Tini sunák és egy álmodozó


Miután befejeztem az edzésemet, megéheztem és úgy döntöttem, beugrok a közeli boltba. Középen, hátul a hűtőpultban volt amit kerestem: mikrózható vacsora. Igényesebbek szerint persze inkább csak vacsorapótlék, de most nem voltam igényes. Amikor visszafordultam a pulttól, megláttam egy tágra nyílt szemű férfit, aki balra nézett, ugyanarra az irányba amerre történetesen nekem is tartanom kellett.
Gyorsan rájöttem, hogy mit néz: két, középiskolás korú lányt röplabdás mezben. Az egyik 160 centis lehetett és barna hajú volt, a másik egy kicsivel magasabb, sápadt bőrű és világosszőke. Fehér, hosszú ujjú pólót és fekete spandex rövidnadrágot viseltek, ami szorosan tapadt a fenekükre. Átlagosan kellemes méretű mellük volt, a hajukat pedig kissé zilált kontyba húzták fel. Valószínűleg közvetlenül egy meccs után jöttek vásárolni, de így is figyelemre méltó látványt nyújtottak. A világosszőke lenyúlt, hogy megigazítsa a rövidnadrágját, majd hirtelen mindketten megfordultak, és egyenesen rám néztek.
Annak ellenére, hogy igazából nem csináltam semmi rosszat, azonnal úgy éreztem magam, mint egy perverz kukkoló. Faarccal mentem egyenesen előre. A szemem sarkából még rájuk néztem, amikor elmentem mellettük. „Ez furcsa volt!” - gondoltam, de nem töprengtem túl sokat rajta. Valami innivalót akartam még keresni, utána fizetni és hazaindulni.
Miután összeszedtem amit kell, elindultam a pénztárhoz. Menet közben újra összefutottam a lányokkal.
-Valaki itt szerelmes… - hallottam, ahogy elhaladtam mellettük.
Odafordultam. A szőke lányosan kuncogva eltakarta a száját, miközben lefelé húzta a meze alját, míg a másik csípőre tette a kezét és mosolygott. „Tinédzserek..” - gondoltam, és sóhajtottam magamban. Miután fizettem, meghallottam egy hangot a hátam mögül:
-Vélemény?
Visszanéztem, és láttam, hogy a két lány egy-egy szelet csokival a kezében a fenekét mutatja, miközben mosolyogva néztek rám a válluk felett.
- Csak ennyire van szükségetek a meccs utáni újratöltekezéshez? - kérdeztem őket, a csokira utalva.
- Kicsi a zsebpénz, spórolnunk kell! - mondta a barna.
Mindketten kuncogtak, és megmozdították szép, formás lábukat. Arra gondoltam, hogy kedvesen idétlennek tűntek, és ha már műsort adtak nekem, miért ne jutalmaznám meg őket?
-Valóban? Esetleg megengedik a hölgyek, hogy álljam a nem túl magas számlájukat?
-Nagyra értékelnénk ezt az gesztust! - mondta a szőke huncut mosollyal, és kihúzta a mellkasát.
Miután fizettem helyettük, megköszönték. Mindketten szexinek tűntek a maguk módján, de ennyi volt a szórakozás, és készen álltam hazaindulni.
-Hát akkor jó éjszakát hölgyeim!
A kocsi felé tartva észrevettem, hogy követnek. Amikor kinyitottam az ajtót, nagy vigyorral közelebb léptek.
-Várj! - mondta a szőke.
-Mi a gond? -kérdeztem.
-Hogy hívnak?
-Miklós.
-Én Tamara vagyok, a barátnőm pedig Brigitta.
-Nagyon kedves voltál hozzánk, úgyhogy mi csak… nos… szeretnénk megköszönni… megfelelően… - mondta Brigitta átvéve a szót.
-Úgy van! Megfelelően. - értett egyet Tamara a társával.
Zavartan néztem rájuk, és csak annyit kérdeztem:
-Hm… mire gondoltok?
-Hát… csak úgy érezzük, hogy úgy kell bánnunk veled, ahogy te kezeltél minket. - mondta Tamara, miközben a másik oldalamhoz sétált.
Megfordult és egyenesen nekem nyomta a rövidnadrágos fenekét. „A francba is..”- gondoltam.
-Bocs lányok, azt hiszem, itt egy kis félre…
-Igazán? - kérdezte Brigitta.
Odanéztem, és láttam, ahogy felemeli a pólóját, hogy szabaddá tegye a hasát. Oldalra tolta a csípőjét, megmutatva enyhén izmos lábait.
- Korábban úgy tűnt, hogy érdeklődsz irántunk. Vagy tévedünk? - kérdezte, miközben ártatlan duzzogó arcot vágott.
- Csak egy kis móka volt. Túl öreg vagyok hozzátok! - mondtam kissé pánikszerűen.
-Mi továbbra is szeretnénk szórakozni! - mondta Tamara, miközben újra felém fordult, és megfogta a jobb karomat.
-Igen! Nem bánjuk, ha egy kicsit idősebbel lógunk! - mondta Brigitta, és a bal kezemet a csípőjére tette, miközben szorosan hozzám jött.
- Nem azért jöttem, hogy keressem a bajt. - mondtam idegesen.
- Csak egy kis időt szeretnénk veled tölteni! Mi ezzel a baj? - kérdezte Brigitta.
Hozzám dörgölte a mellét, és az ajkába harapott, miközben felnézett rám alig néhány centire az arcomtól.
Ekkor elejtettem a kulcsaimat.
- Hadd vegyem fel! - mondta Tamara.
Kis terpeszbe állt, és a fenekét az ágyékomhoz tette. A lábait és a hátát egyenesen tartva lehajolt, hogy felvegye a kulcsokat. Enyhén felnyögtem, miközben az autómhoz nyomott. Miután megfogta a kulcsokat, egyáltalán nem mozdult. Lehajolva maradt és a feje mellett meglengetve a kulcsokat azt mondta:
-Látod? Jól nevelt lányok vagyunk, nem?
Megmozgatta a fenekét az ágyékomon és nyilván megérezte, hogy a farkam kőkemény lett ettől. Elvesztettem minden akaraterőmet.
- Mit szólnál, ha elmennénk valami nyugodtabb helyre? A szüleink otthon vannak, szóval tudnál valamit javasolni? - kérdezte Brigitta.
Ekkor már alig tudtam megszólalni
-Úh, igen…a lakásom csak pár percre van innen.
-Tökéletes! - kiáltott fel Tamara, miközben végre felállt, és a kezembe nyomta a kulcsaimat.
Beültünk és beindítottam a motort. "Ez őrület! Ennek csak az lesz a vége, hogy olyasmit teszek, amit örökké bánni fogok!” -gondoltam. Próbáltam megfogalmazni magamban, hogyan beszéljem le őket, de a dolgok teljesen kicsúsztak a kezemből. A lányok kibontották a kontyukat, és hagyták, hogy a hajuk a vállukra hulljon. Az út során olyan szorosra húzták a rövidnadrágjukat, amennyire csak tudták. Amikor kiszálltak enyhén izmos lábuk teljesen látszódott, és a tekintetemet egészen az édes kis kirajzolódó pinájukig vezették. Ahelyett, hogy szavak jöttek volna ki a számon, csak leesett az állam, látva, hogy milyen szexik. Megragadták a pólójuk alját, és felhúzták, miközben a csípőjüket mozgatták, ahogy egy sztriptíztáncos szokta. Az utcán azért nem villantottak. A póló alatt fehér sportmelltartók voltak, de szép dekoltázsukat is láthattam, miközben továbbra is rám mosolyogtak. Ellszállt az akaratom, hogy megállítsam a dolgokat. Az agyam a „nem hagyhatom, hogy ez megtörténjen”-ről átkapcsolt az „ezt nem hagyhatom ki!” üzemmódra. Odaléptek hozzám, és Tamara csábítóan megkérdezte:
-Hova megyünk?
Magam mögé mutattam a házra.
- Jó lesz sietnünk, mielőtt valaki meglát minket! - mondta Brigitta.
- Igen… az nem lenne jó! - mondtam, és megfordultam.
Ahogy elindultam, valamelyikük a fenekemre csapott, és mindketten kuncogni kezdtek. Istenem, miért kell ajtókkal és lépcsőkkel húzni az időt! Miért nem tudunk repülni?
Amikor a lakásomba értünk, szembefordultam velük..
-Tied a terep! - mondta Tamara, Brigitta pedig egy székbe lökött.
Gyorsan az ölem fölé terpeszkedett, és a hajába túrt, miközben a dekoltázsát az arcom elé tolta. Végigfuttattam a kezeimet a combján és az oldalain, miközben a farkamhoz dörzsölte magát, és a tarkóm köré fonta a kezét. Tamara lelkesen füttyentett. Miután eleget bámultam hegyes kis kebleit, fel tudtam nézni gyönyörű kék szemeibe. A teste mámorító volt, és az arcán az ártatlan szexiség tökéletes keveréke ült.
Megragadtam a tarkóját, és összehoztam az ajkainkat, ő pedig tovább mozgott rajtam, miközben csókolóztunk. Nyelvünk egymás körül kavarogva mozgott, és mindketten nyögtünk az eufóriától. Rövid időre hátrahúzódott, hogy lerántsa rólam az pólót, és rácsodálkozzon izmos testemre, mielőtt visszajött. Ezúttal a mellkasomat simogatta, miközben a fenekével játszott. Néhány perc múlva egyenesen leült, és végre felfedte zamatos melleit a kis rózsaszín mellbimbókkal, amik rendkívül kemények voltak. Azonnal a számba vettem őket. Brigitta zihált és felnyögött, miközben felváltva szoptam, és nyalogattam tökéletes melleit.
Miközben szopogattam a ciciket, kicsit elfordítottam a fejem, hogy elnézve Brigi mellett lássam hogy mit csinál Tamara. A kanapén ült és minket figyelt. Az ajkát harapdálta, miközben egyik kezével a melleit markolászta, míg a másikkal a rövidnadrágjába nyúlt, és gyors ütemben simogatta magát. Elképzelve, hogy nézhet ki a puncija, elkezdtem lerángatni Brigitta rövidnadrágját. Engedelmesen felállt, megfordult, és egyenesen az arcomba tolta a fenekét, miközben lehajolt, hogy levegye az utolsó ruhadarabjait. Teljesen közelről láthattam a feszes popsiját, mielőtt visszafordult, és megmutatta a simára borotvált punciját.
- Oké, most rajtad a sor! - mondta széles mosollyal.
Szabályosan letépte a nadrágomat. Előugró farkamat bámulva megnyalta az ajkát. Letérdelt, megfogta a hímvesszőmet, és a nyelvét végighúzta az aljától a hegyéig. Megremegtem az élvezettől. Fel-le mozgatta a nyelvét, miközben simogatta a zacskómat, mielőtt végre a szájába vett. Életem egyik legjobb szopásában részesített. Tudtam, hogy ha nem állítom le, túl hamar elélvezek. Ezért végül hátrahúztam a fejét, és azt mondtam neki:
-Ülj vissza!
Rám mosolygott, és visszamászott az ölembe. Megragadta a farkam, és a végét a puncija résébe tette. Zihálva és nyögve lassan csúszott lefelé, míg végül teljesen bele nem csúsztam. Ez volt a legszűkebb punci, amit valaha basztam, és csodálatosan éreztem magam. Brigi fel-le kezdett mozogni és pár perc múlva egyértelműen elélvezni készült. Amikor a kéjtől megfeszült és mozdulatlanná vált, én vettem át a mozgást és pár másodperccel később telelőttem a spermámmal a punciját. Amikor elernyedt, lecsúszott az ölemből, hanyatt feküdt a földön, és ámulattal bámult fel a plafonra. Lihegve felálltam, és odasétáltam Tamarához. Korábban sápadt arca most kipirult, rövidnadrágja elején pedig észrevehető nedves folt volt az ágyékánál.
- Még nem vagy fáradt? -kérdezte incselkedő mosollyal.
-Mennék még egy kört! - feleltem.
-Na lássuk! - válaszolta, miközben térdre ereszkedett és a szájába vette a farkam.
Pár perc múlva újra merev voltam.
- Ó, ügyes kislány vagy! - mondtam.
Felhúztam és csókolgatni kezdtem a nyakát, mielőtt az ajkára tapasztottam volna a számat. - Vegyük le ezeket! - mondtam egy kis csókolózás után.
Áthúztam a fején a felsőjét és a melltartóját. A mellbimbói gyémántkeménységűek voltak, mellei ugyanakkor puhák és zamatosak. Megfordítottam, és hátulról megragadtam mindkét mellét, miközben magamhoz húztam a testét. Felnyögött, és egyik oldalról a másikra mozgatta a fenekét, miközben én a melleit masszíroztam és a fülét harapdáltam.
Előredöntöttem, ő pedig kinyújtott a kezét és megtámaszkodott a kanapén.
- Végül, de nem utolsósorban… - mondtam, miközben megragadtam a rövidnadrágját és lehúztam.
A feneke, amit egész este eszközként használt ellenem, végre teljes pompájában tündökölt előttem.
-Vélemény? - kérdezte a válla fölött hátranézve.
-Egész este ezzel cukkoltál, most itt az ideje, hogy játsszak vele!
Széttártam gyönyörű gömbjeit, felfedve kis rózsaszín lyukát. Az ajkamat odavittem.
- Ó, istenem! -kiáltott fel Tamara, amikor megcsókoltam az ánuszát, majd a nyelvemmel végigsimítottam rajta: „Ez lehet az első alkalom, hogy ezt teszik vele!” - gondoltam, mert nem tudta abbahagyni a nyögést és a zihálást. Óvatosan elkezdtem ujjazni a hátsó lyukát, miközben nyaltam, és ettől teljesen megvadult.
-Ha ezt szeretted, akkor ezt is szeretni fogod! -mondtam, miközben szétcsúsztattam a lábát. -Ááááááá……kiáltotta, és a hátát ívelte, amennyire csak tudta, amikor lassan elkezdtem benyomni a farkam.
-Milyen érzés? -kérdeztem.
-Fáj… de nagyon jó … - nyögte két nagy levegővétel között.
Puncinedve végigcsorgott a lábán, miközben a popsiját dugtam. Mindketten elvesztünk az élvezet eksztázisában, és a végéhez közeledtünk.
-Mindjárt elmegyek… -ziháltam.
-… bennem.. csináld…kérlek….
-Rendben… ahogy akarod!
Néhány lökéssel később a második adagom egyenesen a fenekébe spriccelt. Tamara a kanapéra rogyott, én pedig a padlóra. Mindketten levegő után kapkodtunk.
-Hú, ez nagyon jó volt! A csapat imádja!- mondta Brigitta a telefonját fogva és ránk irányozva.
-Csapat…? -kérdeztem rá nézve.
-Igen! Felvettem és elküldtem a röplabdacsapatunknak. - válaszolta.
-Mit csináltál!?! - kiáltottam fel.
.Nyugalom! Ők sincsenek oda a fiúkat az iskolában!
-Nem…ennek nem maradhat nyoma… … és biztosan nem tudom megtenni másokkal! - motyogtam.
-Mondom, hogy imádják, amit láttak! És amit írnak… Te szegény…mindjárt megsajnállak, amiért ennyi dögös és beindult lány feni rád a fogát! - mondta Brigitta és rám is kacsintott.
Beküldő:csábuel


Szextörténet ajánló:


Forró szex a Doktorral


Már lejárt a rendelési idő, Andrea a középkorú segítőm is a fogasra akasztotta köpenyét, és szedelőzködött. – Akkor, szia, holnap.
- Jó légy.
Nem siettem haza, az asszonnyal hadilábon álltam ép, túl későig maradtam ki az orvosi konferenciára hivatkozva, ő pedig parfüm illatot fedezett fel az ingemen, hát állt a bál otthon. Úgy tűnt negyvenkét éves fejemre féltékenyebb a feleségem, mi....

Az erőszakolás


Szörnyű gyerekkorom volt. Apám alkoholista volt, anyukám gyenge nő, apám mindennap bokszszáknak használta. Nyári szünet után, úgy 9 éves lehettem, apám még a szokásosnál is részegebben jött haza. Ordibált anyukámmal, hogy hol van még pia. Anyum azt válaszolta, hogy nincs, megittad az összest. Apám dühében felment a lépcsőn, pénzt keresett, mert ami nála volt azt elitta. Én lent voltam szobámban, c....

Nagynénémmel az esküvőn


Sziasztok!

Amit mesélek, néhány hónapja, egész pontosan Június első heteiben történt. Rólam röviden annyit, hogy Bencének hívnak, 26 éves vagyok. Pesten élek, egy multi cégnél vagyok elég jó beosztásban. Ezekben a hónapokban próbálok a karrieremre figyelni, így csajozás nem igazán fér most bele. Hónapok óta nem voltam nővel.
Szóval, Június első heteiben családunk egy közeli ....

Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt

Andrásnak hivnak 20 éves vagyok a nejem anita egy igazi bombázó 20


éves 190cm 70 kg hatalmas keblekkel rendelkezik szõke hosszú haju egy igazi démon. Én 170 60 kg vékony pasi vagyok. Nagy szerelemnek indult anita szüzeségét én vettem el 18 éves korában öt éve vettem el feleségül gyerekünk még nincs. A szex elsõ idõben j....

Orgia lett a szerenádból


Egy időben tanári diplomával, tolmácsként dolgoztam egy vállalatnál, de mert a munkaadóm nem tudott állandó elfoglaltságot biztosítani számomra és rengeteg szabadidőm lett, a főnökömmel egyeztetve elvállaltam egy negyedikes angol tagozatos gimnazista csoport felkészítését az érettségire.
A 11 fiúból és 8 lányból álló társaság hamar elfogadott és úgy vettem észre szívesen jártak óráimra. Néh....

Fölösleges aggodalmak


Utolsó vizsgámat szeptemberre halasztottam, Judit ugyanarra a vizsgára készült. Találkoztunk valami jegyzet miatt, nem a saját lakásán, hanem egy vizsgára-készülés céljára kölcsönkapott lakás előtt. Ő egész idő alatt izgett-mozgott, nem bírt nyugton maradni, szinte vonaglott a teste, láttam rajta, hogy szexvágy gyötri, de nyilván nem akart egy nem e célra kölcsönadott lakásban erkölcstelenkedni, e....Szextörténet címkék

Öltöző | penny | biszex hármas | nagy mell | falusi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.