A vonzó doktornő


Anyával együtt mentünk be a rendelőbe. Az íróasztal mögött egy harminc év körüli, magas, vékony, sötét hajó nő, az oldalsó, ügyintéző asztalnál egy csinos, fiatal lány ült.

A doktornőt nagyon vonzónak találtam. Intett, hogy foglaljunk helyet és megkérdezte, mi az érkezésünk oka. Anya azt válaszolta, hogy szeretné, ha az egészségem érdekében rutinszerűen megvizsgálna, mert ő hisz az évente egyszeri alapos vizsgálatban. A doktornő egyetértett vele, majd felém fordulva hozzátette:
-Renáta,… te viszont már elég idős vagy. Nyilván tudod, hogy le kell vetkőznöd ahhoz, hogy megfelelően megvizsgálhassalak! Ha szeretnél inkább egyedül maradni, megkérhetjük anyukádat, hogy várjon kint.


-Nem kell! Jó lesz úgy, ha bent marad. -feleltem.
-Ahogy szeretnéd! Lenne még egy kérésem! Az ideiglenes asszisztensem valójában a lányom, Gabriella. Az orvosi egyetemre jár és szeretném, ha tapasztalatokat gyűjtene! Ha nincs senki ellenére, részt venne a vizsgálaton és egyes egyszerűbb tevékenységeket ő végezne el.
Sem nekem, sem anyának nem volt kifogása.
Gariella hozzám lépett és segített levenni a ruháimat, majd szépen felakasztotta őket. Láttam, ahogy megnedvesíti az ajkát rózsaszín nyelve hegyével, ahogy a meztelen testem feltárult előtte. Anya is észrevette a reakcióját, és láttam, hogy mosolyog, ahogy a lány elárulta az érzéseit. Anya soha nem volt féltékeny, mert szeretett megosztani engem más vonzó nőkkel. Ott álltam meztelenül mindenki előtt. Nem tudtam megállni, hogy elpiruljak, ahogy Gabi szeme végigsöpört rajtam.
–Külsőre egészségesnek tűnsz, és a korodhoz képest csodálatos tested van. – mondta a doktornő.
Megkért, hogy üljek fel az ágyra, hogy elkezdhesse a vizsgálatot. Nem igazán tudtam, mi következik, és megkönnyebbültem, amikor láttam, hogy ismerős tárgyakat vett elő, például hőmérőt és vérnyomásmérőt. Megnyugtató volt, hogy anya is ott volt mellettem.
Gabriella is odajött figyelni, és észrevettem, hogy nem tudja levenni rólam a szemét. Nehéz volt megállapítani, melyikünk volt izgatottabb.
A doktornő megmérte a hőmérsékletemet és a pulzusomat. Elégedettnek tűnt, majd felcsatolta a vérnyomásmérő mandzsettáját. Ahogy a karom köré tekerte, véletlenül megérintette a bal mellemet. Elmosolyodott, én pedig rájöttem, hogy élveztem a rövid kapcsolatfelvételt. Gabriella látta az érintést, én pedig az irigység pislákolását láttam az arcán. Ezután a doktornő megvizsgálta a fülemet és a szememet. Amikor mélyen a szemembe nézett, úgy éreztem, hogy elolvadok a tekintete alatt.
– Azt hiszem, Renáta élvezi ezt! – jegyezte meg anyának.
Ő azt válaszolta:
-És úgy látom Gabriella is!
Az ifjú medikára mutatott, aki szó szerint remegett mellettünk.
Amikor a doktornő megfogta az arcom alsó részét, hogy a számba nézzen, telt ajkai csak centiméterekre voltak az enyémtől. Éreztem, hogy az ajkaim megremegnek attól, hogy ilyen közel van, és kétségbeesetten meg akarom csókolni.
– Később, drágám! – suttogta.
Anyára néztem, de semmi jelét nem adta annak, hogy hallotta volna az orvos ígéretét. Magam is alig hittem el.
-Most pedig jöjjön a fizikális vizsgálat! Gabi, itt tudsz nekem segíteni.
Megfordult, hogy felvegyen egy pár latex kesztyűt, de hallottam, amint anya azt mondja: -Nincs szükség rá! Biztos vagyok benne, hogy Reni jobban szeretné, ha csupasz kezet érezne a testén!
Egyetértően bólintottam.
–Rendben! Így igazából még jobb is, mert a tapintásom sokkal érzékenyebb lesz. Gabi kérlek, segíts Renátának lefeküdni az ágyra!
Gabi odajött hozzám, és segített hanyatt feküdni. Az érintése felvillanyozta a bőrömet. A doktornő leült mellém egy zsámolyra, és intett anyának, hogy üljön le mellé egy másikra.
– Biztos vagyok benne, hogy érdekelni fogja a vizsgálat egészen közelről! Gabiról pedig tudom, hogy szívesen segít!
Anyára mosolygott, majd bólintott, mintha megértett volna valami mögöttes jelentést. Úgy éreztem, hogy valami kimondatlan megállapodás jött létre hármuk között. A legkevésbé sem bántam, mert tudtam, hogy nem csinálnak velem semmit, amit nem fogok élvezni.
Az orvos elővette a sztetoszkópját, és a mellkasomra helyezte, közvetlenül a melleim közé.
-Lélegezz mélyeket, drágám! - mondta.
A szívverésem üteme nyilván elárulta az érzéseimet. Kezdtem felizgulni, ahogy meztelenül feküdtem anya és a vonzó doktornő előtt, aki teljes mértékben hozzáfért a testemhez. Tudatában voltam Gabi szuszogásának, ahogy a fejem mögött állt. Éreztem, ahogy az anyja kezei mozognak, és alaposan megtapogatják a hasam és a lábam.
-Nincs semmi érezhető elváltozás. Most rajtad a sor Gabi! Légy gyengéd vele!
Gabi sima és meleg kezeinek érintése elragadó volt. Ezután hasra fordítottak, és mindketten megvizsgálták a hátamat. Nagyon odafigyeltek a fenekemre. Szétválasztották a feleit, és becsúsztatták az ujjaikat a lyukba. Mindkét nő érintése inkább simogatás volt, mint vizsgálat. -Az izomtónus megfelelő. Fordulj vissza a hátadra, hogy megvizsgálhassuk a melleidet! -mondta a doktornő, majd folytatta:
-Ezt Gabira hagyom. Jól kiképeztem, és tudom, hogy szereti ezt csinálni. Renáta, figyeld a technikáját! Nem árt, ha otthon néha megvizsgálod magadat is!
A várakozástól reszketve feküdtem, ahogy láttam, hogy Gabi közeledik felém. A tenyerére fújt, hogy felmelegítse őket, és mindkét kezébe megfogta a melleimet. Először óvatosan, majd határozottabban ölelte őket. Ha nem lett volna orvostanhallgató, megesküdtem volna, hogy szeretkezik velem. Érintése tűzbe hozott, és ahogy mutató- és hüvelykujjait a mellbimbóimhoz nyomta. Tudtam, hogy a bimbóim megduzzadnak az izgalmamtól. Soha nem tudom irányítani a mellbimbóimat, amik a legkisebb stimulációnál is előugrottak.
A doktornő nevetett, látva, hogy milyen állapotban vagyok.
-Mondtam, hogy Gabi jól bánik a mellekkel. Azt hiszem, ez a specialitása!
Anya is nevetett:
–Az biztos, hogy feltüzelte Renit! -mondta.
– Ne aggódj ifjú hölgy! Ez teljesen természetes, és örömmel látom. A szexuális stimulációra való reagálás egészséges elmét és testet mutat. -nyugtatott meg a doktornő.
-Azt hiszem ennyi elég is lesz! Jöhet a hüvelyi vizsgálat! – mondta kis idő múlva.
Láttam, hogy Gabi lenyúl, és egy fogantyút kezd tekerni az ágy alatt. Az ágy lába lassan Y alakra nyílt, és a lábaim is kinyíltak vele. A doktornő közelebb mozgatta a zsámolyát az Y résébe, így könnyen hozzáférhetett a puncimhoz. Gabi megemelte a térdemet, így a lábaim szélesre tárultak, és a puncimra való rálátásuk akadálytalan volt.
-Ez a legszebb nemi szerv, ami régóta előttem volt. Nézd, ahogy az ajkak meghatározzák a hüvely bejáratát. Kezdjük a csiklójával! Szabaddá tennéd nekem? -mondta a doktornő a lányának.
Láttam, hogy anya is közelebb hajol, ahogy Gabi a mutató- és középső ujját a csiklóm két oldalára helyezte és lehúzta róla a csuklyát.
-Most pedig nézzük meg a csikló reakcióját!
Láttam, hogy Gabi átnyújt az anyjának egy kis eszközt. Egy üvegcső volt, gumigömbbel a végénl.
– Ezt Gabi kifejezetten nekem készítette.
Anya mohón figyelte, ahogy a doktornő összeszorítja a gumigömböt és tartja, miközben a cső lekerekített végét a csiklómhoz illeszti. Mindannyian a szemembe néztek, és a doktornő elengedte a gömböt. Elégedett volt, amikor a csőbe szippantódó csiklóm okozta érzéstől félig felemelkedtem az ágyról.
-Csodálatos reakció! Egyszerűen tökéletes! A legjobb, amit valaha is kaptunk, nem igaz, Gabi?- mondta.
És újra megtette! És újra!
A melleim megfeszültek, a mellbimbóim pedig annyira megdagadtak, hogy kis koronákként ültek a dombok tetején. Gabi megérintette őket az ujja hegyével és azt mondta:
-Mintha majdnem szétrobbannának!
Hallottam, hogy anya megkérdezi:
-Nem kellene megszabadítani a szenvedéstől?
–Majd eljön annak is az ideje! – mondta a doktornő, és ismét elmosolyodott, rejtélyes pillantást vetve Gabriellára.
–Ezt eltehetjük… Add ide kérlek a hüvelytükröt! A vékonyabbat, hadd élvezze Renáta! -mondta a lánynak.
Amikor Gabi visszatért, egy hosszú, vékony krómozott eszközt tartott a kezében.
–Tartsd nyitva a punciját, amíg behelyezem!
Gabi a szeméremajkaim két oldalára tette a kezét. Anya és az orvos mohón figyelte, ahogy széthúzta az ujjait. Cuppanó hangot hallottam, ahogy a szeméremajkaim szétnyíltak, és tudtam, hogy a jól benedvesedett rózsaszín puncihúsom ki van téve a tekintetüknek.
– Gyönyörű! – lehelte a doktornő, miközben a hüvelyem bejáratához helyezte az eszközt.
– Egy kicsit szélesebbre! – mondta, miközben elkezdte belém tolni.
Jó érzés volt, ahogy bement. Mélyebbre, mint anya vibrátora, és sokkal simábban és hidegebben. Amikor kellően mélyen volt, a doktornő lenyomta a fogantyút, hogy a speculum hosszában kettéváljon.
El tudtam képzelni, hogy néz ki a puncim mélysége, ahogy a három figyelő lehajolt, hogy jobban lásson.
– Látjátok azokat az izombordákat? Ezek azok, amik annyi örömet okoznak egy férfinak. Szeretkezés közben, hozzádörzsölődnek a makkja pereméhez. Ha jó tónusúak a hüvelyi izmok, akkor érzi, hogy összeszorítják a hímvesszőjét. – magyarázta a doktornő.
Éreztem, hogy a műszert visszavonják.
– Most pedig lássuk, milyen is az a belső izomtónus! – folytatta, és két hosszú ujját mélyen belém csúsztatta.
–Szoríts meg, drágám! – mondta nekem.
Erősen megszorítottam, majd ahogy ellazultam, benyomta három ujját.
-Elragadóan feszes, és mégis olyan rugalmas! Kíváncsi vagyok, elbír-e egy egész kézfejet! Gabinak karcsúbb kezei vannak, mint nekem, úgyhogy ha nincs ellenedre, megkérem, hogy próbálja meg az egész kezét beledugni a puncidba!
A legkevésbé sem volt ellenemre. Láttam, ahogy az orvos bekeni a lánya kezét édes illatú olajjal. Aztán még jobban szétnyitotta az ágy „Y” betűjét velem együtt.
–Megfogná Renit? Gabi nem fogja bántani, de lehet, hogy némi erőfeszítésbe kerül, hogy betolja az öklét. -mondta a doktornő anyának.
Anya mögém lépett, és örömmel fogadtam, hogy átölelt. Gabi olyan kicsire húzta össze a kézfejét, amennyire csak tudta, majd az ujjait a hüvelyembe nyomta. A keze alaposan be volt kenve, és a saját bőséges puncinedvem is segített.
Lenyomtam magam, ahogy éreztem, hogy az ujjpercei átcsúsznak a szűkületen, és hirtelen az egész ökle bennem volt! Masszív, de jó érzés volt. Gabi felmosolygott ránk, és elkezdte bennem mozgatni az ujjait.
-Semmi baja Reni izmainak. Olyan érzés, mintha fejné a kezemet. -közölte.
-Rendben… Lassan húzd ki a kezed! -mondta az anyja.
Hiányérzet fogott el, ahogy Gabi keze elhagyott. A doktornő folytatta:
-Befejeztem a vizsgálatomat, hölgyeim, úgyhogy azt javaslom, lazítsunk együtt! Felejtsük el az orvosi dolgokat!
Gabriella segített lemászni az ágyról, és egy kényelmesebb kanapéhoz vezetett. Még mindig meztelenül és még mindig rendkívül felizgulva zuhantam le rá.
Anya azt mondta:
-Szerintem tényleg tennünk kellene valamit Reni állapotával!
A doktornő egyetértett vele:
-Szerintem is! És figyelted Gabit? Nehéz megmondani, hogy a két lány közül melyik van a leginkább rászorulva.
Bekapcsolt egy rádiót, amiben gyönyörű lassú zene szólt.
-Nem kéred fel Renit táncolni? Mi itt ülünk és nézünk titeket! -mondta a lányának.
Gabi odajött hozzám, és talpra segített. A karjaiba olvadtam és megmozdultam a zenére. Bár a szemem félig csukva volt a vágytól, láttam, ahogy a doktornő a lánya mögé lép, és gyengéden lehámozza róla az egyenruháját. Ahogy minden lekerült, örömömre szolgált, hogy egy karcsú, fiatal testet találtam a karomban. Szorosan öleltem, miközben Gabi a száját az enyémre tette.
Mélyen csókolóztunk, miközben meztelenül mozogtunk a zenére. A szája csodálatos volt. A nyála kimondottan édes volt, ahogy a nyelve az ajkaim között mozgott. Feszes melle az enyémhez dörzsölődött, kemény mellbimbói pedig az amúgy duzzadt kebleimet ingerelték. A két figyelő anyára pillantottam. Láthatóan élvezték a lányaik szeretkezését. Gabi átvette a vezetést azzal, hogy átvitt minket a kanapéra, ahol lehuppantunk a párnákra. Hátrafektetett, és széthúzott combjaim közé helyezkedett.
Végigcsókolta a testemet, amíg meg nem éreztem a leheletét a puncimon. Eszembe jutott, hogy csak néhány perccel korábban belém nyomta az egész öklét. Ahogy lehajolt, hogy megcsókolja a csiklómat, kilövellt belőlem a puncinedv. Szerencsére Gabi a szájába kapta, és rám mosolyogva lenyelte az egészet.
Éreztem, hogy nekem is meg kell kóstolnom a szeretőmet, így gyorsan a 69-es pozícióba fordultam. Én voltam felül, és ahogy leeresztettem a puncimat Gabi várakozó szájára, lehajtottam a fejem, és mélyen beledugtam a nyelvemet a tátongó hüvelyébe.
Miközben Gabi a puncimat nyalogatta, megéreztem az anyja mozgékony ujjait a csiklómon.
Orvosként jól ismerte a legjobb módszereket egy lány felizgatására. Amikor megéreztem Gabi lélegzetének gyorsulását a puncimon, tudtam, hogy anya valami hasonlót csinálhat vele, mint velem a doktornő. Mindannyian ebben a helyzetben maradtunk, miközben Gabi és én elkerülhetetlenül az orgazmusunk felé haladtunk. Együtt robbantunk úgy, hogy meglocsoltuk egymás száját a levünkkel. Utána elernyedtünk egymás karjaiban.
Hallottam, ahogy anya azt mondta:
-Nézd a drágákat! Nem vitás, hogy élvezték!
-Az biztos! Még soha nem láttam Gabit ilyen állapotban. -értett vele egyet a doktornő.
Ahogy felöltöztem, láttam, hogy Gabi az anyja fülébe suttog.
-Igen, azt hiszem előírhatok rendszeres házi látogatást! - mondta nevetve a nő, majd beváltotta ígéretét azzal, hogy gyengéden megcsókolt.


Szextörténet ajánló:


Ez apád előtt titok marad


- Ne hagyd abba! - nyögtem, miközben már a határon jártam. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy csaj fog kinyalni. Egyre jobban mozgolódtam és sikoltoztam, mivel ennyire intenzív érzésem életemben nem volt. Narancssárga fürtjeit markoltam miközben egyre jobban köröztem csípőmmel. Az is kurva nagy izgalommal tölt el, hogy épp a legjobb barátnőm van a lábam közé hajolva, de, hogy eközben a szülei....

A két öreglány


Éváról, a szomszédomról már írtam. Akkor jöttem össze vele, mikor a férje, Péter kórházba került. Sajnálatos módon, Péter betegsége komolynak bizonyult, így nemrégen elhunyt szegény. Évával, alkalomszerűen, azóta is találkozgatok, ha a feleségem nincs otthon. A minap nagyon meglepett.

– Gyere át, valami van a beltérivel!- szólt át mobilon.

Átmentem, s meglepetésemre É....

Gay történet, szex Csabival


Első randinkat egy homo klub bulijába szerveztük meg, ahol sikerült hamar összemelegednünk. Elég jól éreztük magunkat a party-n, jókat ittunk is, így felszabadultan tértünk haza hozzám, ahová meghívtam még egy italra Csabit. Egy pohárka likör után nem sokáig húztuk az időt, hozzá hajoltam, és szájon csókoltam a nálam pár évvel fiatalabb fiút. Az ital hatására ő is feloldódott, így visszacsókolt és....

Partiztunk


A történetem ott kezdődik, hogy a legjobb barátnőm Emili lehívott hétvégére egy buliba. Belementem. Szombaton anyuékkal megbeszéltem, hogy elmegyünk partizni. Ők már megszokták, de azért óva intette K, hogy nehogy valami baj legyen. Emili azt mondta szombat este hatkor legyek a házánál. Úgy is lett. Egy fekete rövid ujjú pólót és egy farmert vettem fel. Nem szokásom ribinek öltözni, ezért csak egy....

Kukkolás, és leszbi party


El szeretném mesélni nektek egy régi esetet, ami velem történt. Tesóm szervezett egy amolyan telkes sütögetős, iszogatós partit. Erre aztán meghívott jó sok embert, fiúkat lányokat vegyesen. A buli előrehaladtával persze már senki se volt szomjas, szólt a zene és jól éreztük magunkat. Volt ott a társaságban egy lány, aki látszólag szemet vetett rám. Tánc közben valahogy mindig a közelembe került é....

A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt ....Szextörténet címkék

anett | bettina | elsül | arc/ | randi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.