A kedves-nedves szomszéd 2. rész


Leérve a lépcsőn , hát nem akármilyen látvány tárult elém. Mert Timi se vitte túlzásba a felöltözést...egy darab fekete cérnatangában volt amit ráadásul egészen a csípőjéig húzott fel így elöl hát finoman szólva is bevágott.
Valamiért annak ellenére hogy nem voltak tökéletesek a mellei nagyon bejöttek...Főleg a bimbói amik a szokásosnál nagyobbak voltak és végig kihegyesedtek a melléből. Tényleg mintha egy cumisüveg vége amihez hasonlítani lehetett.
- 10 perc még és kész van jó?
- Jó persze , köszi
- Kérsz esetleg még valamit addig?
- Nem elvagyok köszi. Majd leültem megint a pulthoz.
Figyeltem ahogy sürög forog , pakolászik mintha semmi nem történt volna az előbb.Ráadásul mindezt szinte meztelenül...
- Van most barátnőd? kérdezte váratlanul
- Nem nincs akkor nem csináltam volna azt amit csináltunk.
- Mármint amit én csináltam ? mosolygott csalfán
- Jó hát nem tudhatom...látod a férjem is milyen...ti pasik..
- Vannak azért kivételek... vágtam közbe.
- Biztosan igen
- Gyönyörű vagy! szólaltam meg kis idő után váratlanul
- Ugyan , soha nem is voltam , most meg már főleg nem... válaszolt kissé savanyú mosollyal.
- De tényleg...
Majd odaléptem hozzá majd finoman végig simítottam a a nyakán keresztül a melleit és a hasát.
- Itt is gyönyörű meg itt és itt is...
-Hmm mondta becsukott szemmel.
Elkezdtem az amúgy is hegyes bimbóin köröket leírni, majd megcsókoltam gyengéden a nyakát.Timi továbbra is csukott szemmel nagyokat sóhajtott...de közben a kezével kibontotta a törölközőt és már a farkam simogatta. Megcsókoltam, finom volt és gyengéd, a nyelvét is épp hogy csak mozgatta. Melleit markolva a nagy bimbóit nagyon jól lehetett morzsolni és ahogy óvatosan de egyre erősebben gyúrtam őket az se volt ellenére. Tépni való kis cicik voltak...Idő közben ő is el kezdte húzogatni a bőrt a farkamon. Lassan de ütemesen... De ez az én köröm volt most, szóval elindultam lefele csókolva a ciciket a vállát a hasát, majd mikor megérkeztem a célhoz egy határozott mozdulattal lehúztam a bugyiját. A fekete bugyi fehér mintás lett már belülről a puncijától....Felkaptam majd felraktam a konyhapultra, ő felrakta a vállaimra a lábait én pedig letérdeltem. Nagy szeméremajkai volt amik a bugyitól összegyűrve most kezdtek kisimulni. Elkezdtem finoman nyalni , kóstolgatni, még érezni lehetett a barackos tusfürdő illatát....A nyalást felváltotta a szeméremajkak szopogatása ,szívása de továbbra se nyaltam bele igazán a puncijába csak kívülről izgattam.
- Hmmm gyerünk már!
- Nyugiiiii válaszoltam mosolyogva
Elkezdtem most a csiklóját megkeresni és azon kezdtem el a nyelvemmel körözni. Ettől felszisszent és nagyot sóhajtott.Most jött el a pillanat hogy ténylegesen megkóstoljam, mélyen belenyaltam a szeméremajkai szét nyíltak mint a pillangó szárnyai, meglepően édeskés íze volt....mostmár az egyik kezével a fejemet nyomta rá a puncijára és a sóhajok nyögésekbe mentek át, egyre gyorsabban és gyorsabban járt a nyelvem. Éreztem a jelzéseiből hogy nem kell már neki sok de nem akartam hogy ilyen gyorsan elmenjen.... Hirtelen felálltam és a már lüktető farkamat a puncijához helyeztem. Síkos és nyálkás volt így gyorsan utat találtam egészen mélyre itt megint egy nagyobbat felnyögött és a nyakamba kapaszkodva elkezdett csókolni. Nem volt a leg szűkebb de érezhetően kompenzálta azzal hogy úgy feszített hogy éreztem ahogy az izmai dolgoznak a farkam körül. Gyorsítottam a tempón egyre hangosabb csattogott a puncija.
Nyögések között csak annyit mondott,
- Kérlek ne élvezz belém jó?!
Nem válaszoltam , de tudomásul vettem a kérést. Még gyorsítottam a tempón , el kellett ismernem remek hely volt ez a konyhapult...a körmei már szinte a húsomban voltak, harapva csókolt és nyögött egyre hangosabban . Tudtam hogy ismét nagyon közel jár, onnan is hogy megmarkolta a fenekem jelezve hogy ami kifér most adjam meg ....Így is tettem, az egész teste rázkódott a lökésektől, fél perccel később aztán átkarolt megremegett éreztem ahogy belül pulzál a puncija és elnyeli teljesen a péniszem, ekkor én is leálltam, hagytam hogy megélje a pillanatot... A nyakamba "lihegett", sóhajtozott , majd leeresztette a lábait. Most jött el az én köröm ...Nagyot cuppanva kihúztam a farkam, majd megfogtam levettem a pultról és megfordítottam , Timi rátámaszkodott a pultra majd bepucsitott. Nem volt nagy fenekek, de kis formás volt , gyorsan megkerestem a puncija bejáratát és gyorsan behatoltam majd nem sokat időzve közepes tempóban ismét élveztem a forró barlangját. Simogattam közben a szép hátát , végig a gerince vonalán egészen a popsiján át. Volt bizony két kis gödröcskéje a dereka táján ami még szebbé tette az egész látványt...Nyögések közepette ismét gyorsítottam a tempón , ringtak a kis cicijei a popsija pedig minden becsapódástól megrázkódott. 3-4 perce lehetett ez a gyorsított tempó amikor éreztem hogy eljött a pillanat , gyorsan kihúztam és nem is kellett csak néhány húzás és már fröcsköltem is tele a hátát. Okos volt mert amint kivettem ő előre húzta a haját a biztonság kedvéért, az első hullám a lapockáját érte a következő kettő a derekán és a popsiján végezte. Szusszantam egyet majd a törölközővel letisztítottam róla.
- Köszönöm! fordult aztán oda és adott egy puszit az arcomra
- Hát én köszi
Majd kicsit ingatag lábakon még de elindult a mosószobába, majd rövid időn belül visszajött, kezében a cuccaimmal és kérdően rám nézett.
- Elviszed így vagy megvárod hogy megszáradjanak?
Szextörténet ajánló:


Első biszex szopásom története a szeretőmmel.


Én és a szeretőm Réka 10 éve ismerjük egymást. Mindketten az 50-es éveinkben járunk. Nagyjából egy éve, egy éjszakai csetelésünk alkalmával elmondta, hogy régen részt vett egy hármasban, ahol egy férfival szopta egy másik farkát. De ezt olyan természetességgel, hogy nem is bírtam felfogni igazán. Mi több, folytatta! Elmondta milyen rossz volt neki, mert amikor a kemény farok ejakulált a szopótársa....

A diáklány büntetése


Nikolett egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Nikolett végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalm....

Feleségem, a nimfomániás


Harminc éve ismerem a feleségemet aki egy egyetemen a pénzügyi osztályon dolgozott, mint adminisztrátor. Nagyon megtetszett és volt olyan nap amikor kimentem hozzá munkaidőben és mikor meglátott nagyon megörült és kiment a mosdóba.

Mikor visszajött nem volt rajta más csak egy nylon munkaköpeny ami áttetsző volt fehér és pont a puncijánál hiányzott egy gomb. Nagyon élveztem, mert edd....

Gyors dugás a parkban


Krisztival a parkban sétáltunk, de már nagyon nem bírtunk magunkkal. Kriszti alacsony, sötétvörös hajú lány volt, ez utóbbi majdnem ért a válláig és jól keretbe foglalta szép, vidám arcát. Sajnáltuk, hogy nem szeretkezhetünk nyugodtan és meztelenül egy kényelmes ágyban, de az otthon még messze volt és nem bírtuk tovább. Bementünk az egyik bokor mögé, Kriszti hátul húzta le a farmerját, hogy csak ....

Ismerkedés 2


Mivel Ildikó nálam maradt fogtam magam és egy jó kiadós vacsorát készítek.
mit csinálsz kérdezte Ildikó,
vacsorát mind a kettőnknek,
s milyen vacsorát?
jó kiadósat amitől tovább tudunk baszni!
na az jó lesz , mert már a pinám kívánja a jó faszodat,
jó jó rendben van de azért nem árt enni sem,
persze,
s mi lesz a vacsora?
mit szeretnél?....

Családi : A tesóm és én


15 éves fiú vagyok és a húgommal eleg jo a viszonyunk. Elég csinos és formásak az idomai. Az egyik napon épp indultam haza felé a,suliból ( a hugom 14 éves) és eszembe jutott , hogy a Szüleim és a tesóm nincsenek otthon.

Ennek nagyon megörültem , mert végre kielégithetem magam egyedül:) . Ugy 10 perc telt el amikor már majdnem élveztem volna de a tesóm épp betoppant a szobámba és ak....Szextörténet címkék

ovszer | ne mozdulj el | felpofozott | szív | megismerkedett egy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.