismertem a nőt a vegyesbolt eladónöje volt.
Egy harmicas nagyon kedves férjes nő egy tipikus rendes nő aki nagyon szolidan öltöszködött szerény és udvarias volt mindenkivel de most a georgenak itt emelgette a szoknyáját ez kicsit vicces volt nekem akkor ,szétnésztem az utca kihalt gondoltam most szépen elfutok de előbb megsimogatom a hosszúszárú bugyit .
A bicskát zsebre tettem közelebb léptem csak combjára tettem a kezem meglepetésre az nem mesztelen volt jhanem a selyemharisnyát éreztem és ahogy a nő megremeg ekkor én is szexuális izgalmat éreztem talán akkor először lassan följebb csúsztattam a kzem a nő combján és a bugyi helyet tejfehér börét érintette a kezem formás kerek posijához értem de a butyi a fehér bugyi nem volt sehol férfiasságom most már ágaskodott éreztem hogy a nő nem fél talán tényleg azt hitte hogy az a bizonyos George vagyok vagy csak nagyon izgatta a helyzet.
A nő elengedte szoknyájának szélét és kezeit letéve előre hajolt miközben selymes finom kis popsiját simogattam a kezemmel .
Ezen nincs bugyi jöttem rá amikor a puncijához értem ahogy simogattam olyan volt mint egy harmatos nyilló virág . A térdeit mikőzben nőiességét simogattam lassan szétnyitotta és szinte feküdt a kapualj lépcsöjdén.
Én letérdeltem a lábai közé és elövettem jancsikát a nadrágból , mivel a nő elég magas volt négykézlább hátulról az eletben nem tudtam volna megdugni ha nem engedte volna enyire le magát messze széttólva térdeit egymástól igy visszont rögtön benn voltam a puncijában ami meleg és nedves volt és nagyon kivánt engem ezt éreztem.
Addig csak két nővel volt dolgom egy hivatásossal ,óvszer satöbbi 2,,- 3 perc alatt vége volt ,én nagyon szuper voltam a kurva szerint de igy utólag nagyonn nem.
Majd egy részeg csajjal ,aki akkor azt hittem szüz volt ezért nem tudtami rendesen betenni neki ez is óvszeres menet volt és elöjáték nélkül próbálkoztam .
Ez az eladó nő volt az első nő aki élveszte velem szexet.
Ahogy behatoltam már nedves volt, nagyon jó érzés volt benne lenni nem is mozogtam csak elvesztem hogy benne vagyok es markolasztam fehés posiját és combját miközben hallottam egyre gyorsabb ütemesebb lélegzését .Szinte mindjárt ahogy lassan derékból elkezdtem mozogni farkamat átölelték meleg testnedvei és ekkor volt az első orgazmussa .Talán a pia miat kemény volta és kitartó lassan mozogtam és csipője velem mozgott mintha teljesen egymásra hangolodtunk volna félelmünkel , izgalmunkal vágyainkal. Kitudja medig tartott volna mindez ha nem száguld el egy autó az uton belölünk nem sokat láthatott de ahogy reflektorjai fényével megvilágitott midkettönk testéből forró láva indult utolsó heves lökéseim eredményeképpen hatalmas élvezettel árasztva el testünket.Ahogy igy végetértek a szerelem pillanatai a nő csendesen sirni kezdett majd ütemesen egyre hevesebben sírt.Visszahuzodtam feláltam majd esszeveszettem elkezdtem futni ahogy egyre hevesebb zokogását hallottam.
Beküldő:Alex


Szextörténet ajánló:


Irodai szex túlóra helyett


Még a télen történt, hogy kommunista szombatot tartottam. Már épp indultam volna haza, mikor is csörgött a telefonom;

- Jöttem érted, engedj be kérlek.

Nem egészen így volt megbeszélve, de hát mindegy. Megnyomtam a gombot, így az ajtó kinyílt. Pakolásztam tovább a dolgaimat az asztalról, mikor is rám köszönt. Felé fordultam, hogy oda tudjak menni hozzá üdvözlő csókot....

Leszboszi szexkaland


Sziasztok. Sokszor szoktam stoppal menni Siófokra,a nagynéném nyaralójába. Szinte minden alkalommal 2 - 3 stoppal leérek. Tavaly nyáron történt velem az eset,hogy két lány vett fel. Nagyon meleg volt,és ők fürdöruhában voltak, én pólóban és rövid naciban. Elég sokat beszélgettünk,és látom,hogy sürün összennéznek egymással,és simogatják egymás lábát. Egyikük rákérdezett, hogy zavar e ha egymást sim....

A vasűti szexkaland


A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában. Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg eg....

Vali, a leszbi lány


Ez a buli is ugyanúgy indult, mint a Balatonnál a strandon összeverodött alkalmi barátoknál szokásos.
Az egésznapi lubickolás után, valaki hazafelé bedobta, este találkozunk a Halászban. Vali unatkozva szürcsölte az italát, a szúfolt étterem teraszán. Barátja Sanyi, a sokadik üveg sör után, már röhögve disznó vicceket mesélt. Vali pásztázó tekintete többször összeakadt a vele szemben ülo f....

Kurvákhoz látogat a porszívóügynök


Még főiskolások voltunk és éppen délutáni sziesztánkat töltöttük barátnőmmel az albérletünkben, amikor csengettek. Egy jóképű, magas, izmos, kellemes 40 év körüli férfi volt, aki nekünk kínálta eladásra árucikkét.

Mi behívtuk, leültettük és hallgattuk őt, de mindkettőnknek a nyála csorgott, annyira megkívántuk ezt a sármos férfit, és már egyáltalán nem azt néztük, hogy mit beszél. ....

Laci és a nagyfarok


Régebben az egyik barátnőmnek volt egy barátja, Laci. A barátnőm állandóan arról mesélt, hogy a Laci mekkora szexmániás és mindig dugni akart, illetve hogy mekkora nagy a farka, 19-20 cm biztos hogy van.
Szétmentek, de én jóba maradtam Lacival. Történt egyszer, hogy felhívott magához sörözni. Elég spiccesek voltunk már, amikor szóba került, hogy mindketten rég szexeltünk. Elkezdtünk beszélg....Szextörténet címkék

kitti92 | elenal | barátod | seggből szájba | vonakodó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.