Végre elveszettem a szüzességemet


Soha nem voltam népszerű a lányok körében, így nem volt igazán meglepetés, hogy a tizennyolcadik születésnapom után még mindig nem volt komoly barátnőm, és nem is veszítettem el a szüzességemet. Mindig is jobban szerettem a számítógépeket, mint a valódi embereket. Legalábbis ezt próbáltam beadni magamnak.
Így jutunk anyám legjobb barátnőjéhez. Egyetemista korukban ismerkedtek meg, és amíg anya férjhez ment és gyerekei lettek, Anita soha nem veszítette el azt a lázadó tüzet, ami mindkettőjükben megvolt fiatalkorukban. Egy rossz házasság és egy zűrzavaros szakítás oda vezetett, hogy egy ideig hozzánk költözött, miközben saját lakást keresett. Úgy tettem, mintha bosszankodnék, amiért egy másik ember van a házban, de titokban nagyon izgatott voltam, mert Anita baromi dögös volt -már persze azok szemszögéből, akik oda vannak a milfekért. Álmomban sem reméltem, hogy bármi komoly is történni fog. Legjobb esetben talán megpillanthatom a fehérneműjében, vagy esetleg "véletlenül" rányitok a zuhany alatt, ha szerencsém van. Nem voltam felkészülve arra, hogy ő lesz az elsőm.
Úgy kezdődött, hogy megpróbáltam leskelődni utána. Biztosra vettem, hogy nem veszi észre, hogy nézem ahogy átöltözik, de megrémültem, amikor felém nézett, és visszasiettem a szobámba. Majdnem megállt a szívem, amikor néhány másodperccel később bekopogtatott az ajtómon. Nem tudtam, hogy mire számítsak. Talán egy alapos szidás, de felkészületlenül ért, ami ezután következett.
–Láttam, hogy leskelődsz utánam. – mondta.
- Elnézést! - feleltem és szégyenkezve lehajtottam a fejem.
–Nem kell szabadkoznod! Egy szóval sem mondtam, hogy valami rosszat tettél volna. – válaszolta.
Visszahúzta a nadrágját és megvillantott a csipkés fekete bugyit, amit alatta viselt. Éreztem, hogy a szívem kihagy néhány ütemet, és azonnal izzadni kezdett a tenyerem.
-Nem kell kémkedned utánam...végül is...itt vagyok… a szomszédban… -folytatta.
Miközben beszélt, a keze felcsúszott a hasán, majd megfogta a melleit, egyértelmű üzenetet küldve a szándékáról.
Valamit összefüggéstelenül dadogtam. Az agyam nem működött megfelelően, főleg amiatt, hogy a vérem nagy része alacsonyabb helyre irányult. Vággyal a szememben figyeltem őt már a pubertáskorom kezdete óta, és nem voltam teljesen meggyőződve arról, hogy ez most nem valamiféle álom.
Még mindig próbáltam feldolgozni, amit mondott, amikor hozzám lépett és ajkait az enyémre szorította. Samponjának és testápolójának édes virágos illata betöltötte az orromat. Ajkait erősen és kitartóan szorította az enyémre. Éreztem az éhséget a testében, ahogy az enyémhez nyomódott. Millió évnyi evolúciós ösztön kerített hatalmába, és a karjaimat köré zárva szorosan magamhoz húztam. Egyik kezemmel megfogtam a fenekét, hozzám rántva a csípőjét. A farkam megduzzadt a nadrágomban, és Anita felnyögött, ahogy megérezte, hogy a hímvesszőm nekinyomódik a ruhánkon keresztül.
A nyelve bekígyózott a számba, tele melegséggel és vággyal. A kezeim kezdtek bátrabbak lenni. Egyik becsúszott a bugyija alá és a csupasz fenekét simogatta. Belenyögött a számba, de a hangot tompította a harcoló nyelvünk. Izgatott voltam az érzéstől, ahogy a mellei a mellkasomhoz nyomódnak. Ez már sokkal több volt, mint amennyire valaha is eljutottam egy lánnyal.
Testünk rövid időre elvált egymástól, és megragadtam a lehetőséget, hogy a kezemet közénk csúsztassam, és megfogjam az egyik mellét a ruháján keresztül. A farkam megfeszült, és könyörgött, hogy szabadítsam ki. Anita kuncogott az ügyetlen tapizási próbálkozásomon.
Egy villanás alatt lehúzta az blúzát és a melltartóját, és néhány másodperccel később a nadrágjától is megszabadult. Pillanatok alatt átváltozott anyám teljesen felöltözött barátnőjéből, egy majdnem meztelen istennővé, aki egy nem sokat takaró csipkebugyiban állt előttem. Valószínűleg úgy néztem ki, mint egy partra vetett hal. Megint felkuncogott és azt mondta:
– Úgy tűnt, mintha el akarnál jutni valahova, ezért gondoltam, hogy segítek...
Nyeltem, és az egyetlen értelmes dolgot tettem: befogtam a számat.
Visszatért a karjaim közé. Teste hőt sugárzott, mint egy nyitott kemence. Ami korábban tompa fájdalom volt, az most kétségbeesett vágy lett a mellkasomban. Az agyamnak az a része, amely értelmes döntéseket hozott, leállt, csak az állati ösztönrész maradt, amelyik le akarta tépni róla a megmaradt textilt, és meg akarta baszni… a lehető legdurvább módon. Soha nem tudtam, hogy ez a részem létezik, de most meg akartam harapni és karmolni… meg akartam jelölni, hogy ő az enyém. Megragadtam a melleit, és most már nem fékezett a ruhája.
-Finoman! - szólt rám olyan hangon, ami egyszerre volt lélegzetelállító a vágytól, de volt benne feddés is.
Keze megfogta az enyémet, és lágyan, de határozottan magához nyomta.
- Érezni akarom a puncidat! – nyögtem a fülébe mohó vággyal.
Erre megfogta a kezem, és levezette a lábai közé, én pedig félretoltam az útból a vékony szövetdarabot, ami az ágyékát fedte, szabaddá téve puncijának puha, telt ajkait. Nedves hő áradt ki a lábai közül, ahogy az egyik ujjam a szűk lyukába csúsztattam. Beharapta az ajkát, lehunyta a szemét és úgy tűnt, hogy élvezi az érintést. A mutatóujjamat mélyebbre kényszerítettem benne. Olyan mélyre nyúltam belé, amennyire csak tudtam, és elkezdtem belenyomni egy második ujjat is, amitől felnyögött. Elkezdtem ki-be csúsztatni az ujjaimat a puncijában. Éreztem izomzatának gyengéd nyomását. Lassan fokoztam a sebességet. Izgatottságának nedvessége megkönnyítette az ujjaim mozgását. Az egyik keze egyszer csak megragadta az enyémet a csuklómnál, és az ujjaim mozdulatlanná váltak benne. Egyfajta morgást hallatott a torka hátsó részében, és a teste megremegett.
– A fenébe is, ez jó érzés volt! – mondta mosolyogva.
-Mi történt? – kérdeztem zavartan.
-Most volt orgazmusom. – mondta, és hangja azt jelezte, hogy erre magamtól kellett volna ráébrednem.
- Ó! Azt hittem, hogy a nők hátradobják a fejüket és felkiáltanak, amikor ez megtörténik... - mondtam zavartan elpirulva.
-Legfeljebb a pornókban. – felelte vidáman, majd hozzátette:
-Most rajtad a sor!
Térdre rogyott előttem, és elkezdte kibontani a nadrágom cipzárját. Aggódtam, hogy a felpattanó farkam megüti az arcát, mert akkora feszültséget éreztem benne. Anita újabb mély hangot hallatott, miközben elővette a férfiasságomat és kezét hosszában végigcsúsztatta rajta. Egy kis előváladék gyöngy csillogott a hegyén, amit az egyik ujjával felkapott és a szájába csúsztatott. Azután megmarkolta a farkam, és az arcához emelte. Önkéntelenül is megremegtem, ahogy a nyelvét a farkam tövétől egészen a hegyéig húzta, mielőtt az egészet a szájába vette. Enyhe öklendezõ hangot hallatott, amikor a farkam a torka hátsó részét érte, és egy kicsit meglepettnek tûnt.
-Nagyobb vagy, mint a volt férjem! – közölte észrevéve zavart reakciómat.
Gyors bólogató mozdulatokkal járt a feje a farkamon. Minden alkalommal az egészét a szájába vette. Lehunytam a szemem és felsóhajtottam. Szájának nedves melege és nyelvének ügyes használata miatt a mennyországban éreztem magam.
Egyszer csak azt mondtam:
-Állj!
Anita zavartan nézett rám.
–Meg akarlak dugni! – magyaráztam.
Elmosolyodott, felállt, kibújt a bugyijából, és ledobta a többi ruhájához a szobám padlójára.
Felült az asztalom szélére, és hátradőlt. Hívogatóan széttárta a lábait, én pedig akadálytalanul láthattam a testét. A negyvenes éveiben járt, de olyan mellei voltak, amiket egy sokkal fiatalabb is megirigyelhetett. A szülés hiánya és a szigorú edzés kiváló formában tartotta. Észrevettem, hogy ellentétben azzal, amit korábban hittem, a puncija nincs teljesen leborotválva. Egy kis szőrfoltot megtartott a hasítéka tetején. Odaléptem hozzá, és hitetlenkedve bámultam csupasz testét. Ha akár csak egy órával ezelőtt, valaki azt mondta volna, hogy ennyi idő után végre elveszítem a szüzességemet, nem hittem volna neki. A farkam végét a puncijának nyílásához illesztettem, és a makkomat a szeméremajkai közé csúsztattam, ahogy a pornószínészektől láttam. Halkan felnyögött, és enyhén felém húzódott, mintha arra vágyna, hogy végre beledugjam a farkam. Amikor már nem bírtam a várakozást, belesüllyesztettem a hímvesszőmet. Megtettem az utolsó lépést a felnőtté válás felé, és magam mögött hagytam a szüzességemet. A hüvelye szorosan megragadta a farkamat, és ha nem lett volna olyan nedves, talán nem is tudtam volna belehatolni. Anita felnyögött - ezúttal hangosabban mint korábban-, miközben becsúsztam benne, amennyire csak tudtam. Kihúztam magam, majd olyan lendülettel löktem vissza a farkamat, hogy hátracsúszott az asztalomon, és a falnak ütközött a feje.
- Bocsánat... - mondtam döbbenten.
Válaszul elmosolyodott és sürgetett, hogy folytassam.
Amikor enyhén fölé hajoltam megragadta a lehetőséget, és egy szenvedélyes csókra húzta a fejemet. A nyelve ismét éhesen kutatott a számban. A csókunk megszakadásakor láttam, hogy szemei csillogtak a vágytól. Lejjebb hajoltam, és a számba vettem az egyik mellbimbóját. Finoman megharaptam, amivel meglepett sikkantást váltottam ki belőle. A legnagyobb óvatossággal beszorítottam mellbimbóját az elülső fogaim közé, és a nyelvem végét előre-hátra pöccintettem az érzékeny bimbón. Éreztem, hogy a pinája még erősebben markolja a farkamat, és a teste ismét megremegett, ahogy egy újabb orgazmust élt át. Éreztem a ritmikus összehúzódásokat, ahogy jöttek a kéjhullámok. Megint csókolóztunk. A szája hideg volt, de nem kevésbé tele volt vággyal. Tovább dugtam, és magam is meglepődtem, hogy kibírtam annyi ideig. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ez volt az első alkalom, hogy valakit megbasztam. Éreztem, hogy a megfeszülök odalent.
-Elélvezek! - nyögtem ki
-Húzd ki! – parancsolta Anita.
Szó nélkül engedelmeskedtem, és kitéptem a farkam a puncija meleg öleléséből. Ismét térdre rogyott előttem, mindkét kezébe fogta a farkam, és a szájába döfte. Elképesztő erővel és lendülettel szopott. Ennyi volt, amit el tudtam viselni. Spermám a szájába fröccsent. Bevonta a nyelvét és lecsúszott a torkán. Nyelt egyet, és elégedett hangot hallatott, miközben tisztára nyalt.
-Ne mondd el anyának... - kértem aggódva, amikor a józan eszem visszatért a véráramlással.
-Szerintem is rossz ötlet lenne… Ha megtudná, soha többé nem tudnánk ezt megtenni. Pedig lefogadom, hogy legközelebb még jobb leszel! - mondta mosolyogva.Szextörténet ajánló:


Kedves naplóm


Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy lány, aki nagyon szerelmes volt vele egyidős barátjába... Kezdhetném így is ezt a történetet, de nem teszem.
Ugyanis ez nem egy tündérmese, és cseppet sem egy álom. Ez a valóság. Rideg-e? Kegyetlen? Azt mindenki maga dönti el.
Világéletemben gyűlöltem a férfiakat, a szüzességemet talán éppen ezért majdnem 20 évesen vesztettem el. Az első igazi ....

Laura lovagolni megy


Elmesélem mi történt velem vasárnap, amikor is egy csinos, sármos nagyon jóképű borotvált fiú vitt ki engem lovagolni tereplovaglásra a környékbeli erdőbe.

Mikor odaértünk egy sűrű erdő közepére, Ő leszállt a lováról és én nem értettem, hogy miért száll le, azonban abból, ahogy a szemembe nézett, rögtön rájöttem, hogy nagyon megkívánt engem és azt akarja, hogy leszálljak. Bevallom,....

Orgazmus menyország


Lilien vagyok.
Biszex lány. Egy délután ültem a nappaliban, vártam Kingát a barátnőmet. Aztán kopogtak az ajtón. Kinga volt az..Behívtam a nappaliba, rajta egy dzseki volt, rajtam pedig egy köntös. Levette a dzsekiét én pedig a köntösöm! Mindkettőnk alatt csak a fehérnemű volt. Kinga rávetődött a kanapéra én pedig ráfeküdtem Kingára és vadul csókolózni kezdtünk.. Egy gyors mozdulattal leve....

Gay motozás


- Megőrült, engem akar megmotozni?

- Szabály, az, szabály. Ha nem egyezik bele, akkor fordulhat is vissza. A cégnek nincs átvilágító készüléke, ha be akar menni az édesapjához a laborba, kénytelen lesz megengedni, hogy megnézzem nincs-e magánál olyasmi, ami ártalmas lehet.

- Ártalmas? Csak nem gondolja, hogy azért jöttem, hogy apám kutatásait kicsempésszem, vagy egy ....

Fapados járat


Vártam az új pasimat, a pilótát, akit felcsíptem franciából hazafelé a repcsin, de előtte elmentem fürcsizni és felvettem a kis lila szatén hálóinget... s mikor megjött a kis pilótám, Rózom már altatótól aludt mélyen és én úgy ugrotttam a pilótám nyakába, hogy ihaj!

Azonnal berángattam a vendégszobába és úgy pár perc nézegetés, ölelgetés és simizés után magamra húztam, vagyis elgánc....

Simonék szextúrán


Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, márm....Szextörténet címkék

asperma | vagy | megrakva | doktornő | nővérem és |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.