Bella az elhanyagolt molett csaj


Bella számára az orgazmus ritka ajándék. Nem azért, mintha Zsombor nem szeretné minden alkalommal megajándékozni vele, más a helyzet.

Sosem maszturbált és az első orgazmusát is harminchat évesen élte át az akkori partnerével. Addig, bár rengeteg partnere volt, volt házas, gyereket is szült és élvezte a szexet, de nem élvezett el egyszer sem, azt sem tudta milyen az igazi gyönyör.

Az akkori társa rájött a módjára és azóta is ezt alkalmazzák Zsomborral is. Úgy tud elélvezni, ha Zsombor alaposan felizgatja, jól kinyalja, majd megkapja a kedvenc vibrijét, amivel a popsiját izgatja magának, miközben Zsombor két ujjal ujjazza a punciját, a G pontot és a másik kezével a csiklóját simogatja. Vagyis neki kell mind a három mágikus pontot egyszerre ingerelni az orgazmusért, ha egy is kimarad az finom, szexi, szuper... de megreked az érzés olyan nyolcvan százalékon az elmondása szerint és nem jut el a csúcsra.

Ezt a srácok már előre lebeszélték Viberen, hogy nem hagyhatják ki, Bellát el kell élveztetniük, de legalábbis meg kell próbálniuk.

Most Bella eléggé fel volt már izgatva, hiszen két férfi is beleélvezett a puncijába. Sanyi volt az aki a lábai közé térdelt, nyalogatta a csiklóját és elkezdte ujjazni a punciját és a másik kezének középső ujjával finoman kezdte birtokba venni a popsiját is. Zsombor csókolta a Nő ajkait és kezével a vállait, melleit, hasát simogatta. Bella egyre hangosabban zihált, Sanyi nagyon ügyes és kitartó volt, nagyon finoman mozgatta az ujjait a Nő örömére. Zsombor ekkor elkezdte simogatni a csiklóját és a farkát Bella szájába adta. Bella csak egy ideig tudott a szopásra koncentrálni, mert később érzete, hogy hamarosan elérkezik a csúcspontra. A srácok mindent beleadtak és Bella hatalmas sikoltással jelezte, hogy jó munkát végeztek. Hosszasan rázkódott a gyönyörtől, lábai megfeszültek és Sanyi érezhette ujjaival a Nő altestének ritmusosan pulzáló összehúzódásait. Baromi szexi pillanat volt. mindkét srác farka kőkeményen ágaskodott erre a látványra. Egy Nő orgazmusát okozni és megélni... ez tesz igazán férfivá valakit, semmi más.

Picit vártak, amíg Bella magához tért az orgazmus után. Hálásan mosolygott a fiúkra, ő később bevallotta, hogy nem számított ilyesmire, mert idegennel elsőre még sosem sikerült neki, de a helyzet izgalma és persze finom kényeztetés amit közösen adtak neki mégis felrepítette a csúcsra.

Sanyi ekkor kérte, hogy most Bella lovagolja meg.

Bella Zsomborra nézett, aki mosolygott és alig várta, hogy lássa kedvesét az egyik kedvenc pózában. Isteni érzés, amikor egy ilyen finom punci mozog rajtad és az a látvány, ahogy a hatalmas, gyönyörű mellei ugrálnak előtted...

Az is jó, amikor rád hajol és csókolóztok a vágtázás közben, de az igazi, amikor felegyenesedik, hátra nyúl és simogatja a golyókat, miközben a farkad mélyen benne lüktet. Zsombor, amikor először volt része ebben a kényeztetésben élete egyik legnagyobb orgazmusát élte át.

Sanyi tehát az ágy közepére feküdt és Bella rácsusszant a meredező farkára és lassú lovaglásba kezdett. Először csak élvezkedett a faszon, de aztán egyre jobban mozgott rajta. Zsombor nézte ezt a gyönyörű jelenetet és az jutott eszébe, hogy egy kis síkosítóval az ujján beszáll Bella popsiját kényeztetni.

Ahhoz túl nagy volt Zsombor, hogy igazi szendvicsbe fogják a Nőt, eszébe sem jutott soha a farkával Bella popsijához közeledni, de ez a speciális szendvics is megtette hatását.

Az ötletet tett követte és az előzőleg már finoman kitágított popsiba dugta az ujját. Fantasztikus érzés volt, ahogy szerelme popsijában érzete a hüvelyben mozgó kőkemény farkat a vékony hártyákon keresztül. Mindhármuknak nagyon izgató volt az érzés. Zsombor reménykedett benne, hogy Bella talán még egyszer elélvez így, de a csiklója nem volt izgatva másrészt a Nő még életében nem élvezett el kétszer egymás után, így az történt, hogy az egyre vadabb vágtát Sanyi nem bírta tovább és hatalmasat élvezett a rajta lovagló punciba.

Bella el is fáradt ettől a kimerítő lovaglástól és Sanyi mellé az ágyra hasra feküdt. Ez pont kapóra jött Zsombornak, hogy a már rég óta ágaskodó farkával hátulról a kedvesébe hatoljon.

Ahogy a puncijába tolta a farkát érzete a hihetetlen forróságot és azt, hogy valami elképesztően nedves. Ez valljuk be nem is volt csoda.

Egy ideig így hason fekve dugta hátulról Bellát, majd négykézlábra emelte kedvesét és úgy élvezkedett kutya pózban. Jó ideig mozgott benne lassan és finoman.

Zsombor nagyon szereti a hátulról pózokat, például az ágy mellett állva, a nő rátámaszkodik az ágyra, vagy a tükrös szekrénynél a nőt a tükörrel szembe állítva és hátulról belehatolva, mert imádja simogatni az érett, telt, gyönyörű melleit közben és főleg a tükörben látni a ringásukat...

De elélvezni így ritkán tud, most is azt választotta, hogy egy idő után hátára fordította a kedvesét.

Ahogy az hívogatóan széttárta a lábait Zsombor az ölébe fúrta a fejét. Valami hihetetlen illat orgia volt Bella puncija. A saját kéjnedve keveredve a rengeteg sperma és dugás illatával. Mámorító volt. Végül Zsombor misszionárius pózban élvezett óriásit, miközben kedvesét csókolgatta és simogatta Sanyi.

Egy ideig még beszélgettek az ágyon, majd Sanyi elment tusolni.

Bella és Zsombor egymásra néztek és elégedetten mosolyogtak. Nagyon várták ezt az alkalmat és most boldogok voltak, hogy együtt élték meg ezt a gyönyörű két órát.

Mindketten tudták, hogy szeretnék átélni... újra meg újra.


Szextörténet ajánló:


Az iskolai kirándulás


Egy iskolai kiránduláson történt. A kirándulás három napos volt, és 4-6 ágyas szobákban voltunk elszállásolva. Valahogy későn értem be a busztól és a szobák elosztásánál már nem jutott nekem hely, így az idegenvezetőnkkel kerültem együtt egy szobába. Először kicsit idegenkedtem tőle, de amikor láttam a szobát, már örültem a szerencsémnek. A mi szobánkban volt egyedül tévé, és volt külön zuhanyzó, ....

A boldogság percei


Nem is olyan rég történt, hogy a neten egy hét után randit beszéltem meg egy lánnyal a fővárosban. Láttam képet róla és elgondolkoztam akarom e a találkozást, mert arcra nem varázsolt el első látásra, de ne hogy azt higgyétek, h csúnya volt... Szőke hullámos haj, zöld szem, vékony testalkat. Úgyhogy kifogásom ellene, nem volt.

Egy pénteki napra beszéltük meg a találkát... felvonatoz....

Vissza a valóságba


A kapcsolatom egyre rosszabb párommal, egy éve vagyunk együtt, számtalanszor megcsalt, most úgy érzem, elfogyott az erőm…
Te vagy az első, akire ÚGY gondolok, mióta kapcsolatban vagyok. Te vagy az első, akit úgy kívánok, hogy szinte fáj. És tudom, hogy csak arra vársz, hogy áthívjalak magamhoz. Eljött az a pont!

Reggel már biztos voltam benne, hogy ma átadom magam neked. Mik....

Feleségem luxus kúrva?


Már több mint 20 éves házasok vóltak,soha nem vot köztük mégcsak enyhébb szóváltás sem.
Nagyon szépen éltek,mindenük megvólt,a férfinak nagyon jó állása vólt,de most hírtelen átmenetileg anyagi segítségre szorultak.
Nagyon bíztak benne,hogy ez egy pár hónapnál tovább nem tart,minden a rendes"kerékvágásban"folytatódik.De addig???
Mivel az asszony több nyelven is beszé....

A titkárnő utolsó napja - Japán szextörténet


Kapkodva újítom a sminkemet a munkahelyi mosdóban, sietni kell, ma van a budapesti képviselet tízéves évfordulója, ma eleve délre jöttünk csak be, és most a hivatalos munkaidő lejártával kezdetét veszi a titkársági váróban a szabadbuli. Ehhez kell gyorsan megújítani a sminket, pontosabban nem is megújítani, hanem előre megtervezetten megerősíteni, a szolid munkahelyi sminket bulikifestéssé átrajzo....

Az eslüvő


Először a koszorúslányok vonulnak be, akik felállnak két oldalt sorfalat alkotva.
A meztelen vőlegényt egy női tanú kíséri be kezeit hátrafogva, majd a koszorúslányok elé löki, akik korbács csapásai között kell áthaladnia. A női tanú egy székre ülteti a vőlegényt kezeit hátra fogja és a szájába köp, amíg az első koszoszúrlány gyertyaviaszt csepegtet a farkára, majd a koszorúslány áll a vőle....Szextörténet címkék

a római | unokaöccse | versengés | párnával | fiatal sráccal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.