Csodás sex lett a kirándulásból


Egy decemberi napon mivel teljesen szabad voltam, gondoltam egyet és elmentem kirándulni. Eredetileg nem úgy terveztem, hogy lesz valami szexi élményem, de azért természetesen a farmergatyám alá ezúttal is felvettem egy 15 DEN-es fekete harisnyanadrágot, a kabát és póló alá pedig egy szexi sportmelltartót és egy topot.
A sporttáskámba ezen kívül - amolyan "hátha lesz valami" alapon - betettem még további két pár harisnyát, magassarkú körömcipőt, egy szexi ruhát, csajszis pólókat, valamint két nagyon szép miniszoknyát.
Kocsival elmentem Mátraházára és ott sétálgattam, élveztem a havas telet.
Egyszercsak odajött hozzám egy olyan 30 éves forma fiú - egyedül volt ő is és nagyon helyes volt - és megkérdezte tőlem, messze van-e innen a Kékestető. Mondtam, hogy nem olyan nagyon, de azért kell hegyet mászni. Kicsit beszélgettünk, erről-arról és már néhány mondatból kezdtem érezni, hogy nem feltétlenül a "hagyományos sex" iránt érdeklődik.
Megittunk egy-egy bögre forró teát és szép fokozatosan összebarátkoztunk, nagyon érdekes volt.
Én kérdeztem meg először tőle, hogy hogyhogy egyedül jött. Ekkor azt mondta, hogy most szakítottak a barátjával és egyedül van, nincs partnere.
Ezzel lényegében felfedte magát előttem, úgyhogy én sem bírtam türtőztetni magam.
Mivel nagyon kedves, aranyos, szimpatikus és jóképű is volt, elmondtam neki, hogy én nagyon szeretek harisnyában, női ruhában és cipőben, kifestve lenni, lényegében amatőr gay-crossdress vagyok.
Ezután még oldottabbá vált a beszélgetés. Mondta, hogy Gyöngyösön lakik, ami onnan alig 15 kilométerre található.
Megkérdezte, volna-e kedvem felugrani hozzá egy italra, ha gondolom, akár be is öltözhetek csajnak, szívesen megnézne.
Természetesen elfogadtam az invitálást és követtem őt a kocsimmal.
Felmentünk hozzá, vittem magammal a tatyómat, a csajos cuccaimmal. Egy nagyon takaros, kétszobás lakásba érkeztünk meg.
Megkínált egy konyakkal, kicsit dumcsiztunk, majd mondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem, de én fiúval csak úgy szeretek együtt lenni, ha full csajos lehetek. Mondta, hogy a fürdőszoba rendelkezésemre áll.
Bementem a táskámmal együtt, levetköztem, szépen megmosakodtam mindenhol és elkezdtem felöltözni: fekete harisnya, fekete magassarkú női körömcipő, egy farmer miniszoknya, egy csini top, alatta a sportmelltartó kissé kitömve, fölé egy szexi csajszis póló.
Egy kis alapozót, vérvörös ajakrúzst tettem fel, szempillaspirállal kihúztam a szememet.
Kíváncsi voltam, hogy tetszem majd Andrisnak.
Kiléptem a fürdőből és ahogy meglátott azt mondta, nagyon csinos és csajszis vagyok, nagyon tetszem neki. Mondtam, hogy ő is nekem.
Közben már betett egy jó kis lassú tánczenét, elkezdtünk kicsit táncolni, közben a keze már a seggemnél járt, nem ellenkeztem, sőt finoman odanyúltam neki a fütyijéhez, ami már szépen merevedett. Elkezdtünk smárolni, majd az ágyra fektetett és rámmászott, csókolta a számat, a nyakamat, a hasamat, simogatta a harisnyás lábaimat!
Mondtam neki, hogy én most teljesen passzív akarok lenni, csináljon velem bármit, amit akar.
Erre a fejem elé térdelt, letolta a gatyáját és párszor hozzácsapkodta a farkát az arcomhoz, aztán betette a számba, hosszú percekig baszta a számat, majd az összes gecijét belepakolta, gyakorlatilag torkon kúrt! Isteni volt! A gecije egy részét lenyeltem, a többi bugyogott ki a számon.
Utána megfordított és azt mondta: "most nagyon meg foglak baszni, te kis szuka!" Mondtam, hogy csak csinálja, már alig várom, a csaja vagyok, bármit tehet velem.
Azért egy gumit felhúzott a farkára, meg a lukamat egy kis sikosítóval bekente, de aztán belém nyomta, szinte felrobbantam, annyira kéjes érzés volt!
"Dugjál, dugjál!" - sikoltoztam neki és ő pedig egyre erősebben kefélt, ami alatt én legalább háromszor átéltem azt a csodát, amit csak egy nő élhet át, amikor teljes valójában egy férfié lesz!
Mondtam neki, hogy ne a gumiba élvezzen, hanem előtte húzza ki és jöhet rám bárhová.
Így is tett, kivette és az arcomra, szoknyámra, a harisnyámra és a cipőmre spriccelt, majd még egy hatalmasat smároltunk.
Utána még maradtam nála egy kicsit és megbeszéltük, hogy majd jön Budapestre és újra talizunk!
Beküldő:Sexiharisnyáscrossdressgiuliacsajszi


Szextörténet ajánló:


A bátyám segbekúrt!


Sziasztok a nevem Vivien de jobban szeretem a Vivit!!!!Még sulis vagyok tudni vélik rólam,szeretek sportolni szoktam járni futni és imádom a kosár labdát!Fiuk terén nagyon laza vagyok egy sem érdekel igazán csak a bátyám akit imádok kukkolni mikor tusol!Olyankor annyira elmélyedek a méretes formás péniszében!Pont úgy alakult hogy a hétvégén apával megvettük a szobámra az új szint és neki fogtunk k....

Édes bűnök


Feszülten készülök a bulira. Ő is ott lesz. A kedvesével. Egy nagy, közös társaságunk van, és ma este lesz a szokásos összejövetelünk. Nem is tudom, mibe menjek, elmenjek-e egyáltalán? Végig ezen tűnődöm, míg zuhanyozom, s amíg a megfelelő ruhát keresem ki a szekrényből. Végül egy világoskék inget, és egy fekete nadrágot veszek fel. Kisminkelem magam, ez is véd a fürkésző tekintetek elől. Késve ér....

Kellemes pornótörténet


Judit felhúzta a formás lábaira az 15 denes harisnyát és a szerelmére gondolt Brigittára. A két fiatal csaj kibérelt egy vadászházat a Győr mellett lévő erdőben.
Judit kiment a vadászház udvarra és sétált a szép parkban. A fű le volt nyírva és a díszfák és a bokrok is gondozottak voltak. Tökéletes hely egy légyotthoz gondolta a csaj és elnevette magát. Délelőtt volt a madarak csicseregtek a....

Családi nyaralás anyámmal, első rész


Anyámmal kettesben éltünk egész kicsi korom óta. Apámba nagyon szerelmes volt, de ez nem viszonzásra. Elég viharos körülmények között váltak el, apám azóta nem is kereste velünk a kapcsolatot, nem tudni hol kószál a nagyvilágban. Anyám mindennel ellátott, és csak nekem élt. Sokat játszottunk, együtt jártunk kirándulni. Tabu nem volt köztünk. Sokáig együtt fürödtünk, pancsoltunk. Nem volt prűd, ter....

Tanár-Diák kalandok


Nappal még szinte nyári meleg volt, de estefelé már csípőssé vált a levegő. Az őszi szél finoman vetkőztette az útszéli fákat. Viktória egyedül sétált a kihalt, ismeretlen utcán, bele rúgva egy-egy lába elé hulló levélbe.

Dobhártyaszaggatóan szólt a zene az egyetemi diszkóban. – ahová hirtelen ötlettől vezérelve belépett. Villóztak a fények a bárpulton is, amely mellett Viktória meg....

Geci ivás a gangbang után


Ez a sztori igazából nem is rólam szól, hanem egy barátnőmről. Én csak ott voltam vele.
Csapjunk is bele: ez a barátnőm, Niki úgy döntött, hogy bevállal az egyik bulin egy diszkrét kis gangbanget. Pontosabban megdugatja magát a lehető legtöbb pasival, egymás után. Egyesével jönnek majd a pasik a szobába, ellentétben az igazi gangbanggel, amikor mindenki egyszerre van odabenn. A srácok mind ....Szextörténet címkék

vécé | a nagymama | köldökében | igazolt | egy idegen megkúrt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.