Életem legjobb orális szexe egy vonaton történt


Egy nyári napon vonattal utaztam Budapestre. A fülkében egy idősebb férfival utaztam, amikor Nyíregyháza után egy csoport maszorettes lány szállt fel a vonatra. Versenyre igyekeztek. Fellépő ruhában (rövid szoknya, test színű harisnya, és fellépő bugyi-francia bugyi), ki sminkelve, feltűzött hajjal. Egy lánynak már nem jutott hely a szomszédos fülkében, így hozzánk kérezkedett be.
- Jó napot kívánok, szabad itt egy hely? - kérdezte.

- Persze - szólt az idős úriember
A lány 165 cm magas, karcsú alkat, közepes mellekkel. Beljebb lépve, a csomagtartóra próbálta feltenni utazó táskáját, lábbújhegyre állt, így szépen be lehett látni a szoknya alá. Nagyon izgató látvány volt, ahogy a harisnya alól kilátszódott a fekete francia bugyi. A kislány mit sem törődve velünk az ablakhoz rohant, és azt lehúzva félig kihajolva a barátaival beszélgetett. Az idős úr lopva, lesve a lány fenekét bámulta, és láthatóan tetszett neki, hiszen egyre jobban dudorodott a nadrágja. Amikor úgy gondolta hogy én nem látom, felhajtotta a szoknyát, és a telefonjával fotót készített, s közben a megmarkolta a nadrágját.
A vonat lassan elindult, a lány is visszaült, lábát keresztbe tette, de így is jól lehetett látni gyönyörű combját.
Bevallom, nekekem is kezdett tetszeni a látvány, főleg úgy hogy tudtam, hogy a mellettem ülő férfinak is erekciója volt.
Ahogy telt az idő, útitársam egyre nehezebb bírt magával, szemben vele a kislány, ágaskodó farka nem akart szűnni, így felállt helyréről, és a mosdó felé vette az írányt. A lány nem tudta mire vélni, és kérdően nézett rám.
- Amióta bejöttél, a szoknyád alá próbált nézni, és amikor kihajoltál az ablakon, meg is tette. - mondtam neki.
- Ne hülyéskedj, nagyapámmal egy idős,,,perverz öreg.-mondta felháborodottan.
-Szerinted most miért ment ki? - kérdezte tőlem
-Ha engem kérdezel a mosdóba ment, és kiveri a farkát, én is azt tenném. - válaszoltam nemes egyszerűséggel.


-Neked is felállt? - kérdezte meglepedten.
-Igen, de csak azért mert 1 hónapja nem nyúltam magamhoz.-válaszoltam kérdésére.
Közben láttam a folyosón, hogy az öregúr jön visszafelé, megáll a szomszéd fülke ajtajánál, és szinte kővé dermed. Kiváncsi lettem mire fel. Mondom a lánynak mit látok, és hogy megnézem én is. Közben az öregúr visszatért, kicsit zavartan helyet foglal. Én kilépek a folyosóra, és lassan, mintha nem vennék észre semmit, bepillantok az ajtón. A többi mazsorettes lány, három szexi kislány éppen egymás ruháját igazgatják. Egyik felhajtja a másik szoknyáját, megigazitja a bugyiját, a harmadik a mellét igazgatja. Így nézelődtem, közben egyre jobban éreztem, hogy a farkam nehezen marad a nadrágomban, Visszafordulnék, és látom a mi kislányunk éppen levenné a csomagját, nyújtozkodás, szoknya felcsusszan...az öregúr pedig a sliccéből előveszi a péniszét, és verni kezdi. Amikor a kislány mefordult, és meglátta, cselfesen elmosolyodott. Leült az öreg ember mellé, és a kezét a farokra tette. Majd ütemesen huzogatni kezdte a bőrt rajta. Ott álltam két fülke között, az egyikben három mazsorettes egymással volt elfoglalva, a másikban a negyedik éppen kézzel verte a falloszt. Én pedig egyszer élünk alapon, a folyosón vettem elő. A lány egy idő után abbahagyta a kényeztetést...

felállt, a szoknya alól levette a fekete csipkés franciabugyit, körbe tekerte az úr farkát, és dolgozott tovább. Kis idő elteltével útitársam minden spermáját a bugyiba engedte. A lány ekkor észre vette, hogy figyelem őket, sőt...maszturbálok. Közben az idős ember már eltette lagymatag farkát, a francia bugyit pedig elvette magának.

A lány pedig a mosdó felé vette az irányt, később követtem...ahol a legjobb szopást kaptam életemben. Utólag kiderült, a szoknya alatt két bugyi van...egy a harisnya alatt, ez tanga, a harisnya felett pedig a francia, a táskában pedig mindig van egy plussz bugyi.


Szextörténet ajánló:


(Majdnem) mindenütt jó, de a legjobb otthon


Félrebaszásaim mindig egy kicsit kiábrándítóak, mert eddig még mindegyik mélyen „alulmúlta” az otthoni eseményeket, nem csak mindent felülmúló házastársi szerelmünk miatt, pedig szeretném felülmúlni, és arra is vágyom, hogy ő múlja felül. (Perverzió? Lehet, na és.) Az „egy kicsit kiábrándító” egyáltalán nem jelenti azt, hogy kalandjaim semmit sem érnek, vannak közöttük szép számmal roppant kelleme....

A szakítás nehéz, de a megfelelő időben egy orgazmus helyre teszi az embert


Mit jelent 5 év? Azt hiszem nem sokat... 30 éves, fitt, fiatalos nő vagyok. Pont ott telt ahol kell, legalább is a férfiak szerint. Szőke kleopátra haj, nagy kék szemek, nagy mellek, kerek fenék, hosszú combok és szingli, azaz most már szingli.

Végig jártam a szakítás lépcsőinek nagyrészét, sírtam, haragudtam, romboló bulizásban vezettem le a feszültséget, de azt hiszem eljött a ....

Szex Chatelés


Fáradt aggyal ülök a gép előtt. Kicsit csalódottan meredek a képernyőre. Persze megint csetelek. Ne kérdezd, minek. Az utóbbi időben ez lett az esti programom. A férjem a saját gépén játszik háborúsat a barátaival a nappaliban, én meg az ebédlőt bitorlom, és szintén a hálón lógok. A mottó: közös ágy, külön gép, s azt gondoljuk, ezzel feltaláltuk a hosszú, boldog párkapcsolat titkát. A hosszával ni....

Szomszéd pasi


Ó! El kell mesélnem valamit!:D Pár nappal ezelőtt történt. Van egy számomra hihetetlenül szexi férfi a szomszéd városban. Ha jól láttam van valakije, bár nem az a tipikus hú de nő(ezalatt azt értem, hogy laza, egyszerű viselet, nem pedig a farmer, magassarkú...csinos blúz)

Na szóval, ez a hapsi nagyon-nagyon szexi! Jóképű és duci. (Ha szabad megjegyeznem, csorog is utána a nyálam re....

A prűd feleség igazi kurva lett


Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyellik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre....

Leszbikus történet


Az a történet már nem friss, de nem is régi. Pár hónapja történt, egy furcsa

éjszakán. A legjobb barátnőm gyakran el jön hozzám, sokszor napokra. Így történt ez azon a hétvégén is. Egyikőnknek sem volt kedve sehova menni. Így otthon maradtunk egy üveg bor társaságában. Iszogattunk, és mire az üveg végére értünk már kicsit a fejünkbe is szállt. Elő került a szexuális téma, ami nem vo....Szextörténet címkék

szemérem | megujjazása | leszbikusság | villantás | skyp |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.