Családban marad X.


Gábor felidézte az unokahúga képét. Igazán kár volt, hogy ilyen korán ennyit felszedett magára. Az anyja a harmincas évei végéig döglesztően nézett ki és csak azután vastagodott meg. Megcsóválta a fejét.

Még mindig ott voltak egy vonzó nő maradványai Csengében. A combjai vastagok ugyan, de a mellei még mindig kifejezettek és az arca bájos. A férfi érezte, hogy megrándul a farka, miközben azon töprengett, hogy Csenge kiköpi vagy lenyeli-e. Arra fogadott volna hogy lenyeli. Egy hozzá hasonló lány valószínűleg könyörög a srácoknak, hogy tegyék legalább a szájába. Eszébe jutott az ikertestvére is. Csak azért tudta megkülönböztetni őket, mert Éva csendesebb volt és egy kicsit kisebb. Amikor meghallotta a nevét, újra bekapcsolódott a beszélgetésbe.
-Gábor, figyelsz egyáltalán? Csengének szüksége van egy kis segítségre, és az eddigi terapeutája eredménytelen. Megpróbálnál vele kezdeni valamit? Kérlek!
Gábor nem tudott nemet mondani a húgának, ezért beleegyezett, hogy fogadja Csengét, de nem hivatalosan, mivel kötötte a terapeuták etika kódexe.
A következő szerdán a lány besétált a rendelőjébe. A férfinak időtlen-idők óta nem volt olyan páciense, aki fogyás miatt kereste fel és az egészet régen is kimerítőnek találta. Mégis felvidult, amikor meglátta, hogy Csenge mit visel. Valahogy belepréselte magát egy rövidnadrágot és inget kombináló egyrészes ruhába, ami elég jól elrejtette hurkáit, de megmutatta zamatos melleit. Érezte, hogy a vér a farkába zúdul amikor felállt és üdvözölte.
-Szia! Köszönöm, hogy vállaltál! -mondta a lány.
Miközben ölelkeztek, Gábor érezte, ahogy kövér mellei a testük közé préselődnek. Megfordult és a székéhez sétált, ügyelve arra, hogy az erekciója ne legyen nyilvánvaló.
–Oké, … elmondom hogyan csináljuk. Beszélünk egy kicsit, aztán megpróbállak hipnózisos állapotba hozni.
A lány hitetlenkedve nézett rá, és ő is tudta hogy ez baromi hülyén hangzik. Azt is tudta azonban, hogy néhány ember számára működik, csak akarniuk kell, hogy segítsenek rajtuk, és meg kell tenniük azt, amit mondanak nekik.
Csenge végül egyetértően bólintott.
–Szeretném, ha hanyatt feküdnél és becsuknád a szemed!
-Rendben!
Csenge lefeküdt a kanapéra. Gábor mereven bámulta a mellkasát, miközben ki- és belélegzett. Elképzelte, hogy kigombolja a lány nadrágjának elejét, csak hogy jobban lássa a hardverét.
-Most koncentrálj a hangomra, miközben beszélek! Felteszek néhány kérdést. Ne felejts el a hangomra összpontosítani a válaszaid során.
Végigfutott a szokásos kérdéssorokon: hogy mikor éhes, milyen ételeket szeret a legjobban, miért nem edz… Mindvégig egyenletesen tartotta a hangját és figyelte Csenge légzését. A lány válaszai egyre monotonabbak lettek. A férfi először azt hitte, hogy kigúnyolja, de most már egészen biztos volt benne, hogy készen áll.
–Nos… korábban azt mondtad, hogy le akarsz fogyni, mert az elhízás egészségtelen. Így van?
-Nem.
–Akkor miért akarsz lefogyni?
–Hogy a fiúk szexeljenek velem.
–Csenge, aktív vagy?
Ezt a kérdést korábban kihagyta, de úgy gondolta most épp itt az ideje hogy feltegye.
-Alkalmanként szexelek pasikkal, de nem mióta hazajöttem az egyetemről.
A lány légzése egyenletes volt és a hangja egyáltalán nem remegett, amikor ezt mondta.
–Milyen érzés késztet arra, hogy szexre vágyj?
Gábor úgy gondolta, hogy ez lesz a módja annak, hogy az étkezésről valami másra terelje a lány vágyát.
-Imádom a srácok érzését magamban! Melegséggel tölt el, hogy tudom, hogy keresnek és vágynak rám.
A férfi egy pillanatra elgondolkodott. Ezt nem lesz könnyű orvosolni. A farka mindenesetre kemény volt, ahogy nézte az ott fekvő unokahúgát.
-Miért fordítod az energiáidat az étkezésre, a diéta és a testmozgás helyett?
–A diéta nehéz és az evéstől jól érzem magam.
Gábor tudta, hogy ez őszinte válasz.
–Szoktad a száddal kielégíteni a partnereidet?
A lány normál ütemben válaszolt:
-Igen, néha. De nem szeretem az érzést és nem szeretem a sperma ízét sem.
–Szeretném, ha a sperma ízére összpontosítanál. Elképzelted, milyen íze lenne most egy adagnak a szádban?
– Igen… ugyanolyan kellemetlen.
-Azért szeretsz enni, hogy kitöltsd az űrt. A sperma lenyelése több fiút vonzana. Összpontosíts az íz bármelyik részére, amit szeretsz. Koncentrálsz?
– Igen! Szeretem a sós ízt.
-Ha úgy érzed hogy enned kell, inkább koncentrálj erre az ízre és kövesd amit mond a tested!
Miközben Gábor ezt mondta, felállt a székéről, és elindult a lányhoz.
-Most a szádba teszek egy hímtagot és te elfogadod. Amikor lövellni kezd a szádban fogod tartani a spermát. Megértetted?
-Megértettem!
Csenge kinyitotta a száját és elfogadta a nagybátyja hímvesszőjét. Gábornak régóta nem szopták a farkát, és már az is csodálatos érzés volt, ahogy unokahúga meleg szájába csúsztatta a makkját. Ez azonban nem volt elég.
-Meg foglak igazítani. Tartsd csukva a szemed, lazíts és hagyd, hogy megtegyem, amit tennem kell.
Elmozdította Csengét, hogy a lány feje a kanapé szélére kerüljön. Újra a szájába tette a péniszét és most egészen a torkáig tudta nyomni. Meglepte, hogy a lány nem öklendezett. Néhány lökés után lenyúlt és masszírozni kezdte Csenge kövér melleit.
Az unokahúga csendes elfogadása és a lédús mellek a kombinációja további cselekvésre sarkallta. Kihúzta magát és letérdelte Csengét a kanapé mellé. Megragadta az arcát és miután néhány rövid lökést adott neki, azt mondta.
–Nyújtsd ki a nyelved!
Csenge megtette, amit mondtak neki, a nagybátyja pedig a nyelvére és a torkába élvezett.
–Most még ne nyeld le! Érzed a sós ízt?
– Igen… kellemesen sós….
-Koncentrálj arra, hogy ez milyen jó ízű és ha legközelebb enni vágysz, gondolj inkább erre! Megértetted?
-Igen!
–Nyeld le a spermát!
A lány engedelmeskedett.
Gábor visszahúzta a nadrágját és Csengét ismét a kanapéra fektette. Tudta, hogy a következő találkozója harminc perc múlva lesz és ezt biztonságosan be kellett addig fejeznie. Visszahozta a lányt a transzból. Örült, amikor a lány végre kinyitotta a szemét és úgy tűnt, hogy Csenge a korábbi önmaga.
– Oké! Emlékezz arra, amiről beszéltünk és jövő szerdán találkozunk!
Gábor felkelt, megölelte az unokahúgát, az pedig elment.
Türelmetlenül várta a hét leteltét, hogy Csenge visszatérjen. Mivel nem hallott semmit a húgától, egészen biztos volt benne, hogy nincs veszély. Amikor meghallotta a kopogtatást az ajtaján, lassan közeledett és megpróbálta megfékezni az erekcióját. Váratlanul érte, amikor meglátta, hogy Csenge nincs egyedül.
-Úgy éreztem hogy sokat kaptam a legutóbbi foglalkozáson és nem eszek annyit mint korábban, ezért Évi úgy döntött, hogy ő is csatlakozik. Nem baj? -kérdezte a lány.
Gábor fel-alá nézte az unokahúgait. Nem hagyhatta ki ezt a meseszerű lehetőséget. Évát a kanapéra fektette Csengét pedig leültette egy kényelmes székre. A múltkori kérdésekkel szépen transzba vitte a testvéreket, majd amikor úgy ítélte meg hogy elég mélyen vannak, elkezdte az izgalmasabb részt.
-Évi! A testvéred szexuálisan aktív és arra vágyik hogy még inkább az legyen. Ez a motiváló tényezője az életmódváltásának. Te is aktív vagy szexuálisan?
-Nem. Régen egyszer-kétszer szoptam, de mostanában nem. Technikailag még mindig szűz vagyok.
Gábor hímvesszője kőkemény volt. Hogyan lehet huszonkét évesen még mindig szűz?
–Szeretnél szeretkezni?
-Igen.
-Miért nem tetted még meg? Biztos vagyok benne, hogy találnál valakit partnernek!
-Tudom, hogy Csengének rossz tapasztalatai voltak és ez aggaszt engem is.
–Évi, szeretsz szopni?
– Igen, de többnyire részegen csináltam.
–Maszturbálsz-e és ha igen, milyen gyakran?
– A legtöbb este lefekvés előtt maszturbálok.
–Mire maszturbálsz?
-Többnyire olyan videókra, amelyeken telt nőket dugnak.
–Gondoltál már arra, hogy a testvéreddel közösen elégítsd ki magad?
– Igen. Csináltuk párszor a gimnázium alatt, de azóta nem beszéltünk róla.
–Miért hagytátok abba?
-Megpróbáltuk egyszer egymásnak csinálni és fura volt.
–Élvezted hogy kettesben önkielégítést végeztek?
–Igen, de kínos volt, hogy néha olyan vadul élveztem el mellette.
-Most mindketten koncentráljatok azokra a pozitív érzésekre, amelyeket egymás testének felfedezése közben éreztetek! Évi! Ma este, amikor maszturbálni készülsz, menj Csenge szobájába!
-Rendben.
-Csenge! Ha ételre vágysz, emlékezz a sperma ízére, de gondolj arra is hogy milyen finom lehet a testvéred hüvelynedve! Koncentrálj erre és hagyd, hogy vezessen!
-Oké!
-Évi! Képzeld hogy éppen erőteljesen dugnak és kezdj maszturbálni!
-Rendben!
–Csenge! Térdelj le és szopd a farkam, mintha egy jóképű fickó lennék.
-Oké!
A férfi pillanatok alatt a legmerészebb reményeit felülmúló fantáziát élt át. Éva kigombolta a farmernadrágját és lehúzta annyira, hogy felfedje szőrös, pufók punciját. Benyálazta két ujját és simogatni kezdte magát, miközben Csenge elővette a nagybátyja farkát és elkezdte szopni. Gábor tudta, hogy nem fogja sokáig bírni, de nem törődött vele. Az elmúlt néhány napban önmegtartóztatásban élt, hogy sok spermát halmozzon fel erre az alkalomra.
Csengét az ösztönök és az izommemória működtette. Fel-le nyalogatta a nagybátyja farkát, majd amikor elég nyál gyűlt össze, éhes szájába vette a makkját és lenyomta a torkán. Felnézett a férfira, Gábor azonban a testvérére összpontosított. Éva teljesen letolta a farmernadrágját és szétnyitotta vastag, sápadt combjait. Ebből a szögből a nagybátyja nemcsak a szőrös punciját látta, hanem az aranyos kis csiklóját is. Éva erősen dörzsölte a kis kiemelkedést, miközben nézte, ahogy Csenge szopja Gábort.
A férfi nem bírta tovább. Erősen megmarkolta Csenge fejét és magához húzva beleélvezett a torkába. Amikor kiürült a farka, lassan kihúzta unokahúga szájából. Ám nem készült arra hogy a duci lány a hipnózis miatt nem állt le és folyamatosan szopta a farkát. Majdnem felkiált az érzéstől miközben kihúzta magát. Amikor Gábor magához tért, Éva még mindig dörzsölte magát. Egy darabig nézte az önkielégítő lányt, majd úgy döntött, hogy szüksége lenne segítségre. Megköszörülte a torkát: -Csenge! Ha még mindig éhes vagy, miért nem nyalod egy kicsit a testvéredet? Biztos vagyok benne, hogy örülne, ha elélvezne.
Csenge bólintott és Évához kúszott. Hátrébb tolta a testvére lábát és levette a kezét a puncijáról. Széttárta Évi vastag szeméremajkait és egy apró lyukat és egy duzzadt csiklót tárt fel. Gábor egyikük nemi szervét sem látta még közelről. Kíváncsi volt, hogy Csengének is ekkora csiklója van-e. Áhítattal nézte, ahogy Csenge többször is megnyalta a testvére csiklóját, amitől Éva felnyögött és testén borzongás futott át. Érezte, hogy a vér visszazúdul a farkába.
A férfi odament az alacsony kanapén fekvő Évához és úgy igazította hogy Csenge folytathassa a munkáját, miközben belecsúsztatja a farkát Éva aranyos szájába. Előhúzta a lány kövér melleit a topjából és dugni kezdte a száját. Amikor Éva nyögni kezdett az orgazmusa miatt, a nagybátyja az összeszorított melleit kezdte dugni. Gábor feleségének nem volt sem elég nagy cicije, sem kedve arra, hogy hagyja, hogy a párja ott megdugja, így ez volt az első a számára. Lucskos farka Éva gyönyörű dekoltázsába csúszott, miközben egyre erősebben szorította egymáshoz a melleket. Éva soha korábban nem kapott ekkora szexuális figyelmet egyszerre. Ahogy a melleit egyre erősebben szorították és a csiklóját megdolgozták, végre elérte a vágyott orgazmust. Miután Gábor a mellkasára élvezett, leszállt róla és lehúzta Csengét is a testvéréről. Megkerülte a kanapét és újra Éva arcához tette a hímvesszőjét.
–Évi! Ahogy beszéltünk róla… te nagyon szeretnél spermát enni! Tisztogasd meg a farkam, és egyél meg mindent, amit rád szórtam!
A lány szó nélkül engedelmeskedett. Miután az összes sperma eltűnt, a férfi felöltöztette a lányokat, majd leültette őket és elmondta nekik a következő hétre vonatkozó elvárásait:
–A jövő héten mindketten követitek a vázolt étrendet! Amikor megéheztek, arra fogtok gondolni, hogy milyen finom a sperma és a punci! Minden este lefekvés előtt együtt jógáztok egy órát! Utána kielégítitek egymást! Senkinek nem mondjátok el, hogy mit csináltok vagy érztek azon kívül hogy úgy érzitek hogy működik a diéta és a testmozgás! Nem fogjátok tudni felidézni a részleteket sem a foglalkozásunkról, sem egymás felfedezéséről! Megértettétek?
Miután mindketten igennel válaszoltak, Gábor kivezette a hipnotikus állapotból és útnak indította őket. Vett néhány mély levegőt és leült az íróasztalához, miközben mentálisan felkészült a következő páciensére.
A következő alkalom csigalassúsággal jött el. Megkérdezte a nővérét, hogy vannak a lányok, és az lelkesen számolt be arról, hogy milyen szigorúan tartják be az étrendjüket és hogyan kezdtek el együtt jógázni a nappaliban. Ezt örömmel hallotta.
Mielőtt a lányok megérkeztek, elküldte a recepcióst ebédelni. Nem gondolta, hogy bármit is hallhat, de biztosra akart menni. A pénisze éppen a nadrágját akarta szétszakítani, amikor végre megjelentek a lányok. Nem vesztegette az idejét. Gyorsan hipnózisba vitte és levetkőztette őket.
Időt szakított arra, hogy megvizsgálja fiatal testüket. Csenge jobban nézett ki meztelenül, mint az általában rosszul testhezálló ruháiban. Határozottan kövérebb volt, mint amit Gábor szeretett volna, de hatalmas ciciknek volt némi előnye. Éva kicsit karcsúbb volt, de még mindig duci lány. A mellei kisebbek voltak, mint a testvére keblei, de így is megfeleltek.
Gábor eszébe jutott Éva nagy csiklója és úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy megvizsgálja Csengéét. Letérdelt előtte és megfogta a punciját. A szőr vékony és puha tapintású volt a szeméremajkakon. Gyengéden széthúzta őket. A pufók redők a várt módon meglepően nagy csiklót rejtettek. Nem volt túl a normál tartományon, de a férfi még soha nem látott ilyen méretűt. Megköszörülte a torkát és felállt.
–Csenge! Feküdj a földre arccal felfelé és tárd szét a lábaidat, amennyire csak tudod! Éva! Helyezkedj fölé hatvankilences pózba!
A két lány engedelmeskedett és hamarosan egymáson feküdtek.
-Most pedig nyaljátok egymást, amíg mindketten el nem élveztek!
A lányok megint úgy tettek, ahogy mondta nekik. Ő is levetkőzött, miközben nézte ahogy a puha, sápadt testek egymáshoz dörzsölődnek. Csenge élvezett el elsőnek. Gábor hallotta a lány fojtott kiáltásait a testvére feneke alól. Éva elvette az arcát partnere szőrös puncijáról és egy kicsit kiegyenesedett. Most, hogy Csengét már nem kötötte le a saját kéje, képes volt teljes mértékben a testvére nemi szervére koncentrálni.
Gábor simogatni kezdte a farkát és nézte, ahogy Csenge szopogatja Éva csiklóját. Nem tudott tovább ellenállni, és Éva arcához ment. Bedugta a farkát a lány torkába és szinte megfojtotta a farkával, ahogy elélvezett. A lány ugyan megpróbálta a szájába húzni a makkját, de a sperma nagy része így is közvetlenül a torkába lövellt. A nagybátyja hátralépett és azt mondta:
-Add Csengének ami még mindig a szádban van!
Elakadt a lélegzete, amikor Éva szó nélkül megfordult és megcsókolva a testvérét Csenge szájába tette a maradék spermát. Csenge nyelt egyet.
–Álljatok fel elém!
Éva leszállt a testvéréről és mindketten felálltak a rendelő közepén.
–Álljatok terpeszbe és nyújtsátok fel a karjaitokat!
A két duci lány megint engedelmeskedett. A férfi Csengéhez lépett és megfogta unokahúga melleit. Nyelt egyet, miközben megszorította őket, majd lehajtotta a száját az egyik felálló kis mellbimbóra. Ahogy szívta és szorította, érezte hogy a vér elkezd visszafolyni a hímtagjába.
Ráharapott a mellbimbóra és hátrahúzta, kinyújtva a lány mellét. Amikor Csenge felkiáltott, szétnyitotta a fogait. Évát vette sorra a tapogatásban. Csenge mellei jóval nagyobbak voltak, de Éváé sokkal feszesebbek. Végre ismét kemény volt a farka.
–Hajoljatok előre, amennyire csak tudtok!
A napi rendszeres jóga kifizetődő volt. Gábor a lányok háta mögé került és megcsodálta a látványt. Az unokahúgai szőrös puncijai és popsijai örömmel várták bármit is tartogat nekik. A hüvelyükbe mártotta az ujját, hogy megnézze nedvesek-e. Azok voltak, de igazán az fogta meg hogy mennyire szűkek.
–Évi! A múlt héten azt mondtad, hogy szűz vagy. Még mindig?
– Igen!
Gábor mögé lépett, és a makkját a nedves lyukhoz kezdte dörzsölni. Az előváladéka a lány nedvével keveredett.
–Továbbra is azt fogod gondolni, hogy szűz vagy, amíg valaki meg nem dug az egyik találkozónkon kívül! -mondta, majd betolta a péniszét az unokahúga hüvelyébe.
Csak néhány centire jutott be, mielőtt egy kicsit ki kellett húznia. Éva puncija nedves volt ugyan, de annyira szűk, hogy kis lökésekkel kellően meg kellett kennie a farkát. Végül teljesen benne volt. Megállt egy pillanatra, hogy élvezze az érzést, ahogy a bársonyos szorítás megragadja hímtagját.
Ezután megfogta Évát a kövérkés csípőjénél és dugni kezdte. Imádta a hangot, ahogy a lány teste az övéhez csapódott és az érzés is rendkívüli volt. Mindkét lány bevallotta, hogy nem szednek fogamzásgátlót, így tudta, hogy nem szabad beléjük élveznie. Amikor remegni kezdett, kihúzta magát Évából. Megkerülte és térdre kényszerítette Csengét. A hajánál fogva felhúzta a fejét és a szájába tette a farkát. A lány ösztönösen a makkja köré zárta ajkait és szopni kezdte. Gábor másodpercek alatt elélvezett. Szerette a szimmetria gondolatát és mielőtt Csengének lehetősége lett volna nyelni, gyorsan megparancsolta:
-Ha egyikőtök kap egy adagot és a másik a közelben van, akkor megosztjátok vele!
Csenge bólintott és a még mindig előre hajoló testvéréhez ment. A férfi is odalépett és nézte, ahogy mélyen csókolóznak, elcserélve a spermáját.
Tudta hogy hamarosan lejár az idejük, ezért letisztogatta és felöltöztette a lányokat.
–Folytatni fogjátok az esti jóga és maszturbálás rutinotokat! -mondta még lezárásként és visszavezette a lányokat normál állapotukba. Mindketten feldobottnak tűntek, ahogy felkeltek, hogy távozzanak. Az ajtóhoz kísérte őket. Csenge átlépett a küszöbön, de Éva habozott. Szembe fordult a nagybátyjával és alaposan megölelte és megcsókolta az arcát.
-Köszönöm! Nem igazán tudom hogy miért, de úgy érzem, hogy a terápiád csodákat tesz velünk!
-Ugyan… semmiség..! -motyogta Gábor.


Szextörténet ajánló:


A takarítónő


Nemrég múlt 40 éves,már több mint 20 éve él úgy a párjával,hogy nem házasodtak össze.A sok sex,nemhogy meglátszana rajta,de még mindig sexisen néz ki,és úgy is öltözik.A melltartó nála tabu,csak alkalmanként,főleg,ha orvoshoz megy,veszi fel.Sokszo egyedül van otthol,a párja jól keres,így nemigen vannak pénz szükében.Unalmas idejét az ínterneten tőlti,rengeteg pornót néz,sokszor képzeli magát a nő ....

Az új csajádtag


Tudta, hogy elérkezik az idő,mikor már nemcsak mint anyára,hanem,mint nőre fognak nézni,de színte váratlanul érte, hogy jövendőbeli menye is beszáll a "játékba".


Itt maradt a két kamaszfiúval ebben az alig nagyobb víkendháznál. Örökké meztelenül mászkált a fiaival együtt, akik, már színte természetesnek vették anyjuk meztelenségét. De, nagyon jól tudta, hogy elérkezik az az ....

Barbi Dubaiban


Barbi története az hogy első találkozásnál még általánosban felforgatta az új osztálya életét. Jó megjelenésű akkor még szőkés barna, később platina szőke lány az egyik legjobb barátnője lett Melissának.
Jómódú fuvaros családból származott. Annak ellenére hogy a teremtet lényeket teljesen meg tudta zavarni az volt a varázsereje, semmi extra.
Kedves rendes teremtés. Sok évig voltak os....

Szeretem a szexet, meztelenséget


Már le sem írom, hogy mi történt reggel. Csak a szokásos. Nem is tudom, hogy miért izgatom fel magam rajta. Ez egy ilyen hét lesz, vagy rosszabb esetben egy ilyen hónap, esetleg a hátralevő életem minden napja.
Délelőtt a városban mászkáltunk Bogival. Egyik üzletből a másikba mentünk, nézelődtünk, felpróbáltunk pár ruhát, aztán úgy döntöttünk, hogy eszünk egy gofrit. Én sima vaníliásat ette....

A roma csávó seggbe kúrt (gay történet)


Bemutatkozással kezdeném.....Milán vagyok, 16 éves magyar gyerek. Barna a hajam, rövid és zöld a szemem színe, 170cm és 60kg vagyok, sportos a testalkatom....kockahas meg minden. Eléggé kapós vagyok a srácok körében, meg persze szegény lányoknál is, de ők hidegen hagynak. Mindig azt szoktam mondani hogy "meghagyom őket a heteróknak ;)" amire persze kicsit csalódottan reagálnak, na de ennyi elég i....

Életre kelt Marcsa pinája


Tom farka és Marcsa pinája életre kel.
Ez a random és papid kaland annyira jól esett Tomnak a házitanítónak, és Marcsának a cselédnek is, hogy már másnapra randevút beszéltek meg.
Akkor este tízkor bejössz a szobámba, kérlek Marcsa drága – kérlelte Tom Marcsát
- Hát na, jól van, ha már ilyen szépen kérődzik a fiatalúr – válaszolta Marcsa.
Úgy is lett, a két fiatal már....Szextörténet címkék

keretbe | juditot | anya mellet | vetélkedő | méretes fasz alíz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.