Nudis kurvák a strandon


Gyakran jártunk a Studland Beach-re, a szüleim, a húgom és én. Könnyen megközelíthető volt a gyönyörű homokdűnék mögött. A komphoz legközelebbi strand végén családok gyűltek össze, de ahogy lefelé sétáltunk, kevesebb gyerek és több pár volt. Még egy kicsit tovább menve a ruhák már választhatóvá váltak. Heteroszexuális és meleg párok feküdtek arrafelé, hogy felfrissítsék a barnulásukat. Akadt néhány furcsaság is. Elbűvölten néztem egy nap, amint egy ötvenes éveiben járó meztelen nő bokáig sétál a sekély vízen, és egy fényes aranylánc volt erősítve a borotvált szeméremajkaira.
A szüleim nem szerették a tömeget, ezért mindig elsétáltunk a komptól a nudista rész felé, mielőtt leraktuk a törölközőt. Mi nem voltunk közöttük, de szem előtt voltak. A szüleim néha levették a ruhájukat, de mi gyerekek túl félénkek voltunk. Szép, csíkos bikinit vettem fel. Szerény, de divatos.
Nem tudom, hány éves voltam, amikor ez a történet játszódik. Egyszerűen nem emlékszem. Mindegy… a lényeg hogy fiatal voltam és teljesen tapasztalatlan. Nem volt barátom, soha nem csókolóztam senkivel, és kicsi, vékony alak voltam. Letáboroztunk, a szüleim pedig szundikáltak. Már úsztam és unatkoztam. A nővérem találkozott egy barátjával, és boldogan játszott vele, ezért úgy döntöttem, sétálok egyet a tengerparton, ahogy gyakran tettem, embereket figyelve, kagylókat keresve, élvezve a napot.
Körülbelül fél órát sétáltam, át a nudisták között és ki a túloldalon. Bámultam, ahogy végig mentem rajtuk, de igyekeztem nehogy elkapjanak, ezért közömbösnek és érdektelennek próbáltam tűnni. Visszafelé úgy döntöttem, hogy felmászok a dűnékre, és végig sétálok a strand melletti gerincen. Nem volt rá különösebb okom, bár utólag azt hiszem, tudat alatt jobban akartam látni a meztelen embereket. Felmásztam hát. A homok forró és száraz volt a talpam alatt.
Tőlem jobbra, a tenger felé nézve, a strand volt, ahol az emberek napoztak vagy csobbantak a hullámokban. Balra további dűnék sorakoztak, egészen a körülbelül 200 méterrel odébb levő alacsony fák és bokrok soráig. A dűnéket részben beborította az az éles, borotvalevelű dűnefű. Valószínűleg van valami tudományos neve, de nem tudom mi. Csomókat formáztak, és köztük azok a párok napoztak meztelenül, akik nagyobb magánéletre vágytak, mint amennyit a parton kaptak volna.
Végigsétáltam, keresve bármit, ami érdekes lehet, és néhány perc múlva egy kis dűnéktől védett kis területen megláttam az embereket. Úgy tűnt, mindannyian néznek valamit, de nem láttam, hogy mit. Ők a nudisták tipikus csoportja voltak: sokan közülük mély mahagóni cserzettek, többségük régebbi kiadás és semmiképpen sem szépnek nevezhető. Szinte mind férfiak voltak; csak pár középkorú nő állt a férfiak között, és mind valamit néztek maguk előtt a földön.
Felcsigázott a kíváncsiságom és arrafelé húzódtam. Nem akartam felkelteni a figyelmet, de azon töprengtem, mi történhetett. Ahogy közelebb értem, még mindig nem láttam semmit. A mintegy húsz fő egy falat alkotott és túl kicsi voltam ahhoz, hogy átlássak. Lábujjhegyre álltam, bámultam, hogy lássam, és ahogy ezt tettem, kissé elbillentem és az előttem álló öregember hátára kellett tennem a kezem.
Körülbelül hatvan évesnek tűnt. Vékony, magas és ráncos volt. Megfordult, hogy megnézze, ki zavarta meg, és kissé meglepettnek tűnt, amikor meglátott engem. Azt hiszem a fiatalságom egyértelmű volt, és valószínűleg azon töprengett, hogy utamra küldjön-e. A fejem fölé tekintett, mintha azt nézné, hogy vagyok-e valakivel, és mivel nem látott senkit, félreállva helyet csinált, hogy beléphessek előtte. Ahogy mozogtam, átkarolta a derekam, mintha irányítani akarna.
Motyogtam valami köszönet félét, és átpréselve magam elé kissé balra álltam. Észrevettem, hogy amikor abbahagytam a mozgást, a keze barátságosan a derekamon maradt, mintha vigyázna rám. Két bronzszínű, zömök férfi állt előttem, és kíváncsian kinéztem a köztük lévő kis helyen, hogy mi az oka ennek a sok figyelemnek. Levegő után kaptam, amikor megláttam, hogy egy férfi fekszik hanyatt egy törülközőn a földön, és ott ült mellette egy meztelen lány. A húszas éveiben járt, szőke, arany bőrű. Lassan és megfontoltan mozgatta lehajtott fejét, arcát hosszú haja rejtette. Nem tudtam pontosan, mit csinálnak. Ez hülyén hangzik. Természetesen tudtam, de annyira váratlan volt, hogy nem igazán tudtam felfogni. Izgatottan figyeltem ahogy halkan felnyögött.
Körülbelül öt percig néztem, mielőtt elkezdtem figyelni a nézőtársaimra. Arra lettem figyelmes, hogy miközben az arcomat az előttem álló két ember közé préseltem, a bal oldalamon lévő férfi karja ütemesen mozgott. Lepillantottam, hogy lássam, mit csinál, és láttam, hogy a keze a számomra felfoghatatlanul nagy péniszét simogatja.
Korábban soha nem láttam erekciót, és nem tudtam elszakítani róla a szemem. Csúnya volt; göcsörtös, vastag kék erekkel borított, tompa fejű, előre-hátra húzódó fitymával. És nedves volt. Tiszta folyadék gyűlt össze a hegyén, amikor a fitymáját felemelték. Szinte habzónak tűnt, benne fehér foltokkal.
Ahogy néztem őt, a szeme a páron volt. Azt hiszem, észre sem vett engem. De a mögöttem lévő férfi látta, hogy mit nézek. Keze a derekamon kissé mozogni kezdett, fel-le, finoman, és tett egy lépést hogy, közvetlenül mögém helyezkedjen. Egyik kezét a derekamon hagyta, a másikat a bal felső karomra tette, és óvatosan, megnyugtatóan tartott.
Éreztem, hogy futólag valami megérinti a fenekemet, majd visszavonul. Figyelmen kívül hagytam. Egy perc múlva újra jött, és ezúttal nem vonult vissza olyan gyorsan. Azután harmadszor, és ezúttal bármit is volt az, egyik oldalról a másikra csúsztatták, mielőtt elhagyott.
Elszédültem, és hirtelen már nem irányítottam. Tisztában voltam a derekamon lévő kéz mozgásával és a fenekemre nehezedő növekvő nyomással, ami egyszerre volt kemény és puha. A hímvessző mögöttem egyre keményebbé vált és felemelkedett, alulról finoman megnyomva a fenekem hasadékát.
Visszahúzódott, és amikor egy másodperccel később visszatért a nyomás, más volt. Most végigfutott a fenekem hosszában, vastag, forró nyele a popsigömbjeim között fészkelődött. És ami még rosszabb (vagy jobb): a hegye magasabban volt, mint a bikini alsóm. Tisztán éreztem a forró bőr-bőr érintkezést hosszú, merev farka vége és a hátam között.
A kéz finoman, megnyugtatóan a derekam köré görbült, és határozottan hátrahúzott, miközben elkezdte fel-le csúsztatni a farkát. Éreztem, hogy ahogy a pénisze egyre nőtt, feljebb ért a hátam felé, és éreztem, ahogy csúszós folyadék gyűlik össze, ami megkönnyíti a mozgását. Éreztem, hogy egy csepp lecsúszik a bikinim alatt és lassan lefut a fenekem között.
A szemem a földön heverő pár és a tőlem balra simogatott csúnya hímvessző között járt. Úgy tettem, mintha valaki mással történne ami mögöttem zajlik, mert nem tudtam, mit csináljak vele. De egyre nehezebb volt figyelmen kívül hagyni. Már nem a finom csúsztatást csinálta, hanem dörzsölt: finoman, de határozottan bizonyos szándékkal. Ahogy rám lökött, előre kellett hajolnom, hogy megtartsam az egyensúlyomat. A keze még mindig erősen tartotta a derekamat, a másik keze pedig a felkaromat és hátrahúzta. Egy másodpercre visszahúzódott, majd a farkát lenyomta és visszatett a fenekem alá, a combjaim közé nyomva. A teteje végigsiklott a szeméremtestemen.
Azonnali hatást éreztem, ahogy a vége finoman súrolta azt a helyet, ahol a csiklóm megbújt a vékony bikini alsóm alatt. A lehető legenyhébb nyomás volt, de elég ahhoz, hogy többre legyen szükségem. Éreztem, hogy elázok és a nedvesség enyhíti a súrlódást.
Most hosszabb lökésekre váltott. Nem erőszakos, de nagyon hosszú és lassú mozdulatokra. És mivel olyan erős volt, tovább hajoltam előre és a fejem az előttem álló két férfi karjai közé löktem. Most először vettek észre és figyelmük elszakadt a még mindig a földön mozgó pártól. A tőlem balra álló férfi, akinek a farka elbűvölt, félig megfordult, és lenézett rám.
Bal keze felemelkedett és megsimogatta az arcomat, majd megtámasztotta a fejemet, miközben a mögöttem ülő férfi lökéseire mozogtam. Lassan jobban hajoltam, mert nem tudtam egyenesen tartani magam. Ahogy lehajtottam a fejem, ő jobban rám fordult, hogy minden egyes centiméterrel közelebb kerüljek kemény, nedves farkához. Még mindig feltartott a bal kezével. Jobb hüvelykujjával áttörölte farka nyálkás fejét és az ajkaimhoz tette, tétovázva megállva előttük.
Sűrű, édes, durva illatot éreztem, majd a hüvelykujja végigsiklott az ajkamon, csúszósabban, mint hittem volna. Amikor visszafelé húzta a hüvelykujja végét felemelte az orromhoz. Az illat elhatalmasodott. Lihegtem, nehezen lélegeztem, és ahogy az ajkaim szétnyíltak, a hüvelykujja vastagon, érdesen, keményen becsúszott közéjük. Megtöltötte a számat, hátulra nyomódott, szinte öklendeztem. Határozottan ki-be csúsztatva a szám minden centiméterét megvizsgálta és birtokba vette.
Döbbenten, uralhatatlanul, ziháltam ahogy tovább eresztett és a keze elhagyta a számat. Megragadta göcsörtös, öreg farkát és addig vezetett lefelé, amíg a nedves, nyálkás hegy az ajkaimhoz nem ért. Megdörzsölte vele az arcomat, és meglökte, mintha az orrlyukaimba akarna bejutni. Azután újra az ajkaimnál volt és befurakodott. Bevonta a nyelvemet a maga vastag csúszósságával. A hátulról érkező lökések egyre erősebbek lettek, és mindegyik tovább tolt a számban lévő péniszhez, egyre mélyebbre csúsztatva azt. Öklendeztem. Amikor a pénisz egy másodpercre eltűnt, vettem egy-két mély levegőt. Azután visszajött: mélyen belül, mélyebben, mint korábban, és ritmikusan mozgott. Inkább éreztem, mint láttam, hogy a csoport figyelme felém fordul.
A mellettem lévők felénk fordultak és közelebb nyomultak, kezük a hátamat simogatta, lefelé a fenekem felé, és a törzsem alá csúsztatva tapogatták a szinte nem létező melleimet. A hátamon lévő kezek lecsúsztak a bikini alsóm alá, széthúzva a popsimat. Ujjaik lecsúsztak a gömbjeim között, majd tovább, a puncim kifolyó kútján. Szétválasztották a szeméremajkaimat, elcsúsztak a csiklóm két oldalán, és visszafelé megszorították. A nedvemtől nedves ujjak visszacsúsztak a fenekem völgyébe, olajosan átcsúszva a végbélnyílásom felett. Olyan érzés volt, mintha áramütést kaptam volna. A szívem hevesen kalapált, a fejem képtelen volt feldolgozni, hogy mi történik.
Megemelkedtem, ahogy a számban lévő hímvessző felfelé billent, és beleütközött a nyelőcsövembe. A pénisz visszahúzódott, gazdája leguggolt mellém, ajkai az enyémet keresték és nyelve behatolt a számba. A fülem mellé tette a száját és valami érthetetlent suttogott, majd a nyelve a fülemben volt, és mélyen a hallójáratomba tekergett. Ugyanakkor új kezek jelentek meg a fenekemnél és lehúzták a bikini alsómat.
A nagy hímtag kihúzódott a combjaim közül, majd ismét a popsim közé csúszott, ezúttal úgy, hogy nem választotta el semmi a bőrömtől. Annyira nedvesnek éreztem magam, ahogy a betolakodó forró húsa előbb ide-oda csúszott, majd hátra. A fej a végbélnyílásomnál volt. Nedves, tompa és forró. Lökött, de nem volt út befelé.
Kövér has nyomódott az arcomhoz, egy kéz szorította a fejemet, majd ismét egy hang szólalt meg a fülemben:
-Lélegezz mélyeket!
Szipogtam, és közben egy kis barna üveget tartott az orromhoz. Szúrós vegyszerszag lett úrrá rajtam. Lihegtem, majd nyomáshullám emelkedett ki a szívemből. Felemelkedett a nyakamban, és megtöltötte a fejem. Azt hittem, meghalok. Ugyanakkor a hímvessző ismét a számba csúszott, egyre mélyebbre csúszott, majd nőni kezdett a végbélnyílásomra nehezedő nyomás, de továbbra sem haladt előre. Lejjebb csúszott, benedvesítette a makkot a szeméremajkaim között, és visszatért a végbélnyílásomhoz és újra lökve próbálkozott. Az üveg visszatért az orromhoz, és egy ujj megszorította az egyik orrlyukamat, szorosan a másikhoz nyomva az üveg nyakát. Mély levegőt vettem, majd újra jött a hullám, és úgy tűnt, átváltoztam egy tárggyá, amelynek egyetlen célja az volt, hogy lyukként működjön egy pénisz számára. A mögöttem lévő kemény farok újabb lendületet vett és hirtelen bennem volt. Nagyon fájt. A szám tátva maradt egy széles, néma sikolyban. A fejemnél levő férfi a két kezébe fogta a hajamat, és addig nyomta a farkát, amíg már nem ment tovább. Éreztem, ahogy a torkomnak csapódik. Nem hátrált meg, hanem mozdulatlanul tartott, miközben mozgatta a farkát, keresve az utat. Hirtelen megtalálta a megfelelő szöget, és bent volt. A farka még két-három centimétert becsúszott, és az ajkaim beletemetkeztek a szúrós szeméremszőrzetébe. Erősen öklendeztem, majd ahogy visszavonult, hánytam.
Ahogy ziháltam és kiürült a hasam, a farok a fenekemben tovább csúszott befelé, majd vissza. Aztán ismét előre mozdult és a fájdalom visszatért, szinte elviselhetetlenül. Amikor úgy tűnt, hogy a farka teljesen becsúszott, szünetet tartott.
Fellélegeztem, lihegtem és vártam. Egy kéz simogatta az arcomat, egy másik a hasam alá csúszott és a csiklómat simogatta. A fájdalom lassan alábbhagyott, ahogy felnyársalva álltam. Előttem a korábban a torkomon lenyomott hímvesszőt simogatták, ami hirtelen kitört. Vastag, forró fehér sperma ömlött az arcomra, majd a farok végigdörzsölte az arcomat. Megrándultam, és a hímvessző mögöttem kicsúszott. A kezek stabilan tartották a csípőmet, majd a nyomás visszaállt, és a férfiasság ismét becsúszott. Ezúttal nem volt akkora a fájdalom, és az alattam lévő ujjak megnyugtattak, bátorítottak, sürgettek. A hímtag ki-be csúszott, néha rögtön kijött, majd újra belépett, szélesre feszítve a végbélnyílásomat. Végül kihúzódott és a kezek nyitva tartották a popsimat. Éreztem, hogy a fehér forró kilövellések a tátongó végbélnyílásomra szállnak.
Térdre rogytam, ahogy a tömeg összeszorult. Egy női hang intette őket, és egy kar a vállam körül védelmet nyújtott. A tömeg lassan, kelletlenül szétoszlott, és csak egy barátságos kinézetű nő maradt, aki az arcomat a nagy melleihez szorította.
-Shhh… Minden rendben! Ne félj, jól vagy! - suttogta a fülembe. Felsegített és végigvezetett a dűnéken, le a tengerig. Becsusszantam a vízbe és elfeküdtem. A szívem továbbra is kalapált, az agyam meg sem próbálta megérteni, mi történt az imént. De tudtam, hogy az élet már soha nem lesz a régi.


Szextörténet ajánló:


Történetem egy hobbykurvával


A történet valamikor öt éve kezdődött . Ültem a munkahelyemen és nézegettem az Internet nyújtotta világot. Mivel a cégem gépei korlátozott hozzáférést biztosítanak és a szexet vagy ahhoz tartozó minden oldalt letilt így „csak” a művészi erotikus világot tudtam meglátogatni. Ott találkoztam vele – először – nagyon szép képeket találtam róla. Nem tudom, hogy csodálatosnak mondhatom-e őket. Hisz semm....

Kocsmai Szexorgia


Amikor hosszús szokott lenni este mindig érte megyek. Aznap egy összevont születésnap és névnapi bulit tartottak. Én pedig aznap kaptam el valami kórságot ami rendesen levert a lábamról, így küldtem neki egy SMS-t, hogy amikor végez csörögjön és indulok érte. Már jóval zárás felé járt az idő ezért felhívtam, hogy mi újság. Elmondta, hogy még buliznak, de nemsoká zár. Összeszedtem magam és a kocsmá....

Mocskos nyári nap


A zánkai parthoz közel, egy nádasban napoztunk kettesben Andival egy horgászstégen.
Még csak 16 éves volt én is csak két évvel idősebb nála.
Én alig bírtam ezt a hőséget, de Ő kitartóan napozott. Nem tudta “elviselni”, hogy barnább vagyok nála. Persze erre a szülei cinkosan mindig azt felelték, hogy nem idén nyáron barnultam. Mondjuk, aki úszómesterként naphosszat aszalódik a napon, ....

Ijesztgetős vicc


Kitallált történet.
Egy este a kocsmában iszogottam Csabával és Matyival .Csaba aki köztudottan kicsit ijedős valami román kömüvessel való vitájáról mesélt és nagyon beleélte magát , hogy le közelebb ha találkoznak hogyan fogja az illetöt pofánvágni.
Matyi jól tudta hogy Csaba kicsit nyulas ezért elkezdte ,,félteni ,,Csabát mivel ő úgy hallotta hogy a köműves gyerek már ült is késelé....

Jóapa taxis története


Randa, nyirkos téli éjszaka. Az embert vonzza az ágy, lenyomja a letargia. Mégis nehezen ér el az álom. Végre elmélyülök a csendben, amikor cseng a telefonom. Ránézek az órára, fél 1 van. A lányom az. Kétségbe van esve. Kimentek valakivel bulizni Pestszenrettentőre, de a buli elfajult, és barátnőjével, Ágival elmenekültek. Most kinn állnak a hideg téli éjszakában, és nem tudnak hazajutni. Taxira n....

Maszti történet


25 éves független nõ vagyok. Már régóta nincs partnerkapcsolatom, mert nincs idõm a férfiakra. Szinte éjjel nappal dolgozom, ezért nem is keresem a kapcsolatot senkivel. Bár néha vannak alkalmi kapcsolataim, de ezek csak egy éjszakára szolnak.

Nemrégen kaptam a cégtõl egy jutalom utat, mert nagyon sok megrendelést szereztem számukra. Nagyon örültem neki, ugyanis még sohasem jártam t....Szextörténet címkék

csat | 3-as | másik ágyon | szivecskem | megreked |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.