Rábeszéltem a barátnőmet egy swinger bulira


Harminc éves vagyok a mostani barátnőmmel már lassan egy éve vagyunk együtt. Rékának hívjak. Olyan lányokat szeretek, akiket lehet irányítani meg tanítgatni, hogy milyen a jó szex. Eleinte kicsit félénk és vissza fogott volt, de nem kellett sok idő mire kezdett feloldódni szex közben. Egyre jobban kezdte meg ismerni a vágyaimat.

Két hónap után már nem csak a szobában dugtunk. Kezdtem bevezetni, hogy a kocsiban is csináljuk. Volt, hogy reggel mentem érte és vittem suliba és előtte lenyomtunk egy gyors menete meg iskola után is mielőtt haza vittem. Jött a következő dolog hogy elkezdtünk közösen pornó filmeket nézni. Bevezetésként gyengéd sima filmeket néztünk. Rékának eleinte furcsa volt, de kezdte megszokni és kezdte élvezni. Majd kezdtem bevezetni az olyan filmekbe, amiket és szeretek. Nekem a gruppenek jönnek be nagyon. Kezdte élvezni, hogy már kész nőként tekintek rá. Vittem vásárolni, meg amikor eltudott otthonról szabadulni bulizni.
Mikor együtt voltunk és néztük a filmeket elkezdte puhítani, hogy nincs e kedved kipróbálni, amiket a filmeken láttunk. Kicsit zavarba jött és nem igazán válaszolt. Helyette rám mászott és egy hatalmasat keféltünk. Teletek múltak a hónapok. Következő dugásunknál Réka választott filmet. Meg lepetésemre gruppent rakott be. Rákérdeztem, hogy kezdted meg kedvelni? Kezd izgalomba hozni jött a válasz Rékától. Lenne e kedved kipróbálni kérdeztem? Lehet és elpirult. Jövő hétvégén lesz a 18dik szülinapod kéne csinálni egy jó bulit. Az jó lenne jött a válasz Rékától? Eltudsz szabadulni otthonról kérdeztem? Szerintem igen anyum a barátnőjével megy wellnesszezni én meg azt mondom, hogy a barátnőmnél leszek. Ez szuper és adtam neki egy csókot. De előtte elmegyünk vásárolni. Juj ez szupi mondta Réka.
Hazavittem és elkezdtem hívogatni a barátaimat. Csütörtökön suli után elmentünk vásárolni. Először fehérnemű boltba mentünk. Ott egy rózsaszínű melltartó meg tangát és harisnya tartót meg harisnyát vettünk. Utána néztünk ruhát. Fekete mini ruhát néztem ki neki elöl és hátul mély kivágással. Beadtam a próbafülkébe neki. Kérdezte, hogy nem nagyon ki hívó? De igen, de nem baj nagyon dögös vagy benne. Leg szívesebben már itt meg dugnálak olyan vadító vagy benne. Adott e csókot és mondta, hogy türelem.

Mentünk cipőért. Na, akkor válasz mondtam Rékának. Jött egy fekete térdig érő csizmával és kérdezte, hogy ez tetszik? Igen. Fizettem. Mentünk enni. Réka mondja, hogy lassan mennem kell haza. Elindultunk a kocsihoz bepakoltam és beültünk. Adtam neki egy csókot és mondtam, hogy most van a később. Itt akarod kérdezte Réka? Igen és most! Elő is vettem a farkamat és ráhajolt elkezdte szopni. Istenein tudsz szopni.

Egyre gyorsabban dugtam a száját. Közben simogattam a melleit meg a popsiját. Visszahajolt és elkezdtem kigombolni a farmerját majd lehúztam utána a bugyiját is. Benyálaztam a punciját és áthúztam magamhoz és bele ültettem. Szépen elkezdett lovagolni miközben csókolóztunk. Közben a popsiját simogattam majd egy ujjammal elkezdtem izgatni popsilyukát és finoman bedugtam neki. Egy halk nyögéssel jelezte, hogy élvezi. Fokoztam a tempót. Egyre jobban zihált én pedig egy utolsó lökéssel teleélveztem a punciját. A vállamra hajtotta a fejét és lihegett. Adtam neki egy csókot ez isteni volt. Már nagyon belejöttél. Igen jó volt a tanárom válaszolta Réka. Visszaült a helyére majd megtörölte magát. Kérdezte, hogy hol a bugyim? Nálam van, de nem adom. Jó tied lehet – felkapta a farmert. Megigazgatta magát.

Mielőtt elindultunk mondtam neki, hogy volt néző közösségünk ketten bámultak, ahogy szoptál meg lovagoltál. Kicsit meglepődött. Mért nem zavartad el őket? Engem nem zavar, ha néznek. Ami szép azt nem kell takargatni. De szerintem tetszettél nekik, ahogy láttam a kéz jelekből. Lett egy jó napjuk. Elindultunk hazafelé. A ruhákat haza viszed? Nem nehogy anyu megtalálja, abból lenne csak balhé. Jó akkor nálam lesz és majd a buli előtt átöltözöl. Nyolcra gyere majd szombaton. Jó. Adtam neki egy csókot majd kiszállt és bement a házukba.

Szombat reggel hívott a haver, hogy hányra jöjjenek. Mondom, este 10-re gyertek. Jó buli lesz. Akkor majd este. Végre megérkezett Réka. Szia – adtam neki e csókot. Gyere bemutatóm egy barátnőmet, ö Marcsi, szia Réka vagyok. Majd segít neked öltözésben meg a hajadat és a sminkedet is meg csinálja. Mikorra jönnek a barátaid kérdezte Réka? 10-re feleltem. Addig kicsit alapozunk az estére és hoztam egy üveg pezsgőt és koccintottunk. Szóltam nekik hogy lemegyek még egy kicsit pakolni, addig legyetek jók.

Lementem, pár dolgot átrendeztem, hogy tudjunk hol táncolni meg hátul a sarokban kinyitottam két rekamiét is és összetoltam. Beállítottam a bárpultot a hűtő tele piával világítás maradt még hátra hogy beállítsam, hogy hátul kicsit fél homály legyen. Így jó lesz minden visszamentem a lányokhoz. Látom bele húztak, mert még egy pezsgős üveg volt az asztalon. De ők sehol. Benéztem a szobába, de nem voltak ott. Akkor maradt a fürdőszoba. Meg is találtam ott őket. Réka éppen fürdött Marcsi is készülődött a fürdéshez és kezdett le vetkőzni és beszállt mellé. Szép látvány volt. Én is bementem. Kérdeztem, hogy mikor végeznek, mert én is le akarok zuhanyozni? Nem sokára jött a válaszuk. Beszállhatok kérdeztem? Nem! – majd kacagtak egy jót, mert akkor sosem készülnénk el. Most csak mindent a szemnek. Mondták a lányok. És persze közben elkezdtek felizgatni. Ahogy mosták egy más hátát. Majd Marcsi keze ment egyre lejjebb és elérte a Réka punciját és szépen megmosta.
Réka egy halk nyögéssel jelezte, hogy tetszik neki a dolog. Én örültem magamban hogy hagyta magát. Utána Réka mosta Marcsi hátát. Ö nem volt annyira bátor hogy lejjebb menjen a kezével. Marcsi megfogta kezét és lejjebb húzta és a puncijára rakat. Odasúgta neki, hogy úgy ahogy én csináltam neked. Egyre jobban tetszett a látvány meg hogy a Réka nem utasítja el Marcsi közeledését. Kiszálltak a kádból meg törölték egy más és elindultak a szobába készülődni. Gyorsan letusoltam, majd kimentem a konyhába még egy pezsgőért és bementem a lányok után. Akkor segítette fel a harisnyát Marcsi Rékára. Utána felvette a tangát meg a melltartót. Nagyon dögös volt benne. Marcsin meg kék melltartó meg kék francia bugyi volt. De szépek vagytok lányok. Köszi – jött a válasz. Csinálok pár képet jó.

Pár pózoló képet csináltam róluk majd elkezdték folyatni a készülődést. Már csak a sminkje meg a haja volt hátra. Marcsi elég dögösre csinálta meg. A ruha meg nagyon jól állt rajta. Marcsi mondja, hogy ehhez a ruhához nem kell melltartó. Igen nagyon látszott a vonala. Levette, így már jobb. mondta Marcsi. Kész is vagy. Még hiányzik pár dolog nem? De a csizma. Felvette. Még valami? Mi? Kérdezte Réka? Elővettem egy dobozt és oda adtam neki. Már csak ez. Kinyitotta, egy szép nyaklánc meg fülbevaló. Marcsi segített neki. Így már készen vagy. Nagyon gyönyörű vagy. Meg kurvás mondom magamba. Marcsi is elkészült.

Lassan jöttek is a haverok. Mindenki csak ámulta meg bámulta, hogy milyen jól néz ki. Újabb pezsgő bontás meg koccintás. Meg kapta az ajándékokat. Induljon a buli. Lementünk be a zene és elkezdtünk táncolni. Mindenki meg táncoltatta Rékát. Meg le is tapizták. Egyre jobban belelendült a táncba és elkezdett kacérkodni a többiekkel is. Majd a Marcsival kezdett táncolni. Kezdet átmenni erotikusba simogatták egy mást. Majd Marcsi meg csókolta Rékát nem ellenkezett és visszacsókolta Rékát. Hangos ovációval jutalmaztuk meg. Táncoltunk tovább. Réka meg Marcsi felmentek és meg utánuk. Kérdeztem Rékát, hogy jól érzed magad? Igen nagyon jól jött a válasza. Nem zavar, hogy flörtöltem a barátaiddal meg a Marcsival történt dolog? Nem mondtam. Tetszenek a barátaim kérdeztem? Jól néznek ki mondta Réka. Mért kérdezted? Amit múlt kor mondtál, hogy szívesen kipróbálnád a gruppent, nos itt a lehetőség, ha van kedved hozzá?

Felhörpintette a maradék pezsgőt majd mondta, hogy igen benne van. Adtam egy hatalmas csókot neki. Mindjárt megyünk Marcsival. Jó. Visszamentem a többiekhez és mondtam nekik, hogy benne van. Emlékezetes szülinapja lesz mondták a többiek. Igen már régóta vágyom, hogy csináljuk többesben is. Megérkeztek a lányok. Beraktam egy lassú számot és elkezdtek táncolni. Marcsi vette át az irányítást. Elkezdte simogatni a popsiját majd felhúzta a ruháját és meg villantotta a tökéletes popsiját és közben csókolóztak. Majd a kezével egyre feljebb ment és megfogta a cipzárját és el kezdte lehúzni. Majd mögé ált és nyakánál ki oldotta a ruhát, ami szépen lehullott.

Ott ált előttünk egy szál tangában. Fiuk is nagyon ráizgultak és kezdtek levetkőzni. Közben Marcsi elkezdte simogatni a cicijét. Majd a keze egyre lejjebb ment, mikor elért a tangájához és szépen lassan elkezdte lehúzni. Réka ki lépett belőle majd a fiúknak dobta a tangáját. Marcsi elkezdte simogatni a punciját. Nyögésekkel jelezte, hogy kezdi élvezni a dolgot. Odamentek az ágyhoz és csókolózás közben az ágyra fektette Rékát. Végig csókolta a testét majd a punciját kezdte el nyalni meg ujjazni. Marcsi fokozta a tempót, amire Réka hangos nyögésekkel reagált. Marcsi felállt Rékától és jöhet az első.

Rá is feküdt az első és elkezdte dugni. Közben csókolta meg a cicijével játszott. Közben Marcsi is levetkőzött és elkezdte felszopni a többieket. Cseréltek majd más dugta ketten meg szopatták Rékát. Újabb csere most kutya pózba alították mögé térdelt és elkezdte dugni. Közben a popsiját csapkodta másik meg szopatta. Egyre jobban fokozta a tempót, amit Réka hangos nyögéssel meg jajgatással jelzet. Majd egy hangos nyögéssel tele élvezte a punciját. Oda ment Marcsi és széthúzta a pucciját kinyalta. Jött a következő pasi. Bedugta neki és elkezdte dugni másik meg szopatni. Kihúzta a kezét és hasra fektette így jobban tudta fokozni a tempót. Közben a nyakát csókolgatta meg harapdálta.

Jött a következő ö oldalra fordította, felemelte a lábát és elkezdte dugni. Már lihegett meg jajgatott Réka. Odamentem hozzá és adtam neki egy csókot. Mondtam, hogy dugjátok meg rendesen. Újabb váltás egyikük hanyatt feküdt és beleült elkezdett lovagolni közben szopatták a többiek. Marcsinak mondom, hogy vedd kezelésbe a popsiját. Oda ment mögé előre nyomta majd elkezdte nyalni meg ujjazni a popsiját.

Bekente síkosítóval – jöhetsz mondta. Enyém az elsőbbség mondom a fiúknak, mert még a popsija szűz. Oda mentem finoman elkezdtem benyomni, amit jajgatással meg nyögésekkel jelzett. Bent voltam és szépen finoman elkezdtem dugni. Majd fokoztam a tempót. Amit hangos jajgatással jelzett. Na, most már a popsi se szűz. Ti is dughatjátok a popsit. El is kezdték egy más után. Oda ment Marcsi és elkezdtek csókolózni. Megint tele élvezték a punciját, amit Marcsi kinyalt utána. Réka hanyatt feküdt Marcsi meg mellé és így folytattuk tovább a dugásukat. Most a szájába élveztek a Rékának majd Marcsi oda fordult és elkezdtek csókolózni.

Egyikük hanyattfeküdt, majd bele ültette és elkezdte dugni. Majd átrakta a popsiba és fokozta a tempót és egy hatalmas nyögéssel tele élvezte a popsiját. Szép látvány volt. Kicsi pihit tartottunk. Szegényke már nagyon ki volt. Marcsi cirógatta meg csókolgatta. Réka hanyatt feküdt az ágyon és most egyesével az arcára élveztek. Szép pakolást kapott. Pár képet még csináltak a fiuk majd öltözködtek és elindultak. Jó buli volt és nagyon jó a barátnőd is.

Visszamentem a lányokhoz mind a ketten már elaludtak. Betakartam őket és hagytam pihenni. Reggel keltem és csináltam a lányoknak reggeli és meg terítettem. Halottam hogy jön valaki fel Marcsi volt csak a bugyiját találta meg nem akarta felkelteni Rékát. Kávéztunk meg reggeliztünk. Meg köszöntem neki az estét. Meg hogy jól el volt a Rékával. Réka is elő került nehézkesen ment neki a járás. Adtam neki egy csókot. Kérsz reggelit? Nem egy jó fürdőt kérek és elmentek a Marcsival fürdeni. Ezeket a Marcsi hagyta itt neked ezeket a krémeket segítenek majd. Hasra feküdt majd óvatosan bekentem neki. Meg kérdeztem tőle hogy élvezted-e az estét? Pironkodva mondta, hogy igen élveztem. Majd ha kedved van, akkor meg ismételhetjük a dolgot. Jó – jött hamar a válasza.


Szextörténet ajánló:


A leszbikus tanárnő 2


Néztem ahogy felül a tanári asztalra és feljebb húzza magán a szoknyát.Nem volt rajta bugyi!Húsos punciját ujjnyi vastag fekete szőrcsík díszítette.
-Tetszik?-kérdezte halkan miközben bal kezének mutatójjával végigsimított a szőrcsíkon.
-Igen...-suttogtam.
-Gyere közelebb és szagold meg hogy illatozik!...
Egy kicsit idegenkedtem de a lábai közé hajoltam és mélyet szippa....

Kezdetek a szexben.


A történet kb 33évvel ezelőtt kezdődött.Egy barátom albérletbe lakott egy városban egy idősebb férfinál aki 65 éves volt.Azt mondta szerinte buzi a manus,de csak találgatott.Történt egyszer,hogy házibulit szervezett az albérletben(csak egy szobát bérelt és a főbérlő is ott lakott) Jó volt a buli a főbérlővel is jól összejöttünk.Nem is történt semmi,de napokkal a buli után sokszor az járt a fejembe....

Vad romantika


Elkerültünk egymás közeléből, neki barátja, komoly kapcsolata lett, én kénytelen kelletlen alkalmi partnereimmel töltöttem szabadidőm nagy részét, tudván tudva annak igazi értelmetlenségét. Nem sikerült olyat találnom, mint az én Lucám, s talán mert mindenkiben csak őt kerestem, elkerült a szabad és igazi szerelem. Lassan egy éve nem láttam már, mikor is egymásba botlottunk az esti csúcsforgalomba....

A szomszédasszony pinája és lógó mellei


Délután kettő van. Épp hazaértem a munkából, van három óra szünetem. Iszonyú meleg van, gyorsan lezuhanyzok és törölközőben jövök ki a fürdőből. Az ajtóból látom, hogy a szemközti házban ott a múltkori kalandom az ablakban, meglát és integet, majd eltűnik. Hallom a bejárati ajtók csapódását. Kopognak a ismét a külső ajtón. Öltözzek vagy sem? Azért veszek egy pólót de a törölköző marad. Kinyitom a....

Megkúrták a nejem


Nagy kanbuli volt a szomszédban, Karcsi 18 éves lett. Döngött a zene, jó lett volna egykis csend. Hallottam, hogy a feleségem felkelt, gondoltam a vécén van dolga.

Elaludtam.

Reggel ébredtem, hogy mozdul az ágy. Az én drágám vágódott mellém. füst és izzadság szaga volt. Azonnal elaludt, én felkeltem, kávéztam, amit ilyenkor szoktam..

Délben kelt, akkor ....

Anita, a nejem kalandos élete1


A megélhetési kurva
Előzmény.
Nagyon el voltunk adósodva. Szerettük egymást, és a gyerekeket, de a mindennapi anyagi gondok kezdték felemészteni a kapcsolatunkat. Próbálkoztunk mindennel, de egyszerűen nem bírtuk fizetni a számlákat a részletet. Sajnos nyolcmillió okunk volt félni a jövőtől. Nyolc kibaszott millió ok......

Anita.
Feleségem egy egyház által üzem....Szextörténet címkék

omjas vagyok | harmadikos | valósággá | szexstorys_csaj_ | Így |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.