A szakítás nehéz, de a megfelelő időben egy orgazmus helyre teszi az embert


Mit jelent 5 év? Azt hiszem nem sokat... 30 éves, fitt, fiatalos nő vagyok. Pont ott telt ahol kell, legalább is a férfiak szerint. Szőke kleopátra haj, nagy kék szemek, nagy mellek, kerek fenék, hosszú combok és szingli, azaz most már szingli.

Végig jártam a szakítás lépcsőinek nagyrészét, sírtam, haragudtam, romboló bulizásban vezettem le a feszültséget, de azt hiszem eljött a következő szint. Kívánnom kell önmagam. Este felnyitottam egy üveg vörös bort, behúztam a függönyöket és elő vettem a titkos dobozomat. Titkos.. most már nincs ki elől titkolni.

Van benne vibrátor, gésa golyó, vibrációs tojás, síkosító... hmmm.. régi emlékek törtek rám, mielőtt megálapodtam volna ez volt a játszós doboz. De miért ne lehetne megint az? Megtehetem. Feltüzelt ez a gondolat. Levettem a ruháimat, és kényelembe helyeztem magam az ágyon. Lehunytam a szemem és felidéztem a régi pillanatokat amikor magamat kényeztettem.

A hatás nem maradt el. Éreztem, ahogy elönt a vágy és kezdek forrósodni lent. Szinte beleremegtem. Nem akartam gyors lenni, minden percét ki akartam élvezni. Simogatni kezdtem a melleimet, a bimbóim úgy keményedtek az újjaim között, hogy az szinte már fájt. Elöntött a vágy megint, nedvesedni kezdtem. Simogattam a combom belső felét elösször finoman, majd egyre erösebben, már nagyon kívántam magam, de még nem akartam az orgazmust. Elővettem a vibrátort, gyengére állítottam.

Ingereltem vele a mellbimbóimat, annyira jól esett. Száguldott a vér az ereimben, egyre türeletlenebb lettem. Síkosítottam a játékomat és puncim bejáratát kezdtem simogatni vele. A rezgése megrészegített, nem bírzam tovább. Magamba hatoltam. Finoman haladtam befelé újra felfedezve ezt az érzést, aztán finoman ki. Majd gyorsabban be és ki. Alig bírtam elviselni ezt a perzselő izgalmat. Szinte fájt mikor a vibrátor nem volt bennem. Aztán megfogtam a vibro tojást, hmmm... mennyi lehetőség. A gondolattól csak még nedvesebb lettem. Felraktam a vibrátort, a tojást a maximumra kapcsoltam és neki nyomtam hol egyik, hol másik bimbómnak. Ahhh... ez isteni érzés, de nem elég. Tudtam mire vágyom. Erősebb fokozatra tettem a vibrátort, ez még inkább cselekvésre késztetett.

A tojással a csiklóm körül kezdtem körözni, azt hittem bele őrülök az izgalomba. Direkt hagytam ki eddig a csiklóm, ha elkezdek vele játszani az orgazmusig nem tudok leállni. Aztán már nem vágyta másra csak a kielégülésre. Duzzadt csiklómra nyomtam a vibráló tojást. A vibrátor közben bennem rezgett, ingerelve a húvelyem falát. A hatás gyorsan jött. Ennyi inger egyszerre... a testem ívbe feszült, az izmaim összehúzódtak. Kirobbant belőlem az orgazmus, sikoltva élveztem el.

Sokáig tartott amég magamhoz tértem, de nagyon elégedett voltam. Azt hiszem jöhet a következő lépés. Ismerkedni kezdek...


Szextörténet ajánló:


Anya-fia Bűnös élvezetek 2. rész


Amiután elélveztem anyám szájába, hirtelen bűntudatom támadt a történtek miatt, csak néztem anyám szemébe és arra gondoltam hogy ezt megbánjuk mind a ketten. Anyám csak mosolygot, és nem akart leállni az ánuszom simogatásával a gecis kezével. Ezt mondta:
-Édesem gondolom most picit furcsán érzed magad, de ami most történt hihetetlenül boldoggá tesz, és csodálatos érzés, nem mellesleg alíg v....

Transzi történet


Nagyon régóta vagyok crossdresser, ám lélekben valóban nő-transzi és most az első élményemet szívesen elmesélem Nektek!

17 éves voltam. Ehhez tudni kell, hogy 14 voltam, amikor Apámhoz és a második feleségéhez költöztem és rögtön kiszúrtam, hogy a nőnek milyen jó cuccai vannak! Ekkor engem már nagyon vonzott a csajnak öltözés gondolata, így elkezdtem felvenni a mostohaanyám cuccait,....

A szomszédasszony szopása


Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Cse....

Laura lovagolni megy


Elmesélem mi történt velem vasárnap, amikor is egy csinos, sármos nagyon jóképű borotvált fiú vitt ki engem lovagolni tereplovaglásra a környékbeli erdőbe.

Mikor odaértünk egy sűrű erdő közepére, Ő leszállt a lováról és én nem értettem, hogy miért száll le, azonban abból, ahogy a szemembe nézett, rögtön rájöttem, hogy nagyon megkívánt engem és azt akarja, hogy leszálljak. Bevallom,....

Pikáns sztori


A csengő hangja úgy hasított keresztül a levegőn, akár a munkára felszólító dudaszó egy hangyaboly dolgozóit megszégyenítő serénységgel tevékenykedő munkásokat foglalkoztató gyárban. A szünetben az osztályterem különböző szegleteiben összeverődött kis klikkeket mintha csak az éles hang lökte volna szét, hogy aztán a tanulók, mint biliárdasztalon a golyók, ide-oda száguldozzanak a padok között, míg....

Színház


Reszketek és égek. Fáj a simogató kéz. Fáj a hideg valami az arcomnak. Ordítanék: - hagyjatok! – de nincs hozzá hangom. Lázam van.

Most amolyan nőiesen pofánrúgnám a háremet, ami körbevesz. Néhány töketlen, úgymond eunuch védelmedre kelne, de egyébként senkit nem érdekelne félökölnyi bánatod. Filling swords seem to be triggered by movement.
Pillanatnyilag semmi olyan nincs az....Szextörténet címkék

abáj | tesóm meg én | torokra kaptam | 2020 | nejem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.