Csodás sex lett a kirándulásból


Egy decemberi napon mivel teljesen szabad voltam, gondoltam egyet és elmentem kirándulni. Eredetileg nem úgy terveztem, hogy lesz valami szexi élményem, de azért természetesen a farmergatyám alá ezúttal is felvettem egy 15 DEN-es fekete harisnyanadrágot, a kabát és póló alá pedig egy szexi sportmelltartót és egy topot.
A sporttáskámba ezen kívül - amolyan "hátha lesz valami" alapon - betettem még további két pár harisnyát, magassarkú körömcipőt, egy szexi ruhát, csajszis pólókat, valamint két nagyon szép miniszoknyát.
Kocsival elmentem Mátraházára és ott sétálgattam, élveztem a havas telet.
Egyszercsak odajött hozzám egy olyan 30 éves forma fiú - egyedül volt ő is és nagyon helyes volt - és megkérdezte tőlem, messze van-e innen a Kékestető. Mondtam, hogy nem olyan nagyon, de azért kell hegyet mászni. Kicsit beszélgettünk, erről-arról és már néhány mondatból kezdtem érezni, hogy nem feltétlenül a "hagyományos sex" iránt érdeklődik.
Megittunk egy-egy bögre forró teát és szép fokozatosan összebarátkoztunk, nagyon érdekes volt.
Én kérdeztem meg először tőle, hogy hogyhogy egyedül jött. Ekkor azt mondta, hogy most szakítottak a barátjával és egyedül van, nincs partnere.
Ezzel lényegében felfedte magát előttem, úgyhogy én sem bírtam türtőztetni magam.
Mivel nagyon kedves, aranyos, szimpatikus és jóképű is volt, elmondtam neki, hogy én nagyon szeretek harisnyában, női ruhában és cipőben, kifestve lenni, lényegében amatőr gay-crossdress vagyok.
Ezután még oldottabbá vált a beszélgetés. Mondta, hogy Gyöngyösön lakik, ami onnan alig 15 kilométerre található.
Megkérdezte, volna-e kedvem felugrani hozzá egy italra, ha gondolom, akár be is öltözhetek csajnak, szívesen megnézne.
Természetesen elfogadtam az invitálást és követtem őt a kocsimmal.
Felmentünk hozzá, vittem magammal a tatyómat, a csajos cuccaimmal. Egy nagyon takaros, kétszobás lakásba érkeztünk meg.
Megkínált egy konyakkal, kicsit dumcsiztunk, majd mondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem, de én fiúval csak úgy szeretek együtt lenni, ha full csajos lehetek. Mondta, hogy a fürdőszoba rendelkezésemre áll.
Bementem a táskámmal együtt, levetköztem, szépen megmosakodtam mindenhol és elkezdtem felöltözni: fekete harisnya, fekete magassarkú női körömcipő, egy farmer miniszoknya, egy csini top, alatta a sportmelltartó kissé kitömve, fölé egy szexi csajszis póló.
Egy kis alapozót, vérvörös ajakrúzst tettem fel, szempillaspirállal kihúztam a szememet.
Kíváncsi voltam, hogy tetszem majd Andrisnak.
Kiléptem a fürdőből és ahogy meglátott azt mondta, nagyon csinos és csajszis vagyok, nagyon tetszem neki. Mondtam, hogy ő is nekem.
Közben már betett egy jó kis lassú tánczenét, elkezdtünk kicsit táncolni, közben a keze már a seggemnél járt, nem ellenkeztem, sőt finoman odanyúltam neki a fütyijéhez, ami már szépen merevedett. Elkezdtünk smárolni, majd az ágyra fektetett és rámmászott, csókolta a számat, a nyakamat, a hasamat, simogatta a harisnyás lábaimat!
Mondtam neki, hogy én most teljesen passzív akarok lenni, csináljon velem bármit, amit akar.
Erre a fejem elé térdelt, letolta a gatyáját és párszor hozzácsapkodta a farkát az arcomhoz, aztán betette a számba, hosszú percekig baszta a számat, majd az összes gecijét belepakolta, gyakorlatilag torkon kúrt! Isteni volt! A gecije egy részét lenyeltem, a többi bugyogott ki a számon.
Utána megfordított és azt mondta: "most nagyon meg foglak baszni, te kis szuka!" Mondtam, hogy csak csinálja, már alig várom, a csaja vagyok, bármit tehet velem.
Azért egy gumit felhúzott a farkára, meg a lukamat egy kis sikosítóval bekente, de aztán belém nyomta, szinte felrobbantam, annyira kéjes érzés volt!
"Dugjál, dugjál!" - sikoltoztam neki és ő pedig egyre erősebben kefélt, ami alatt én legalább háromszor átéltem azt a csodát, amit csak egy nő élhet át, amikor teljes valójában egy férfié lesz!
Mondtam neki, hogy ne a gumiba élvezzen, hanem előtte húzza ki és jöhet rám bárhová.
Így is tett, kivette és az arcomra, szoknyámra, a harisnyámra és a cipőmre spriccelt, majd még egy hatalmasat smároltunk.
Utána még maradtam nála egy kicsit és megbeszéltük, hogy majd jön Budapestre és újra talizunk!
Beküldő:Sexiharisnyáscrossdressgiuliacsajszi


Szextörténet ajánló:


Mindenemet odaadom


A lány épp tereget. A nedves, langyos tapintású ruhákat veszi sorra elő a kosárból, hanyagul megrázza és kiegyenesítve ráhajtja a feszes szárítókötélre. Halk zene szól, a kályhában pattog a tűz. Egyre melegebb van a szobában, kibújik a pólójából. Most csak egy piros top van rajta, a melltartó reggel valahogy nem kívánkozott fel rá, s vékony harisnyanadrág alul, alatta áttetszik egy piros, vékony p....

A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

Szex fantázia : Az uszodában


Amikor odaértünk az uszodába, már akkor merevedésem lett.
Láthatom álmaim legszebb nőjét.
Annyit kell tudni a tanárnőről hogy 30as éveiben járó vállig érő szőke haj, szemüveges, hatalmas popsival és mellekkel.
Bementünk az öltözőbe átöltözni, majd mentünk úszni
Bemelegítés, majd kezdődött az óra.
A dögös tanárnő kiadta a feladatot majd elkezdtük.
Én szándé....

Apa is, fia is megbaszott


Sziasztok,Saci vagyok 19éves barna hajú-szemű telt keblű,alma fenekű lány.Épp érettségi után voltam,kezdődött a nyár amit úgy vártam már.Bulik,flörtök mivel épp egyedül voltam.Egy hét telt el amikor anyu testvére telefonált,h kórházba kell mennie kb.2 hétre és nem e vállalnám el,h addig ellátom a keresztapámat és az unokaöcsémet,persze nem ingyen.Hát gondoltam mért ne,jól jön a városi rokon pénze,....

Éjféli Orgazmus


Sziasztok! A nevem Eszty. Ezt a történetet én írtam, csak ki akarom próbálni magam. Remélem olvasható, a megjegyzéseiteket írjátok le!

Szombat délután volt. Éppen a buszomra vártam, amikor megjelent Tomi, természetesen a slusszkulcsal a kezében.

-Szia, Barbi! -köszönt rám, én is visszaköszöntem neki. -Nincs kedved eljönni velem egy kis kocsikázásra? Estefelé pedig elm....

Édes büntetés


Már ott várt a megbeszélt helyen, hatalmas, zöld szeme ártatlanul és valahogy védtelenül nézte a környező világot. Pedig nem volt az a kis szende, mint akinek látszott. De valami félénk bizalommal nézett rám. Bizalommal, hogy megadom neki, amire vágyik, hogy én tudom, mire vágyik. Hogy nem fogok túlmenni a határon. Hogy nem fogom bántani… csak amennyire szeretné.

A lakásban először ....Szextörténet címkék

kopasz pina | sogor | nimal szex | kint | farsang |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.