Anya és lánya - a fenekelés után


Nikoletta kiment a nappaliból anélkül, hogy hátranézett volna. Nem akarta, hogy a mostohaapja lássa a könnycseppeket, ahogy a hálószobájába indul, és gyorsan becsukta az ajtót. A feneke csúnyán égett a veréstől.

De ami a leginkább fájt, az az volt, hogy le kellett húznia a nadrágját és a bugyit az anyja előtt, miközben a mostohaapja megbüntette ezzel a gyerekes módszerrel.
Olyan kínos volt. És mégis… Ezúttal valami történt. Korábban is elfenekelték már, de ezúttal más volt. A csupasz fenekét. A szülei előtt. Igen, fájt, de… de mi? Igen, ezúttal más volt. Másnak érezte magát, bár a mostohaapja iránti haragja erősebb volt.


Arccal lefelé feküdt az ágyán és zavartnak érezte magát. Az ütések heves fájdalma ellenére miért érzi magát annyira beindultnak? Nem volt értelme. Ha erre gondolt, az csak még jobban összezavarta. Csak meg akarta érinteni magát. Szóval mi van, ha nincs értelme? Valamiért a verés, az anyja nézése, a fedetlen feneke nagyon felizgatta.
Halk kopogást hallott épp amikor elkezdte maga alá csúsztatni a kezét és ki akarta lazítani a nadrágját. Az anyja belépett a szobába és csendesen becsukta maga mögött az ajtót.
– Szia, drágám! Van egy kis krémem, ami csillapítja a szúrást. – mondta halkan.
Nikoletta anyja csinált már ilyet, de eltelt egy kis idő az utolsó fenekelés óta. A lány egészen elfelejtette a rituálénak ezt a részét. Keze megdermedt a pocakja alatt, miközben anyja az ágy szélére ült.
–Hadd segítsek levenni a nadrágodat!
Nikoletta visszatért a nadrág kigombolásához és megemelte a csípőjét, miközben anyja lassan lehúzta a farmerét és a bugyiját és lecsúsztatta a lábáról. A lány a párnájába temette a fejét, miközben hallotta, ahogy anyja leveszi a tégely tetejét majd elkezdte bedörzsölni a hűvös kenőcsöt irritált popsijába. Ettől kevésbé volt erős a csípés, valójában egész jó érzés volt. De miért volt még mindig olyan izgatott?
– Jobban érzed magad, kicsim? – kérdezte az anyja reményteljes hangon.


Nikoletta tudta, hogy az anyja a fájdalom csökkentése mellett próbálja csillapítani a mostohaapja iránti haragját is.
– Igen, azt hiszem – motyogta, miközben érezte, hogy fiatal puncija bizseregni kezd.
A késztetés, hogy megérintse magát, most még erősebb volt, anyja jelenléte ellenére.
Az anyja korábban sokszor kente be ezzel a krémmel a sajgó fenekét, de ezúttal érzékinek érezte. Minden érzékszerve élt, és úgy tűnt, hogy mindegyik az izgalom jeleit küldte. Soha nem érezte magát korábban ilyen bizsergőnek és nedvesnek.
“Lehet, hogy anya nem veszi észre.” -gondolta és lecsúsztatta a kezét a csiklója felé. Ujja megérintette duzzadt gombját és lágyan megsimogatta. Ó, de jó érzés. Az izgalom pislákoló lángjai fellángoltak, ahogy gyengéden masszírozta a csiklóját. Igen…
Ezzel egy időben Nikoletta anyja kezére lett figyelmes, ami éppen lágyan simogatta a fenekét, lehűtve az égető érzést. Ez a kéz elkezdett lecsúszni, a belső combja felé görbült, majd továbbra is lassan csúszott a popsijának befelé lejtője felé.
Mintha az anyja tudta volna, hogy fel van izgulva és csak azt csinálja, ami természetes. Vagy észrevette, hogy az ujjai a lábai között vannak és csendesen dörzsöli magát?
Nikoletta felsóhajtott, és enyhén megmozgatta a csípőjét, ami mintha csak bátorította volna az anyját.
-Csak nyugodj meg! A fájdalom mindjárt elmúlik! – mondta az anyja, miközben fel-alá dörzsölte a krémet a lánya fenekének vágatán.
Nikolettának sikerült elismerően morognia, miközben a feje megszédült anyja érzékibb érintéseinek mámorító hatásától. Anyja a végbélnyílását simogatta és olyan kellemes érzés volt!
Nem tudta magát visszatartani és szétnyitotta a lábait, hogy az anyja könnyebben tudja simogatni. És a nő meg is tette: ujjait fel-le csúsztatta a hasítékán, majd egyetlen ujja megérintette az ánuszát. A selymes, krémes érintéstől felgyorsult Nikoletta szívverése.
Gyorsította saját simogatását. Képtelen volt ellenállni és nem tudta leplezni, ami történik. Halk felnyögést hallatott és még szélesebbre tárta a lábát, így anya és lánya számára is összetéveszthetetlenné vált, hogy mi zajlik.
-Rendben van, édesem… tudom, hogy jó érzés! – suttogta az anya.
Nikoletta érezte a belső tűz növekvő izzását. Csípője finoman fel-le mozgott, miközben ujjai gyorsan mozogtak és a csiklójáról becsúsztak a zsenge puncijába. Ugyanakkor édesanyja tapasztalt ujjai simogatták és dörzsölték a krémes fenekét, az egyik ujja pedig a hátsó nyílása körül forgott.
Gyorsan történtek a dolgok. Nikoletta légzése felgyorsult és halk nyögések hallatszottak a párnából, ahogy elérte azt a pontot, ahonnan nincs visszatérés. Anyja megérezte ezt, és egy kis lökéssel Nikoletta végbélnyílásába nyomta krémmel borított ujját.
A lány felzihált és most már késő volt. Teste átvette az uralmat, és az intenzív orgazmikus élvezet hulláma átcsapott rajta. Csípője remegett és remegett, ahogy ujjait ki-be csapta szűzies puncijába, miközben édesanyja gyorsan járatta ki-be az ujját a fenekén. Amikor egy másikat is becsúsztatott Nikoletta felkiált a fájdalomtól és a kéjtől…
Ahogy a teste lelassult és a görcsök még egyszer utoljára átjárták a testét, Nikoletta hosszan, elégedetten sóhajtott. Anyja kicsúsztatta az ujjait a popsijából és szeretettel cirógatta a combját és a testét.
A verés emléke gyorsan elhalványult, amikor a nő odahajolt és puszit adott a lánya arcára, majd meztelen testére húzta a takarót. Nikoletta megfordult és elmosolyodott.
-Köszi anyu! Szeretlek…
– Én is szeretlek!
Miközben Nikoletta elterült az ágyán, teste lebegett a szexuális csúcs izgalmától. Miközben elméje megpróbálta felfogni, mi történt az imént közte és az anyja között, a távoli háttérben hallotta az anyja és apja már ismerős veszekedését a verésről, majd a vitát hosszú csend követte.
Tudta, mi történik: A mostohaapja visszavonult a hálószobába, míg az anyja lent maradt, ivott és tévét nézett. Egy bizonyos ponton elaludt és arra a vágyra ébredt, hogy kimenjen a mosdóba.
Kicsúszott az ágyból és nem törődött azzal, hogy eltakarja a testét. A pólóját leszámítva semmit nem viselt. A fürdőszobából kilépve meghallotta a tévét a földszinten, és úgy döntött, megnézi. A nappaliban találta édesanyját, aki mélyen aludt a kanapén fekve. Az asztalon egy üres borosüveg állt. Nikoletta a TV-hez lépett és lehalkította a hangot, de bekapcsolva hagyta így a kép megvilágította szendergő anyját.
Szánalommal és vágyakozással nézett rá. Az, ami néhány órával korábban a hálószobájában történt, még mindig frissen járt a fejében. Arra a jóra gondolt, amit az anyja tett érte. Fokozódott benne a vágyakozás, valamint a szenvedély, ahogy alvó anyjára nézett.
Fürdőköpeny volt rajta, de Nikoletta számára hamarosan világossá vált, hogy az anyja meztelen alatta. A tévé kékes fénye megvilágította anyja lábát a combja tetejéig, ahol a köntös elcsúszott. A lány csendesen odament és letérdelt mellé. Remegő kézzel gyengéden kioldotta a csomót és hagyta, hogy a köntös teljesen kinyíljon.
Valahol az emeletről hallotta, hogy mostohaapja horkol. Anyja meztelen testére pillantott, amelyet még szebbé tett a tévé lágy fénye. A mellei puha párnák voltak kis mellbimbókkal. Nikoletta saját bimbózó melleire gondolt. Azon töprengett, hogy lesznek-e valaha ilyen érzéki mellei, mint ezek. Ezután az anyja hasát bámulta, ami a köldök gödröcskéjét leszámítva teljesen sima volt és ahogy aludt gyengéden emelkedett és süllyedt. De Nikolettát leginkább anya sűrű szeméremszőrzete bűvölte el.
Remegő kezét lassan anyja szeméremdombjára tette és ujjbegyével végigsimított göndör szálakon. Selymes érzés volt. Közelebb húzódott és szimatolt. Érezte anyja illatának gyenge pézsmáját. Ujját könnyedén végighúzta a szeméremajkakon. Puhák voltak és mégis puffadtak, vastagabbak, mint az övé. Kíváncsi volt, hogy néz ki az anyja csiklója.
Nikoletta fékezhetetlenül remegni kezdett, miközben azon töprengett, mit tegyen ezután. Olvasott már az orális szexről, amikor egy férfi ráteszi a nyelvét egy nő puncijára. Mi lenne ha…
Odahajolt, és nyelvével könnyedén végigsimított anyja szőrös szeméremcsontján, majd megismételte valamivel nagyobb erővel és úgy, hogy a nyelve hozzáért az anyja hasítékához. Azután megint megtette. És újra. Édesanyjának csodálatos íze volt: furcsa, mégis kellemesen fanyar.
Egyszer csak megérzett valamit. Egy remegés. Nedvesedés. Hallotta anyja sóhajtását, de olyan távolinak tűnt. Nikoletta remegett, mint a levél, de folytatnia kellett. Lágyan többször is fel-alá járatta a nyelvét, amíg anyja szeméremajkai nedves virágként kinyíltak, és meglátta és érezte megmerevedő csiklóját.
Az anya ismét halkan felnyögött, miközben önkéntelenül kinyitotta a lábait. Nikoletta rájött, hogy folytatnia kell. Saját teste ismét megelevenedett a vágy elektromosságától. Óvatosan az anyja medencéjére tette a kezét és ütemesen nyalta a punciját, ami most már nedves és nyitott volt. “Istenem… olyan puha és bársonyos!” -gondolta.
Ajka megtalálta anyja csiklóját és gyengéden megszívta. A nő felsóhajtott, majd felnyögött álmában, amit egy kis csípő lökdösés követett. Sürgette Nikolettát, hogy gyorsítson a nyalásán.
Az idősebb nő nehezebben kezdett lélegezni és nyögései egyre jobban hallhatóak lettek. Nikoletta ajkán és állán csöpögött a puncilé és egyre nehezebb volt ezen a különleges helyen tartani a száját – az anyja folyamatosan lökdöste és ívelte a hátát.
Hirtelen megérezte anyja kezeit a fején. A nő mélyen a lábai közé húzta, miközben fellökte a csípőjét a kanapéról, majd összekulcsolta a combját Nikoletta feje körül.
-Ó istenem, ó igen, ó. Ó. Ó…
Nikoletta hallotta, ahogy anyja megpróbálja elfojtani az eksztázis által kiváltott kiáltásait, végül a kanapé oldala felé fordítja a fejét, és egy párnába nyomta az arcát. A lány az anyja lába közé kulcsolt fejjel minden görcsöt és rándulást érzett. Saját teste remegett a fékezhetetlen izgalomtól.
Amint az izgalma alábbhagyott, Nikoletta anyja felkapta a fejét, és úgy nézett a lányára, mintha álmodna. Az alkoholos köd elmosta a történteket.
– Nikoletta?
-Anya… sajnálom, de… nagyon akartalak… – felelte a lány és hangja tele volt félelemmel, amiatt amit tett.
-Oh bébi! Istenem! Azt hittem, álmodok!
Lenyúlt és a karjába vonta a lányát. Nikoletta szeretetet és vágyat érzett, miközben édesanyja meztelen melegéhez bújt. Szenvedélyesen csókolóztak. A lány az anyja nyelvén érezte a bor ízét, de nem törődött vele. Édesanyja ajkának és nyelvének érzése az övén mennyei volt.
Néhány percig csendben egymás karjában feküdtek, csókolóztak és simogatták egymást. Anyja kezei cirógatták Nikoletta még mindig fájó fenekét. Egymáshoz nyomták a medencéjüket, így Nikoletta érezhette ahogy a saját szeméremteste az anyja nedvességéhez szorul.
– Ó, Nikoletta, nagyon szeretlek! Tégy meg nekem egy szívességet, drágám! Szopd a mellbimbómat, úgy mint amikor a baba voltál! – motyogta az anyja, aki még mindig spicces, mégis boldog volt.
Nikoletta érezte, hogy a szíve kihagy egy ütemet, miközben a kezébe fogta anyja meleg mellét és szopni kezdett. Hallotta, amint édesanyja halkan felsóhajt, miközben szorosan az övéhez szorította a testét. Azután lenyúlt, kezét Nikoletta lábai közé tette és gyengéden simogatni kezdte lánya csiklóját.
Nikoletta szétnyitotta a lábát, miközben tovább szoptatta anyja cicijét. A teste lángokban állt, és édesanyja érintései voltak az utolsó szikrák, amelyekre szükség volt a máglya meggyújtásához. Gyorsan jött az orgazmus. Keményen ringatózott előre-hátra, combjait erősen anyja ujjaihoz nyomva, amelyek immár a hüvelyébe merültek. Megpróbálta tovább szopni a mellbimbót, de túl nagy volt a nyögési igénye.
– Csendben, édesem! Ne ébreszd fel az apádat! – suttogta az anyja.
Nikoletta visszatette a száját az anyja mellére, hogy elfojtsa kiáltását, miközben a nő karjaiban elélvezett. Teste görcsösen remegett, akárcsak néhány órával korábban a hálószobájában, miközben az anyja a fenekét tapogatta.
A lány testét izzadság borította, ahogy az orgazmus visszavonult, mégis ragaszkodott anyjához. Felemelte a fejét, megtalálta anya ajkát, és mélyen megcsókolta.Szextörténet ajánló:


A tinisuna 2.


Réka furcsa érzések közepette ült a le a nappaliban található kanapéra. Agyában élénken éltek az emlékek, szájában érezte a történtek ízét, de az alkohol hatását is észlelte magán. Örült, mert sikeresen teljesítették a kihívást Milánnal, ugyanakkor még mindig égett benne a vágy, hogy további dolgokat próbáljon ki. Ezért is reménykedett benne, hogy a fiúk még bírni fogják egy ideig. A gondolatok te....

A barátnõm pinája


A barátnõm pinája

Pár hete megbeszéltem a barátnõmmel akinél már többször voltam a lakásán és már sikerült szájon csókolnom,meg mintegy véletlen folytán megfogni ruháján keresztül a melleit is.Megbeszéltük .hogy majd találkozunk és csevegünk egy nagyot és lehet hogy elviszem hozzám is hogy meglássa hol, hogyan lakom. Mikor a megbeszélt találkozó nem akart 9sszejönni felhívtam a lakásá....

Szexeltem az exemmel


A telefonom csörgése ébresztett. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, nem hogy azt, hogy hol a telefonom. Azért csak elindultam a telefonom szokott helye felé, és nagy örömmel tapasztalom, hogy most is ott van. Na de ki hív? Barbara az exem. Felveszem:
- Haló!
- Szia! Mész ma suliba?
- Milyen nap van ma?
- Szerda.
- Akkor azt hiszem nem. Miért?
- És az ősei....

A barátom MILF anyja


Ez a kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 18 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kim....

A családi xxx buli


Szeretem az önkielégítést. Mindigis csináltam és fogom is. A baszás sohasem izgatott annyira, mint amikor magamnak verem a farkam. Ugyanígy a szopás sem. Pedig dugtam már jópár igenjó picsát is és le is szoptak már jónéhányszor, de az élvezet, amit magamnak tudok nyújtani, az semmihez nem fogható. A faszom sokkal keményebbre és nagyobbra nő, amikor magamnak csinálom. Maga az orgazmus pedig sokkalt....

Szandra pinája


Valójában semmi mást nem, csak azt tudom felhozni mentségemre, hogy aznap rengeteget ittunk.

Józanul biztosan soha nem landoltam volna Alexandra és Péter széles vízágyán. Azelőtt még sohasem szeretkeztem hármasban, és kifejezetten nem egy másik fiúval.

Ezen az éjszakán azonban minden más volt. Addig buliztunk a Bamboo klubban, amíg ki nem dobtak minket, és túlságosan ....Szextörténet címkék

tömegközlekedés | megismerkedésünk | tanóra | máskor is | kurva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.