Munkahelyi szex 2.


Ott hagytam abba , hogy feltedtem az asztalra és csókókal halmoztam el haladtam egyre lejjeb először a melleivel kezdtem el foglalkozni amit egyre jobben kezdtönk élvezni mind a ketten én már teljes harci diszben álltam haladtam egyre lefelé és mikor kezdtem elérni a gyönyőr kapuit és azon dolgoztam ö halk sóhalyokkal hallata a hangját .

Ekkor szép óvatosan lecsuszót az asztalról és maga felé forditott és most ö kezdett velemm játszani szép lasan halad lefelé és kezte elérni az amúgy is kökemény szerszámomat szájába próbálta venni de . Nagy meglepetésére nem tudta az egészett bekapni mert az élet egy brutál méretű 24/8 faszal áldott meg, de probált minnél nagyobb örömet okozni a vad szopásával nyalogata a hegyétől a végéig játszott a gyolyóimmal ez már nekem is sok volt így megfogtam a fejét és szó szeritn szájba basztam . Ez folyt pár percig de mind a ketten többet szeretünk volna így vissza raktam az asztalra és a ő széttárta lábait közé léptem és kezdtem beteni neki ahogy érezte a hatalmas szerszámot az élvezettől hatalmasakat nyögött. Ahogy keféltünk egyre nagyobbakat sikoltott és ekkor az este folyamán először ellélvezet de én még nem jártam a végem felé így megfogtam és megfordítódtam és most hátulról kezdtem betenni neki amit ő hatalmas élvezettel nyugtázta és hagyta magát mekefélni közben újabb orgazmus öntöte el. Az egyik újamat a fenekébe tetem és probálom kitágítani majd kettőt és mikor szépen kitágúlni kihúztam a farkam a punciból és keményen bedugtam a seggébe először feljajdult fájdalmában , de aztán már csak lihegve nyögve hagyta, hyogy megkeféljem a seggét is.

A végen már csak vinyogott az élvezettől és hatalmas nyögés és lihegés volt az irodában. Éresztem hogy ezel nekem is mindjárt végem igy kihuztam a farkam és megfogtam a kezét és lenyomtam térdelő pózba és a szájába nyomtam a farkam és és tele pumpáltam spermával a száját probálta lenyelni az összeset de egy kevés kicsordul szája sarkán és lefolyt a nyakára szépen lassan keztem el mozgatni a lankadó farkamat a szájában és hagytam neki hogy a nyelvével és a szájával letisztítsa, felsegitedtem a földről és vad csókcsatát vivtunk egymásal jó néhány percig ezután a gyönyőrü élmény után.

Keresgetük a ruháinkat és próbáltunk felöltözni össze szedni magunkat . folyt köv...


Szextörténet ajánló:


Terhes szex Judittal


Egy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézg....

Egy mesés lány a munkahelyemről


Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természete....

Gyors reggeli baszás


Balázs reggel épp indult már a munkába, akkor én még csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam, amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem....

A fogorvosi kezelés


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

Félrelépésem története


Én egy 17éves lány vagyok és szeretnék nektek elmesélni egy történetet, ami megesett velem.

A barátommal már éppen a 9. hónap küszöbét tapostuk, amikor is elérkezett számomra a várva várt nap. A bécsi kirándulás napja! Reggel már korán felkeltem, hogy semmit ne felejtsek elpakolni, és hogy még véletlenül se késsek el. Mikor mindennel elkészültem a suli felé vettem az irányt, mivel o....

Eszter, a suli kurvája


Középiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelég....Szextörténet címkék

paplakban | swinger pár | anyjá | lóvásár | gondozás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.