A monc (bdsm)


A monc

Éppen moncom van. A nappaliban ülök a nappali sarkában. Sárkányos melegítő van rajtam, és persze a legnagyobb fajta moncbugyi. A Switchet nyomogatom (tápolok).

Te a kanapé másik oldalán heversz, a vékony kék pizsiben, alsógatya nélkül, mint általában. Tévét nézel.

Slattyogást hallok a lépcsőház irányából. A barátnőm jön le az emeletről, frissen a zuhanyból. Mezítláb van, és teljesen meztelen. Egyenesen hozzád megy, eléd áll, és illegeti magát, körbefordul, prezentálja a testét, domborítja a fenekét, kidugja a ciciket, amit csak lehet. Egy idő után te inkább kikapcsolod a tévét (amúgy is kitakarja a képernyőt), és felállsz.

Közelebb lépsz hozzá. Lassan hozzányúlsz, megsimogatod a karját, a hasát, a mellét. Dagadnak a bimbói. Te is észreveszed, megragadod őket, és összeszorítod az ujjaid között.

Évi félrenéz, és becsukja a szemét. Lassan, felfelé húzod a mellbimbókat, amíg teljesen kifeszül a melle.

Zihálva tűr, aztán ahogy elengeded, felsóhajt.

– Ha szeretnél baszni, a tiéd a puncim – ajánlkozik neked.

– Jól van, de előbb meg foglak szopatni. Jó?

Bólogat, és dobsz neki egy párnát. Évi letérdel eléd, a kezét hátul összekulcsolja, kinyitja a száját, kinyújtja a nyelvét.

Letolod a pizsamaalsót, előszeded a farkadat, ráteszed a nyelvére, és megragadod a fejét a copfja tövénél. Évi a szemedbe nézve várja a faszt.

Beletolod a csini szájába. Évi köré csukja az ajkát, és hagyja, hogy lassan tövig húzzad rá a fejét.

A játékban beállítom az automatikus csatát, és félrerakom a konzolt. Inkább videózni kezdelek titeket a telefonnal. Legalább masztizni akarok rá, amikor már lehet.

Alaposan megszopatod. Amikor hagyod felbukkanni, kapkodja a levegőt. Dől a nyál a szájából, de nem húzza el a fejét. Hagysz neki egy pillanat szünetet, aztán visszabaszod a szájába, tövig préseled, és ott tartod a hajánál fogva. Öt másodperc, tíz. Kigúvad a szeme.

Végre elengeded. Megvárod, amíg köhög, aztán visszadugod neki. Hosszú, nyálkás, hangos, kellemes szopás.

– Gyere akkor a kanapéra.

Feláll, ráül a kanapé szélére előtted, hátradől, és szélesre tárja neked a combját. Nedvesen csillog a lába között. Minden további nélkül beléhatolsz.

Lassan kezded, kiélvezel minden pillanatot. Megértem, mert jól tudom, milyen a barátnőm puncija. Tökéletes, rózsaszín, csupaszra van borotválva. Amikor felizgul, a pici kis csiklója borsónyira dagad. Hüvelye tocsog, és olyan szűk, hogy elsőre az én ujjam is pont elég lenne neki. Alig várom, hogy újra kinyalhassam, és elélvezzen a nyelvemen.

Most már gyorsulsz. Mélyre dugod neki a faszt, és ritmusosan baszod. Hirtelen adsz a jobb mellére egy pofont. Évi feljajdul.

– Ahh!

Kap mégegyet. Ez most nagyobbat szól.

– Aaahhhh!

Fogod a bokáit, és segítesz neki széttartani a lábát. Feljebb tolod a térdét, hogy megnyíljon előtted, és mélyebbre tolhasd a faszt. Ütemesen, gyorsan baszod. Egyre jobban elpirul.

– Kérlek… maradj bennem – rebegi neked egy idő után.

Egy pillanatra felém sandít. Csak nézek rá vissza. Tudja, hogy utálom, amikor hagyja, hogy belé élvezz, amikor nélkülem szexeltek. De megállapodtunk – lehet ekkora kurva, nem bánom. Viszont nézni akarom, és utána minden alkalommal vörösre ostorozom a punciját.

Te válasz nélkül döngeted tovább. Csattog rajta a herezacskó. Évi szeme lecsukódik, és remegve, csendben élvez.

Végre felhördülsz – “fuck!” – megragadod, tövig nyomod belé, és mélyen a testébe spriccelsz. Évi felkiált…

– Ahhhhhhhh!!!!!

Hosszan úgy maradsz, és belepumpálod az összes spermát.

Egy idő után kihúzod belőle a faszt. Évi tovább fekszik a hátán, ugyanúgy terpeszt, és megmutatja nekünk, ahogy kibukkan belőle a lassan folyó geci.

– Lili, gyere ide – parancsolod.

Félreteszem a telefont, leveszem a pizsamafelsőmet és a csipkés kombinét. Félmeztelen vagyok. Lekuporodok Évi elé, megvárom a szemkontaktust, aztán lenyalom a fehéres ragacsot a ráncos segglyukáról, és a csücsörített nyelvemmel visszajuttatom a hüvelyébe.

Elkerekedett szemekkel mered rám.

Kihúzom belőle a nyelvem, rányalom a feljött nedveket az érzékeny, puffadt csiklóra, aztán élvezettel leszopom róla.

– Ahhh, ahhhhhhhhh, Lili!

Újra és újra visszabukok a pinájába a következő adagért, és közben nyelek. Módszeresen kiszopok a lyukából mindent.

Titokban igazából imádom így kinyalni belőle. De amikor elfogyott az utolsó csepp is, és feltápászkodva megcsókolom a melleit, aztán a száját – már csak az jár a fejemben, hogy milyen lesz majd, ahogy kiosztom neki a jól megérdemelt büntetést.

* * * * * * * * *

Két hetet kell várnom az alkalomra. Te csinálsz magadnak valami esti programot, amiről én hiteles indokkal kimentem magam (tényleg nem szeretem a stand-upot). Mivel vacsora nem jár a jegy mellé, rendelünk egy gyors wokost, én meg áthívom Évit, hogy csatlakozzon hozzánk.

Ez sem szokatlan, miért is ne lehetne girls’ night, ha már így egyedül vagyok hagyva, szegény én. Évi amúgy is rengeteget jár ide; otthonos a hangulat, kölcsönösen elmeséljük, hogy mi volt a melóban, kaja mellé koccintunk egy doboz híg sörrel.

Végül elköszönsz. Kilépsz az ajtón, kulcscsörgés, kattan a zár. Odamegyek a nappali ablakához, félrehúzom a függönyt, és figyelem, ahogy összeszeded a bicót a tárolóból, és elindulsz vele; aztán megvárom, hogy a villogós piros helyzetjelződ eltűnjön a sarkon az utolsó ház mögött.

Megfordulok az ablaktól. Évi közben felállt, némán vár az ebédlőasztal mellett. Megnézem magamnak. Ma egyszerű copfba fogta a haját. Térdig érő sötét szoknya van rajta, harisnya nélkül, és gombolós, pasztell színű, rövid ujjú ing. Funkcionális smink. Nyuszis vendégpapucs (szolid bebújós cipőjét a bejáratnál hagyta). Viszonylag konzervatív összeállítás, valahol félúton az iskoláslány és az office lady között.

Odamegyek hozzá, közvetlen közel. Felnéz rám. Megfogom a copfját, lassan hátrafeszítem a fejét a hajánál fogva, hogy lássam a szép fehér nyakát, aztán torkon ragadom.

Elkerekedik a szeme, és hátrálni kezd. A nagyobb termetemet használva terelem a fal felé, aztán ahogy eléri, odaszorítom. Mukkanni sem mer. A térdemmel szétfeszítem a lábait, aztán kisterpeszbe rugdosom, és megtapizom a szoknyája alatt.

Forró és nedves az ágyéka. Teljesen átázott a bugyi.

– Mekkora egy kurva vagy. Azt hiszed, hogy cicázok veled, talán megpaskolom egy kicsit a puncidat, aztán élvezkedhetsz? Pedig ma rendes büntetés lesz.

Benyúlok az ingébe a gombok között, és teljes erővel szétrántom a két felét. Hálisten több mint félig szakad, és pattognak a gombok körülöttünk mindenfelé. Örülök neki, mert elég impotens érzés lett volna, ha fölöslegesen ráncigálom. Még két nagy rántás, és lejön róla az ing, aztán gyorsan szétkapcsolom a mindennapi fehér melltartóját, és félredobom.

A csuklóinál fogva felemelem a karjait, a feje fellé teszem a falra. Ahogy elengedem, Évi magától a tarkóján tartja a kezét.

Nem tudom megállni, hogy megnózizzam a frissen borotvált hónalját, közben persze gyömöszölöm és simogatom, markolászom és cirógatom, ökölbe szorítom és húzogatom, macerálom ahogy csak lehet, imádom a melleit, a helyemben bárki ezt tette volna; de csak addig csinálom, amíg a cuki rózsaszín bimbói lassan keményre–pirosra dagadnak a figyelemtől. Aztán előszedem a két csipeszt. Kis fém krokodilcsipeszek, fogakkal. Mindkettőről egy nagy, gonosz súly lóg, láncon.

Egész este a zsebemben voltak.

Évi megdermedve nézi, ahogy az egyiket a bal melléhez emelem, akkurátusan a mellbimbó köré igazítom a fogacskákat, aztán lassan ráengedem, hamm, bekapja a fém állkapocs.

Évi összeszorítja a fogait, és próbál tűrni. Hősködik, de csak addig, amíg hirtelen elengedem a súlyt, ami könyörtelenül lepottyan.

– Ááááááhhh!!!

Jajgat, ahogy a súly himbálózik. Ez egy rendes csipesz, nem esik le, brutálisan harapja az érzékeny mellbimbót, és Évi szeme könnybe lábad. Becsületére legyen mondva, hogy továbbra is fenn tartja a karját, nem védi magát, csak panaszkodik.

– …Nagyon fáj, Lili…!
– Kuss legyen. Itt a másik.

Felrakom neki. A szemébe nézek, és várok egy kicsit – egy őrjítő tíz, tizenöt másodpercet, hogy szokja a fájdalmat, aztán elengedem a másik súlyt is.

– Áááááááááá!!

Felsikolt, és összerándul. Most már takarná magát, önkéntelenül is, de elkapom a kezét, és a falhoz préselem. Szűköl és pityereg, én meg gyönyörködöm benne, ahogy a súlyok a kecses, formás ciciket öregasszony hosszúságú csöcsökké feszítik.

Eltart egy percig, amíg felszáradnak a könnyei.

– Jól van. Most vetkőzz meztelenre.

Lassan leengedi a karját, és kibújik a papucsból. Óvatosan próbálja letolni a szoknyát, de a több centisre húzott vörös mellbimbókról lifegő súlyok minden mozdulatra friss kínokat okoznak neki. A bugyi egyszerűen lecsúszik róla, de a zoknikkal sokat kínlódik, mert nagyon rossz így lehajolni.

Végre csupaszon áll előttem. Még így sírósan is csodaszép. És persze szőrtelen. Megsimogatom a szeméremdombját.

– Tegnap voltam gyantáztatni – suttogja.

Így nem csak tökéletesen, makulátlanul sima a punci, hanem rózsaszín, pufók, és nagyon érzékeny. Évi tudta, hogy ma ostorozás lesz, és azt akarta, hogy igazán élvezzem.

Jó kislány.

Egy csókkal jutalmazom, de közben nem tudom megállni, hogy egy pillanatra ne dugjam fel neki egy ujjamat (ellenállás nélkül becsusszan a csöpögő hüvelybe), aztán belenyög a számba, ahogy újra megsimogatom a szétszadizott melleit.

– Rendben, most menj a hálószobába, és készülj fel.

Amíg az ágy fiókjában kotorászom, Évi csendben leül az ágy szélére, és lassan hátradől. Megfontolt mozdulatokkal próbálja elrendezni a melleit. A súlyokat valahogy leengedi a paplanra a teste mellett, így a cicik balra és jobbra lógicsálnak.

Most már én is letolom a nadrágom és a bugyim, aztán megmutatom neki az eszközt, amit találtam. Nagyjából negyven centi hosszú, 6-7 centi széles, vastag bőrszíj, a vége keskenyebbre van vágva, hogy meg lehessen markolni. Meglendítem, megütöm vele a tenyerem, kegyetlenül csíp.

Évi szótlanul széttárja nekem a combját. Két kézzel, a térde alatt tartja magát, nem nyúl a puncijához – a finom, nedves ajkak maguktól válnak szét az izgatott csiklója körül, a hüvelye mézes nyákcsíkot enged.

Kényelmes, stabil pózba állok, a szíjat gyengéden a puncira fektetem. Ellenőrzöm a távolságot. Évi szélesen, mozdulatlanul terpeszt az ostor körül. Egy pillanatig hagyom, hogy csak érezze a hűvös bőrt.

Aztán felemelem az ostort, és lecsapok. Nagyot csattan.

– Ááh!

Évi húsos pinája belerezeg az ütésbe.

Érzem, hogy engem is elönt odalenn a nedv. A második csapás is pontosan talál. Évi biztosan, magasra húzva tartja a combját, hogy a szőrtelen segglyukát is lássam. Fájdalmas nyögéseit az agyam közvetlenül a lábam közé továbbítja.

Az első pár ütés inkább ízelítő, de aztán rendesebben nekiállok. Felveszem a ritmust. Eleinte igyekszem nem túlzásba vinni, azt akarom, hogy Évi sokáig bírja, de szörnyen fel vagyok izgulva.

– Áhhh! Áhhh! Áhhh!

Csattog az ostor. Évi a szemembe néz, és minden ütésre tátott szájjal kiált. Magamhoz nyúlok, de ügyetlen vagyok az ujjammal, jobb lenne egy fasz, egy nyelv, egy vibri.

– Áhhh! Ááhhhh! Ááhhhh!

Megpróbálom levezetni a frusztrációt a testén, de nem megy, csak a szakadék szélén táncolok. Évi puncija pirosodik, az agyamat meg lassan elborítja a köd.

– Ááhhhh! Áááhhh! Áááhhhhh!

Már percek óta verem. Hangosan zihálok. Évi nagyon szenved, torz arccal tűr, de makacsul terpeszt. Ezért valami díjat érdemelne, de én legalább még tíz ütést akarok, és beleadok mindent. Rettentő nagyokat csapok a pinájára.

– Ááááhhh!!! Ááááááhhhhh!! Áááhhááhááhh!

Még három. Egyre magasabbra emelem az ostort.

– Áááááááhhhh!

Hatalmasat csattan. Évi rázkódik, de ez fáj a mellének. Még kettő.

– Ááááhhhhhhh!!

Az utolsó előtt egy másodperccel hosszabb szünet. Évi könnyekből fátyolos szemekkel nézi a szíjat, amíg az végre lesújt.

– Ááááááááááhhhh!!!

Az utolsó sikoly visszhangja után csak lihegünk. A barátnőm teljesen leizzadt, csendben sír, az arcán mindenfelé folyik a smink; de közben továbbra is tartja a pózt, széttárja nekem a combjait.

Akkor is ilyen kemény volt, amikor talán fél éve először felajánlotta neked a mellét ostorozásra – de ez most annál is erősebb verés volt. Mitagadás, elég ocsmányul elnáspángoltam.

Így talán hetekig eltart, amíg újra akarja tőled a gecit.

A pinája egy vörös rom.

Előveszem a telót, lefényképezem, így frontálisan. Elfelejtettem kiiktatni a vakut, de így még élvetegebb a kép. Kicsit közelebb megyek, hogy jól látsszanak a csöcsei is, ledokumentálom a megkínzott szerveit.

– Köszönöm a büntetést – rebegi végül. Én bólintok, aztán felmászom az ágyra, és elhelyezkedek az arcán. Gyengéden átöleli a csípőm, de nem tudja, mi következik, mert figyelmeztetés nélkül leszedem róla a csipeszeket, egyszerre mind a kettőt.

Tompán sikoltozik a puncimba, ez egy kicsit csiklandós. Aztán hosszasan, rázkódva zokog.

Tétován simogatom a testét – jól van, jól van, fontos az aftercare, a másik kezemmel meg a telefont nyomogatom. Továbbítom a képeket neked. Mire megjön tőled az egy darab lájk szívecske emoji, lassan lecsillapodik.

– Akkor most nyaljad – parancsolom. Közben megnyitom a videót, és maximum hangerőre csavarom, hogy jobban halljam a torokhangokat, amikor szopatod, meg a nyögéseit, ahogy telepumpálod spermával. Ezeket a részeket nézem újra és újra, felváltva, és lovagolok Évi arcán, amíg végre hatalmas orgazmusig szopogatja a csiklóm.

* * * * * * * * *

Mire hazaérsz, Évivel már az aktuális sorozatunkat nézzük a tévében, mintha mi sem történt volna. Mellénk ülsz a kanapéra, sört bontasz, és diszkréten ignorálod, hogy az inge helyett az én pólóm van rajta.
Beküldő:LiliÉsZsolti420


Szextörténet ajánló:


Anyám szeretője voltam


Anyám gyönyörű nő volt asszonyosan telt idomai mindig izgalomba hoztak. Gyakran meglestem a fürdőszobában a kulcslyukon át. Gyönyörű mellei csípője segge combjai lábai voltak ölét dús sötétbarna szőrzet borította. Persze ez a látvány nem hagyott hidegen bár még éppen csak kamasz voltam. Elég gyakran voltunk kettesben és egy alkalommal nem bírtam tovább. Mögé álltam átöleltem magamhoz szorítottam í....

Leszbikus élmények


Sétáltam a vásárban. Akartam venni egy fehér hajgumit. Érdekes volt, mert teljesen kihalt volt az egész város, mintha csak pár osztálytársam meg én lettünk volna, de az osztálytársaim is elhúztak a legközelebbi kocsma felé. Egyetemista voltam. Szép lánynak tartottak, bomlottak utánam a fiúk. De nekem egy sem kellett, nem volt meg bennük az, amire szükségem volt.

Megláttam egy bódét,....

Szex az otthonban, második rész


Az egész úgy kezdődött, hogy 27 évesen még mindig nem volt barátom, igaz nem voltam már szűz de az olyan volt, mint valami rémálom. Igazi pasit akartam, olyat, aki engem akar, és akit szerethetek. Annyira akartam hogy nem is vettem észre hogy lassan minden férfira potenciális jelöltként nézek.
Borzasztóan szégyelltem magam, és sokszor egy kedves szó után elpirulva kellett elfordulnom, de mi....

Gyors reggeli baszás


Balázs reggel épp indult már a munkába, akkor én még csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam, amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem....

Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe

Feri és én testvérek vagyunk, õ három évvel idõsebb nálam. Ferin kívûl még van egy húgunk aki egy évvel fiatalabb nálam. Én Ferivel vagyok egyszobába külön Sasó Niki a húgunk. Ferivel folyton veszekszünk mindenen persze azért van amiben egyet is értünk. A közös szoba nem éppen elõnyös ami a masztira különösen igaz de párhónapja mióta egymás elõtt....

Édes vágyak


Kilépek a fürdőszobából.Az ágyon fekszel meztelenül.Szexfilmet nézel.Két izmos pasi egy csinos fiatal lányt kényeztet éppen.Láthatóan nagyon tetszik,mert simogatod magad.Felnézel rám,és elmosolyodsz.De nem hagyod abba.Az ajkaid résnyire kinyitod.Csendesen,de szaporábban veszed a levegőt.Melléd fekszem. Nem nyúlok hozzád,csak nézem,ahogyan izgatod a csiklód.Ahogyan az ujjaid elmerülnek nedves szemé....Szextörténet címkék

feleségek | Varázslatos | dupla fasz | nyújtás | Éppen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.