Erdei kaland


Gini, a vörös, rövid hajú nő, megigazította a hátizsákját.
– Vihar lesz. – mondta.
Valkoci a társa a rövid fekete hajú nő, válaszként nagyot köpött. Az erdő amiben kirándultak, rossz hírű volt, a médiák szerint gonosz földönkívüliek garázdálkodnak, ráadásul Marika néni kertjében összeszedték a gombát. Persze egy távol élő embernek vicces, de a két nőnek, akik terepszínű ruhában voltak, akár igaznak is tűnhet. Hiszen hirtelen feltámadt a viharos erejű Északi szél, és totál para módon a Déli szél is. Egymásba kapaszkodtak, és bár nem mondták ki, tudták, hogy hova tartanak, a Sárga kastélyhoz, mert ott lesz fedél a fejük felett. A kastélynak is rossz híre volt, és nem a pornófilm forgatások miatt. Jó anekdota, hogy egyik, másik filmben Marika néni is szerepelt. Mivel sütivel kínálta a produkció tagjait, az egész stábot, mikor értesült arról, hogy mozgolódás van az épületben. A filmben nyilván ruhában szerepelt egy hot dog árust alakított.
Gini dacolt a széllel.
– Kurva fasza! – mondta.
Valkoci nézte az előtte botorkáló nő formás popsiját, még a terepszínű gatya is kihangsúlyozta a formás idomokat. A fekete rövid hajú nő megnyalta az ajkait, és elmosolyodott.
20 perc megfeszített séta után a kastély bejáratta előtt álltak. Sárga épület volt, kétszintes Ó barokk stílusban épült. Beléptek, egy tágas terembe jutottak, a szél, bevágta a bejárati ajtót A kandallóban pislákolt a tűz, dobtak rá száraz fát. Majd megcsókolták egymást, az árnyékaik felcsatolható műfaszal szórakoztak.
Gini szenvedélyesen csókolta a barátnőjét.
– Jó szuka vagy. – mondta mert tudta, hogy Valkoci ezt utálja.
A fekete rövid hajú nő keze ütésre lendült és nagyot csattant Gini arcán.
– Imádom mikor ilyen vad vagy. – mondta Gini és kihámozta magát a terepszínű göncből.
– Szadista kurva! Most elpicsázlak. – mondta Valkoci, persze nem komolyan, mert a hangjában nevetés bujkált

Mindketten meztelenre vetkőztek és a padlón feküdve ütötték egymást, majd Valkoci ráfeküdt Ginire és megcsókolta. Majd megtalálta a szőrös puncit, bedugta a nyelvét a nedves hüvelybe és szürcsölte a pinalét.
– Finom a pinád. – mondta.
– Tudom, a szeretőim is ezt szokták mondani.
Valkoci szorgalmasan nyalta a puncit és néha még az orrát is bedugta a hüvelybe.
Rövidesen váltottak és Gini nyalt.
– Valkó, hú de imádom a puncid.
– Nyaljad szerelmem, tudod jól, hogy imádom ahogy csinálod.
– A kurva életbe! – válaszolt Gini.
– Mi a baj drágám?
– Egy buzi tükör jelent meg a kandalló mellett.
– Heteroszexuális vagyok. – mondta a tükör.
Valkoci, aki régen katona volt, csak kirúgták mert mindig le akarta smárolni az őrmester nőt, higgadt maradt.
– Nyugi, biztos csak képzelődünk. Lehet, hogy valami faszságot raktak a teánkba, tudod a kocsmába, ahova bebaszni járunk. Utálnak bennünket mint a szart, mert nem illünk a társadalmi normák közé
– Azért ne túlozz, nem utálnak bennünket, és valljuk be, ha olykor neheztelnek ránk, az jogos. Emlékszel egyszer felcsatoltató műfasszal seggbe basztál a könyvtárban.
– Biztos szép látvány volt. – mondta a tükör. Egy ezüst keretbe foglalt, egy méter magas ovális alakú tárgy
Valkoci, felöltözött, Gini is követte a példáját.
– A pofázó tükör nem tud lejönni a falról, szépen kisétálunk és ma este tényleg bebaszunk, sok volt az izgalom. – mondta Valkoci.
.Ám a kurva ajtó nem nyílott ki.
– Most mi a faszom legyen? – érdeklődött Gini.
– El fogom dönteni, hogy melyikőtök a szebb. – mondta a tükör.
– Hogyan? – kérdezte Valkoci.
Egy barna, rövid hajú férfi jelen meg az emeletről jött le a lépcsőn
– Sziasztok! Béla vagyok, pornócsődör, a múlt évben megnyertem a Magyarország címeres pornó bikája címet, a kastély foglya vagyok. Talán negyedórával ezelőtt érkeztem a vihar elől menekülve. Engem is szóval tartott a tükör, az emeleten csak kacatok vannak.
– Kopognak. – mondta Valkoci.
– Kinyílt az ajtó és egy földönkívüli sétált be.
– Kényszer leszállást hajtottam végre, kurva nagy a vihar. Ja sziasztok!
Béla, megvakarta a tökét.
– Szépek vagytok csajok. – mondta a férfi.

Az úr sem ronda. – válaszolt kacéran Gini és elkezdte szopni Bélát. A nyelvét szorgalmasan körbe járatta a makkon, és érezte, hogy pár csap geci folyt ki. A vörös rövid hajú nő mozgása leginkább a Texasi olajfúró tornyokhoz hasonlított, rutinosan szopott, ritmikusan mozgott a feje. A férfi látta, hogy Valkoci irigykedik.
– Fekete hajú leányzó, te odaférsz a tökömhöz..- mondta a férfi és látta, hogy a bejárati ajtón keresztül egy robot sétál be, a földönkívüli cigivel kínálja.. Az ajtó becsapódott.
Gini ahogy kell körbenyalta a makkot és közben finoman szívta, a jobb kezével pedig a férfi tökét masszírozta. A nő néha úgy nyalta a faszt mintha fagyi lenne, és a lecsurgó gecit is ügyesen a nyelvével ízlelte. Néha erősebben szívott, akit szoptak már le tudja, hogy a kéjérzést leginkább az okozza mikor a nő, mint a porszívó szívja a faszt. Gini, rutinosan dolgozott, érthető hiszen több faszt fogott mint kilincset. A robot és a földönkívüli cigiztek, Valkoci saját magát ujjazta, és engedte a barátnőjét, hogy élvezze a merev faszt.
Béla, természetesen megfogta Gini melleit, a kicsit hideg volt a keze de nem volt kellemetlen a hölgynek.
– Férfiként az egyik legnagyobb ajándék, mikor egy ügyes kurva leszopja a faszunk. Csak arra kell figyelni, hogy ne túl hamar ne fröcsögjön a geci. - mondta a férfi.
Gini, persze jól tudta, hogy néha abba kell hagyni a szopást, ha nem akarja, hogy a férfi túl hamar elélvezzen.
– Zöldike vagyok, a Sárga kastély rabja. – mondta a lépcsőn lefelé sétáló nő. Majd hozzátette. – Gini, ügyesen szopod a faszt Bocsánat még nem is köszöntem, kellemes estét mindenkinek, kezdődjék a mulatság!

Zöldike, leért a lépcsőn, oda sétált Bélához, és megfogta a férfi merev faszát, és lassan húzkodni kezdte.
– Gini, szopjad a faszt. – mondta.
A vörös, rövid hajú nő, újra nekiállt a szopásnak.
– Édeseim, a férfiak imádják mikor leszopják őket, csak arra kell figyelni a nőknek, hogy ne fogazzanak. Mert a fogazás fájdalmas a fasziknak. Ne fogazzatok édeseim, és masszírozzátok a férfi tökét, és nyilván a gecit is szeretni kell. A gecinek gesztenye illata van, és nehéz kimosni a ruhából.
– Zöldike, sokat pofázol. – mondta Béla.
A földönkívüli úgy festett ahogy számos sci-fi filmben ábrázolják a földönkívülieket. Nagy feje volt, mandula formájú szemek, és nem volt külső nemi szerve.
– Én csak nyalni tudom a pinát. – mondta és látta, hogy Zöldike szétrakta a lábait, a földönkívüli ügyesen elkezdte nyalni a pinát.

Gini, odaengedte Valkocit is a faszhoz, felváltva szopták. A robot pedig, aki úgy nézett ki mint egy ember elkezdte verni a merev, vasból készült faszát, egy asztalba. Zöldike, sajnálta meg.
– Gyere, dugd be a lőcsöd a sunába.
A robot bedugta a 20 cm hosszú vasból készült, fasznak kinéző alkalmatosságot.
– Hogyan vered?
– Ha verem akkor az áramkörök gerjednek ami stimulálja a memóriám, nagyságos asszonyom.
– Baszd meg, szerintem ez hülyeség, de legalább jól baszol
– Bekapcsolom a rezgésfunkció. – mondta a robot és megnyomott egy gombot saját magán, a műfasza, zümmögni, és rezegni kezdett.
A tükör szólalt meg
– Zöldike, milyen érzés, hogy egy robottal szeretkezel?
– Nagyon jó, merev és jó meleg a fütyköse. Ahogy elnézzem Gini, Valkoci, Béla trió is belelendült, lyuk nem marad szárazon.
Valóban Béla felváltva boldogította, Gini és Valkoci punciját.
Valkoci a fekete, tüsi hajú csaj, popsiba is engedte, Béla nem kérette magát ahogy kell boldogította.
Zöldike, feküdt az asztalon, és élvezte, ahogy a robot bassza a punciját. A zümmögést, ami a műfasz rezgését kísérte meglehet szokni. Zöldike, élvezte, hogy a robot járatja a műfaszát a punciba
A falon az árnyékok pezsgőt ittak.

Béla teljesen betolta a merev nemi szervét Valkoci puncijába és próbálta elképzelni, hogy ért a nőkhöz. Talán megvalósul amit elképzelünk. A punci persze kellemes volt, jó szűk és csillogott a nedvességtől.
– Szeretem a punciszaftot. – mondta a férfi és megfogta a bal kezével tüsi hajú nő cicijét, közben a jobb kezével Gini punciját ujjazta. Olyan harmonikusan mozgott a három ember, mint egy szimfonikus zenekar mikor jó karmester vezényel. Béla kihúzta a faszát és Gini hüvelyébe tolta be. Érezte, hogy picit tágabb, nyilván a sok férfi tágított rajta.
– Jó csődör vagy. – mondta Gini.
A férfi elmosolyodott és nem válaszolt, nem kell mindig beszélni. A hüvely jó meleg volt, Gini cicije pedig természetes. A férfi látta, hogy a földönkívüli nyalja Zöldike punciját, a robot pedig cigizik, nem kell mondani, hogy szürreális látvány volt. De ez egy ilyen hely.
– Ki akarok elégülni. – jelentette ki Gini.
– Tudom. – válaszolt Béla szűkszavúan és tökig betolta a merev nemi szervét.
Valkoci odatartotta a popsiját Bélának, a férfi megsimogatta.
– Elindult a kantejem. – mondta és olyan hangot adott ki, mint a kanos szarvasbikák. Valkoci kinyalta a spermát Gini hüvelyéből, majd egymás szájába csurgatták.
– Virradóra kimehetünk a kastélyból? – kérdezte Béla, miközben Valkoci popsiját simogatta.
– Attól függ. – válaszolt a misztikus tükör.
– Mitől? – kérdezett vissza Béla.
– Én át tudok menni a falon. – jegyezte meg a robot és továbbra is Zöldike puncijában járt a műfasza, úgy ahogy a dugattyú a belsőégésű motorban.
– Hogyan mész át a falon? – kérdezte Béla.
– Lyukat vágok bele, valamilyen szerszámmal, vagy géppel
– Primitív de jó megoldás. Elbaszott egy hely ez, megfigyeltem, hogy még a vadon élő állatok is kerülik. Sehol sincs egy madárfészek, és az egér sem fut a fal mellett. A faluban is azt pletyizik, hogy ez egy szar hely. Gondolom tudjátok, hogy a közelben van egy falu, Lófasz a neve. kb. 500 lelkes település, az első írásos említések a faluról a Török időkből datálódik. Persze mivel zsákfalu, szinte alig van lakos, bolt, posta nincs, csak egy kocsma ahol pancsolt lőrét lehet venni.
– Az én bolygómon az Androméda-köd galaxisban nincsenek faluk. – mondta a földönkívüli. Majd hozzátette. – Ma nyaltam életemben először pinát, kicsit savanykás az íze.
– Zöldike, egyébként te ki a fasz vagy? – kérdezte Béla.
– Szívesen válaszolok, Grófnő vagyok, azért zöld színű a hajam mert szeretem a punk zenét, a kastélyba, tegnap tévedtem, a tükör engem sem enged ki.
– És hogyan a lónak a faszába lehet megtörni az átkot, hogy kinyílódon az ajtó? – kérdezte Béla.
– Sosem törik meg az átok. – mondta a tükör és nagyot nevetett.
Béla, felrohant a lépcsőn, talált egy kalapácsot és egy vésőt.
A bejárati ajtó mellett elkezdte bontani a falat, de nagyon lassan haladt.
– Talán a robot úr, a műfaszával többre megy. – kapcsolódott be a beszélgetésbe Zöldike.
A robot odaállt a fal mellé, és megnyomott saját magán egy gombot, ami által a fasza úgy kezdett el mozogni, mintha légkalapács lenne.
– Jól csinálod, barátom, lelkendezett a földönkívüli.
– Nem szabad kibontani a falat. – mondta a tükör.
Senki sem válaszolt. Félóra múlva akkora lyuk lett a falon, hogy kényelmesen ki tudtak menni.Epilógus.


A sárga kastélyt teljesen eldózerolták, és a tükör is megsemmisült, Gini, leszopott pár politikust, így jutott forráshoz a projekt.

Béla, és a két grácia Gini és Valkoci nem távolodtak el egymástól, rendszeresen basztak hármasban. Sőt megkapták ajándékba Zöldike kastélyát, ami a legnagyobb épület volt Lófasz nevű településen. A férfi a nagy épületben,nyitott egy kocsmát ahol jó minőségű italokat árult, a csajok pedig megtanulták a házi pálinka főzést.


A földönkívüli és a robot olyan jó cimborák lettek, hogy együtt utaztak el az Androméda-köd galaxisba, velük tartott Zöldike is akinek imponált a robot mindig merev fasza. Na és jól esik néha kimozdulni az erdőbe, vagy egy másik galaxisba.Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Idilli viszonyok


A kellemesen meleg áprilisi éjszakán a vékony felhőtakaró rései között elő-előbukkant a telihold és megvilágította a kisváros sötét utcáit. Az önkormányzat a hatalmas tartozások miatt április elsejétől este 10 órától csak a legszükségesebb pontokon tartotta fenn a közvilágítást. Ilyen helyek voltak a busz- és taximegállók.

Az intézkedéseket egyesek úgy értelmezték, hogy este 10 órát....

A munkatársnőm ette a gecimet


Már jó ideje dolgoztunk együtt és sokszor néztem őt! Arca nem volt éppen szép, de ezt kompenzálta a teste! Vékony párductestü, small tits, és formás feszes popója volt! Egy ideig a férje is a kollégám volt... aztán "megszabadultam" tőle!
Ekkor elkezdtem vele társalogni. Hónapokig beszélgettünk, viccelődtünk és nevetgéltünk. Mikorra már kiismertem, elkezdtem vele poénkodni, hogy tegyük össze....

A haverom MILF anyja


E kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 17 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kimen....

Kéjrobbanás egy excsajjal


Hosszú volt a nap - érzés szintjén legalábbis. A délután közepénél tartott ez a szép, őszi szerda: melengető napsütés, aranyló avar, potyogó gesztenyék... sétára csábító a hangulat, még egyedül is. Megszoktam már, hogy én így.
Még volt majdnem 2 óra hossza addig, míg a gyerekért indulnom kellett az oviba. Felcsattogtam az útközben vásárolt mindenféléket lepakolni, hogy egy kávé után barango....

Az orális gyönyör


Nem telt el sok idő azóta a viharos péntek óta, én máris újra Éva tanárnő ajtaja előtt álltam a ruhákkal, amiket ő adott kölcsön. Élesen élt még bennem az emléke annak a gyönyörteli napnak, legbelül abban reménykedtem hogy újra megtörténik. Becsengettem hát és vártam. Kisvártatva kinyíllt az ajtó és ott állt előttem Éva tanárnő. Szélesen elmosolyodott és el is vörösödött. Azonnal észrevettem hogy ....

Szexrandi első kattintásra


Egy hideg novemberi napon bekapcsoltam a számítógépet, és nézegettem a társkereső hirdetéseket. Kíváncsi voltam, milyen nőket keresnek a férfiak. Nem állt szándékomban társat keresni, inkább csak nézelődtem.

Aztán megláttam ŐT. Nagyon tetszett, rettenetesen férfias volt, gyönyörű barna szemekkel, szexisen vonzó szakállal. Írtam neki egy rövid levelet, amire hamarosan válaszolt is. E....Szextörténet címkék

szagoltam | is megbasztam | a liget | megkötve | mindennap |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.