Kedves-Nedves szomszédasszony


Egy nagyon barátságos kis utca ahol lakom , egy zsákutca igazság szerint 10 házzal felosztva arányosan oldalanként egy lakóparkban. Mindig hálás vagyok hogy itt lakhatok egy ilyen kellemes környezetben. A történet főszereplője a szembe szomszédom Timi.

Egy meleg nyári nap a szokásos futásomról értem épp vissza amikor Timi a milf épp a nagybevásárlásból gondolom pakolászott ki a csomagtartóból. Gondoltam megkérdezem hogy kell e segítség látva a 2 nagy szinte zsákot ami meg volt töltve minden félével.


- Szia segíthetek esetleg?


- Szia Dávid, hát figyelj ha nincs más dolgod, megköszönöm ha behoznád ezt a kettőt itt. Rámutatva a két szatyorra.


- Persze szívesen! -feleltem


Fogtam is a szatyrokat és követtem. Szokásához híven most is egy fekete cicanaciban volt tökéletesen látszódtak a vékony lábai és az egész kerek popsija, felül pedig egy fehér sima ujjatlan topp volt rajta ami alatt ha tippelnem kellett nem volt melltartó...és hogy tökéletes legyen a szett egy tangapapucs zárta a kört.


- Gyerekek? Férjed ? kérdeztem befele menet


- A srácok a nagyszülőkkel vannak a hétre a balatonon , Zoli pedig üzleti úton és majd csak szombaton jön .


Szóval csend van most pár napig. De legalább el tudok én is intézni pár dolgot meg tudok magammal foglalkozni ...


- Ohh értem, kicsiként én is imádtam a Balcsira járni.


- Igen ők is nagyon szeretik, mosolygott hátra.


Beérve a házba ami egy 2 szintes ikerház volt, erkéllyel egyenesen felém nézve , egyből megcsapott a kellemes klíma által okozott szellő.


- Hova rakjam a cuccokat?


- Tedd csak ide a konyhába , aztán majd én szétpakolom köszi.


Leraktam hogy aztán menjek is amikor ismét megszólalt!


- Várj nem kérsz egy Limonádét a szolgálataidért cserébe. Nevetett


- Ahh hát köszönöm , de ha dolgod van ne...


- Most hála égnek nincs vágott a szavamba.


- Akkor köszi elfogadom.


- Gyere ülj csak ide a pulthoz!


Oda is ültem viszonylag nagy amerikai konyhájuk volt egy pulttal elválasztva a nappalitól, minden ízlésesen be volt rendezve.


- Látom voltak nálad a napokban a vízművektől valami baj van?


Érdeklődött és közben nyújtotta át a pohár Limcsit .


- Igen sajnos valami a szennyvíz átemelőmmel nem stimmel, illetve elromlott, és mivel még nincs kész így minimalizálnom kell a vízhasználatomat is. De elvileg hét közepére megcsinálják végre.


- Na basszus az nagy szívás. De mi a gond?


- Hát elvileg valami szétégett és egy érzékelő emiatt tönkre ment.


- Ja értem.


- Figyelj ha gondolod szívesen lezuhanyozhatsz itt, legalább nem 10 másodperced van rá.


- Ahhh kedves vagy de nem akarok tényleg tovább zavarni , meg fura is lenne...


Kezdtem kínosan érezni magam...


- De komolyan semmi nincs benne jó szomszéd mindig segít nem?


- De, hát akkor köszönöm! mosolyogtam rá.


- Kirakok gyorsan egy törülközőt a fürdőbe !


Ezzel elszaladt fel az emeletre és rövid időn belül vissza is tért.


- Leraktam a mosdóra ! mosolygott


- Rendben köszi akkor el is szaladok gyorsan.


- Fel a lépcsőn és a második ajtó balra lesz az.


-Oké


Fel is mentem gyorsan meg is találtam a fürdőt , kis aranyos hosszúkás szoba volt kis ablakkal a végébe amellett egy viszonylag nagy épített zuhanyzó majd amellett egy mosdókagyló alatta szekrénnyel és egy vécé az ajtónál.Le is vetkőztem gyorsan és mivel mindig is kiváncsi voltam gondoltam körbe nézek a fürdőben hátha van valami érdekes. Volt is egy szennyes kosár , na gondoltam magamban, nézzünk bele hát nem volt szerencsém teljesen üres volt....Mindegy gondoltam aztán be is álltam a zuhany alá és élveztem hogy nem kell rohannom. Épp mosom magam amikor kopognak az ajtón , össze is rezzentem hirtelen.


- Kimosnám a futós cuccaid gondolom mosni se tudsz és befér az enyéim mellé?!


Mire válaszolni tudtam volna hallom hogy nyílik az ajtó , gondoltam magamba még jó hogy az ajtónál hagytam a földön a cuccaim , de mégis mit is gondolt úgy amúgy.Minden esetre hallottam ahogy felveszi és kiment. De akkor jutott eszembe hogy basszus hát miben megyek haza ? Egy törölközőben vagy mi? Bosszantott most kicsit a dolog ... de nem volt időm ezen töprengeni mert a következő pillanatban már nyílt ki a zuhany ajtó....és mire megfordultam volna éreztem hogy egy női test hozzám simul. Teljesen ledöbbentem, hogy mégis mi történik itt?


- ŐŐŐŐ mit csinálsz? kérdeztem szinte teljesen megfeszülve.


- Szerinted nem látni amúgy tőlünk amikor egy szál micsodádban eteted a kutyát?


Éreztem hogy ég az arcom a kellemetlenségtől. Nagyon ciki volt , mert tényleg igaz hogy szeretek otthon meztelenül járkálni de hogy egyszer valaki ezt felhozza és konfrontáljon vele....


- Háttt...korán reggel ..


- Te se gondolod komolyan hogy a gyerekek 10ig alszanak vágott a szavamba .


Azon kaptam magam hogy már a mellkasomat simogatja az egyikkel a bal kezével pedig a farkamat a golyóimat dörzsöli.


- Férjed van ... szisszent ki belőlem valahogy.


- Az uram már jó ideje megcsal , az utjain , tudom jól. Szóval miért ne élvezzem én is kicsit ami épp van...


és elkezdte verni a már amúgy is kemény farkamat.


- Sajnálom , nyögtem ki valahogy


- Nincs mit, ilyen az élet. Mondta kissé savanyúan


Kétségek között voltam, mert nem ilyen típus vagyok hogy bárkinek is a párját, feleségét akármiét is elvegyem , de éreztem hogy gyorsan döntenem kell.


- Figyelj ha nem akarod szólj, és akkor abba hagyom és akkor csak egy borzasztó ciki próbálkozás volt. Majd elengedte a farkamat....


Addigra minden vér oda lenn volt már....Megfordultam végig tekintettem rajta, tényleg vékony volt, és nem tudom hogyan de nem látszott a hasán se a 3 szülés. egyedül a mellei voltak enyhén meggyötörtek , tenyérnyi méretűek kicsit megereszkedettek voltak, viszont a bimbói annál inkább az égnek álltak . A puncija is gyönyörű csupasz volt...Döntöttem... megcsókoltam....ahogy ezt megtettem ő még hevesebben viszonyozta ... végig simítottam a testén a karcsú hátán át a popsiján majd vissza a hetyke cicijein. Timi ekkor már a nyakamon keresztül elindult rajtam lefele, végig csókolva a testem, míg nem leérve leguggolt elém . Bal kezével felnyomta a hasamhoz a farkam és végig nyalta, majd majd a golyóimat kezdte el nyalni simogatni.... Nem hittem el még mindig hogy mi történik velem...A nyalogatást hamarosan finom szopkodás váltotta , hol az egyik golyóm hol a másikat kapta be és szívta óvatosan.


- Fogd össze a hajam ! szólt fel hozzám.


Engedelmeskedtem , és gyorsan copfba fogtam a haját . Ő újra végig nyalta a farkam hátulját , majd mostmár leengedve a farkam bekapta a makkomat. Azt hittem ott rögtön elélvezek , nyitott szájjal a nyelveivel körbejárta a makkomat majd elkezdte verni és egy pillanatra rám nézett, majd elkezdett szopni. Majd újból verni, elképesztő technikával a makkomhoz érve mindig csavart egyet rajta...


6-7 perce csinálta hol gyorsabban hol karakteresebben lassabban.


- Gyere fel !


- Üm-üm jött az elutasító válasz


- De el fogok így élvezni...


Cuppantott egyet - Nem baj!


majd folytatta. Annyira izgató volt a szituáció hogy egyszerűen teljesen kész voltam , magamra se ismertem...


Timi pedig egyre intenzívebben és mélyebben szopott ...


Hát még jó hogy szóltam mert szerintem 1 perc se telt el amikor éreztem hogy összerándul a hasam, ő is érezte valószínű hogy itt a vége, abba hagyta a szopást és rövid húzásokkal gyors tempóban el kezdte verni a száját nagyra nyitva . Jött is aminek jönnie kellett egyenesen a szájába, majd a második löket is .... a harmadikat már szopás közben fogadta be . Remegtek a lábaim, de ő még óvatosan tovább szopott minden cseppet kifacsarva belőlem.


Nagyot sóhajtottam mire ő is felállt és adott egy puszit az arcomra.


- Megmosnád a hátam? kérdezte mosolyogva, majd megfordult.


- Persze . vigyorogtam.


Aztán lemostuk amit le kellett majd kiszálltunk a zuhanyzóból.


- Várd meg szerintem negyed óra és kész van a mosás , gyors programot állítottam be!


Majd törölközőbe csavarva kiment a fürdőből...


Szextörténet ajánló:


Nyilvános maszti a teraszon


Nyáron az egyik szép napos hétvégén volt egy kis szabad pár órám, amikor elhatároztam, hogy kényeztetem magam egy kicsit. Kiültem a vibrátorommal az erkélyre, ahová eléggé be lehetett látni az utcáról is, és a szemközti házból is. Egy fiatal srác lakott velünk szemben, pont egy emelettel feljebb, akivel meglehetősen tetszettünk egymásnak. Tudtam, hogy otthon van, és megvártam, amíg kijön a terasz....

Bevezetés az orál szexbe


Nem is tudom hol kezdjem ezt a megtörtént esetett! talán ott, hogy még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koliba, ahol én vagyok. Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecsk....

Kamaszkori ábrándozás


Ezt a történetet kamaszkoromban írtam egy kismenedzser kalkulátorba. Akkoriban sokat fantáziáltam az anális szexről. Mivbel a kalkulátor már nem igan működik, igy fejből próbáltam felidézni a történetet, és egy ici picit belejavítottam. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

A gyárban ezen az éjjelen nem dolgozott senki, csak a két biztonsági őr. László az őrbódéban ült a székében, miko....

Egy diáklány valóra vált álma


Leila reggelente amikor a gimibe igyekezett, felfigyelt egy jóképű daliás fiatalemberre aki egy szép farkaskutyát sétáltatott. Különösen kiemelkedett a srác a járókelők közül a magas daliás testével amit egy bokáig érő hosszú fazonú karcsúsított fekete kabát takart. Szinte minden reggel összetalálkoztak, eleinte csak szemkontaktus volt köztük majd a többszöri találkozások után már mosolyogva köszö....

Lilla és a horgászat.


Lilla nagyon nem szerette, ha horgászni mentem. Nekem is hiányzott a mindennapos öröm. Egy szigeten építettek a fiúk tábort, ahogy mondani szokták, már a fülemen is geci folyt, mert egy hete nem voltam nővel, éppen bevásárlásból mhajtottam a kocsimmal és a haverokkal a tábor felé, amikor egy nő ment az út mentén csomagot cipelve, valószínű, hogy a vonatról szállt le. A mini szoknya nem sokat takar....

Korházi szex 2.rész


Ami igaz hogy tényleg másnap megint mentem a szénsavas fürdőbe , s tényleg az utolsóként értem le!
Ibolya már ott volt s már várt engem ! oszkár már nagyon vártalak,hol voltál ilyen sokig!
mondom hogy más kezelésen is voltam,
jó nincs semmi baj csak viszket a pöcköm!Egész éjszak nem aludtam annyira vártam hogy találkozzunk,
jó és mit csináltál hogy megnyugodj,
há....Szextörténet címkék

snap | szennyes kosár | Élvezett | perverz | a szűz puncimba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.