A nedves, pézsmás területre koncentrált, ahol a pisi a lábamat érte


Visszagondolva még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént. Az is hihetetlen, hogy alapvetően én váltottam ki az egészet. Ha Liza és köztem nem történt volna az ami... mindenesetre megtörtént és örülök neki. Csak annyit mondhatok, hogy soha nem fogom elfelejteni a szeptemberi két hét eseményeit.


Mindez egy péntek délután kezdődött. Liza szülei -akik az én szüleimmel jó barátságban voltak- megkérdezték tőlem, hogy felszedném-e Lizát az iskola utáni tornaedzéséről és hazahozva vele maradnék-e néhány órát, mert ők vacsorázni mennek néhány ismerősükkel. Liza már kezdett elég idős lenni ahhoz hogy ne legyen szüksége bébiszitterre, de azt hiszem a szülei egyszerűen jobban érezték magukat tudván hogy van vele valaki megbízható.


Amióta az eszemet tudom, ismerem Lizát. Hét éves kislány voltam amikor megszületett. A szüleink közeli barátok voltak, és Lizával is nagyon közel kerültünk egymáshoz. Gyakorlatilag a lánytestvér szerepét töltöttük be egymásnak, hiszen nekünk nem volt sajátunk. Felnézett rám és minden titkát rám bízta, én pedig védelmezően figyeltem rá.


Szóval örültem hogy megkértek. Több hónapja nem láttam Lizát és alig vártam, hogy megtudjam hogyan alakulnak a dolgai. Amikor legutóbb beszélgettünk, meglepett azzal, hogy főleg fiúkról beszélt. Úgy emlékszem még barátja is volt. Ragyogó szellemű érett lány volt a korához képest. És megfontolt “nővérként” akár tetszett a tény, akár nem: tinédzser korába lépett. Észrevettem hogy serdülő teste a felnőtté válás jeleit mutatja. Karcsú csípőjén megjelent a női sima kerekség és kis keblei kezdtek kiemelkedni a mellkasából. A mellbimbói is látható bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy elérte a pubertás korát. Szinte mindig láthatóak voltak ahogy a pólójához nyomódtak. Erről jutott eszembe hogy ebben a korban nekem is ilyen bimbóim voltak. Anya nem azért vett rá hogy melltartót viseljek mert a melleimet a helyükön kellett tartani hanem inkább azért, hogy a mellbimbóim ne őrjítsék meg a kanos fiatal fiúkat (és ami azt illeti, a mocskosabb öregeket).


Mindezek a gondolatok kavarogtak az agyamban, amikor viharvert kocsimmal beálltam az iskola parkolójába. Az autóban ülve jobb híján a fekete aszfalt felett táncoló hőhullámokat néztem. Lányok és fiúk kis csoportjai jöttek ki az iskolából, hazafelé tartva edzésről vagy valamilyen szakkörről… de Liza nem jelent meg. A hőség fojtogató volt. Apró izzadtságcseppek képződtek a homlokomon és a lábam kezdett hozzátapadni a műbőr üléshez. Eltelt még tíz perc és továbbra sem volt nyoma Lizának. Úgy döntöttem hogy kiszállok és lehúzom a kabrió tetejét. Kínszenvedés volt a vászontetőt lehajtani azon a roncson de úgy gondoltam, bármi jobb mint abban a kis zárt térben megsülni. Miközben a tetővel küzdöttem, észrevettem hogy az iskolából kijövő fiúk megbámulnak. Elmosolyodtam magamban és úgy tettem, mintha nem vettem volna észre. A pólóm hozzátapadt az ugráló melleimhez ahogy a tetőt próbáltam visszagyömöszölni a tartóba. Az egyik fiú szeme majd kiesett a helyéről. Derékban előrehajoltam, ő pedig észrevehetően lelassított és próbált bepillantani a pólóm alá. Végül sikerült lehajtanom a tetőt és visszaültem a kocsiba. A sok érdeklődő tekintettől ismerős bizsergést éreztem a puncimban. Próbáltam azonban elfojtani a gondolataimat. Szóba sem jöhetett a maszturbálás egy iskolai parkolóban. Felsóhajtottam és tovább vártam Lizát.


Végül észrevettem egy négy lányból álló csoportban, akik elhagyták az iskolát. Vidáman csevegtek, de amint Liza meglátott búcsút intett a barátainak és a kocsihoz sétált. Rám mosolygott, de éreztem hogy valami nincs rendben. Általában fiatalos lelkesedéssel mozgott de ma nagyon lassan nyitotta ki a kocsi ajtaját és halk nyögéssel ült a mellettem lévő ülésre.


– Mi a baj, Leece? Nem érzed jól magad? -kérdeztem.


– Óó… ez az új tornaedző… Halálra dolgoztat minket és a nyáron kijöttem a formából. Fáj a lábam és a hátam pedig csak két gyakorlatunk volt. – panaszolta.


A vállait mozgatva próbálta meglazítani fájó izmait miközben kihúztunk a parkolóból


-Tavaly használhattuk a pezsgőfürdőt, de most elromlott. Még zuhanyozni sem volt lehetőségem, pedig az segített volna valamennyire. -folytatta.


-Sajnálom! Gondolom ez a hőség sem segít. De ha hazaértünk esetleg megmasszírozhatlak. Nem vagyok benne profi, de talán használ valamit. - mondtam együttérzően.


Liza érezhetően felderült.


-Ez jó ötlet! Anya néha masszíroz ha fáj nekem, és az sokat segít!


-Remek! Akkor megegyeztünk.


A házukig tartó húsz perces autóút hátralevő részét azzal töltöttük, hogy informált a dolgairól, amik legutóbbi találkozásunk óta történtek vele. Úgy tűnt hogy a dolgok nagyon jól mennek neki – minden tanárát kedvelte, és új barátnőkat szerzett. Vidáman és lelkesen csevegett amíg rá nem kérdeztem a barátjára. Akkor savanyú arckifejezést vágott.


-Tommyra gondolsz? Ő már nem a barátom. Folyton csak a cicimet akarta fogdosni és azt hiszem tovább is akart menni, de nem engedtem. Úgy értem… nem volt kellemetlen… de nem hiszem, hogy már meg kellene tennem.


-Okos lány vagy!


Kicsit megdöbbentem. Mint említettem, világos volt hogy Liza szexualitása ébredezik. Tudtam hogy a szülei beszéltek vele a szexről, és néhány apró részletet tőlem is megtudott. De nekem ilyen koromban még nem kellett azon gondolkodnom, hogyan akadályozzam meg a fiúkat hogy a kezüket a nadrágomba csúsztassák. A szemem sarkából Lizára néztem és láttam hogy egyre jobban fejlődik. A fiatal mellei határozottan nagyobbak voltak mint legutóbb. Bő szabású blúzt viselt és azt hiszem alatta még rajta volt a tornadressze, de ennek ellenére kiemelkedtek a kis cicik. A lábai is szépek lettek. Vékonyak voltak mint egy kislányé, de volt bizonyos izomzatuk, ami vonzó formásságot adott nekik.


-Te mit gondolsz?


A kérdésére jöttem ki a transzból. Annyira lekötött a megnézése, hogy nem is figyeltem a beszélgetésre. Vagy a vezetésre. A figyelmemet az útra fordítottam.


-Bocsánat… elkalandozott a figyelmem. Mit mondtál?


Nyeltem egyet. Istenem… ez majdnem olyan mint egy szexuális vonzalom. Nem az a tény zavart, hogy voltak ilyen érzelmeim egy lány iránt. Szeretek szép lányokat nézni. Még szexelni is szeretek velük… talán még jobban, mint a fiúkkal. De Liza túl fiatal. Hol jár az agyam? Megint arra lettem figyelmes, hogy bizsergés járja át a puncimat. Próbáltam bemagyarázni magamnak, hogy ez csak egy elhúzódó felizgulás attól a figyelemtől, amit a fiúktól kaptam a parkolóban.


-Azt mondtam, hogy dámázhatnánk vacsora után. Emlékszel hogy régebben mindig ezt csináltuk?


– Igen … ez remekül hangzik.


Próbáltam kitisztítani az elmémet. Nehéz a serdülőket olvasni és Lizával sem volt másképp. Egyik pillanatban majdnem tinédzser, tinédzser gondolatokkal. A következőben a régi önmaga és a játékokról beszél.


Végre megérkeztünk a házukhoz. Jellegzetes kertvárosi téglaépület gondosan ápolt pázsittal. Miután bementünk Liza ledobta a földre a táskáját és lassan lehajolt, hogy levegye a cipőjét. Felnyögött a megfeszülő izmai fájdalmától.


– Szegényem! Úgy tűnik, nagyon fáj!


Ő bólintott.


–Lehet hogy jobb lenne ha most megmasszíroznál! Tudom, hogy előbb vacsoráznunk, kellene de nem akarok várni!


-Semmi akadálya. Hol csináljuk?


–Anya általában az ebédlőasztalhoz ültet. Ott jó lesz.


Egyet akartam érteni, de helyette magamat is meglepve kiböktem:


– Mit szólnál az ágyadhoz?


“Az ágyhoz? Most miért javasoltam ezt?”-hüledeztem magamban.


-...csak…mert… azt mondtad, hogy a lábad is fáj. Ha lefekszel az ágyra, azt is megmasszírozhatom. -folytatta az elszabadult énem.


Liza beharapta az ajkát, gondolkodott egy pillanatig majd így szólt:


-Jó ötlet! Tényleg nagyon fájnak a lábaim.


Ahogy követtem őt a lépcsőn a hálószobájába, azon kaptam magam hogy alaposan végignézem. Karcsú csípője alatt izmos feneke ringott miközben haladt felfelé. Nagyot nyeltem. “Kapd össze magad Jill! Csak masszírozni fogod.. Nincs abban semmi ha megnézed… végül is csinos lány.” – mondtam magamnak.


Kicsit lemaradtam és mire beléptem a hálószobájába már levette a blúzát, és éppen gombolta a nadrágját. Idegesen nyeltem. “Nem könnyíted ezt meg, Leece!” – gondoltam.


Ahogy sejtettem… fehér dressz volt rajta alul, ami éles ellentétben állt lebarnult végtagjaival. Majdnem túl kicsinek tűnt neki. Nem takarta el teljesen a hátsóját – izmos popsijának alsó része csábítóan kikandikált, és az anyag a feneke vágatába gyűrődött. Megbabonázva néztem ahogy az ujjhegyeit beakasztotta az anyag alá, és megigazította a dresszt, teljesen betakarva magát. Szembe fordult velem szemben, széttárta a karjait és lenézett magára.


-Tetszik a dresszem? Új dizájn, idéntől használja a csapat.


Bólintottam.


– Nagyon szép!


Idegesen megnyaltam az ajkaimat. A szívem hevesen kezdett dobogni a mellkasomban. -Én... azon tűnődöm, hogy… esetleg ezt is le kellene venned! Én... így tényleg elérem az izmaidat. Nehéz jól masszírozni egy réteg ruhán keresztül.


Liza vállat vont.


– Oké!


Néztem, ahogy lehámozta a ruháját. Istenem, de gyönyörű lány lett belőle! Elbűvölve néztem, ahogy fiatal mellei szabaddá váltak előttem. Kúp alakúak voltak és világosak, mert nyáron egy bikinifelső takarta őket. A bimbóudvar kicsi volt, de duzzadt. A rózsaszín


mellbimbók zavarba ejtően álltak fel. Letolta magáról a dresszt és felegyenesedett velem szemben. Elakadt a lélegzetem amikor rájöttem, hogy nincs rajta bugyi. Tekintetem végigjárta a lapos hasát… majd lejjebb vándorolt. Először azt hittem, hogy a lábai közötti rész teljesen szőrtelen, de azután észrevettem hogy finom, aranyszínű, pelyhes szőrzet borítja. Éreztem hogy a csiklóm megduzzad...


Liza egyáltalán nem tűnt zavartnak attól, hogy meztelenül áll előttem. De hát miért is lett volna zavarban? Gyakorlatilag testvérek voltunk. Ennek ellenére éreztem hogy kínos csend honol a szobában. Gondolataimat azzal foglaltam le, hogy lehúztam a paplant az ágyról. -----– Rendben… Pattanj fel és feküdj a hasadra!


Liza eleget tett a kérésemnek és felmászott az ágyra. Lefeküdt és kinyújtóztatta hajlékony testét a hűvös lepedőn. Néztem ahogy csupasz feneke mozog miközben kényelmes pozícióba helyezkedik. Kebleihez hasonlóan ez is világos volt és éles barnulási vonal választotta el a hátától. Mélyeket lélegeztem és felmásztam az ágyra. A csípője fölé térdeltem kétségbeesetten küzdve azzal a késztetéssel, hogy az ágyékomat a csupasz fenekéhez dörzsöljem, majd gyengéden gyúrni kezdtem vállának és hátának izmait.


– Mmmmm. Ez nagyon jó... – dorombolta.


– Örülök! Mondd el nyugodtan hogy mi esik jól! -mondtam enyhén remegő hangon.


Folytattam a háta felső részének masszírozását. Néha finoman simogattam a bőrét, néha erősen rányomtam a kezeimet és próbáltam kidolgozni a feszes izmaiban a csomókat. Gondosan kerültem, hogy a kezeimet az oldala felé mozdítsam. Az agyam egyik fele azt mondta, hogy fejezzem be a masszírozást és menjek le a vacsorát csinálni. Az elmém másik oldala azonban kétségbeesetten szerette volna felfedezni Liza fiatal testét.


Lecsúsztattam a kezeimet az oldalára és végigsimítottam a hónalja és a csípője közötti részt. Liza felsóhajtott és mocorgott a meleg simogatásom alatt. Az ágyékom a feszes fenekéhez nyomódott és tudtam hogy benedvesedett a puncim.


Visszahúztam a kezeimet a háta alsó felére és kis körkörös mozdulatokkal erősen gyúrni kezdtem ott az izmokat. Ellenálltam a késztetésnek hogy az ujjaim lejjebb tévedjenek és igyekeztem levenni a tekintetemet a popsija vágatáról, amelynek a felső része jól látszott a combjaim között.


-Ez nagyszerű … nagyon pihentető... Meg tudod csinálni a lábaimat most?– mormolta Liza élvezettel, arcát a párnába temetve.


Aznap sokadjára nyeltem egyet.


-Persze!


Lejjebb húzódtam és a térdei fölé térdeltem. Lábai össze voltak húzva miközben a hátát masszíroztam, de most szétnyíltak hogy hozzáférjek a combjához. Tekintetem a popsijára, majd még lejjebb vándorolt. Jól láthatóan ott volt a hasítéka és ebből a szögből teljesen szőrtelennek tűnt. Fiatal korának megfelelően a punciját a külső szeméremajkak uralták. De azt is észrevettem, hogy a rózsaszín kisajkai kissé kilógnak. Lehunytam a szemem és felsóhajtottam. Gyúrni kezdtem a combja hátsó részét.


Körülbelül tíz percig csináltam ezt, lábról lábra váltva. Két kézzel dolgoztam az izmait. A combja hátsó és külső oldalára koncentráltam és próbáltam megállni, hogy az ujjaim a lábának belső felére kússzanak. Puha kezeim nyomására Liza mélyet sóhajtott válaszul. Szinte észrevétlenül a teste is reagált.. A lábai fokozatosan egyre szélesebbre nyíltak és éreztem ahogy a térde az enyémhez nyomódik. Hogy több szabadságot adjak neki, a jobb térdemet felemeltem és a lábai között engedtem le. Minden józan önmérsékletem ellenére elkezdtem az ágyékomat finoman a karcsú lábához dörzsölni. Elöntött a vágy, hogy megsimogassam a fenekét.


–Figyelj csak…


A hangom remegett.


– Hm?


-Mit szólnál, ha a popsidat is megmasszíroznám? Azok az izmok mind a lábadhoz kötődnek. Ha megmasszírozom őket, az valószínűleg szintén segít a fájdalmadon.


Volt egy kis habozás. Túl messzire mentem volna?


-Oké!


Csak én képzeltem, vagy a légzése tényleg egy picit szabálytalan lett?


Feljebb húzódtam és karcsú, izmos combját az enyém közé szorítottam. Szerettem volna levenni a nadrágomat és a bugyimat, és enyhíteni a feszültségemet. De hogyan magyarázhatnám el neki *ezt*? Nem… inkább lassan megyek. Lassan jöttem rá, hogy hova akarom hogy ez kifusson. Pillanatnyi bűntudatot éreztem, de gondolatban fel tudtam oldani. -Liza gyakorlatilag már fiatal nő…Ha valami történik, hát történjen! – mondtam magamnak. Aggódtam azonban a szülei visszatérése miatt. De pár óráig még nem jönnek. Óvatosan a csupasz fenekére tettem a kezeimet, és előre-hátra kezdtem csúsztatni. Olyan puha volt! A bőre baba simaságú volt, de szinte azonnal láttam és éreztem is, hogy apró libabőrök alakulnak ki. Csak képzeltem, vagy kissé tényleg felemelte a hátsóját az ágyról, hogy találkozzon az érintésemmel?


Körkörös mozdulatokkal gyúrtam a fenekét és időnként megpillanthattam a teljesen szőrtelen, pici popsinyílását. Éreztem hogy lüktet a puncim. A gátlásaim elillantak és ágyékomat a combjának nyomtam. Felsóhajtottam a kellemes érzéstől. A tenyeremmel végigsimítottam a popsija vágatán, majd begörbítettem a középső ujjam és a hegyét a sötét hasadékba helyezve finoman fel-le kezdtem húzogatni.


Liza halkan zihált, és a feneke kissé a levegőbe emelkedve találkozott a tapogatódzó ujjammal. Felnéztem rá, és láttam hogy a szeme szorosan csukva van. A lélegzete rövid sóhajokban szabadult ki nyitott száján. Kicsit kényelmetlen volt számomra a helyzet. Vonakodva elengedtem az erős fogásomat a combján és lefeküdtem mellé a bal oldalamra. A vállam a csípőjével volt egy vonalban és a könyökömre támaszkodtam. Figyeltem vonzó popsiját ahogy folytattam a felderítést az ujjammal. Könnyed érintéssel végigsimítottam az ánuszán. Rövid nyöszörgés szökött ki az ajkán, és összeszorította a fenekét. Az ujjam beszorult a sötét lyukba. Óvatosan megmozgattam, mire Liza elernyedt és feljebb emelte hátsóját. Mozdulatai most egyértelműen szexuális jellegűek voltak és arra hívott, hogy folytassam a felfedezését. Felültem az ágyra, hogy jobban lássam. Istenem! Belső szeméremajkai kiálltak és csillogtak a nedvétől. Körkörös mozdulatokkal végigdörzsöltem rajtuk az ujjamat.


– Óóó.. – sóhajtott Liza és még jobban széttárta a lábát.


Most már tudtam hogy már nincs visszaút. Visszahúztam a tapogatódzó ujjam, felkúsztam Lizán és a füléhez tettem a számat.


–Jó érzés? Szeretnéd hogy folytassam? -suttogtam.


– Aha…igen… – nyöszörögte.


– Valaki keltett már benned ilyen érzést?


Megrázta a fejét.


-Én... néha játszom magammal odalent. De soha nem volt olyan érzés, mint ez…


Finoman arcon csókoltam, majd visszakúsztam hogy tovább kutathassam zamatos kis testét. Ezúttal a nyitott lábai közé térdeltem, kezeimet a popsija két felére tettem és csodáló tekintetem előtt széttártam őket. Rózsaszín popsinyílása enyhén kifeszült és észvesztően izagtó volt! Lehajoltam és óvatosan ráhelyeztem a nyelvem hegyét. Éreztem a tornagyakorlat után maradt sót és izzadtságot. Liza levegő után kapott megérezve a nyelvemet a legintimebb részén. Kissé megtámaszkodott a könyökén és a fenekét magasabbra emelte a levegőben. Lassan elkezdtem nyalni a szeméremajka és az ánusza között. Annyira erotikus volt a válasza a nyelvemre! Lenyúltam és ujjhegyemet az apró csiklójához nyomtam. Liza hozzám lökte magát és mély, érzéki nyögést hallatott. Nyelvemet lejjebb húztam és miután felnyaltam a forró, édes nedvét, a nyelvem hegyét a kis rózsaszín gombjához érintettem.


– Uhhh… – zihálta elragadtatva.


Vonaglott miközben nyelvemmel körbejártam a csiklóját. A középső ujjamat a szűk ánuszához, a mutatóujjamat pedig a puncinyílásához helyeztem és benyomtam. Az ujjaim könnyen becsúsztak az első percig. Lizát úgy meglepte ez az új érzés, hogy egy rándulással elhúzódott és az ujjaim kicsúsztak. Folytattam a nyalogatást, ő pedig visszarándult hozzám. Újra bedugtam az ujjaimat, és ezúttal ő megnyitotta felém meleg lyukait. Mélyebbre löktem, és sikerült a középső ujjamat a fenekébe temetni egészen a második percig, a mutatóujjam pedig szinte teljesen becsúszott a forró puncijába. Gyönyörködtem a hüvelye folyékony melegségben. Liza előre-hátra kezdett hintázni. Forró punciját az arcomhoz nyomta, miközben az ujjaim ki-be csúsztak forró kis lyukaiban. Erősen izzadt és szőke haja kipirult arcára lógott. Légzése éles és szaggatott volt. Kis "uh, uh, uh" hangokat adott ki, ahogy átadta magát a vágyának. Nemsokára tudtam, hogy eljött az idő. Az ajkaim közé vettem lüktető csiklóját és finoman megszívtam, miközben a nyelvem gyorsabban nyalogatta.


-UUNNNHH! - kiáltotta és megfeszült a teste miközben az orgazmusa hullámokban söpört végig rajta.


– Óóó, JILLL! – kiáltott ismét.


Ezúttal fojtottan, mert az arcát mélyen a párnájába temette.


Ringó mozdulatai hamarosan enyhültek, és feszült testét visszaengedte az ágyra. Légzése gyors és felületes volt, ahogy az orgazmusa elhúzódó érzései fokozatosan elhagyták. Odakúsztam hozzá és gyengéden félrehúztam az izzadságtól sötét hajszálait az arcáról és a homlokáról. Megpusziltam a homlokát és megsimogattam kipirult arcát. Kinyitotta a szemét és felnézett rám.


– Ez nagyon jó volt! – sóhajtotta.


-Ennek örülök! Nagyon szerettem volna, hogy jól érezd magad. Élveztél már el korábban?


-A barátnőim beszéltek erről, de sosem tudtam pontosan hogy mit akarnak mondani. Most már tudom.


Egy darabig ott feküdtünk egymás mellett. Elhallgatott és a légzése normalizálódott. Kezdtem azon tűnődni, hogy mit gondolhat most, hogy a vágy és a szenvedély elmúlt. Azt gondolja, hogy rossz amit tettünk? Mondani akartam valamit, de mosolyogva megelőzött:


-Szeretném ha te is így éreznél! Csinálhatom veled amit velem tettél?


Visszamosolyogtam rá. Majdnem elfelejtettem a saját, sürgetően lüktető puncimat annak öröme közben hogy Lizának élete első orgazmusát nyújtottam.


-Nagyon szeretném!


Ledobtam a pólómat és a nadrágommal együtt letoltam a bugyimat. A várakozástól remegve széttárt lábakkal a hátamra feküdtem. Alig vártam, hogy Liza örömet szerezzen nekem. De ő csak nézett rám kíváncsi arckifejezéssel.


– Nem! Pontosan azt akarom csinálni, amit te. Fordulj a hasadra! –mondta.


Nagyon el akartam élvezni és azonnali megkönnyebbülést akartam. Már túl voltam az előjátékon. De ellenállhatatlan volt a gondolat, hogy Liza a popsimat tapogatja puha kis nyelvével. A hasamra fordultam és megemeltem a fenekemet.


Liza megsimogatta a hátsómat a kis kezeivel. De csak röviden. Hamarosan éreztem, hogy meleg nyelve az ánuszomon tapogatózik. Ziháltam az érzéstől és nagyon örültem, hogy hajlandó volt ott megnyalni. Hátranyújtottam a kezeimet és annyira széthúztam a popsimat amennyire csak tudtam, hogy teljes szabadságot adjak neki a felfedezéshez.


– Óóó…. ez annyira jó… – nyögtem.


Nyelve hozzátapadt a sötét, ráncos lyukamhoz. Szívesen éreztem volna, ahogy be is csúszik, de nem bírtam tovább a várakozást.


–Nyald a puncimat!. Nagyon el kell élveznem!


Liza engedelmeskedett. Éreztem, ahogy a nyelve lecsúszik a szeméremajkamon. Belenyögtem a párnába. Azután megállt.


–Csupa nedves vagy itt lent… -mondta.


-Ez történik, ha felizgulsz. Te is teljesen nedves voltál.


Nem szégyellte lenyalni a nedvet a szeméremajkaimról. Az érzés leírhatatlan volt, a csiklóm pedig lüktetett a feszültségtől.


-Nyalj lejjebb, Leece! És tedd belém az ujjadat! -ziháltam.


A nyelvével megtalálta a csiklómat az útbaigazításom után.


-OHHH Istenem! Ez az! Ne hagyd abba!


A hasizmaim megfeszültek, a combjaim pedig remegtek, miközben hosszú, nedves mozdulatokkal nyalta lüktető csiklómat. Feljebb löktem a hátsómat a levegőben.


– Dugd az ujjad a popsimba!


Liza habozott.


- Nem is tudom...


-Kérlek! Kérlek… ezt meg kell tenned! - nyöszörögtem.


Összeszedte a bátorságát és nemsokára éreztem, ahogy az ujjbegye a fenekemhez nyomódik. Egy ideig óvatosan próbálgatott, de hamarosan teljes hosszában mélyen a fenekembe csúszott. Ennyi kellett.


-ÓÓÓÓÓ…Liza! Nyalj erősen!


Kéjre éhesen az arcához nyomtam magam és előre-hátra hintáztam, gyönyörködve a nyalása és ujjazása érzetében.


-AAAAHHHH" - kiáltottam amikor az orgazmus végigszáguldott rajtam.


A testem görcsbe rándult és képtelen voltam irányítani...


-JILL! Azt hiszem, jobb lenne ha elmennél! MOST!


Basszus! Ez egy férfihang volt! Elhúzódtam Lizától, gyorsan megfordultam és rémülten felnéztem. A hálószoba ajtajában ott álltak Liza szülei.


*-.*-.


Egy héttel később még mindig egy szardarabnak éreztem magam. Túlzottan aktív libidóm hatására elcsábítottam szüleim legjobb barátainak tinédzser lányát. Szerencsés lehetek ha nem jelentenek fel mint gyerekmolesztálót, vagy legalább nem mondják el a szüleimnek. Az biztos, hogy soha többé nem engednek Liza közelébe.


A józan felem szerint én voltam a világ legnagyobb idiótája. Nem tudtam azonban nem gondolni arra, hogy vajon újra megtenném-e ugyanezt, ha lehetőségem lenne rá. NEM! Nem tenném! A kockázat túl nagy. És mégis… minden józan eszem ellenére ismerős bizsergést éreztem a puncimban, ahogy arra gondoltam hogy Lizával mit éltünk át. Azon kaptam magam, hogy az orromhoz húzom az ujjbegyeimet és azt képzeltem, hogy még mindig érzem a puncijának és a fenekének mámorító illatát. Megráztam a fejem és megpróbáltam eltemetni ezeket a gondolatokat.


Egy nyugágyban feküdtem a házunk medencéjének szélén és sütkéreztem a szeptember közepi nap fényében és melegében. A szüleim a városon kívül voltak a hétvégén, én pedig a nyári vakáció utolsó hetét élveztem mielőtt visszatértem volna az egyetemre. Mármint ha valaha is visszatérek az egyetemre. Ki tudja…. a zsaruk megjelenhetnek, hogy börtönbe hurcoljanak.


A medencét egy magas, fából készült kerítés vette körül. Levettem a bikinifelsőmet, hogy a nap a csupasz mellemet érje. A madarak vidáman csiripeltek és enyhe szellő lebbent át rajtam. Gyönyörű nap volt, de szinte észre sem vettem. Komoran bámultam a medence azúrkék vizébe. “Mi van Lizával?”- gondoltam magamban. Vajon mit gondol erről az egészről? Talán összezavarodott és összetört a szíve attól, amit a "nővére" tett vele. Talán soha többé nem akart látni. Megszakadt a szívem a gondolattól.


Ahogy az elmém ezeken a sötét gondolatokon járt, halk "pssszt"-t hallottam a medence melletti kapu felől. Ösztönösen keresztbe fontam a karjaimat a mellkasomon, hogy eltakarjam a melleimet. Hunyorogva a kerítés felé néztem. Liza volt az! Széles mosolyt villantott, amikor kinyitotta a kaput és odarohant hozzám. Letérdelt a nyugágyam mellé és átkarolt. Viszonoztam a szoros ölelést. Könnyek szöktek a szemembe miközben megöleltem. Azt hittem soha többé nem látom.


-Ó, Jill! Hiányoztál! - mondta hozzám bújva.


Végül elengedtük egymást, én pedig ártatlan, kék szemeibe néztem amelyek örömkönnyektől ragyogtak.


-Nagyon örülök, hogy látlak! De nem lesz bajod amiatt, hogy itt vagy?


Félrenézett.


– Nem tudom... Nem tudják, hogy itt vagyok, de nem is érdekel.


Nem nézett a szemembe. Valamit visszatartott.


– Liza, nézz rám! Mi a baj? A szüleid csináltak veled valamit?– kérdeztem halkan.


–Csináltak, de nem hiszem, hogy el szabadna mondanom.


Még mindig kerülte a tekintetemet, de észrevettem hogy szemei rövid ideig a csupasz melleimen vándorolnak.


–Valami rosszat csináltak veled?


Megsimogattam kipirult arcát és letöröltem róla a könnyfoltokat. Erőteljesen megrázta a fejét.


-Uh-uh. Nem... jól esett...


Önkéntelenül a szájához kapta a kezét és tágra nyitotta a szemét, mintha elkotyogott volna valamit.


-Jól esett? Nem büntettek meg? Leece, mi történt?


Megrázta a fejét és az alsó ajkába harapott. Komolyan küszködött a gondolataival. Éreztem, hogy el akar valamit mondani, amit nem szabadna. Csak ültem csendben, és hagytam hogy gondolkodjon. Hátradőlve megtámaszkodott, lerúgta a szandálját és csinos kis lábujjait a medence meleg vizébe lógatta. Végül határozott arckifejezéssel nézett rám.


– Egyszerűen nem bírom! Azt mondták, hogy ne meséljem el senkinek, de te vagy a legjobb barátom az egész világon, és el kell mondanom valakinek. Ráadásul ha te nem vagy, nem történt volna meg.– mondta sóhajtva.


-Mi nem történt volna?


Ez kezdett nagyon furcsa lenni. Nagyot sóhajtott és mesélni kezdte a történetét.


- Nos… még aznap este, azon az éjszakán... miután mi... tudod... Szóval pizsamában feküdtem az ágyamon. A szüleim egész este nem mondtak nekem semmit és én sem mondtam igazán semmit. Azt hiszem, kissé zavarban voltam. De leginkább szomorú, mert el kellett menned és a szüleim mérgesek voltak rád. Késő volt – nem kellett másnap korán felkelnem, hogy reggel iskolába menjek, hiszen péntek este volt. De körülbelül 11 óra volt, és arra gondoltam hogy talán ideje lenne aludni. Mindenesetre nagyon szomjas voltam és úgy döntöttem, hogy lemegyek és iszok egy pohár vizet. Mentem a folyosón a lépcső felé amikor észrevettem, hogy a folyosó másik végén nyitva van a szüleim hálószobájának ajtaja és felkapcsolták a lámpákat. Én csak le akartam menni, hogy igyak, majd vissza a szobámba. Nem igazán akartam velük beszélni, érted?


Bólintottam, ő pedig folytatta:


-De aztán hallottam néhány hangot… mintha valaki nyögött volna. És tudtam, hogy szexelnek. Nyitott ajtóval!


Olyan szemekkel nézett rám, mintha azt kérdezné hogy hiszem-e. Folytatta:


-Néha már hallottam őket, de mindig nagyon csendben voltak. Soha nem láttam őket, vagy ilyesmi…. Nem tudom miért, de most úgy éreztem hogy látni akarom, mit csinálnak. Ezért lábujjhegyen lépkedtem vissza a folyosón és bekukucskáltam a szobájukba.


Ez elég vad volt.


-Mit láttál? - kérdeztem.


Éreztem ahogy pír kúszik fel az arcomon. Liza eddig nagyon halkan, szinte suttogva mesélte a történetét. De most élénkebb lett. A lába ide-oda járt a vízben.


-Nos… anya hason feküdt az ágyon… meztelenül… és apa… neki sem volt ruhája…. mögötte volt, és hátulról nyalogatta. Úgy, mint mi csináltuk! Csak álltam és figyeltem őket. Tudtam hogy nem szabadott volna, de nem tehettem róla! Amúgy anyunak nagyon tetszett a dolog, ez nyilvánvaló volt. De leginkább apát néztem. A ...péniszét… Olyan nagy volt és játszott vele! Nem tudtam levenni a szemem róla. Kezdtem úgy érezni… mint amikor masszíroztál…


Elvörösödtem. Én is kezdtem így érezni. Megpróbáltam elképzelni Liza apját meztelenül. Jól formában tartotta magát ahhoz képest hogy a harmincas évei végén járhatott. A bizsergés felerősödött a puncimban és a térdemet a mellkasomhoz húztam, hogy megpróbáljam elfojtani az érzéseket.


-Éppen arra gondoltam hogy jobb, ha vigyázok, mert nem akartam hogy kétszer rajtakapjanak egy napon, amikor rájöttem, hogy apa egyenesen engem néz! Még mindig anyát nyalogatta, de közben az ajtó felé nézett. Megdermedtem. Nem tudtam mit csináljak. Hallottam, hogy mond valamit anyának amitől ő is rám nézett. Azután anya azt mondta: “Rendben Liza, gyere ide!”


–Jesszusom… Te mit csináltál?


-Odamentem. Anya az oldalára fordult velem szemben, apa pedig a hátára feküdt előtte és megveregette maga mellett az ágyat... tudod… mintha azt akarta volna, hogy üljek mellé. Gyorsan a farkára pillantottam – egyáltalán nem rejtegette- és láttam, hogy kivörösödött és valahogy...nem is tudom....kicsit rángatózott, mintha a szíve benne vert volna. Leültem az ágyra és anya azt mondta: "Az apád és én csak azt akarjuk, hogy tudd, hogy rendben van azzal amit te és Jill csináltatok! Először nagyon megdöbbentünk, de beszélgettünk és rájötünk, hogy most már fiatal hölgy vagy. De titkolnod kell! Vannak, akik azt gondolnák, hogy túl fiatal vagy, és sokan nem tartják helyesnek, ha két lány csinálja ezt egymással. De szerintünk rendben van.


Liza izgatott mosollyal nézett fel rám.


-Hallottad Jill? Azt mondták, minden rendben!


Ez csodálatos hír volt. Újra együtt lehetek Lizával. Hirtelen minden természetesnek tűnt. Magamhoz húztam Lizát, és újra megöleltük egymást.


-Ez fantasztikus! Annyira boldog vagyok!


A puncim lüktetni kezdett. Nem csak Liza történetétől, hanem attól is, hogy karcsú teste az enyémhez nyomódott. Éreztem ahogy csupasz mellbimbóim nekiszorulnak a vékony pólóján keresztül a kis melleinek. Vonakodva engedtem el, de hallanom kellett a többit.


-Utána mi történt? - kérdeztem.


Liza visszaült a nyugágy mellé, ezúttal törökülésben velem szemben.


-Ez a legjobb rész. Miután anya ezt elmondta, apa megkérdezte: "Szexeltél már más lánnyal?" Megráztam a fejem, mire ő azt mondta: “És fiúval?” Mondtam neki, hogy játszottunk egy keveset, de semmi komoly. Szerintem akkor sem vallottam volna be nekik, ha csináltam volna fiúkkal valami komolyabbat, de mindegy... Azután apa anyára nézett, majd vissza rám, és azt mondta. “Úgy gondoltuk, hogy meg kellene tanítanunk neked még néhány dolgot a szexről. Tudom, hogy már beszéltünk róla, de már idősebb vagy és akad még olyan, amit tudnod kell!” Miközben ezt mondta, észrevettem, hogy anya egy kicsit megdörzsöli a farkát a kezével. Elkezdtem nézni, ahogy a keze ide-oda csúszik…. mintha hipnotizált volna. Nemsokára anya azt mondta: “Láttál már valaha fiú péniszt? Olyanok, mint az apádé, de kisebbek. Apád pénisze még felnőtt körökben is nagynak számít.”


– Mekkora volt? – szakítottam félbe.


– Nagyon nagy… kb. ekkora….


Liza maga elé nyújtotta a kezeit, körülbelül egy lábnyira egymástól. Bizonyára túlzott.


-Hűha! Mit feleltél?


-Azt mondtam, hogy nem láttam még egyet sem. Azután apa megkérdezte, hogy nincs-e kedvem megfogni az övét….ahogy anya teszi.


Önkéntelenül felziháltam amikor ezt Liza kimondta és tudtam hogy az arcom bíborvörössé válik. Istenem… ez hihetetlen…


-Megfogtad? -kérdeztem és a hangom remegett.


Bólintott.


-Alig bírtam körbefogni a kezemmel. Furcsa volt. Nagyon kemény volt, de a bőr kellemes és puha volt. Elkezdtem fel-alá mozgatni a kezem, ahogy anya csinálta. Apa azt mondta hogy nagyon jó érzés. Azt hiszem, ez tényleg így volt, mert becsukta a szemét és halk hangokat adott ki.


Liza megállt, hogy összeszedje gondolatait. Letette a talpát és felhúzta a térdét, miközben karjaival körbefogta a lábát. Azon kaptam magam, hogy sóvárogva nézek le a shortja anyaga és a sima combja közötti résbe. Elkaptam a fehér bugyi felvillanását, és diszkréten a bikinim ágyékába nyomtam öklömet, hogy megpróbáljam enyhíteni ott a feszülést. Liza folytatta megrázó történetének elbeszélését:


-Anya egy ideig csak nézte, azután megkért hogy álljak le és vegyem le a pizsamám. Így hát megtettem. Eleinte kissé zavarban voltam. Régóta nem voltam meztelenül apa előtt. Nagyon közelről figyelt és azt mondta, hogy csodaszép testem van.


Liza büszkén nézett fel rám, én pedig egyetértően bólintottam. A hüvelyem lüktetése egyre erősödött és összeszorítottam a combjaimat.


-Utána visszaültem az ágyra, és még egy kicsit vertem apának. Nemsokára láttam, hogy minden izma megfeszül. Anya azt mondta: “Apád nagyon jól érzi magát! Csináld kicsit gyorsabban!” Elfáradt a karom de azt akartam, hogy jól érezze magát, ezért folytattam. Azután anyám mintegy odahajolt és a szájába vette a végét. Apa nemsokára felkiáltott és megfeszülve felemelkedett kicsit az ágyról. A pénisze rángatózott a kezemben. Nem tudtam, mi történik, amíg nem láttam hogy anya ajkai közül sperma szivárog és lefolyik a kezemre. De a legnagyobb részét lenyelte! Láttam, ahogy lenyelte!


A puncimban egyre erősödött a nyomás. Azt hiszem, Liza is kezdett felizgulni a kalandjairól mesélve. A melleimet bámulta a kiálló bimbóikkal, majd lepillantott az ágyékom felé. Rózsaszín nyelvével megnyalta az ajkát, és folytatta:


-Apa hamarosan lenyugodott és a légzése is lelassult. Anyám azt mondta: “Nyald meg egy kicsit! De nagyon óvatosan! A férfiak pénisze nagyon érzékeny, miután elélveznek.” Szóval megtettem! A nyelvem hegyét apa hímvesszőjének végére tettem. Még mindig szivárgott belőle egy kis sperma. Jó íze volt… azt hiszem. Egy kicsit fel-alá nyalogattam. Felnéztem apára. Még mindig csukva volt a szeme. Szerintem jól érezte magát. Azután anya megcsókolt. Bedugta a nyelvét a számba. Még mindig éreztem rajta apa nedvét... kicsit fura volt... de nem kellemetlen... Azután mindketten megnyaltuk apát. De már nem volt túl nagy…


Ekkor már annyira beindultam, hogy nem bírtam. Kicsit szétnyitottam a lábam és ujjaimat a bikini alsómhoz nyomtam nem törődve azzal, hogy Liza látja-e amit csinálok. A vékony anyagon át is éreztem ahogy a nedvesség szivárog belőlem. Liza kérdő arckifejezéssel nézett rám. Elmosolyodtam és azt mondtam:


-Annyira felizgat amit a szüleiddel csináltatok…


Félrehúztam a fürdőruhát a puncimról és ujjamat a csupasz puncimra csúsztatva felnyögtem a kéjtől.


-Történt még valami? -kérdeztem.


A fiatal szeretőm simogatni kezdte a csupasz combomat.


-Aha. Ez még csak a kezdet volt. Anyuval nyalogattam egy darabig apa farkát. Azután magához húzott és ő is megcsókolt. Megköszönte, hogy ilyen jól érezhette magát. Majd megkért, hogy feküdjek a hátamra. Azt mondta, rajtuk a sor hogy *én* érezzem jól magam.


Puha, meleg keze továbbra is cirógatta a belső combomat, miközben az ujjam a puncimon járt. A szemem csukva volt... átadtam magam a hihetetlen történettől a testemen átáramló érzéseknek. Liza folytatta:


-Mindketten nyalogatni kezdték a cicimet... mindegyik egy oldalamon állt. Anya azt mondta, hogy nagyon csinosak. Pont olyanok, mint az övéi, amikor velem egykorú volt. Az övéi most is szépek. Remélem az enyémek is ilyenek lesznek, ha nagyobbak lesznek. Vagy mint a tiéd, Jill!


Elmosolyodtam a bók hallatán, és megfeszítve a hátam a csodáló tekintete elé tártam a melleimet.


-Anya nyelve puha és gyengéd volt… apáé kicsit érdesebb. Szerette szopni a mellbimbómat, és csodálatos érzés volt! Azután anya egy kicsit lejjebb költözött és kicsit benyalt a köldökömbe. Ez nem tetszett annyira... csiklandozott, és csak vihogni tudtam. . Hamarosan azonban egy kicsit még lejjebb nyalt…. és a szája a puncimon volt. Annyira jó érzés volt! Beledugta a nyelvét és körben járt vele. Megfogtam a tarkóját és szorosan magamhoz húztam. Azt hiszem anya is szerette ezt csinálni, mert láttam, hogy a kezét az ágyékára csúsztatja és simogatni kezdi magát. Apa abbahagyta a melleim nyalogatását és fölém térdelt. A farka ismét nagyra nőtt és a szám elé tette. Kinyújtottam a nyelvem és megnyaltam, mint korábban. Olyan jó volt apát nyalni, miközben anya engem nyalt…


Kis ujjai az enyémhez csatlakoztak a puncimhoz. Lehúztam a bikinialsómat és a nyugágy karfáira téve szélesebbre tártam a lábaimat. Elvettem a kezem, és hagytam hogy Liza puha kezével egyedül simogassa lüktető puncimat.


-Egy idő után nehéz volt koncentrálni arra, amit apával csináltam. Anyám szopogatta a puncimat…. és el sem tudom mondani, milyen jó érzés volt. Az egész ágyékom duzzadt volt és bizsergett. Azután apa anya mögé került. Azt hiszem megint a fenekére tapasztotta a száját, de nem vagyok benne biztos – nem igazán láttam mit csinál. De bármi is volt az anyának nagyon tetszett. Nehezen lélegzett és abbahagyta a nyalásomat. De ez nem volt baj, mert belém dugta az ujját és elkezdte körbe mozgatva ki-be csúsztatni. Majdnem olyan kellemes érzés volt, mint a nyelve.


Liza az egyik ujját a hüvelyembe csúsztatta, mintha be akarná mutatni nekem az élményt. Lihegtem a gyönyörtől és széttártam a lábaimat, hogy teljes mértékben hozzáférhessen forró, nedves hasítékomhoz.


-Akkor apa letérdelt anya mögé, és beledugta a micsodáját. Először azt hittem hogy fáj anyának, mert a szorosan becsukta a szemét. Fel is kiáltott. De utána gyorsan kezdte előre-hátra mozgatni a csípőjét és az ujja ezzel egyező ütemben járt bennem. Annyira fantasztikus volt! Mintha apa anyán keresztül dugott volna engem! Akkorra mindannyian nagyon nehezen lélegeztünk, nyögtünk, meg ilyesmi. Tudtam hogy el fogok élvezni. Anya még mindig előre-hátra csúsztatta bennem az ujját… azután éreztem, hogy egy másik ujja a fenekembe csúszik. Felkiáltottam és elélveztem. Ők követtek. Éreztem hogy nedvesség csapódik a hasamnak. Amikor felnéztem, apa anya hátát dörzsölte a farkával. A spermája egy része átrepült anya felett és rám érkezett. Anya arca még mindig a puncimba merült. Sírt…. és olyan jó érzés volt. És nagyjából ennyi.


Ezzel Liza előrehajolt és nyelvét a csiklómra tette. Két nyalás elég volt és én gyors hullámokkal máris elélveztem. A kis szeretőm megint elvarázsolt… és tudtam, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.


-*.*-.


Két nap volt hátra az egyetemre való visszatérésemig. Szűk egy hete mesélte le Liza a szexélményét a szüleivel. Miután befejezte a beszámolóját, vad szexet folytattunk a medencénk mellett. Bár még csak kétszer szeretkeztünk, kezdtem azt hinni hogy Lizával való kapcsolatom az elképzelhető legfantasztikusabb szex. Ártatlan kamaszkorának és féktelen vágyának kombinációja ellenállhatatlan volt és senki nem tudta olyan tüzessé tenni a puncimat, mint ő. Alig vártam hogy újra láthassam. Csak azt nem tudtam, hogy mikor. Valószínűleg csak karácsonyi szünetben kerül rá sor..


A magammal vinni szándékozott ruháimat válogattam amikor megszólalt a telefonom. Meglepve láttam hogy Liza anyja. Sziszka a hívó. A szívem kihagyott egy ütemet. Még mindig nem tudtam, mit gondolnak rólam miután láttak szexelni a lányukkal. Liza azt mondta hogy nem volt ellenükre hogy a lányuk egy másik lánnyal folytat viszonyt. Akkor azt hittem hogy konkrétan Lizáról és rólam beszélnek. De később arra gondoltam, hogy nem feltétlenül. Lehet hogy rám még mindig megrontóként tekintenek.


Mégis úgy tűnt hogy nem kell aggódnom. Beszélgetésünk kedélyes volt. Megkérdezte hogy vagyok, hogy vannak a szüleim, stb. Őszintén szólva nehezen tudtam a beszélgetésre koncentrálni. Az a Sziszka akihez hozzászoktam, egyszerűen a szüleim jó barátja volt, aki időnként átjött, hogy megosszon anyámmal egy csésze kávét a teraszunkon. Most azonban folyamatosan olyan képek jelentek meg előttem, ahogy Sziszka a lánya punciját nyalogatja. Miután néhány percet beszélgettünk, Sziszka megkérdezte:


-Szóval hamarosan indulsz az egyetemre?


– Igen, vasárnap.


-Mielőtt elmész, Csábuel és én szívesen látnánk egy búcsúvacsorára! Van valami terved holnapra?


Te jó ég. Csak nem haragszanak rám.


– Óóó, nem… nincs. Ööö, …szóljak a szüleimnek is?


-Ne! Úgy gondoltuk, hogy mi négyen elegen leszünk. Te, Liza, Csábuel és én.


Ez furcsa volt – nem emlékeztem rá, hogy valaha is kizárták volna a szüleimet bármiből.


– Öhm, oké…. Remekül hangzik!


Éreztem hogy kipirul az arcom, ahogy beleegyeztem a meghívásba. Leülük velük a vacsoraasztalhoz, miután látták hogy tinédzser lányuk kielégít, és hallottam hogyan szexeltek vele még aznap este…


-Rendben, akkor holnap találkozunk este 6-kor!


Elbúcsúztunk és letettem a telefont. “Ez egyre érdekesebb!”- gondoltam.


-*.*-.


Szombat este a küszöbükön toporogva azon tűnődtem, mi a fenéről fogunk társalogni. Reméltem hogy el tudom terelni a beszélgetést az elmúlt hét eseményeiről. Konzervatívan öltözködtem hogy távol tartsam a gondolataimat -és az övékét is- a szextől. Barna színű pamut alkalmi nadrágot és bő szabású fehér blúzt vettem. Gyakran nem hordok melltartót ehhez a blúzhoz, de aznap este volt rajtam. Hosszú szőke hajamat kontyba fogtam. Végül összeszedtem a bátorságomat és megnyomtam a csengőt. Sziszka és Csábuel ajtót nyitottak.


-Jill! Nagyon örülök, hogy sikerült eljönnöd! Gyere be, gyere be!


-Szia Sziszka! Helló Csábuel!


Bementem és próbáltam levenni a szememet Lindáról. Én konzervatívan öltöztem, de Sziszka meg sem kísérelte ezt. Soha nem láttam ezt az oldalát… és nem is igazán gondoltam eddig a szexuális oldalára. Rövid fehér miniszoknyát viselt, amely a csípőjéhez tapadt. A blúza


szűk, kék-fehér csíkos crop top volt, elől gombokkal. A felső három ki volt gombolva és láttam telt melleinek felső részét. Csodáltam a testét – bármelyik lány elégedett lehetne vele, nemhogy egy majdnem negyven éves nő. “Szóval Liza innen örökölt.”- gondoltam. Csábuel nem volt kevésbé szexi. Szűk nadrágot és oxford inget viselt. Az ing alatt hullámzó izmok jelezték hogy korához képest jó formában van. Elfordítottam a tekintetem.


–Liza hol van? -kérdeztem.


– Nemsokára itt lesz. Addig is kérnél egy pohár bort?


-Persze!


Csábuel elment borért, Lindával pedig leültünk a kanapéra a nappalijukban. Előbb ült le mint én, és megdöbbenve vettem észre hogy nincs rajta semmi a szoknyája alatt. Láttam a gondosan nyírt szeméremszőrzetét a combjai között. Azt hiszem rajtakapott hogy nézem, mert egyfajta szórakozott mosolyt vettem észre az arcán. Azon kaptam magam, hogy visszagondolok Liza történetére, és ha enyhén is, de kielégülésre vágyó fájdalom kezdett erősödni a puncimban. Kényelmetlenül fészkelődtem a kanapén.


Csábuel egy üveg hűtött fehérborral és három kristálypohárral tért vissza. A beszélgetés kínosan indult – elvégre rajtakaptak, hogy szenvedélyesen szexelek a lányukkal. És amiről Liza mesélt… De végül találtunk bőven beszélgetni valót. Megittam néhány pohár bort és kényelmes melegség öntötte el a testemet. Folyamatosan Lindára pillantottam, miközben mellettem ült a kanapén. Észrevettem hogy a szoknyája egyre feljebb csúszik a combjain, és olykor-olykor megpillantottam a sötét szeméremszőrzetet. A mellbimbói észrevehetően megemelték a blúzát. A bor okozta homály miatt nem voltam benne biztos, de olykor-olykor azt hittem, rajtakaptam Csábuel-t hogy engem bámul. Persze a ruhám miatt nem volt sok látnivaló, de a szeme még így is fel-alá járt a testemen. Azután rájöttem, hogy könnyedén el tudja képzelni azt, amit nem láthat – elvégre csak egy héttel korábban látott engem elég nyílt helyzetben. Elpirultam a gondolattól. Megint éreztem a puncimban az ismerős lüktetést, amit felerősített az a tény, hogy a bor átfolyt rajtam és pisilnem kellett. Hamarosan azon kezdtem tűnődni, hogy miért nem érzem a vacsorafőzés illatát, vagy miért nem készítenek semmit a konyhában. Feltételeztem hogy Lizát várják haza.


Már a negyedik pohár bort ittam és éppen mentegetőzve a mosdóba készültem, amikor észrevettem, hogy Sziszka kérdő tekintettel néz Csábuel-ra, aki bólintott, mintha valami néma jelre válaszolna. Sziszka kivette a félig teli pohár bort a kezemből, és azt mondta:


-Jill! Arra gondoltunk, hogy meg kellene beszélnünk a múlt héten történteket!


Nyeltem egyet. A fenébe is, itt van amitől tartottam. Éreztem, ahogy a szívem kiugrani készül a mellkasomból.


– Oké! – mondtam erőltetett mosollyal.


Csábuel szigorú arckifejezéssel nézett rám.


-Szerintünk nagyon kedves lány vagy. Mindig is nagyon jó kapcsolatban voltunk veled és a szüleiddel. De szerinted helyes, amit Lizával csináltál? -kérdezte.


Nagy gombóc volt a torkomban, és lehajtottam a fejem. Nem tudtam mit mondani. Csábuel folytatta:


-Úgy gondoljuk, hogy Liza elég idős ahhoz, hogy kezelni tudja. Mindent megbeszéltünk vele a szexről.


“Az biztos. És ahogy hallottam sokat mutattatok is neki.” -gondoltam.


–De ami téged illet… Valamilyen büntetés lenne helyénvaló!


Felnéztem.


-Büntetés?- kérdeztem. Istenem, mit akarnak velem csinálni!?


Csábuel bólintott és felállt.


–Gyere velünk!


Sziszka is felállt és intett, hogy keljek fel a kanapéról. Én kissé bizonytalanul engedelmeskedtem. Féltem és nem voltam igazán hozzászokva a borhoz. Megacéloztam az idegeimet és követtem őket fel a lépcsőn, majd a folyosón... istenem… a hálószobájukba! A szívem légkalapácsként vert a mellkasomban. Csábuel erősen megfogta a csuklómat és bevezetett a szobába. Remegtem az ijedtségtől, de ennek ellenére eszembe jutott Liza története. Éppen ezen a helyen nézte lenyűgözve, ahogy apja nyalja az anyja fenekét, miközben simogatja a farkát… Sziszka parancsoló hangja kizökkentett álmodozásomból.


-Vedd le a ruháidat és feküdj az ágyra! Arccal lefelé! – utasított.


Nagyot nyeltem. Mire készülnek? Lecsúsztattam a nadrágomat a lábamon és kiléptem belőle. Lassan kigomboltam a blúzomat és hagytam, hogy a földre zuhanjon. Csábuel feszülten figyelt és megnyalta az ajkát. Kikapcsoltam a melltartómat és a melleim kiszabadultak.


Rózsaszín mellbimbóim keményen ágaskodtak. A fehér pamutbugyim volt az utolsó. Meglepődve tapasztaltam, hogy gyakorlatilag a puncimra ragadt a melegtől és a nedvességtől. Félelem és izgalom keverékével néztem Csábuel-t, amint lassan letoltam lebarnult lábaimon. Nem tudtam nem észrevenni a dudort a nadrágjában, és ő is erősen lélegzett az izgalomtól. Hassal az ágyra feküdtem.


– Nyisd szét a lábaidat és nyújtsd a karjaid a feje fölé!


Idegesen engedelmeskedtem. Mielőtt reagálhattam volna, nylon harisnyákkal elkezdték a csuklóimat és a bokáimat az ágyhoz kötözni. Nem túl szorosan, de eléggé ahhoz, hogy nem tudjak szabadon mozogni.


- Kérlek, ne bántsatok! Mit csináltok?! – kérdeztem, és a hangom a félelem és az izgalom keverékétől remegett.


-Nem tudunk rendesen megbüntetni anélkül, hogy le ne kössünk! Ne aggódj, nem fog fájni... nagyon.


Éreztem hogy a matrac lenyomódik a súlyuk alatt, ahogy letérdeltek az ágyra a két oldalamon. Átnéztem a bal vállam fölött, és láttam hogy Csábuel levette a ruháját. Kőkemény farka billegett az izgalomtól. Hatalmas volt! Liza nem túlzott sokat, amikor mutatta a hosszát a kezével a medence mellett. Hirtelen éles ütést éreztem a jobb fenekemen. Felkiáltottam a fájdalomtól. Az ütés csípése lassan alábbhagyott.


– Megérdemelsz egy jó fenekelést Jill! Meg kell büntetnünk azért amit tettél!


Mielőtt válaszolhattam volna, láttam hogy Csábuel leteszi a kezét a bal fenekemre. Az éles ütésre készülve lehunytam a szemem. Csatt!! Újra felkiáltottam és könnyek szöktek a szemembe. Sziszka és Csábuel folytatták a büntetés végrehajtását. Ütéseik továbbra is a fenekemre záporoztak. Vergődtem az ágyon hogy elkerüljem a csapásokat, de hiába. Egy kicsit ugyan tudtam mozogni a kötelékeimben, de Csábuel erős szabad keze a hátamnak nyomódott és leszorított.


-Kérlek! Hagyjátok abba! – könyörögtem könnyes zokogásomon keresztül.


Nem annyira a fájdalomtól sírtam, hanem attól a szörnyű megalázástól, hogy úgy fenekelnek, mint egy babát. Nem válaszoltak, de fokozatosan csökkent a verés. Elkezdték váltogatni a csapásokat az égő fenekem enyhe simogatásával. Sziszka kezei különösen puhák és megnyugtatóak voltak, finom mozdulatai pedig enyhítették érzékeny bőröm perzselő érzését. Halkan felnyögtem a gyönyörtől. Rájöttem, hogy a puncim lüktetése nem csökkent a verés alatt. Sőt. Éreztem ahogy a forró nedvesség éget belül. A matrachoz nyomtam magam részben azért, hogy fokozzam a puncim ingerlését, részben pedig azért, hogy hogy csillapítsam az egyre erősödő pisilési ingert. Fájni kezdett a hólyagom. Csábuel ujjbegyei a belső combomon vándoroltak és lágyan súrolták a szeméremszőrzetemet anélkül, hogy egészen megérintették volna a puncim érzékeny bőrét.


– Azt hiszem eléggé elfenekeltük, Sziszka. De abból a sok nedvességből ítélve, amit itt lent látok, azt hiszem van még valami, amit igazán akar. Azt hiszem, azt szeretné, hogy azt tegyük, amit Liza tett vele. – mondta és hangja rekedtes volt a vágytól.


Éreztem, ahogy Sziszka kezének lágy simogatását a popsim bal felén a nyelve selymes, nedves melege váltja fel. Felziháltam a nyála hűsítő érzéstől. Csábuel eközben nyalogatni kezdte a combom belsejét. Felnyögtem és hiábavalóan küzdöttem, hogy a puncimat a szájhoz tegyem.


– Szeretnéd, ha megnyalnám a puncidat, Jill?


-Istenem, igen! Kérlek! – ziháltam.


Ám ő csak gonoszul kuncogott.


– Még nem! Ez még mindig a büntetés része.


Tovább nyalogatta a combomat hosszú, nedves nyelvmozdulatokkal. Mindig közeledve, de soha nem elérve a puncimat. Éreztem, ahogy lüktető farka a bokámhoz nyomódik. Sziszka eközben bedugta a nyelvét a popsim nyílásába és lassan fel-le mozgatta, gondosan átugorva az ánuszomat. Feldobtam a fenekem a levegőbe és könyörögtem neki, hogy


dugja bele a nyelvét. Átnéztem a jobb vállam fölött és észrevettem hogy még mindig rajta van a ruhája. A blúza azonban a melle fölé volt csomózva és a melleit simogatta. Szoknyája


fehér fenekére csúszott. A gyötrelmes élvezet folytatódott. A nyelvük mindenhol ott volt, csak ott nem, ahol szükségem lett volna rájuk. Az élvezet hihetetlen magasságaiba repítettek…


de nem engedték meg a szabadulást, amire vágytam. És mindig ott volt a sürgető pisilési vágy. Nem tudtam összecsukni a combjaimat, hogy enyhítsem a nyomást és féltem, hogy a forró pisim Csábuel arcába fröccsen. Nem tudom, mi volt nagyobb - a kétségbeesett vágy a pisilésre, vagy az elélvezés igénye.


Azt hittem, hogy az elviselhetetlen kínzás a végéhez ért amikor Csábuel meglazította a bokáimat tartó kötelékeket és megkért, hogy forduljak meg. Megtettem… amitől a karjaim keresztbe fonódtak a fejem felett. A megkönnyebbüléstől szinte sírva összeszorítottam a combjaimat, hogy bent tartsam a pisit.


- Ó, nem, nem… Ha hagyjuk, hogy ezt megtedd, magadtól fogsz elélvezni és ezt nem hagyhatjuk! - mosolygott gonoszan Sziszka.


Csalódottan felkiáltottam és izzadsággyöngyök törtek ki a homlokomon.


-Kérlek, oldjatok ki! Annyira mennem kell pisilni!- könyörögtem.


De figyelmen kívül hagyták a könyörgésemet. Csábuel ismét szétfeszítette a combjaimat és visszaerősítette a bokáimat az ágy keretéhez. Minden erőfeszítésem ellenére egy rövid pisipermet szökött ki a szeméremajkaim közül és a combomra fröccsent. Az arcom bíborvörös lett a szégyentől. Küzdöttem hogy visszanyerjem az uralmat a hólyagom felett és sikerült elérnem hogy a patak ne csorogjon ki az ágyra. Csábuel észrevette a kifröccsent a vizelet, és azt mondta:


-Istenem, Sziszka..tényleg mennie kell. Majdnem elengedte itt magát!


De ahelyett, hogy eloldozott volna folytatta a combom nyalogatását. A nedves, pézsmás területre koncentrált, ahol a pisi a lábamat érte. A “kínzásom” folytatódott. Sziszka nyelve körbejárta felálló mellbimbóimat, miközben kezét az ágyékába nyomva erősen simogatta magát. A testem finoman csillogott az izzadtságtól és nyöszörgésem hangja Sziszka halk nyögéseivel keveredve megtöltötte a levegőt. Attól féltem, hogy elveszítem az eszem. Szorosan lehunytam a szemem és a kötelékeken vergődtem. Sziszka zihálni kezdett önmaga ingerlésétől, majd rekedtes hangon azt mondta:


-Ó, Csábuel… nem bírom tovább! Magunkat kínozzuk!


Ezzel a férjével szembe fordulva a fejem fölé térdelt. Kinyitottam a szemem és várakozva néztem ahogy leengedi a számhoz a punciját. Nyelve felváltotta Csábuel nyelvét. Néha megérintette, de sohasem maradt duzzadt szeméremajkaimon. Felkiáltottam az extázistól és mohón az ajkaim közé vettem a csiklóját.


-OHHHH Jill! Nyalj!!! -sikoltotta.


Éreztem hogy Csábuel felkúszik felénk. Néztem, ahogy megérkezik a felesége mögé és a farkának hegyét Sziszka hasítékához helyezte. Nyelvem egyszerre simogatta a hímvesszőt és a nedves puncit. Sziszka nyelve átsiklott a fenekem vágatán és az álla a csiklómhoz nyomódott.


-Ó Istenem…Sziszka, kérlek… nyalj ki! - könyörögtem.


A nyelve továbbra is a popsim nyílását szondázta. Forró punciját az arcomba nyomta, mire én csalódottan felnyögtem. Nyelvemmel végigsimítottam Csábuel lüktető farkát. Éreztem hogy Sziszka kétségbeesetten akarja, hogy megdugják de a párja csak benedvessítette a makkját a hüvelyénél, majd feljebb igazította a péniszét. Tudtam mi fog történni. Egy pillanatig arra gondoltam hogy Sziszka vajon most is fel fog-e kiáltani, mint Liza nyalása közben tette. Csábuel farka lassan kezdett benyomódni a szűk ánuszba, legfeljebb három hüvelyknyire üveges szemeimtől.


-Uuuhhhh… -kiáltotta síros hangon Sziszka.


Amikor Csábuel hímvesszője elkezdett ki-be járni a fenekében, rátapasztotta száját a puncimra és dühödten szívni kezdte a lüktető csiklómat.


Az.elviselhetetlen feszültség egy leírhatatlan rohanásban hagyta el a testemet. Teljesen elvesztettem az uralmat a testem felett, és ahogy az ágyékomat Sziszka arcába nyomtam, rájöttem hogy a hólyagom elengedett. De Sziszka nem húzódott el és nyögéseink hangjain valamint Csábuel farkának csattogásán keresztül hallottam a forró pisi hangját, ahogy a szájára fröccsent. Újra és újra felnyögtem a megkönnyebbüléstől miközben éreztem, ahogy a fenekem alatt felgyülemlik a vizem kellemes melege. Újra kezdtem Sziszka puncijának vad nyalogatását.


-Óóóóó….. -sóhajtotta és izzadt combjai a fejem oldalát szorították. Újabb és újabb elfojtott kiáltásokat hallatott miközben az arcát beletemette a puncimba és az elapadt vizeletpatakba. Sziszka elélvezésétől Csábuel megrázkódott és hangos zihálással, pukkanó hanggal kihúzta csillogó rúdját a felesége hátsójából. Ragacsos lé folyt le Sziszka punciján, ahonnan mohón felnyaltam. Arra számítottam, hogy Csábuel a párja fenekére lövelli a magját, de helyette gyorsan lenyomta a csillogó hímvesszőt az ajkaimra. Nyelvem hegyét próbaképpen a makkjára helyeztem, ám Csábuel nem tudott várni és a számba nyomta a hímtagját. Vastag, meleg spermasugarak lövelltek a torkomba. Őrülten dugta a számat, mígnem fokozatosan ernyedni kezdett, ahogy az orgazmusa alábbhagyott.


Egymásba gabalyodva rogytunk össze. Elmerültem az illatokban és a nedves testek érzetében. Örömteli álmodozásom akkor tört meg, amikor Sziszka felkiáltott:


-Oké Liza! Most már kijöhetsz!


Kinyitottam a szemem és Lizát láttam kilépni a szekrényből. Valami azt súgta, hogy az este még nem ért véget.


Szextörténet ajánló:


Anyukám barátnőjét dugtam meg.


Így utólag átgondolva már régen kiszemelt magának anyukám barátnője.Kikapós nagy seggű asszonyság volt,a családi veszekedésük alkalmával gyakran aludt nálunk,a bátyám és az én szobámban,egy szobában aludtunk.Mindig célozgatott rá,hogy milyen jóképű fiúcska vagyok,és mikor nem volt itthon senki,akkor mindig úgy hajolgatott előttem,hogy lássam a seggét.16 éves voltam és még szűz,féltem kezdeményezni....

A szüzesség elvesztése


Te még sosem voltál férfival? - a kérdésében hitetlenkedés volt, némi
ijedelem is talán.
Hosszan kutatta a tekintetével az arcomat, majd szemét lesütve lassan,
sóhajtva hátrahúzódott, és éreztem, amint kicsúszik belolem. A fájdalom
rögtön alábbhagyott, de érdekes módon nem csak megkönnyebbülést éreztem,
hanem csalódottságot is. Olyan régóta vágytam már erre a pil....

A lazulás és szopatás, első rész


Egy haveréknak volt háza Tokajban, ide mentünk le pár napra kipihenni a suli fáradalmait, kiélvezni a nyár lejét. Egész véletlenül ekkor volt a Hegyalja is. A baráti társaság már régóta összeszokott volt, azért minden bulinkon/összejövetelünkön akadt új ember, aki valakinek a valakije volt és elhozta magával egy kicsit szórakozni. Ilyen új ember volt ezen történetben szereplő leányzó is; az egyik ....

Fogazós Edit, és Éva


Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem őt a szeretkezésre.

Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült őt szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint később megtudtam ez a nevetés tőrdöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást ....

A főnök lánya,és felesége


Halasztok egy évet az egyetemen. -mondtam a szüleimnek
-Miért tennéd? -kérdezte sápadtan anyám
- Pihenni szeretnék,kicsit lélegezni.- mondtam nekik
- Szó se lehet róla !! -mondta apám elég mérgesen.
-Értsd meg apu, kell nekem egy év szünet,tavaly nem kellett volna rögtön az egyetemen kezdeni,de most azt érzem kell a pihenő.
-Rendben,de akkor dolgozni fogsz. -adta....

Szex egy transzival 2.


Az este után megbeszéltük, hogy egy alkalom volt. Nem vagyok meleg, izgatta a fantáziám, hogy kipróbáljam. Ez megtörtént, megköszöntem neki majd elváltunk. Eltelt egy hét. Sűrű hét volt, fárasztó, így maszturbálni se volt időm. Eljött a Péntek este, bekészültem, hogy most végre van időm magamra. Fantáziámban a múlthétre gondoltam. És pillanatok alatt fel is izgultam. Nagyon kanos voltam. Elgyengül....Szextörténet címkék

igazi fasz | kivertem előtte | popsid | tork | sátorozás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.