Megérkezetett az ajándékom, egy gyönyörű, fekete vibrátor


Az ébresztő csörgése térít magamhoz az álmodozásból. Kár, szép volt, szexi volt. De kezdődjön a nap. Edzés, zuhany, reggeli, kis takarítás, majd jöhetne a napi szakdolgozatírás-adag, de kopogtatnak az ajtón. Hirtelen nem létezik nálam lelkesebb személy, hiszen tudom, hogy milyen csomag érkezik: egy gyönyörű, fekete vibrátor. Gyorsan aláírok, elköszönök, és már szaladok is a fürdőbe. Első bevetés lesz, így szépen megmosom, megtörölgetem, és közben nem győzöm csodálni a kis szépségemet. Egyszerűen tökéletes. A mérete, a formája, a finom kis íve, a színe, bekapcsolva a halk kis zümmögése, a bizsergető rezgése, mindene.


Dübörgő szívvel terülök el az ágyamon, kicsit izgulok, de vágyakozás erősebb, így elindítom a kicsikét. Finoman vibrál, hozzáérintem a karomhoz, a mellkasomhoz, már most nagyon jó érzés. Ruhán keresztül is eléri, hogy a mellbimbóim megkeményedjenek és ágaskodni kezdjenek. Nem is kell ennyi ruha, le is dobom őket. Meztelenül heverek, a vibrátorral körzök a combomon. Mindenhol libabőrt okoz az érzés, minden porcikám többet akar. A legalacsonyabb fokozatra kapcsolom, és a szeméremdombomhoz vezetem. Hmm, nagyon kellemes. A puha szőr közé simítom a másik kezem is és nagyot sóhajtok. Nagyobb terpeszbe helyezkedek, bal kezemmel a combomba markolok, miközben a vibrátort a csiklóm felé mozdítom. Bumm, mint egy robbanás, vagy egy áramütés. Hátracsapom a fejem, a lábaimat szorosan összezárom, és csak élvezem. Még túl intenzív, még szinte kellemetlen, de akkor sem mozdulok. Egyre kevésbé érzem túlzásnak a rezgést, így felhúzom a lábaimat, amennyire csak tudom. Körözni kezdek a csiklómon, a melleimet simogatom, és csak szuszogok. Isteni érzés. Annyira nedves vagyok már most, hogy nem bírok várni, a hüvelyemhez helyezem a kis eszközt és nagyot nyögve magamba vezetem. Ó, istenem! A rezgés mindenemet átjárja. Nem is fogom fel, hogy hol érzem a kéjt, csak ki-be mozgatom magamban és nyögdécselek. A G-pontot érintve remegni kezdenek a lábaim, de nem állok meg. Verejték csorog le a homlokomon, végignyalom cserepes, kiszáradt számat és hirtelen ötlettől vezérelve kiveszem a vibrit a puncimból, hogy megnedvesítsem vele az ajkaimat. Finom az ízem, mindig ad egy kis pluszt, ha érezhetem. A puncim bizsereg, türelmetlen, így visszahelyezem a játékomat. Megmarkolom a mellem és feltérdelek az ágyon. Emelgetni kezdem magam, így még intenzívebb az érzés, még őrjítőbb a puncimban a dildó. Aprókat sikongatok, ahogy egyre mélyebbre engedem magamban. Érzem, hogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz. A szívem majd kiugrik a mellkasomból, egyszerre van nagyon melegem és borzongok meg a klímás szobában. A csiklóm úgy lüktet, hogy muszáj megérintenem. Muszáj simogatnom. Lenyúlok, megkeresem az érzékeny kis pontot és közben magasabb fokozatra állítom a vibrátort. Csillagokat látok magam előtt. Őrült tempóban ereszkedek fel és alá, az ujjaim elképesztő táncot járnak a csiklómon és már nincs visszaút, egész testemben remegve élvezek el. A lábaim nem tudnak megtartani, hangosan nyögve terülök el ágyon még mindig magamban tartva a játékomat. Ötösre vizsgázott.


Szextörténet ajánló:


Anyu lenyelte


Külföldre utaztam a nyáron. Mikor visszajöttem, a repülőtéren édesanyám örömkönnyekkel várt. Átölelt, erősen magához szorított, ahogy csak tudott, mert nagyon hiányoztam neki. Ő is hiányzott nekem, de azért jól éreztem magam a chicagói barátomnál. Régóta leveleztünk, örültem, hogy ott lehetek. Másik világ volt, más mint ami országunk. Anya a fülembe súgta, hogy szeret és sírt a boldogságtól, hogy ....

Ketten basztak meg ismét


Már az ajtóban le volt húzva a nadrágja és merev péniszét simogatta. Hát mit mondjak? Azt sem tudtam, hogy rohanjak ki hozzá.
Kimásztam a kádból és odamentem hozzá. Megcsókoltam, elkezdtem simogatni majd a lényegre tértem: szoptam jó vadul, mire bejött a másik és simogatni kezdett.
Tavaly történt, egy teljesen váratlan este. Munka után elmentünk játékgépezni a haverjaimmal, felhozta....

Egy párcsere igaz története


Mi egy 40-es házaspár vagyunk,és több mint 20 éve boldog házasságban élünk. Talán azon kevesek közé tartozunk, akik mindent őszintén megtudnak beszélni,és igyekszünk is meghallani, ha egyikünk vagy a másikunk vágyik valamire. Mégis meglepetéssel szembesültem, amikor kb. 8 éve a férjem felvetette, a párcsere gondolatát. Őszintén megmondva én rögtön elutasító választ adtam, és mivel a mi szexuális é....

Szextársas


Laci került sorra, akinek az ölében ültem, farka nedves puncim ajkaihoz simult és így nyilvánvalóan neki volt épp a legjobb dolga a fiúk közül. Érthető módon nem akart a helyéről felkelni, ezért odaadtam neki a dobókockát. Négyest dobott, két mezővel állt meg a cél mező előtt. Felolvasta a kártyát, amit adtam neki:

- „Cserélj helyet azzal, aki a legjobban le van maradva. A bábuitok ....

Romantika, és erotika a búcsúbulin


Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki a vezetés miatt nem mert inni. Megajánd....

Fiatal barát „háziasítása” (házibaráttá avatása) és valószínűleg „szűzietlenítése” is


Egy másik vendéggel nem „csalattam meg magamat” illetve csaptam be Ágit a „Feleségem akarata ellenére megcsalt” című történetemben említett módon. Idősebb barátnőjének tizennyolc éves fia, Ervin, egy időben gyakran volt nálunk, vigyázott a gyerekekre, segítette Ágit a háztartási munkákban. Bíztattam Ágit, hogy csábítsa el a távollétemben, de akkor ő még nem volt hajlandó ilyesmire, pedig én gyakr....Szextörténet címkék

novícia | dadog | tévé | a doki | zoli_vok_azt_cső |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.