Munkahelyi szex 2.


Ott hagytam abba , hogy feltedtem az asztalra és csókókal halmoztam el haladtam egyre lejjeb először a melleivel kezdtem el foglalkozni amit egyre jobben kezdtönk élvezni mind a ketten én már teljes harci diszben álltam haladtam egyre lefelé és mikor kezdtem elérni a gyönyőr kapuit és azon dolgoztam ö halk sóhalyokkal hallata a hangját .

Ekkor szép óvatosan lecsuszót az asztalról és maga felé forditott és most ö kezdett velemm játszani szép lasan halad lefelé és kezte elérni az amúgy is kökemény szerszámomat szájába próbálta venni de . Nagy meglepetésére nem tudta az egészett bekapni mert az élet egy brutál méretű 24/8 faszal áldott meg, de probált minnél nagyobb örömet okozni a vad szopásával nyalogata a hegyétől a végéig játszott a gyolyóimmal ez már nekem is sok volt így megfogtam a fejét és szó szeritn szájba basztam . Ez folyt pár percig de mind a ketten többet szeretünk volna így vissza raktam az asztalra és a ő széttárta lábait közé léptem és kezdtem beteni neki ahogy érezte a hatalmas szerszámot az élvezettől hatalmasakat nyögött. Ahogy keféltünk egyre nagyobbakat sikoltott és ekkor az este folyamán először ellélvezet de én még nem jártam a végem felé így megfogtam és megfordítódtam és most hátulról kezdtem betenni neki amit ő hatalmas élvezettel nyugtázta és hagyta magát mekefélni közben újabb orgazmus öntöte el. Az egyik újamat a fenekébe tetem és probálom kitágítani majd kettőt és mikor szépen kitágúlni kihúztam a farkam a punciból és keményen bedugtam a seggébe először feljajdult fájdalmában , de aztán már csak lihegve nyögve hagyta, hyogy megkeféljem a seggét is.

A végen már csak vinyogott az élvezettől és hatalmas nyögés és lihegés volt az irodában. Éresztem hogy ezel nekem is mindjárt végem igy kihuztam a farkam és megfogtam a kezét és lenyomtam térdelő pózba és a szájába nyomtam a farkam és és tele pumpáltam spermával a száját probálta lenyelni az összeset de egy kevés kicsordul szája sarkán és lefolyt a nyakára szépen lassan keztem el mozgatni a lankadó farkamat a szájában és hagytam neki hogy a nyelvével és a szájával letisztítsa, felsegitedtem a földről és vad csókcsatát vivtunk egymásal jó néhány percig ezután a gyönyőrü élmény után.

Keresgetük a ruháinkat és próbáltunk felöltözni össze szedni magunkat . folyt köv...


Szextörténet ajánló:


Hárman keféltük a csajom


A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcsolatunk harmonikus, nagyon szeretem őt, szinte fáj, mikor nem vagyok vele.

Arányos, hibátlan teste van, nem nag....

Anyámat és a kutyát is megbasztam


16 éves voltam, anyámmal éltem együtt, aki már régebben elvált apámtól. Anyám sokat dolgozott, rendszeresen este jött csak haza, így suli után a délutánokat egyedül töltöttem otthon. Sokszor ültem a számítógép előtt, és időnként pornó oldalakat nézegettem. Egyre többször kattintottam erotikus oldalakra, egy idő után már minden délután nézegettem a videókat, s nagyokat maszturbáltam. Jó volt a kézi....

Nagymellű csaj a buszon


Szőke nagymellű csaj vagyok, amihez nemcsak a természet, de a plasztikai sebészem is hozzásegített. Igaz, ez csak ahhoz kellett, hogy a nyuszis magazinban leadott képékből finanszírozzam a tanulmányaimat.

Jelenleg egy multi cégnél vagyok a vezérigazgató asszisztense, bár lehet, ha a fizikai és nem a szellemi kapacitásaim miatt esett rám a választása. A legbosszantóbb a dologban az, ....

Zsu a geci nyelő


Sajnos a férjem nemrég közreadta ezen az oldalon egymásra találásunk történetét. Nem szólt róla, csak olvasgatom időnként az erotikus történeteket. Már a címen megakadt a szemem: Pingpong - illetve ő pinpongot írt, de ezt még megbocsátanám. Nem lehetett nem felismerni az első együttlétünk körülményeit.
Felháborodtam, hogy milyen jogon adja közre a mi legintimebb dolgainkat, még akkor is, ha....

Szexológus


Ez a történet valóban megtörtént!
Igen régen ismertem az illető szexológus hölgyet,
igaz nem voltunk közeli viszonyban,de ennek ellenére nem is utáltuk egymást!
Amikor ismét találkoztunk már igen csak el telt
pár év.
Amikor ismét találkoztunk igen csak meg lepődtem,
mert mindenre gondoltam csak arra nem,hogy Évával
fogok összefutni s nem is akár ho....

Online szex, amitől beindulok


Egy ideje chatelgetünk már...
Most már nagyon kívánlak, találkozni akarok veled..., csak az a nagy távolság ne lenne köztünk... a fél világot kellene átszelnem, hogy magadévá tégy egészen, ne csak online szavakkal, csak képzeletben...
Most írtad felhúztalak, és hogy már lüktetve kifigyel a farkad a nadrágodból. Mintha keresne valamit?!
Várj... teljesen beindítod a fantáziám.......Szextörténet címkék

stand | diaklany | afönök | a koleszban | vibráló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.