Farkad megremeg, a számba élvezel


Elképzelem, hogy itt vagy Velem. Arra gondolok, hogy mellettem ülsz. A térdemre csúsztatod a kezed, lágyan simogatod. Kis köröket írnak le az ujjaid. Beszélgetünk, a mozdulat olyan természetesnek hat, ártatlannak. Mégis úgy érzem égeti a bőröm az érintésed.
Lassan feljebb csúsztatod a kezed. Az egész combomon, majd vissza a térdemig. Még mindig beszélgetünk, de minden alkalommal, amikor felérsz a combomon, elakad a lélegzetem és várom, most meddig halad az érintésed.
Elveszed a kezed, de a csalódottságom csak egy pillanatig tart.
Bele markolsz a hajamba, és egy határozott, de nem fájdalmas mozdulattal fordítasz magad felé, hogy olyan szenvedéllyel csókolj, amire az azt megelőző beszélgetés alatt nem számítottam. Egyik kezed a hajamban túr, a másik visszatér a combomra. Felsiklik a derekamra, a nadrágom derékvonalán szántanak végig égető ujjaid. Párszor megismétled a mozdulatot, majd fehúzod a felsőm. Abba hagyod a csókot, amíg áthúzod a fejemen felsőt. Ezalatt a szemedbe nézek, izzik benne a vágy.

Imádom ezt a nézést, amiből érem, hogy most minden vágyamat beteljesíted.

Bekapod a fülcimpámat, óvatosan a fogad közé veszed, meghúzod vele. Apró puszit nyomsz bele, majd a nyakamra, és haladsz pár centinként lefelé. Kezed felfedező úton jár, az arcomat simogazod, a nyakamat, lecsúszik a mellemre, bele markolsz. Az egyim mellbimbómat morzsolgatod, közben a másikat eléred a száddal. Ajkaid közé veszed, nyalogatod.
Kezeid lesiklanak a derekamra. Felállítasz a kanapé elé, letolod a nadrágomat, közben a puszik elhagyják a melleimet, a hasamra vándorolnak.
Sóhajtozom, nem tudok betelni veled, izgatottan varom a folytatást.

Leültetsz a kanapéra, és elém térdelsz. Kezeddel végig simitod a lábam, a bokámtól a combom tövéig. És vissza a térdemre, szétfeszíted a lábam. Nem kell erőlködnöd, hisz már alig várom, hogy a puncimhoz érj, így könnyen engednek a lábaim közelebb. Végig simítasz a combom belsején, és csak egy lehelletnyit hozzá érsz a hüvelyk ujjaiddal az ajkaimhoz. Bele remegek az érintésedbe. Ezt a mozdulatsort megismétled még párszor, közben figyeled az arcom. Szememben csillog a vágy, szám kiszáradt a sóhajtozástól, beharapom az alsó ajkam és türelmetlenül várom a folytatást.

Elkezded csókolgatni az egyik combom belső oldalát, a térdemtől felfelé. Nem számítok rá, hogy hozzá érsz az ajkaddal a puncimhoz, hisz tudom, nem szereted...de mégig megremegek minden egyes csóktól. A combom tövére kapom az utolsót, majd végig játszod ezt a másik combomon is. Itt nem állsg meg a combom tövénél, megpuszilod a szemérem dombomat is. Már attól remegek, hogy ott érzem a lélegzeted. A puszik felfelé haladnak, a hasamra, a melleimre. Kezeddel végig simítod a puncimat, ujjaid besiklanak az ajkak közé. Finom, kínzó lassúsággal mozgatod a kezed, nyalogatod a melleim.

Kezed mozgása lassan elveszi az eszem, a csípőm automatikusan a mozdul, egyre közelebb próbálok kerülni a kezedhez, pedig ennél jobban már nem igen lehetne. Egy ujjad bedugod az átnedvesedett hüvelyembe, erre hangosan felsóhajtok. Lassan mozgatod bennem, kínzol, elhúzod a gyönyörömet. Szád újra elindul lefelé a testemen.

Leérsz az ágyékomhoz, rálehelsz a puncimra. Ujjad ki-be jár bennem. Száddal nem érsz hozzám, de a közelséged megbolondít.
Bedugod még egy ujjad, és ezzel egy időben finomam, éppen csam hozzám érve megnyalod a csiklómat. A hirtelen ingerlés és a meglepő mozdulat elindítja testem az orgazmus felé. Ujjaid még mindig lelkesen ingerelnek belülről. Testem remeg, a józan ész határán lebegek. Ekkor még egy apró nyalintás és a testem megfeszül, hüvelyem fala rászorul szorgoskodó ujjaidra, magával ragad az orgazmus. Te csak figyelsz türelmesen és egyben izgatottan.
Pulzusom lassul, ujjaid kiszabaduknak édes fogságukból.

Pihegek, szemeimben boldogság ragyog, közben megcsillanni látsz egy huncut fényt. Ismersz már, tudod, hogy tetteid nem maradnak hála nélkül.

Lehajolok és megcsókollak. Végig megyek ajkaimmal az úton amin nem sokkal korábbam te is jártál. Füled, nyakad, mellkasod csókolom. Kezem felfedező úton jár, jelzem, hogy állj fel. Megteszed, előtted ülök és lehúzom rólad a gatyád. Farkad pont velem szembem áll, már keményen. Hisz a korábban történtek téged sem hagytak hidegen. Megnyalom a számat, felnézek rád amikor a kezembe veszem.

Tudod, hogy imádom ezt, imádlak a számmal kielégíteni. Szeretem az ízed érezni a nyelvemen.

Kidugom a nyelvem és megérintem vele a makkon a nyílást, alig érek hozzá. Incselkedek veled kicsit. Végig puszilom a tövétől a hegyéig, minden körben végig nyalom a puszik útját. Majd kezdem előlről kicsit arrébb.
Amikor úgy érzem eleget húztalak már, bekapom az egész farkad, amennyire csak tudom, lassan, nyalogatva eresztem ki a számból és vissza be a tövéig. Szabad kezemmel a golyóid morzsolgatom.

Most elkezdem a kezemet is mozgatni a farkadon, közben a nyelvemmel simogatom a makkot. Beletúrsz a hajamba, hogy jobban láss és irányítani próbálsz. Nem engedem. Játszok még veled egy kicsit. Hol hosszú, lassú...hol gyors, rövid mozdulatokkal szoplak. Kiengedlek a számból, a kezem még mindig nem pihen. Felmosolygok rád. Nyelvemmel simogatom tovább a farkad.
Amikor úgy érzem már-már kínzás ez az időhúzás, újra bekapom és óvatosan megszívom. Párszor leengedem egész a torkomig, ennél mozdulatnál te mindig visszatartott lélegzettel nézel rám. Szereted nézni, ahogy élvezettel játszom veled. És ezt én is tudom, ezért amikor csak a helyzet engedi felnézek rád. Térdeid már remegnek, érzem, hogy nem bírod már sokáig. Kezem újra mozgásba lenül rajtad, és miközben a tövénél verem, a tetejét a számból ki nem engedve nyalogatom. Térdeid alig tartanak meg. Farkad megremeg, a számba élvezel. Én pedig kielégület és elégedett tekintettel nyelem le minde csepped.

Mostmár vissza ülhetsz a kanapéra, átölelsz. Pihegsz mellettem. Hiányoztál, nagyon, és ennek megfelelően üdvözöltük is egymást.


Szextörténet ajánló:


Leszbi kaland a hajó


20 éves lány vagyok. Fiatal korom ellenére rengeteg dolgot átéltem már. Nemrégiben például egy olyan élményben volt részem, amirõl még álmodni se mertem volna. Nyertem egy luxus hajóutat. A hajón pillanatok alatt összehaverkodtam mindenkivel.

A kapitánnyal, a legénységgel, a pincérekkel és az emberek nagy részével. Nagyon jól éreztem magam. Minden este buliztam és olyan emberekkel b....

A szomszéd anyuka (milf baszás)


Először is, nem olyan rég töltöttem be a 18. életévemet. Tulajdonképpen úgy fogtam fel mint egy bármely másik napot, de gondolom azért, mert nem fűztem nagy reményeket ahhoz, amit ilyenkor általában szokás ilyen volumenű szülinapokkor… gondolok itt háyásig tartó bulizásra, csajozásra, vagy netán 1-2 hölgyre, akiknek élvezném a társaságát, persze pénzért. De persze nem akartam.. vagyis akartam, de....

A megcsalt vőlegény


A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybe....

Játékok határok nélkül


Nos hát hol is kezdjem... 4 éve vagyunk együtt és két éve házasok. Az utóbbi időben kezdünk elhidegülni az ágyban. Sokat dolgozik haza jön és ahelyett hogy ledöntene és rendesen megdugna vagy leszopatná magát inkább a kezét és a telefonját választja. És erre untam rá.
Egyik kollégám Robi (munkahelyi plátói szerelmem) érezte rajtam a feszültséget és nagy nehezen rá vett egy kis délutáni sétá....

Azt hittem, túl nagy fasz lesz nekem


Már épp távozni akartam a partiról, amikor megláttam őt. Soha életemben ki nem állhattam az olyan partikat, ahol túl előkelően kellett felöltözni. Mindez annak köszönhető, hogy túl sok hétvégi partira beszéltek rá az egyetemen, ahol megvoltak a sajátos öltözködési szabályok.
Gillian viszont a minap azt mondta, jobb ha lelépek az ilyenekről és más hapsikkal találkozom, erre pedig a legjobb a....

Szex a fürdőben


Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.

Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárn....Szextörténet címkék

szilveszter | combo | harmad | belelőttem | munkahelyi buli |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.