Unatkozó feleségek - a szexorgia


Marianna vagyok. Barna hajú, barna szemű, 176 magas. Férjes. Anyagi gondjaink soha nem voltak. Egy leány anyukája voltam 26 évesen, 67 kg -mal, 85 C melltartó viselettel, mikor bedobtam magam a "közösbe".
Történetem úgy kezdődött, mint nagyon sok lánynak abban az időben. Tizenkilenc még nem voltam, mikor férjhez mentem a féléve megismert, párhónappal idősebb vőlegényemhez, Péterhez. Nekem ő volt az első. Szinte alig, mondhatni nem volt tapasztalatunk a sex terén.

Még ismerkedtünk a testi örömökkel, mikor várandós lettem. Ezt az időszakot nehezen viseltem, szagokkal, ízekkel állandóan gondjaim voltak. A férjemet sem kívántam. Csak úgy megvoltunk egymás mellett.
Szüleink segítségével sikerült, egy OTP-s, 54 négyzetméteres bérházat vásárolnunk, a negyedik emeleten. A kislányom, Franciska születése után fél évre beköltöztünk.
Az emelet ezen oldalán még négy lakás volt. Két szomszédunk hasonló korú fiatalok, mint mi. Szintén egy- két gyerekkel.
A másik két anyukával, Timivel, és Natasával, hamar összeismerkedtünk. Kezdtünk egymáshoz átjárni, kávézni, beszélgetni. Gyerekek miatt egyre többet jártunk össze napközben. Ha volt valakinek ügyes-bajos dolga, gyerekét beadta valamelyikünkhöz arra a pár órára, felügyeletre.
Péterrel a sex nem volt valami fergeteges. Nagyon beszélgetni sem lehetett vele erről. Egy idő után lemondtam róla, hogy nagy változások lesznek a lepedő akrobatika területén.
A másik két feleséggel egyre jobban összejöttünk. Megbeszéltük egymás közt hogy ki milyen fehérneműt vásárolt, ruhákban mi áll a másiknak jól. Frizurákat csináltunk egymásnak. Ahogy mélyült a barátságunk egyre jobban megosztottuk kis titkainkat.
Napközben délelőttönként videokazettákra közösen tornáztunk.
Felköszöntöttük egymást névnap és szülinap alkalmából. Így adódott, hogy a három család kezdet összejárni. A névnapokat, később a szülinapokat már együtt ünnepeltük, Timi férjével, Gáborral, valamint Natasa párjával, Ferivel.
A szüleimnek volt egy kis tóparti nyaralója, ezt szándékoztak eladni. Péterrel megbeszéltük, hogy vegyük át tőlük, tartsuk meg mi. Szüleim beleegyeztek, kedvezményes részletfizetéssel.
Natasa egy hétvégi telket kapott örökül a nagyszüleitől, szőlővel és gyümölcsfákkal.
A három fiú barátsága ekkor kezdett kialakulni. Összejártak egymásnak segíteni. Mi asszonyok a gyerekekkel követtük őket, és élveztük a "kényelmet", és az időjárás adta örömöket.
Mikor a lányom három évet betöltötte visszamentem dolgozni. Fél év után valahogy olyan szűrkének éreztem mindent.
Munka - család, család-munka volt a változatosság. Éjszaka mikor férjemmel befejeztük a "szex-t" nekem mindig maradt valami űr, még vágytam valami többre, másra. Jó lett volna azt a hiányt valamivel feltölteni. Nem voltak szép bókoló, dicsérő szavak. Sex közben sem hangzottak el durva kifejezések. Vergődtem, aludni nem tudtam az együttlétünk után.
A két barátnőmet is kérdeztem: férjükkel az együtt lét után hogyan érzik magukat? Meglepő választ kaptam tőlük.
Ők sincsenek kielégülve, gyakran álmatlan éjszakáik vannak, miközben férjeik alszanak. Hasonló cipőben járnak ők is.
Mi asszonyok egyre többet beszélgettünk erről a dologról. Változtatni kellene ezen az állapoton. Valahogy fel kellene rázni a férjeket!
Először magunkon néztünk szét. Egyikünk sem mondható gebének, de még töltött galambnak sem, "sajnos". Hetente kétszer eljártunk futni, a gyerekekkel úszni. Míg a gyerekeknek tartott az oktatás, mi szülők a medence távolabbi pályáján róhattuk a távokat. Itt észrevettük, hogy néhány apuka megnézeget minket, olyan férfiszemmel. Alakunk rendben: állapítottuk meg.
Márciusban Natasa szülinapját tartottuk. Ő szombat estére hívott minket. Előtte megbeszéltük, hogy egymás férjeit egy kicsit "felhúzzuk". Könnyű nyárias ruhákat veszünk fel. Laza blúzokat, szoknyákat, amelyek jól felhasítottak. Netalán ha a férjek keze felfedezésre elindul, mindenki döntse el, meddig engedi, mit enged meg magának. Élményt majd a férjek nélkül megbeszéljük.
Natasa összeválogatott zenét szolgáltatott a lejátszóból. Lehetett simulni, csárdásozni, szambázni, tangózni. Ital is volt bőségesen. Hangulatvilágítás nagyon megfelelő volt a "csábításra".
Eleinte a férjek nem akartak "harapni" ránk. Nem igazán indultak el kezeik, de lassú számoknál sem igazán "vonzottak" magukhoz.
Ezen változtattam. Mikor Nati férjével, Ferivel jártam a csárdást, egy kis ügyes fordulattal a kezébe adtam a mellem. Harmadik alkalom után már kereste lehetőségét a csöcsörészésnek.
Rock and roll - táncnál nem tudta elkerülni, hogy mellemmel ne ütközzek vele. Tudtuk ezt a táncot úgy "járni" hogy gyakran ütközzön a "lökhárítómmal".
Lassú zenére Gábor kért fel táncolni. Mikor kezdtük a táncot "véletlenül" megbicsaklott a lábam, és Gábor karjaiba estem, mondhatni rá. Míg a lassú zene szólt nem "másztam" le róla, még a combomat is nyomtam az ágyékához. Ő sem igyekezett a karjaiból elengedni.
Ahogy telt az idő egyre több lassú zene volt. Feri hívott egy lassú számra táncolni. Egy kicsit rámenős volt, mert az első lépéseknél a fenekembe markolt, és a másik kezével mellemet markolta. Nem húzódtam el, csak a "szabad oldali" kezemmel lenyúltam a heréjét akartam megfogni, de kezem egy ágaskodó hímtagra tapintott. Ezt fogtam meg, és csavartam rajta egy kicsit. Miközben a fülébe súgtam: csak úri ember módjára. Vette a lapot, mert a szorításon lazított, és a keze is átment simogatóba. Ez így már sokkal jobban esett. A hímtagot lágyan simogattam, szorítgattam, így nadrágon keresztül nagyobbnak véltem, mint Péterét. Igazat megvallva még a fantáziámat is megmozgatta, izgatott a "dolog".
A férjemmel is táncoltam, őt is megtapogattam, egy kicsit húzódott, mert a lányok rajta is hatásos tanulmányt folytattak.
Mire vége lett a születésnapi bulinak mind a három férjet alaposan megtapogattam, igaz ők is engem.
Búcsúzásnál puszikat adtam nekik, miközben megállapítottuk egyöntetűen, ilyen bulit máskor is lehet tartani.
Az ágyban aktívabb volt férjem, mint máskor. Jólesett ez éjszakai ágytorna. Lepedő gyűrése után elaludtam a férjemen.
Reggel elmondta, hogy milyen hatással voltak a lányok rá. Szinte szégyellte, hogy merevedése van táncközben, a feleségek meg annál jobban "közeledtek" hozzá.
Megjegyzésem csak annyi volt: Ha ilyen hatással vannak rá, legközelebb jobban álljon "hozzájuk". Nem fogok érte haragudni. A lányokat majd megdicsérem!
Nekem meg ott motoszkált gondolatomban Feri farok mérete.
A lányokkal még hétfőn, "frissiben" megbeszéltük a szülinapot. Mind három fiú sokkal aktívabb volt az éjszaka. Használt a módszerünk. Igaz eleinte nyuszik voltak, de miután megkapták az első biztatást, már aktivizálták magukat. Egyedül csak Pétert nem kellett "rendre" utasítani, Ő nagyon "úriember" volt. A legjobban Feri használta ki a lehetőségeket. Timitől még csókolózást is kicsikart. Nagyon jól csókol! Állapította meg Timi. Aki elismerte, hogy neki még a melltartója alá is bejutott a Feri keze.
Nevettek mikor mondtam: én Ferit kézi vezérléssel tudtam kordában tartani. Tánc közben végig a hímtagját fogtam, eltöröm, ha nem viselkedik rendesen!- Súgtam neki. Pedig elég vastagnak tűnt, hogy meg tudtam volna tenni.
Ezért mondta, hogy nagyon tetszett neked, mert táncközben nem engedted el a farkát. - tájékoztatott Nati.
Megállapítottuk Gábor volt a "legtisztességesebb", mivel ez volt az első alkalom, nem akart mindent, csak "feltérképezte" a terepet.
Péter bátortalan volt. Őt irányítani kellett, de mikor észrevette a megengedett lehetőségeket, már nem volt probléma, úgymond ráharapott a lehetőségekre.
Összességében mi lányok jól jártunk. Legközelebb jobb lesz! Állapítottuk meg.
A második hétre már elmúlt a fellángolás Péternél. Hiába vettem kezelésbe, próbáltam a szájmunkát érzékien alkalmazni, nem volt valami nagy reakció részéről, mintha kötelességnek éreztevolna együttlétünk.
Május elsejére terveztünk egy hétvégét, Tímea, és Marianna névnapok összekötésével. Jó idő esetén, a tóparton, esős idő esetén a lakásban. Megegyezésünk ismét az volt: a fiúkat jól felhúzzuk, mindenki annyit enged meg amit gondol, magának is, és a fiuknak is.
Mi készültünk, a legdivatosabb bikinikkel, strandruhákkal.
Végül maradtunk a bérházban, havas- esős időszak miatt.
Mi a nyár hangulatáról nem mondtunk le. A lakásunk nagy szobáját berendeztük egy karibi hangulatú bárnak. Ilyen zenéket szereztünk be, és koktélokat készítettünk. Meleget hősugárzókkal biztosítottuk.
Délután háromkor kezdtük a bulit. A fiuk Bermudanadrágban, felül semmi. Mi bikiniben, egy vékony átlátszó strandruhában.
Kajánk rostonsült hal volt. Lángos hozzá a strandok hangulatát idézte.
Miután a gyerkőcök elaludtak, kezdődhetett a buli.
Mi a fiúk koktéljába mindig egy kicsivel több alkoholt kevertünk, bízva hogy hatással lesz a bátorságukra, és vágyuk erősebb lesz.
A lakást, gyerekszoba kivételével, pár gyertyával tettük sejtelmesen hangulatossá. Pattogó ritmusos zenére táncoltunk, riszáltuk fenekünk az ölükhöz. Egy idő után beindultak, tetszett nekik a fenekek játéka és azokkal való ingerlés.
Volt mikor tánc közben közrefogtak, és középen járt a fenekem valamelyik ölében, míg mellemmel a másikhoz dörgölődtem. Barátnőim is hasonló táncot jártak. Ők is igyekeztek a legjobbat kihozni a férjekből.
Valamikor a kölköket ellenőriztük a másik szobában, aludtak, mint a bunda.
Koktélozás közben a fiuk közrefogtak mindünk, és úgy jártunk egy lassú táncot. Csak testük ért hozzánk, kézzel nem simogattak. Mi sem fukarkodtunk testünk simulásával. Nyomtuk melleinket, fenekünket. Egy idő után már éreztem, a zászlórúd meredezik mindegyiknél. Érezték ezt a barátnőim is, mert alkalomadtán összepacsiztunk, pillantással biztattuk egymást. A hevület lassan bennünket is elért. Szinte vágytam a férjek érintésére, simogatásukra. Sokat mozogtunk egyszerre úgy, hogy fenekem valamelyik férj ágyékánál volt, meredező kemény farka meg a két farpofám közt mozgott. Ilyenkor, ha megfogta a mellemet mindig a bikini felső alá nyúlt. Nem tiltakoztam, nagyon jól esett. Mikor elvette kezét megigazítottam a bikini felsőt.
Éjfél körül az alkohol hatására meg izgatásokra igencsak tűzbejöttünk mi lányok. Ha táncpartneremmel szembe mozogtam a melltartót felemeltem és úgy simultam hozzá, csúszkáltam testén szorosan hozzásimulva. Teljesen leguggolva, a mellem közzé fogtam azt a kemény dorongot, ami már a nadrágkocáján túlért. Mikor éreztem,hogy a mellem hozzáér két kezemmel még segítettem közrefogni, miáltal a gatya lejjebb csúszott. A harmadik dörgölőzésem után már félig szabad volt az a kemény hímtag.
Egy forgás alkalmával kerültem össze férjemmel. A farka neki is félig szabadon volt. Nála is felhúztam a melltartóm, kétszer háromszor végig masszíroztam mellemmel a testét. Éreztem, hogy legszívesebben már itt hanyatt döntene. Később!- súgtam a fülébe csábosan.
Koktélozás közben sugdostuk a csajokkal már nem sokáig bírjuk, csupa lucskosak vagyunk, mindegy kivel, de kívánjuk, hogy egy fasz kerüljön belénk. Rövíd időn belül már a szőnyegen, egymás mellett szeretkeztünk a férjeinkkel.
Mikor lekaptam a nadrágját, csak az érdekelt, hogy minél hamarabb magamban tudjam a kemény falloszát, és az őrült módjára járjon bennem, miközben teljes erőmmel magamhoz húztam. A végén sikoltoztunk rendesen mi lányok. Szinte azt lehet mondani, ez házasságom eddigi legjobb szeretkezése, és kielégülése volt.
Mikor mindegyikőnk elcsendesedett, páronként mentünk zuhanyozni. Tisztálkodás után a férjeknek nem volt kedvük folytatni a mulatozást. Később kiderült, nekünk, lányoknak, még lett volna hajlandóságuk múlatni akár meztelenül is.
Miután férjestől távoztak barátnőim, én még a férjemtől kisajtoltam egy szeretkezést. Jó volt vele, szeretgetett, de olyan érzésem volt mintha az járna a fejében: Egyszer már teljesítettem, mit akarsz még?!
Ezen a hétvégén még egy szeretkezésünk volt, fantáziáját nem mozgatta meg. Inkább én akartam, ezért bevetettem néhány praktikát.
Lányokkal ismét kibeszéltük a férjeket. Nagyon jó volt az éjszaka, de csak az. A következő szeretkezésnél már elég lagymatagok voltak. Rutinból, megszokásból teljesítettek a férjek.
Olyan érzésem volt mintha úgy állna férjem a dologhoz: Kapsz egy baszást és elégedj meg vele!
Fantáziáját nem engedte el, képzelete a sex környékén sem járt. Munkatársnőimtől kértem pár sex kazettát. Mi a lányokkal megnéztük. Majd egyenként a férjeinkkel is. Reakciójuk nem valami kitörő volt. Még a csoport sex-kazettákra sem nagyon reagáltak.
Kint a vízparton, és a kertben, ha alkalmunk volt, igyekeztünk figyelmüket felkelteni, Bikini alsónkat a legkisebbre zsugorítottuk magunkon. Átlátszó pólókat vettünk magunkra, vagy ingecskéket, ha előre hajoltunk melleink kint voltak. Nagy ritkán kaptunk egy füttyentést. Estéken a tüzeknél igyekeztünk kétértelműen beszélni. Néha vették az adást. Akkor az éjszakáink is jobbak voltak.
Június vége felé Timcsi azzal az ötlettel állt elő: a jövő hét végétől menjünk Görögbe. Visszamondott utat tud olcsón. Két napunk van eldönteni.
Kérdés hogy a gyerkőcöket a nagyszülők vállalják-e?
Elvállalták. Szüleim már csütörtök reggel pártfogásuk alá vették Franciskát.
Következő nap már rendeztük az utazást. Ekkor tudtuk meg: tíz napra megyünk, apartmanba. Nekünk pont jó, mert hat személyes. Önellátós. Péntek reggel hatkor indulás. Zömében csak nyári lenge ruhákat pakoltunk. Nagy meleggel számoltunk. Ha esetleg fáznánk, összebúvunk! - terveztük a lányokkal. Ezen kívül terveztünk közösen, egy ágyon való közös szeretkezéseket, meg éjszakai fürdőzéseket, valamint meztelen napozásokat .
Húsz órai utazás után megérkeztünk a tengerparti szállásunkra. Gyors kipakolás után, mi lányok vetkőztünk- nem titkoltuk bájainkat a másik férjek előtt. Bikinit öltöttünk és irány a tengerpart. Ők nem nagyon akaróztak jönni. Fáradtak! - hangoztatták.
Mi mentünk és a tengervízben megmártóztunk. Élveztük a vizet. Kellemes volt a testünknek. Egy jót úsztunk, felfrissültünk. Napon szárítkoztunk, gyönyörködtünk a tájban. Nem messze mögöttünk egy fiú csapat állt meg, Azt észrevettük bennünket gusztálnak, hátsóinkat bámulják. Az igazat megvallva még hízelgett is hogy más férfiak észrevesznek. Beszélgetésükből csak hangfoszlányokat hallottunk: érkezhettek.....6 centisem is így bám...
Mikor elindultak mi utánuk néztünk. Izmos testűek voltak, még nem igen voltak harmincévesek. Nati megjegyezte: szemeken már fenn akadtunk, észrevettek bennünket. Csajok itt nagyon ficánkolnunk sem kell és már egy idegen horgán akadhatunk fen! Fűzte hozzá Timi. Lehet, hogy jót is tenne! Jegyeztem meg. Cinkososan összenéztünk, mint akik összeesküvésre készülnek.
Indultunk mi is az apartman felé, férjeinkhez.
Őkelmék az ágyakon szundikáltak, lustiztak. Megérkezésünk után kopogtak az ajtón. Mindünk odakapta a fejét. Én nyitottam az ajtót. Egy jó negyven év körüli nő állt az ajtóban.
Még megszólalni sem tudott, Timi harsány hangja töltötte be az apartmant: Fiúk! Csak mártózni mentünk! Máris nőt rendeltetek! Hogy képzelitek?
Ez még minket is meglepet, nemhogy az idegen nőt! Mikor befejezte békülős hangon folytatta: Bocsi! Ezt nem tudtam kihagyni!
Erre a nő mosolyogva mondta: Semmi baj, így még nem fogadták. Ő az utazási iroda idegenvezetője, mutatkozott be.
Egy félóra múlva indul a csoport az utca elejétől, bemutatja a városkát. Mit- hol találunk! Prospektusokat, ismertetőket osztogat majd ott, ezeken rajta lesznek a fakultatív programokra jelentkezési lehetőségek.
Férjeink nem voltak restek nemet mondani. Nem jöttek velünk. Megjegyezzük mi a fontosabb dolgokat nélkülük is.
Ez a hozzá állásuk egy kicsit bosszantott.
Mikor becsuktuk rájuk az ajtót, Natasa szólalt meg: Gyertek csajok, nézünk szét a pasik terén, milyen a felhozatal.
Az utca elején már egy nagyobb társaság álldogált. Az idegenvezető hölgyre vártunk. Kis késéssel megérkezett. Mi addig a csoporton néztünk szét. Néhány hasonlókorú párokat láttunk, mint mi, kettővel a buszon beszélgettünk. Többiek idősebbek voltak negyven- ötven évesek. Kétötvenes pár közvetlen mellettünk utazott, velük is beszélgettünk az úton. Két fiút vettünk még észre. Mondtam is a csajoknak, ez a kettő a délutáni fiúk maradványai. A többiek már foglaltak, asszonyaikkal vannak, gondoltuk. Több figyelmet most nem kaptak tőlünk .
A városka hangulatos volt. Azt észrevettük, olyan éttermeket, üzleteket mutogat, amihez valami érdeke fűződik. Minden esetre így hamar megismertük a települést, boltokat, szórakozó helyeket, óváros részeit. Két órába sem telt már búcsúzott tőlünk. Timi még halkan megkérdezte tőle: Nudista fürdő hol van a közelben, egyáltalán van-e?
Ekkor szólalt meg a két srác, ez még őket is érdekelné!
A parton jó húsz perc gyalog. Kiírva nincs. Nem megengedet, de ott nem szólnak érte. Arra a part elégé sziklás, zegzugos. Ott lehet meztelenkedni. Informált az idegenvezető.
Visszafelé vettünk egy üveg Metaxat, hozzá két üveg narancs üdítőt, és elnyaltunk egy fagyit. Abban megegyeztünk, mást szívesebben nyalnánk körbe.
Férjeink azt sem vették észre mikor megérkeztünk, mélyen aludtak.
Egy kis tangában, vékony blúzban kiültünk a teraszra beszélgetni, közben kortyolgattuk narancsitalos konyak koktélunk. Lefekvéskor megállapítottuk mi egy nagyon elhanyagolt, kiéhezett bestiák vagyunk!
A nap már besütött a szobába mikor férjem mocorogni kezdett. A vágy már fűtött, igyekeztem egy kis hancúrozásra bírni. Nem sikerült. Ő már éhes! Tette kijelentését. Különben is az ajtó nyitva van, mit szólnak a többiek.
Az ajtó nálam is nyitva van! Én is éhes vagyok! Jegyeztem meg.
Megyek, csinálok kolbászos rántottát! Kérsz!
Iigeen egy nagy kolbáászt két tojásssal...az jó lenne!
Szájon csókolt és menta konyhába. Még utána szóltam: Kolbász két tojással szerintem a lányoknak is jól esne!
Egymás után két adagot is elbírnék viselni! Jött Natasa kívánsága.
Ez még nekem is jól esne! Fiúk teljesítsetek! Jelezte ébrenlétét Tímea.
Erre a három férj ment kolbászos rántottát készíteni.
Nekem megfordult az eszembe: Ezek tényleg ilyenek voltak, csak mi nem vettük észre!- vagy azóta mentek nekik el otthonról?
Nati emlékszel, hol lehet ruha nélkül lenni? Tettem fel a kérdést jó hangosan. Itt ......
Az apartmanban is lehet! - szólt közbe harsányan Timi. Nem leszek elrontója! Egészítette ki Nati, nem kisebb hangerővel.
Férjek még nem fejezték be az étel készítését, mi hárman meztelenül belibbentünk a konyhába, teríteni! Kipakoltuk szemlére, amink van! A férjek tanácstalanok voltak! Csak néztek egymásra, mint borjú az új kapura.
Az asztal terítését megcsináltuk pillanatok alatt. Ha oda, az asztalra fektetnek minket, bármelyik férjnek szétraktuk volna a lábunk!
Csak reggeliztünk. Italunk narancslé Metaxaval.
Fiúk javaslatára irány a tengerpart. Plédeket, naptejet, némi vizet, és brosúrákat vittünk magunkkal. Kint ráérünk napozás közben megbeszélni melyik programokra menjünk el.
A fiuk egy kicsit félrehúzódva váltottak fürdőnadrágra. Mi a legkisebb takarású bikinit vettük fel. Megjegyzés legkisebb jele nem jött férjeinktől.
Nem messze a szállásunktól lepakoltuk cuccaink és mentünk a vízbe. Itt a fiúk teljesen másként viselkedtek! Simogattak kezeik! Borítottak bennünket, ölükbe kapva merítettek. Óvatlan pillanatban még melleinket is megfogták. Én is meg- megmarkoltam férfiasságukat.
Mikor kijöttünk a vízből jöttek velünk a partot bejárni. Hogy le ne égjünk a vízben többször megmártóztunk. Szórakoztatóak voltak, beszédesek.
Szárazak voltunk mire visszaértünk a plédekhez. Megkértem őket hogy kenjenek be naptejjel. Péter és Gábor ugrott, két oldalról kezdték kenegetni a hátamat, lábamat, a combom tövét kihagyták, elkerülték kezeik. Mikor befejezték hanyatt fordultam, itt is kérem a kenegetést! Szépen kenegették a két karomat, hasamat, combomat, lábamat. Mikor szóltak, hogy kész, én felhúztam a melltartót, és a lábam széttárva felhúztam. A felsőrészen is kérem, ami kimaradt, meg a bikini alsó takarásáig a combomat!
A fiúk tanácstalanok voltak néztek egymásra. Egy kicsit nógattam őket! Igyekezetek, mert leégek! Vagy hívjak egy idegent?
Egy kicsit bártalanul, de elindultak kezeik a melleimen. Alapos olajozást kérek! - szóltam be nekik. Láss csodát! Már finoman és határozottan gyúrták melleimet, alaposan kenve naptejjel. Combom tövén már a bikini alsó alá is beértek újaik. Mikor befejezték tevékenységük, megigazítottam a felsőrészt és felülve egy- egy csókot adtam nekik.
Fiúk nekem is egy teljes olajozás lesz, - kérte Timi a férjeket, de nagyon alaposan kérem! Nem volt panasza a munkájukra. Csókkal fizetett nekik.
Ezután fordult a kocka. Nekünk kellett bekenni őket. Mi nem óvatoskodtunk. Kezeink bejutottak a fürdőnadrág alá, szorgosan kenegettük a rejtett felületeket. Mikor a hasuk kenegettük a kezeink bevándoroltak teljes egészében a nadrág alá, felváltva olajoztuk. Én markoltam a rudat, Timi a heréket. Majd csere. A fiúk behunyt szemmel élvezték a naptejes masszázst!
Hason tudtak lenni, mintha szégyellték volna meredező farkukat. Natasának is besegítettünk. Alaposan bekentük, és megsimogattuk Feri rúdját és heréjét.
Ezek után a férjeket otthagytuk hason fekve, napozhattak, míg gerjedelmük le nem csökken. Timinek még volt egy kedves mondata hozzájuk. "hideg vizes ruhát azért nem hozok, mert félek, hogy estére eltűnik az a dudor a nadrágotokból"!
Mi a három "dög"-ös elmentünk a part másik szakaszán szétnézni, erre kellet elhaladni a nudista rész felé. A tengerparton a vízben gázoltunk. Egy meredekebb szirtig elég sokan voltak, amit a száraz föd felé kerültük meg.
A szírt után alig voltak, többen távol voltak a parttól, de a víz alig ért a lábszáruk közepéig. Mi is belegázoltunk. Gyönyörködtünk a tengerpart látványában. Némaságunk Nati törte meg: Mekkorákat lehetne itt az estékben szeretkezni, jó nagyokat baszni! Csajok! Néha úgy érzem, egy sereg is jöhetne! Timivel csak helyeseltünk, JÖHETNE!
Egy idő után a part felé vettük irányunk. Víz alig ért a bokánkig, mikor hat fiú közelébe értünk. Mi megismertük őket, köztük volt az a két srác, aki ott volt a város ismertetésekor. Terpeszben, félig felülve nézték a vizet, és bámultak minket.
Már hallottuk mikor ez egyik srác mondja a többieknek: Ők érdeklődtek a nudista hely felől.
Mikor melléjük értünk jöttek a beszólások: Mi van lányok féltetek, hogy belefulladtok a vízbe?
Elvezethetnétek minket a nudista részhez! Mehetünk veletek?
Nati szólalt meg: Azok, akik lábmosó vízben üldögélnek többnyire ovisok, azokat a mély vízbe kísérni tilos!
Különben sincs kötelünk... Itt közbevágtak:
Kötél helyet húzhatnál valami mást! - jött valakitől.
Ekkor szóltam be: Azt a valamit azért hívják "botnak" mert tolni is lehet, ha húzogatni kell, csináld magadnak!
Többen kacajra fakadtak.
Mi elindultunk vissza a férjeinkhez. Útközben megbeszéltük délután elsétálunk nudizni, hívjuk az embereinket.
Ők már az apartmanban voltak. Ötletünkbe bele egyeztek, de igazán nem lelkesedtek.
Az utca végétől egy pitás Gyrosszal a kezünkbe ballagtunk nudizni. A partrész elégé sziklás volt, sok szikla magasabb volt, mint mi. Jól el lehetett rejtőzni. Csábítottam férjem egy kis zugba, amit alig lehetett észrevenni. Mi lesz, ha jön valaki, és meglát? Tért ki a szándékom elől.
Csak Timinek sikerült kicsikarnia egy gyors menetet a férjétől. Ez még jobban tűzbe hozta Timit.
Így kifeküdtünk egy napos részre és simogattattuk a jó öreg nappal a hátsónk, és ágyékunk.
Ezen az éjszakán kierőltettem egy gyors baszás a férjemmel. Ez inkább neki volt jó. Engem égetett a vágy továbbra is.
Hétfő délelőtt jelentkeztünk és befizettünk a görög estre. Majd vásárolgattunk, Metaxa és narancsos ital is került a szatyrunkba. Délután napoztunk. Kedden égésznap nudistázunk jelentettük ki férjeinknek. Mehetünk egyeztek bele.
Az esti programból nem csináltunk nagy ügyet, szolid smink, egy bő nyári fehér szoknya, alá egy kis tanga. Felül egy vékony vászon fehér blúz, és egy vékony cici fix, szanda.
A vendéglő ahova tartottunk a szírt mögött volt, vagy négyszáz méterrel. Menet közben már csatlakozott hozzánk két jó ötvenes házaspár, útitársaink voltak a buszon. Beszélgettünk, és édességgel kínáltuk egymást. Most ragaszkodtak, hogy egy asztalhoz kerüljünk, ha lehet. Egy asztaltársaság lettünk.
Belépéskor észrevettem a hat fiút. Felhívtam barátnőim figyelmét rájuk. Fiúk ezt kiszúrták.
Az este jó hangulatban telt, iszogattunk, táncoltunk. Egész addig jól éreztem magam, amíg a szirtaki táncot nem tanították. Az egyik idős ember vagy háromszor jól bokán rúgott. Helyet cseréltem velük, a neje mögé álltam be a sorba. Ő valami oknál fogva megbillent és a lábam ujjára taposott, pont a két legkisebbre. Azzal a nyolcvan valahány kilójával.
Sántikálva, majdnem sírva mentem a mosdó felé, barátnőim támogatásával. Férjem észre sem vette.
A mosdóban a vizes zsebkendőmmel borogattam, amíg egy kicsivel jobb lett. Már nem mentem vissza, az asztalhoz. Barátnőimmel egy csendes helyen gyakoroltuk a táncot. Ezt szúrták ki a fiúk. Jöttek hozzánk táncot tanulni. Nem voltak tolakodóak, nem tettek megjegyzéseket. Táncközben még a vállunkat sem fogták meg, végig felette tartották. Közben dumáltak szórakoztattak bennünket. Jó humorukkal nevetésre bírtak minket. Mi is bele mentünk a flörtölésbe. Lassan engedtünk a hódításaiknak. Pár koktél itallal is megleptek bennünket.
Szirtaki táncon kívül más táncoknál vonzottak magukhoz. Egy idő után már simultam hozzájuk, akár a barátnőim. Az igazat megvallva nagyon tetszettek, és jól éreztem magam társaságukban. Fiúk ki használták a lehetőséget, kézről kézre jártunk. Takartak bennünket, mikor valamelyik csókolózott velünk, és éppen melleinket simogatták. Nem voltak rámenősek. Valahogy mi is akartuk a közeledésüket.
Barátnőimnek mondtam: Egyre jobban fáj a lábam, megyek a szállásra. Jönnek velem jelentették ki. Szóltak a férjeknek hogy hazakísérnek. Péter csak bólintott, nem jött oda hozzám. Férjeink közölték: ők még maradnak, jól érzik magukat az asztaltársasággal, italuk van bőven.
Elmenetel előtt még a srácokkal elkortyoltunk egy- egy koktélt, arra, hogy ne fájjon a lábam.
Mikor elhagytuk a szórakozó helyet, a fiúk ajánlották menjünk a vízbe, úgy kerüljük meg a szirtet. A barátnőim kérdően néztek rám. Nati halkan súgta: Itt a sereg!
A fiúk is várakozva néztek rám. Megadóan mondtam: Rendben legyen egy közös fürdőzés!
Hangoskodva vidáman mentünk a sekély víz felé, de csak az utolsó lámpáig. Azt követően csend lett. Beszélgetve nem lehet csókolózni.
A fiúk tépték szánkat rendesen, kezeik is jártak, érzékien simogattak. Blúzunk és melltartónk már itt lekerült rólunk. Mi is kiforgattuk hódítóink dorongjait a nadrágból. Nem volt nehéz dolgunk, mint a rugó úgy pattantak ki a Bermudákból. Mire elértük a vizet már meztelenek voltunk. A fiúk beindultak, mi is mint a tüzelő szukák.
Miután holminkat, a szírt egy belső sziklájára letettük, nem volt megállás. Két fiú maga közzé szorított, simogattak, csókoltak ahol értek. Nagyon tűzbe hoztak. Az előttem meredező faszt tövig bekaptam, lábamat terpesztettem, hogy könnyebben simogassák barlangom bejáratát, és könnyebb legyen igénybe venni. Volt is meglepetés, mert egy igen vastag farok tolakodott belém, voltam olyan nedves hogy minden nehézség nélkül befogadtam. Élvezetesen járt bennem, teljesen kitöltött. Tulajdonosa ügyesen mozgatta. Szerintem mestere volt szerszáma használatának. Rövid időn belül éreztem a kéjt, hogy ne hangoskodjak, a számba lévő farkat szívogattam erőteljesen. Mikor élveztem, szinte ugyanakkor lövellt a számba. Nyeltem, alaposan végeztem a szájmunkát az utolsó cseppig. Mikor kivette számból hallottam tulajdonosa hangját: Gyerekek ez százegyes szopás volt.
Nem tudtam, hogy barátnőim mit kaptak, de én többször voltam közösben, nagyon jól esett, ügyes jó szeretők voltak. Azt is tudom, többször ölelkezve hemperegtem a vízben, miközben bennem volt egy nagy fasz. Nem érdekelt más csak az, hogy végre kielégüljek. Ezt most megkaptam. Mikor befejeztük, sajgott a pinám, erőm alig volt. A srácok az apartmanig kísértek minket. Kérdezték további programjainkat. Mondtuk terveinket.
Akkor holnapután a motorcsónakos kiránduláson találkozunk. Mindegyiknek hatalmas búcsúcsókokat adtunk, és kaptunk.
Három óra volt mikor beléptünk az apartmanba. Férjek még nem voltak a szálláson. Mi pucéron jóleső érzéssel kiültünk a teraszra Metaxa- narancs koktélra. Félnégy volt mikor ruha nélkül ágyba feküdtem.
Kilenc körül ébredtem. Férjem ruhástól aludt mellettem. Remekül éreztem magam, csak a pinám sajgott. Ilyen baszásokkal teli éjszakát még nem kapott.
Barátnőim is keltek. Nekik is érzékeny volt a pinájuk. Jöhetnének ismét! Jelezte Nati, Timi helyeselt.
Tizenegy elmúlt mikor indultunk nudizni. A férjeket alig tudtuk talpra állítani. Gyrost vettünk egésznapra, meg egy - egy sört mindenkinek. Mire kibotorkáltunk a nudista helyre a férjek elfáradtak, egy kis homokos helyre letáboroztunk, plédeket leterítettük és vetkőztünk. Most nem kellett a fiúknak bekenni. Mi lányok kenegettük magunkat, Ágyékunk, és szeméremdomb, és ajkak környékét még mi is óvatosan érintettük, masszíroztuk. A fiúknak segítettünk vetkőzni, mikor be akartuk kenni őket olajjal elutasították, ők nem égnek le! Hanyatt vágták magukat és elaludtak.
Mi elmentünk bóklászni, abban a reményben hátha a hat fiú is kijött, és rájuk "akadunk" ismét. Nem voltak kint.
Jó óra múlva megnéztük a férjeket. Még háton aludtak. Kenegetni és fordítani akartuk őket, ne hogy leégjenek. Nem engedték. Rendezik ők magukat. Mi ismét elmentünk a sziklák közzé. Egy sziklatetőre kifeküdtünk és beszélgettünk. Valahogy jó lenne még a srácokkal többször összeakadni, pinánkat jól megdolgoztatni. Testünket, lelkünket kielégíteni velük. Furcsa, egyikünknek sem volt lelkifurdalása, szégyenérzete. Még vágytunk is rá, hogy megismétlődjön
Mi egésznap ügyeltünk a napozásra, szépen egyenletesen barnultunk még a borotvált szeméremdombunk is.
A férjek azonban megégtek, Fenekük, hátuk szinte hólyagos volt, Akár az ágyékuk, és a farkuk. Este az elsősegélyhelyre kísértük őket.
Legalább négy napig ne menjenek a napra, egy kapott kenőccsel kenegessék magukat. Alkoholt ne igyanak pár napig. Napszúrást is kaptak.
Barátnőim ujjongtak magukban.
Férjekkel megbeszéltük: mi megyünk a csónakkirándulásra, utána nudistázni járunk ki négy napig. A többit meglátjuk.
Másnap a hat fiú is ott volt a csónaknál. Legszívesebben a nyakukba ugrottunk volna, De sok ismerős volt a buszról. Nem akartuk, hogy férjek fülébe jusson valami. Ott a strandon már találtunk olyan eldugott helyet, ahol lehetett "meghitten" beszélgetni, heverészni. Nem hiába hívták vadregényes helynek. A part tele volt kis odúkkal ahol senki nem látott minket. De a part menti bozótosok is takarták a tilosban járókat.
Mi egyenként két- két fiút felváltva elcsábítottunk a tilosba. Szinte egymás mellett kerültünk a rúdjaikra. Élveztük a helyzetet. Megbeszéltük: másnap a szírt túloldalánál találkozunk, féltízkor.
Késő délután a szálláson megbeszéltük a férjek kajáját, elmentünk bevásárolni, hogy korán meg tudjunk főzni számukra.
Egy boltnál összefutottunk a hat fiúval. Készülnek a holnapokra, szétbaszunk benneteket! Suttogták a fülünkbe.
Nekem ragyogtak szemein e szavak hallatán, bátorítva őket.
Férjeket kajával ellátva hagytuk a szálláson. Mikor kikerültünk látómezejükből szinte futottunk a szírt túloldaláig. Ott ugrottunk a szeretőink nyakába. Csókoltuk őket. A sziklákig szinte száguldtak velünk, ott mutattuk az utat a homokos helyig. Ők egy másik helyre vittek, jó száz méterrel arrébb. A nap ide is besütött, homokos rész is volt, de sokkal kisebb terület volt, és eldugottabb. Itt táboroztunk le. Plédeket leterítettük és kezdtük az olajozásokat, nehogy leégjünk, mint férjeink. Előtte még legények készítette Metaxás koktélból ittunk velük. Mire bekentük egymást már kiéhezett nőstények voltunk. Szeretőinknek is állt a farkuk, mint az árbocrúd. Egymás mellet kényeztettek minket, és farkaltak felváltva. Mikor élveztünk, nyelvükkel juttattak a csúcsra. Mesterien találtak rá arra a kis borsószemre, és juttattak minket a mennyekbe.
Pihenőben ismét koktéloztunk, most kettőt ittunk, és kezdődött a végtelennek tűnő orgiánk. A fiúk síkosítót is használtak, fenekünket is ingerelték először ujjukkal, majd egyik mögém került és farkával bökdöste a hátsó bejáratott. Egy kicsit furcsa volt, de hamar megszoktam.
Arra vigyáztak ne élvezzenek el. Ha valamelyik közel állt hozzá, intett egy másiknak, és ő farka járt bennem. Ezt a kényeztetést kapta a két barátnőm is. A végén ketten élveztek belém. Mikor végeztünk mentünk a tengerbe, megmártózni, úszni.
Délután nyelvjátékkal, ujjazással és egy vibrátor által kaptam élvezeteket. Egyik élvezésemnél szinte észre sem vettem mikor a fenekembe került a vibri. A fiú három ujja volt a pinámban, mikor élveztem, egy kicsit zavart, de finom rezgése nagyobb örömöt okozott.
Késő délutánra teljesen kikészültünk, meg lettünk tömve rendesen. Csak pihegtünk a plédeken.
Mihelyt erőre kaptunk mentünk a férjeinkhez. Szeretőink a szirtig kísértek hármunkat, reggel fél tíz állapodtunk meg.
Férjeinket még lefekvés előtt bekentük a gyógyszeres kenőccsel. Mindhárom farkát mindünk érzékien kenegette, leápolta. Szívesen tettük velük.
Másnapi kaját még este megcsináltuk nekik. Reggelire bundás kenyeret terveztünk sütni.
Az éjszakát mély állomban töltöttem, akár a barátnőim.
Reggel a fiúk már vártak minket. Fittek voltak, és tettre készek. Már a sziklák közt csókoltak simogattak, melleinket gyúrták, pinánkat ingerelték. Mi örömmel ingereltük őket, ketten fogtunk faszukra, úgy simogattuk őket. A tegnapi öbölnél már egymást szorítottuk a sziklának. Egy szusszanásnyi időben a plédeket leterítettük, és a fiuk ismét a Metaxás koktéllal kínáltak minket. Hideg volt még az ital és nagyon jól esett. Fiuk javaslatára még egy üveg itat elfogyasztottunk, később már melegen nem lesz ilyen finom. Ezt már a plédeken ülve kortyoltuk el. Sokat nem beszélgettünk, mi lányok tudtuk, most alaposan meg leszünk baszva, talán életünk egyik legnagyobbja lesz.
Én vágytam rá! Nagyon benne voltam, ha tízen lettek volna, akkor sem szaladtam volna el.
Itt a pléden ketten fogtak közre. Csókoltak simogatták mellem, testem, combom, hátam, ágyékom. Érzékien simogatták a belső combom, szinte érintették a szeméremajkakat. Engedtem a szelíd erőnek, amivel lefektettek. Közben naptejjel alaposan bekenik a mellemet, hasamat, ölemet és a szeméremdombot, még a fenekemre is jutott bőven.
Én is simogattam őket ahol értem, fejüket, arcukat, ágyékukat, és ha sikerült a merev dorongjaikat. Azt már korábban észrevettem, nagyon szeretik, ha lágyan érzékien simogatom a zacskót. Mikor hasra fordítottak akkor láttam, a barátnőim is alapos szeretgetést kapnak. Hasra fordításom után a hátamat és hátsómat kenték be, de alaposan, főleg a fenekemet.
Mikor befejezték, négykézlábra állítottak. Egy meredező, jókora fasz jelent meg a fejem előtt. Vágyakozva, zacskót bal kezemmel alulról markomba fogtam és óvatosan gazdástól húztam, hogy ajkaim közzé fogadjam.
Ez az!- tudod a dolgod te aranyos kis kurva! Most meg leszel szopatva, a haver alaposan meg fogja azt a szűk pinádat baszni. Közben még cserélünk, én foglak szétbaszni, a haver meg rojtosra bassza a szád! Te csinos kurva!
Közben egy fasz izgatja a hátsóm. A fenekemnél nyomul, majd lecsúszik a pinámhoz, az ajkak közzé. Kicsit behatol majd vissza a fenekemhez, Erősebben nyomja, miközben hallom: Lazulj kis kurva! Lazulj kis kurva!
Ismét érzem, hogy most az ajkak között nyomul az a kemény fasz! Érzem, hogy teljesen kitölt, De mintha a fenekemben lenne valami! Ekkor érzek apró remegéseket, vibrációt. Ekkor egy kis paskolást kapok a fenekemre, amelyet hangok követnek: Jól van kis kurva, mozgasd a feneked! Szopd a havert! Igyekezz!- és ismét kapok egy paskolást.
Most a szopásra figyelek. Már nem mozgatom a fejem, az a nagy fasz mozog. Itt most szó szerint szájba basznak! Ismertem fel a helyzetet.
Érzem hogy lassan érkeznek a hullámok, hogy testem rángatódzik és egy nagyon jó kéjes érzés kerít hatalmába.
Lehúzom fejem a faszról. Plédre könyökölök, még a fejem sem tudom tartani. A gyönyör rázza egész testem, Kapkodva szedem a levegőt. Már a fenekem sem bírom tartani, eldőlök mint egy zsák krumpli. Szinte azonnal elalszok.
Szelíd keltegetésre ébredek csókokkal az arcomra. Kicsi lány, szép kislány ébredj. Érzem a simogatást és a csókokat. Mosolyogva nyitom a szemem. Nagyon jól érzem magam, csak egy kicsit erőtlen vagyok. Pár percig még ébredezem, majd megyek a tengerhez megmártózni.
Fél kettő mondják a többiek, majdnem egy félórát aludtál!
A plédeken fekszünk, a fiuk közrefognak minket. Próbálunk napozni, de a kezek mindig simogatnak valahol. Ez nem hagy hidegen. Egy idő után már kezeim keresik azokat a nagy farkakat. Tulajdonosuk engedi, hogy szabadon tudjam simogatni.
Egyik kicsúszik a kezemből és a pinámon érzek egy száj izgatását. A kezek igencsak az erogén zónáimat eredményesen ingerlik. A barlangom nagyon nedves, szinte folyik a nedv belőle. Én alig várom már, hogy valamelyik dákójára kerüljek. Aki mellettem maradt finoman terel, hogy lovagoljam meg.
Nem kellett nagyon biztatnia, akár méterről is ráugorhattam volna, olyan nedves, és tág voltam. Mikor bennem volt húzott magára, csókolódzott velem, ölelt a karjaiban. Szorított magához. Közben érzékeltem, hogy a másik fiú kenegeti a fenekem, alaposan olajozza, majd az ismert vibrátor behatolást érzem. Alig tudom kétfelé megosztani figyelmem. Közben hallom: lazulj!..... lazulj kurva! A vibrátort mozgatja fenekemben. Érzem, hogy ismét élvezni fogok, lassan elengedem magam, már sóhajtozom. Ekkor fenekemből kihúzza, de már dugja vissza, de --ez már más! Ez sokkal vastagabb, ez egy fasz! Jön a felismerés. Mozdulni nem tudok, nagyon szorít az alattam lévő fiú magához. A két fasz felváltva mozog bennem, ezek nem először..., jön a felismerés. Viszont nagyon jól esik.
Fiúk abbaa nee hagggyáááttoook!
Nagyon nagyot élveztem. Mind a ketten belém élveztek. Ez nem érdekelt. Csak ez járt az agyamban: Ezt minden héten megkaphatnám!
Barátnőim is megkapták a dupla horgot. Arcuk nekik is meggyötört volt, de szemeik ragyogtak, elégedettséget sugároztak.
A tengerben megmosakodtunk, utána a plédeken fetrengtünk, mint a kurvák, (valójában azok voltunk valljuk be) simogattuk csókolgattuk a fiukat. Én még két másikat le is szoptam, csak úgy jó kedvemből.
A nap végén a szirtnél a fiúk köszönték a szép napokat, szerettek volna több időt velünk eltölteni, de holnaptól nekik dolguk van. Ez volt az utolsó nap velük. Megölelgettek alaposan bennünket. További jó nyaralást kívántak, és kiléptek az életünkből. Mi szomorúan vettük tudomással.
A szálláson férjeink már vártak minket. Egész nap unatkoztak, és igényelték a kenegetést. Hogy ne érje szó a ház elejét, mi megcsináltuk. Alaposan bekentük az égett testrészeket, külön figyelmet szentelve az ágyékuknak, és farkuknak. Ezeket a testrészeket mindegyiknél mind a hárman jó alapos masszázsban részesítettük. Mikor befejeztük mind a három árbocrúd az égnek állt. Ott hagytuk őket. Mentünk zuhanyozni.
A zuhanyzó egy nagy helyiség volt, kis szellőző ablakkal. Kényelmesen lehetett zuhanyozni akár mind a hatónknak. Ezt eddig nem próbáltuk. Mindhárman tusfürdőtől habosak voltunk mikor beosontak a férjek és lekapcsolták a világítást. Fel sem ocsúdtam már is valamelyik karjában voltam, akár a barátnőim. Ölelt és csókolt, visszacsókoltam. A zuhany alatt össze fogtak bennünket karjaikkal. Majd mosták hátunk, mellünk, hasunk, és ágyékunk. Pinánkat is alaposan megdörzsölték, megfogdosták. Ezek után a fal felé fordítottak bennünket és hátulról markolászták melleinket, simogatták barlangjainkat. Én egy kicsit eltoltam magam a faltól, és fenekem kitoltam. Ebben a helyzetben éreztem két kezet a csípőmön és húz hátrafelé egy faszra. Segítettem a fenekem mozgatásával hogy minél hamarabb rákerüljek.
Mozgott bennem serényen, egyik kezével mellem markolászta a gazdája. Az igazat megvallva jólesett, annak ellenére, hogy egésznap másik két fasz okozott örömöket.
Hirtelen kicsusszant belőlem és ott hagyott. Épp szólni akartam: Milyen munka ez!? Ekkor egy másik kéz igazít egy dákót a barlangomhoz. Segítek, hogy mennél hamarabb belém hatoljon. Mikor bennem van, erőteljesen mozog, igen csak csattog az öle a fenekemhez. Csípőmet markolja keményen. Mikor érzem, hogy közelít az élvezet, kilép mögülem. Pár pillanat és újabb farok jár bennem. Gazdája a két mellem fogja, gyömöszöli, miközben a fülcimpám harapdálja, néha belelehel a fülembe. Mikor a tempót gyorsítja, mellem elengedi, én a falnak támaszkodom. Mikor együtt élvezünk, térdeink meg - meg rogyadoznak. Mikor kicsusszan belőlem, szembe fordulok vele és elkapom a nyakát, csókolózok vele. Nem érdekel, hogy ki az! Ölelem! Azt érzem, hogy nem a férjem!
Csókolózás közben két lökést érzek a fenekemnél. Tudom, hogy mind a hatan egy kupacban vagyunk.
Férjem hangját hallom: ezt azért kaptátok, amiért olyan odaadóan kenegettétek tökeink, nem törődve hogy kiét kenegettétek, alapos munkát végeztetek.
Mikor el akarnak lépni, én megfogom partnerem kezét: Azt már nem! - és kapcsolom a lámpát. Most már lehet látni, hogy ki kivel fejezte be a szeretkezést.
Fejezzük be egy közös zuhanyzással! Javaslom.
De gyorsan, mert vacsorázni megyünk, utána diszkóba.
Mi hárman nejek megbeszéltük, nyugodtan szeretgessük egymás férjét, jobban mondva engedjük a férjeknek a szeretgetést.
A diszkóban egy pultnál állunk meg, Férjeink ide hozzák a koktélokat. Koccintunk a sikeres áttörésre! Sok ilyen tusolást! Minden fiúnak adunk egy - egy ölelést és csókot.
Táncközben váltogatnak a fiúk bennünket. Lassú számoknál engedjük, simogassanak kedvükre. Mi combjaink is nyomódnak a farkukhoz, kezeinkkel is izgatjuk őket.
A negyedik-ötödik koktélnál a pultunkhoz jön két pár. Lajos és Kati, valamint Bálint és Julia. Buszon már beszélgettünk velük, mi lányok. A nagyfaluból jöttek, egymás közelében laknak. Így ismerkedett össze a két asszonyka. Jobban rájuk figyelve már ők is összejöttek. A férjek igencsak ölelgették a másik asszonyát. Ők a felettünk lévő öt apartmanból kettőt foglaltak el.
Szünetekben, koktélozás közben jókat beszélgettünk. Egy idő után már mentek a kétértelmű célozgatások, beszédek. Mintha ősidőktől ismernénk egymást. Férjeink is benne voltak, flörtöltek a két asszonnyal, férjeik is velünk. Három órakor összekapaszkodva mentünk az apartman felé.
Érdekelték őket, hogy mit csinálunk holnap, azaz ma?
Szándékunk a napozás, feleltük. Ők is azt akarnak, csak ruha nélkül, valahol nudizni szeretnének.
Férjem avatta be a titkunkba őket, holnap jöjjenek velünk, mi már kijárunk oda, ők ott égtek szénné.
Apartman előtt megbeszéltük, holnap tízkor indulás!
Közös tusolás után a férjeinkkel meztelenül feküdtünk az ágyra, szinte azonnal elaludtunk.
Csengő szóra ébredtem, úgy évakosztümben nyitottam ajtót. Lajos és Julia álltak ott. Boltba mennek, kell- e valami? Behívtam őket. Várjanak egy kicsit, velük megyek. Nem lepődtek meg, hogy meztelenül vagyunk a lakásban. Ők is így szoktak.
Mire felöltöztem Natasa és Feri is felébredtek. Nati két üveg konyakot és két üveg narancsos italt kér, és húsz tojást. Ma szalonnás rántotta a reggeli, Feri kívánsága.
Egy jó félóra alatt bevásároltunk.
Timi elkészítette a narancsleves- konyak italt.
A megbeszélt időpontban már a sziklák felé tartottunk. A kis homokos részt foglaltuk el. Senki nem járt arra. Plédek leterítése után megkóstoltuk a koktélunk, majd vetkőztünk és mentünk a tengerbe. Egy jó óra múlva mentünk vissza, Szárítkozás közben a konyakos italunk kortyoltuk. Miután megszáradtunk elkezdtük egymást napolajjal kenegetni. Mi a fiúkat hárman kenegettük. Egyikőnk sem hagyta ki a himbilimbijüket. Bálint és Lajos szóvá tette, ilyen olajozásból Ők is kérnek.
Férjem jegyezte meg: akkor a nejetek olajozását mi végezzük. Bálint és Lajos bele egyezett. Juliának és Katinak tetszett az ötlet.
Olajozás után napoztunk beszélgettünk. Férjeink elmesélték leégésük történetét.
Hallgattuk Bálint- Júlia, és Lajos- Kati páros történetét. Bálint már egy éve kurrogatta Katit. Julia kezdte sejteni hogy férjének szeretője van. Bálint hogy a gyanút terelje, elhozta erre a Görög útra nejét. Egész véletlenül a gyanútlan férj is jött, a kicsapongó feleségével, Katival. A buszon már beszélgettek így négyesben. Mint kiderült jól megérti a két nő egymást. A két férj is jól kijött egymással. Az itt létük napjait közösen szervezték és töltötték. Egy esti közös vacsoránál Julia gyanúja beigazolódott. Bálintnak volt egy elszólása. Júlia egyből kapcsolt és rájött, hogy férje és Kati szeretők. Két percig sem gondolkodott, ő Lajossal fog összejönni.
Még azon az éjszakán Lajos ágyába bújt, Kati és Bálint tudtával. Másnap már mind a négyen egy szobában keféltek cserélgetve párjaikat. Két nap múlva elmondták a történetet Lajosnak. Eleinte dühítette a dolog, de Julia szépsége és rábeszélése hatott rá!
NB 1-es szerető és kurva,- mondta Juliára Lajos, a férje jelenlétében. A tied is egy remek örömlány - tromfolt Bálint.
Pár óra elteltével dugtak bennünket a fiúk, Bálint Katit, Lajos Juliát, valamint hármunkat, de nem a saját férjeink! Ott abban a kis homokos részen, egy nagy üzekedést rendeztünk.
Délután siettünk a szállásra, másnapra egy hajóútra akartunk befizetni, az idegenvezető nőnél. Mi az öt nő mentünk lefoglalni az utat. Embereink addig vásárolgattak.
Volt időnk és beszélgettünk az idegenvezetővel. Köszöntük a tájékoztatást, nagyon jó a nudista hely. - Azt látom a színetekről, hogy sokat vagytok kint. Ha gondoljátok, tudok egy jobb helyet, férjek nélkül. Igaz ott is lesznek férfiak, de azok honorálják a meztelenséget. Holnap szólhattok-, ha érdekel benneteket. Még van négy napotok, hogy kihasználjátok a lehetőséget.
A hajóút egy szigetre vitt ki. Jól éreztük magunkat. Hajóút végén szóltunk az idegenvezetőnek érdekelne a dolog.
Reggel 10-re a kikötőben találkozunk! Csinosítsátok ki magatokat. A legtöbbet mutató bikinit hozzátok!
Férjeinknek kimenőt adtunk. Oda mennek, ahova akarnak. Érezzék jól magukat! Mi csajos napot tartunk.
Haza se gyertek! - szólt be Nati férje. Nem fogtok hiányozni!
A kikötőből egy nagyobb motorcsónakkal mentünk tovább. Egy jachtclubba megyünk. - közölte az idegenvezető, aki jött velünk.
Ott kiszállásunk után egy vitorlás jachtra invitáltak minket, egy születésnapi bulihoz, szórakozó partnereknek. Ennél többet nem tudtunk. Bevállaltuk. A hajó itt volt a kikötőben. Az idegenvezető elkísért minket a hajóra. Ott is maradt velünk.
Mindünk valamelyest beszélt angolul, ez elég volt, hogy megértessük magunkat. A"kicsi" jacht négy kabinos volt. Akik hívtak azok átlag 30-35 évesek lehettek. Népes társaság volt . Koktélokkal kínáltak. Táncoltak velünk. Hidegtálakból lehetett eszegetni. Estefelé már táncközben óvatosan simogattak partnereink. Nem vettük rossz néven, tetszettek a fiúk.
Hajó orrában volt egy kabin, jó nagy ággyal. Ide csábítgattak a táncpartnerek.
Koktélnál összesúgtunk. Ha ide lemegyünk alaposan meg leszünk baszva! Júlia vetett véget a töprengésnek. Én benne vagyok, most véget vetek eddigi szende életemnek. Kati is bele egyezett: ha lúd legyen kövér. Mi hárman úgy voltunk, pótoljuk az elmaradottakat.
Az orrkabinban maradt Natasa és Katalin, Timi egy másik kabinba került. Julia és én egy nagyobb kabinba mentünk. Mire beléptünk már egyikünkön sem volt rajta a zsebkendőnyi bikini. Kezek halmaza simogatott és markolászott bennünket.
Faszokra kerültünk hamar, partiba vágtak mindkettőnket. A harmadik párosnál már pihenni akartam. Kimerült voltam a folyamatos élvezettektől. Júliát is „tornáztatták” rendesen. Ilyen "strapát" ő nem kapott még soha.
Pihenéskép lezuhanyoztunk, rendbe szedtük magunkat, ne úgy nézzünk ki, mint két lehajtott csatakanca.
Meg is lett az eredménye, két húsz év körüli legény jött be hozzánk, mikor ránk néztek kulcsra zárták a kabint. Csak velük foglalkoztunk. Nem volt okuk a panaszra, meg nekünk sem rájuk. Igyekeztek mindenben a maximálist adni, teljesen kihasználni az adottságokat. Mi ezt viszonoztuk nekik.
Hajnalban egy halom pénzzel távoztunk, már világosodott mikor az apartman közelében egy kis motoros hajóról kitettek minket. Apartmanunkban ott találtuk mind az öt férjet, három nő társaságával. Aludtak, de mindnyájan pucéron, és össze gabalyodva. Fogtuk magunkat bekopogtunk Katihoz és Júliához. Lezuhanyoztunk, és egy nagy ágyon elaludtunk.
Kései ébredés után megnéztük a kézitáskánkat, négyszáz dollár volt mindegyikőnknél. Ezért érdemes volt széttenni a lábunkat és használni a szánkat.
Lementünk az apartmanba, még aludt a társaság. Szépen keltegettük őkelméket. Nem csaptunk patáliát, még meg sem szidtuk férjeinket! Mi is a tilosban jártunk.
Strandolni mentünk a sziklás részre. Férjeink később koslattak utánunk. Csak többszöri unszolásukra kentük be őket naptejjel. Nem sajnáltuk tőlük a kézmunkát. Mi csajok mind az öt férjnek egyenként megolajoztuk a szerszámát, nehogy leégjen. Éjszakai műszakuk lesz! Mindünk sorba áll mindegyiknél! Biztattuk őket.
Az éjszaka egy orgiát tartottunk nálunk. Ketten alaposan megbasztak, két faszt is leszoptam, éreztem rajtuk valamelyik barátnőm ízét. Ketten nyelvvel is kielégítettek.
Valamikor délelőtt ébredtem. Kaja készítésnél már segített a többi lány is. Julia jegyezte meg, a clubban jobban meg lettünk dolgozva.
Készültünk az utolsó éjszakára, holnap indulás haza. Délben az idegenvezető nő keresett fel minket.
Nekünk, csajoknak munkát ajánlott. Augusztus hónapra. A dombon túl van egy exkluzív étterem és bár, közvetlen a tengerparton, odakeresnek dekoratív felszolgálókat. Plusz pénz, ha a bárban is felszolgálunk. Angol nyelvtudásunk megfelelő!- szerinte.
Estefele megnézhetjük, ha gondoljuk, és érdekel minket. Egy kis busszal kétszer fordul. Először minket, lányokat szállít, majd utánunk hozza a férjeket.
Mikor elindultunk, már mondta: Lányok itt annyit kereshettek amennyit nem szégyelltek. Mindig csinosnak kell lenetek. Ápoltak legyetek. Havitok arra az időre dugjátok el.
Most a tulajjal fogtok találkozni, meztelenül megnéz benneteket, és közli észrevételét. Mire a férjeteket odaviszem, már végez. Ők az egészből nem vesznek észre semmit!
A tulaj egy barátságos lég kondis helyiségben fogadott, angolul beszélt. Amit mondott megértettük.
Mikor vetkőztünk az idegenvezető eltűnt. Könnyű nyári ruháinktól hamar megszabadultunk. A melltartót még levettük, Átlátszó kis tangánk már mindent mutatott számára. A mellek ceruza vizsgálatán mindegyikőnk átment, nem szorul alá a ceruza. Ekkor elővette lőcsét, szopjuk. Én voltam az első, aki a szájába vette, ápolt és jó illatú volt, közben lágyan simogatta mellem. Alig tartott egy percig. Majd a többiek következtek.
Mikor végeztünk megelégedettségét közölte. Ha étteremben akarunk dolgozni, az havi ezernégyszáz euro, ha a bármunkát is vállaljuk az plusz egy ezres. Ehhez még számoljunk "borravalót"! Legkésőbb a jövő hét végéig választ vár.
A bárrészen vártuk férjeinket. Egy- egy koktélt kortyoltunk, közben beszélgettünk. Ez a felszolgálás alibi. Ide lányokat keresnek, amatőr kurvákat. Azt láttuk, elég sokan vannak a bárban, de felszolgálók kevesen.
Férjeink le voltak nyűgözve a látványtól. Tetszett nekik a hely. Bálint már mondta Juliának, szívem itt a felszolgálást elvállalhatod. Ez egy rendes hely! Azt az egy hónapot ki bírod itt!- nélkülem, meg Lajos nélkül. Tudjátok mit, szólt Kati, én is jövök vele, egy hónapig "éhezni" fogtok!
Nevettünk Kati színlelt játékán.
A fiúk indultak vissza először, mi még nézelődtünk, felmértük a terepet. Nagyon sok férfi huszonöt - harmincöt éves volt, de voltak ötvenesek is.
Visszaúton az idegenvezető biztatott minket: pár évvel ezelőtt ő is elvállalt egyhónapos munkát itt. Abban a hónapban ötezer eurót keresett. Nem bánta meg. A tulaj nagyon rendes!
Ezen az éjszakán jó alaposan kifacsartuk mind az öt férjet. Mintha főpróbát tartottunk volna. Egymás után szoptuk őket, és engedtük, hogy váltogatva legyenek bennünk. Ha elfáradtak addig ingereltük, simogattuk, csókoltuk őket, míg ismét hadra fogható állapotba kerültek.
A férjeink a haza utat majdnem végig aludták, csak mi lányok susmorogtunk a kinti munkával kapcsolatban. Még volt pár napunk a jelentkezési határidőig!


Szextörténet ajánló:


Nyálas, erotikus történet


Elképzelem a vágyat veled. Becsukom a szemem. Milyen lehet, ha testem simítja kezed? Nem is gondolkozom, csak ösztönösen tárul elém a kép. Megpillantalak először úgy, hogy más vagy, másnak látlak, mint azelőtt valaha is. Arcod sima, kedves és gyönyörű. Szemeden azt látom, hogy te is akarsz engem, próbálod visszafogni magad, óvatosan nyúlsz felém, megsimítod arcom. Érintésedtől megremegnek először ....

Perverz keresztanya 1.


Tíz éves voltam amikor anyám úgy döntött megkeresztelnek és a keresztanyám anyám féltestvére Bella lesz, aki akkor volt 16. Bella volt és maradt is a család legszebb de egyben legperverzebb tagja. Nagyon jóban voltunk hiszen kicsi gyerek korom óta együtt töltöttük a nyarat nagyszüleinknél.Bella szépsége már kisgyerekként megfogott csak akkor még a gyerekes vonzódással. Aranyszőke haja, karamell sz....

A faszpumpa


Barátokkal mulattunk egy kis kocsmában. Jól éreztük magunkat, hiszen régóta ismertük egymást. Fogyott a sör és a hangulat is fokozódott. Téged már az érkezésünk pillanatában kiszúrtalak. Figyeltelek és reméltem, hogy észreveszed, hogy nézlek. Néha találkozott is tekintetünk, de az idő múlásával sem éreztem, hogy igazán felfigyeltél volna rám. Már indulni készültünk mikor észrevettem, hogy nézel, t....

Az öreglány bugyija


Hétköznap este volt, nem volt semmi dolgom, így sétálni indultam a városba. Mivel szakadt a hó úgy gondoltam ez egy jó ötlet lesz, hiszen ilyenkor a legszebb a város. Elindultam egy cukrászda felé amit jól ismertem. Fél úton a lakásom és cukrászda közt egy nemrég felújított mozi van. Este előadás volt, a Diótörő című művet vetítették, nem a művet, hanem egy arról készült felvételt. Csak a rend ked....

Nyilvános szex az utcán, szoptam az első randin


Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság. Azonban az élet úgy hozta, hogy nyaralni mentem. 50 km-re voltunk egymástól. Muszáj volt találkozni. Én el tudtam szabadulni a baráti társaságtól....

Álom, vagy valóság?


A hajnali „ébresztő” nagyon kifárasztott és majdnem dél volt mikor felébredtem álmomból. Elsőre tényleg azt hittem, hogy az egész csak egy álom volt, de mikor a pizsamámba benyúltam éreztem, hogy az óvszer még mindig a lankadt farkamon van. Nem hittem volna, hogy rajta marad, de a kicsire összement péniszemmel együtt gyűrődött kisebbre az óvszer is. Kezdtem magamhoz térni a délelőtti alvásból és r....Szextörténet címkék

fenyő | a baratnom | lenka | néhány centire | cukkolni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.