A kúrós matektanárnő


A matektanárnő most is, mint mindig, nagyon jól nézett ki. Magas volt, szép, formás melle, és nagyon jó segge volt. Aki meglátta, egyből szerette volna megkúrni, hát így volt ezzel Zoltán is. De ő másként akarta ezt elérni. Az órákon végig a melleit nézte, és közben arról ábrándozott, hogy milyen lenne, ha csak úgy félrehívná a tanárnő őt, és leszopná. Nagyon csábító gondolat volt, de tudta hogy ez a nő nem olyan. 24 év, 18-cal szemben. A kapcsolat lehetetlen volt, mivel mindig ügyelt arra a tanárnő, hogy a tanár-diák viszony fennmaradjon. Zoli erős testalkattal rendelkezett, és még nem volt nővel. Egyik nap a buszmegállóban várt, mert nyolcadik órájuk volt, és hirtelen megállt egy kocsi, és kiszállt belőle a matektanárnő, majd elbúcsúzott attól, aki kihozta, és beállt Zoli mellé. Kérdezte a fiútól, hogy hát ő hogyhogy még itt van, erre elmondta, hogy nyolcadik órája volt. Ketten volta csak az utcán.
A mellei szinte rabul ejtették a srácot, és eldöntötte, hogy mit fog tenni. Amikor a nő elfordult ráütött egyet a tarkójára, és gyorsan szétnézett. Nem látta senki őket.

Ahogy Noémi felébredt, egy sötét kis raktárt pillantott meg. A kezei meg voltak kötözve, a szája be volt ragasztva, a lábai terpeszben voltak és azok is ki voltak kötve. Teljesen meztelen volt. Ekkor belépett Zoli, egy símaszkban, majd odasétált a nőhöz és letépte a szájáról a szalagot.
- Ki vagy te? Mi a francot csinálsz? Kérlek, hagyj békén! - Könnyek csordultak ki a szeméből a kiszolgáltatottságtól, de a fiú még nem válaszolt. Kis idő múlva megszólalt, mély, eltorzított hangon.
- Ki volt az a gyerek ott veled?
- Az egyik diákom. Mit csináltál vele?-
Ezek szerint nem tudja, hogy én vagyok, gondolta Zoltán, majd folytatta.
- Két választásod van. Vagy azt csinálod, amit mondok, vagy itt hagylak. De jelzem, itt nem fognak megtalálni, mert 100 km-en belül nincs élet. Nos?
- Rendben van. Mit akarsz?
- Először csak beszélgetni egy kicsit. Te mikor dugtál utoljára?
- Azt hiszed, nem ismertelek fel Zoli? - Hirtelen verejtékezni kezdett a fiú és nagyon ideges lett.
-A hangodat felismerem, és ha nem engedsz el, akkor nagyobb bajod ehet. Ha most békén hagysz, akkor talán nem szólok senkinek, de ha nem, akkor…
- Fogd be a pofádat! - Idegesen járt az agya a fiúnak, de ekkor kirajzolódott, hogy mit fog tenni.
- Akkor nincs más választásom, mint hogy megöljelek.
Most viszont a nő lett bég idegesebb.
- Mit ártottam neked? Miért teszed ezt?
- Mert kurva jó nő vagy, és szét akarlak baszni.

Elővett egy 20 centis vadászkést, és a hideg pengét odanyomta a nő csiklójához. Noémin hideg borzongás futott végi, ahogy az acél hideg teste hozzáért.
- Na mi van? Hogy tetszik?
Zoli elővette a farkát, és odatartotta a nő felé.
- Mit szólsz hozzá?
- Kérlek, hagyj békén!
- Nem jó válasz.
Elkezdte a melléhez csapkodni a szerszámot, majd feljebb ment.
- Kezd el szopni! Különben… - és ezzel a kést odatartotta a nő csuklójához.
Noémi bekapta a faszt, és elkezdte ütemesen szopni, közbe a könnyek is folytak a szeméből.
- Jobban, kislány! Kapd be az egészet!- Erre megfogta a nő mellét, és megszorította. A lány felkiáltott a fájdalomtól, és hangos zokogásban tört ki.
- Hagyd abba ezt a nyávogást és szopd tovább!
Újból bekapta a faszt és elkezdte jobban szívni.
- Mindjárt elmegyek. Az összest nyeld le! Ha egy csepp is mellé megy, akkor rosszul jársz!

Kis idő múlva tényleg elment, de olyan sok ondója volt, hogy Noémi kénytelen volt lenyelni mindet. Az egész szája telement, és elkezdett kicsurogni belőle. Végigfolyt az állán, le a melléig.
- Nem ezt mondtam te kurva! - Ezzel megfogta a kést, és belevágott a lány alkarjába. A fájdalom mázsás súllyal ütötte meg az agyát, és elhomályosult a látása is egy pillanatra.
- Mostmár tisztában lehetsz azzal, hogy nem tréfálok.
Odament egy faasztalhoz, és gézpapírt vett fel, majd leragasztotta a lány vérző karját.
- Nem szeretnélek bántani, de te kényszerítesz rá!
- Most pedig meg foglak dugni! De élved is, mert különben újból rosszul járhatsz. Szopd keményre a faszom! - Ezzel beletette a nő szájába, aki nem tudott mást tenni, újból elkezdte szopni...


Szextörténet ajánló:


Horror, pisi, kaki, fos - szex történet


Tímea nem átlagos ribanc életében ez a mai nap nagyon fontos volt. Végre megosztotta a punciját a facebookon! Már több ezren lájkolták.

- Istenem, de boldog vagyok. Most már a legtöbben csak ribanc Timinek hívnak, vagy vörös kurvának, de tökmindegy! Mind a kettőt szeretem. Olyan egyedi stílusom van, mint egy antarktiszi pucsítós jeges medvének. Na és persze jobban tudok csü....

Szex a nagyi előtt titokban


Húszas éveim derekán jártam, mikor megismerkedtem egy csinos csajjal. Már régóta ismertem, de soha, még csak szóba sem jöhettem nála. Egyszerűen nem voltam az esete, - pedig nagyon igyekeztem, hogy az legyek. Ő nagyon szép volt. Mindene megvolt, hogy kellően izgató legyen számomra. Szép arc, hosszú haj, vékony derék, arányosan nagy cickó, széles nőies csípő. kemény popsi és ami később derült ki, m....

A vendég (f/l/l hármas, drog)


A vendég

Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl – szóval az egész úgy kezdődött, hogy a középsuliban megismerkedtem Évivel. Éveken keresztül közeli barátnők voltunk. Rámenős, minden lében kanál természete jól kiegészítette az én komolyságomat. Igyekezett bevonni a bulikba, én segítettem neki a leckével, és véget nem érően sustorogtunk a pletykákról, a kedvenc band....

Egy biszex lány jegyzetei


Katinak hívnak és 17 éves vagyok. Születésem óta biszexuális. Nővérem most 22 éves és nemrég anya lett.
Ez azt jelenti, hogy 9 hónapon keresztül nem közösülhetett senkivel. Ám a baba most már megvan! Amikor fél éves lett, Edina, a nővérem, elhatározta a férjével, hogy összeházasodnak. Az esküvő utáni napon Bélának azonban el kellett utaznia 3 napra. Este kettesben maradtunk Edivel és kicsi....

Szüzességem elvesztése


Nem voltam éppen nagyon fiatal amikor sor került a tűzkeresztségemre, de az élmény amit leírni készülök minden elvesztegetett időért kárpótolt. Sportoltam, jól meg a suli, de valahogy mégsem jöttem ki a korombeli lányokkal. Sose voltam az a felületes macsó típus, talán ezért is nem ment a flört.

Egy osztálytársammal iskolából hazafele menet betértünk egy ajándékboltba, ahol két jó k....

Az exemmel és egy idős nővel


Megtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam....Szextörténet címkék

a csajom | két fasz s | alter | kazetta | taboo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.