Hetero történet, kis bizarr beütéssel (pisi,és orgia)


A szüzességemet egy házibulin vesztettem el 17 éves koromban. Nem volt egy nagy élmény, de jól esett az aktus. Néhány héttel később egy másik buliban, igaz ittam is egy kicsit, öten is végig mentek rajtam. Itt már kezdtem élvezni a szexet, többször is sikerült elmennem. Ez nem vált rendszeressé, voltak kapcsolataim, jó és rossz tapasztalatokkal, de a szex szeretete megmaradt.
Főiskolára jártam népművelő, könyvtár szakra, és elég jó eredménnyel végeztem el. Ezután több helyre is jelentkeztem állásra, nem sok sikerrel. Egyik helyre, egy nagyvállalathoz is beadtam a papírjaimat, a meghirdetett kultúrosi állásra a vállalat üdülőjébe. Behívtak, a személyzetis fogadott, majd bevitt az igazgatóhoz. Ő egy negyven körüli, szimpatikus, sportos ember volt. Röviden ismertette miről is van szó, majd kikérdezett körülményeimről, tanulmányaimról, elképzelésemről a munkával kapcsolatban. Ezután közölték, hogy majd értesítenek az eredményről.
Öt nap múlva a személyzetis telefonált, hogy menjek be az igazgatóhoz az állás ügyében. Másnap kellően kicsinosítva magam, de nem feltűnően öltözve, megjelentem az igazgatói szobánál, ahol a titkárnő bejelentett, majd bekísért és kiment.
Az igazgató elém jött, üdvözölt, majd közölte: megkaphatom az állást. A kezembe nyomott egy munkaszerződést, s ahogy olvastam ledöbbentem, olyan összeg állt a fizetésnél, amiről még álmodni sem mertem. Visszaadtam a szerződést.
- Tetszik?- kérdezte. - Igen, nagyon – válaszoltam.
- No kislány. Most látta, hogy hova milyen feltételekkel és fizetéssel vennénk fel. Két lehetősége van: sarkon fordul és elmegy, szerződés nélkül, vagy itt és most alaposan leszop, és megkapja az állást.
Ledöbbentem, mint amikor a fizetés nagyságát megláttam. Agyamban cikáztak a gondolatok, menjek vagy maradjak. Ilyen lehetőségem talán soha nem lesz, soha nem okozott gondot, ha egy faszt kellett szopnom, sőt élveztem is, de ez mégiscsak zsarolás. Hogy jön ehhez? Bár jóképű a diri, s talán egy szopás megér egy ilyen állást. Látta rajtam a töprengést, és rákérdezett.

- Nos kislány hogy döntött? Marad vagy megy? - Döntöttem, és elé térdeltem. - Okos vagy, - mondta - vedd ki a faszom és kóstold meg!

Kigomboltam és letoltam a nadrágját, majd lehúzva a gatyáját is, elém pattant egy kb. 17 cm-es vaskos fasz és már nyomult is a szám felé. Elkaptam, és a nyelvemmel lassan nyalogatni kezdtem a makkot, majd teljes hosszában végig nyaltam. A következő pillanatban elkapta a fejem és a faszát egyetlen mozdulattal szinte tövig a számba nyomta. Hirtelen azt hittem megfulladok, de kissé visszahúzta, majd elkezdte dugni a számat, előbb lassan, majd egyre gyorsabban. Időnként a makk le-lecsúszott a torkomba. Kezdtem élvezni a dolgot, meg-megszívtam a dorongot, rámarkoltam a zacskójára és morzsolni kezdtem a golyóit. Ez az bébi mondta, jól tettem, hogy téged választottalak. Tegezése nem bántott, hiszen éppen a faszát szoptam. Egyre erősebben kezdett lihegni, mozgása felgyorsult, majd egy lökéssel az egészet a számba nyomta és már éreztem is, ahogy a torkomba spriccel. Más lehetőségem nem lévén nyeltem az egészet. Lassan kihúzta a számból.
- Nyald tisztára! – dörrent rám.
És én, mint egy jó alkalmazott szép tisztára nyaltam a farkát, bekapva az utolsó csöpp gecit is.
Felálltam, ő felöltözött, majd odalépve hozzám megmarkolta a melleimet, kiszabadítva őket megszívta a bimbókat, majd a lában közé nyúlva rámarkolt a pinámra, kicsit megráncigálta az ajkakat, majd két ujját benyomta a vágatba. Ezután végigsimította a csiklómat, majd eleresztve beült a helyére, elém tolta a szerződést, amit aláírtam.
- Hétfőn jelentkezel az üdülőnkben, Nagy Gyula gondnoknál. Ő már tudni fog rólad, s aznap már el is kezded a munkát. Lesz egy kis szobád, s mint a beutaltaknak, neked is napi háromszori étkezés. Mehetsz! - mondta és már nem is nézett rám. Én pedig ezt meghallva, és a fizetésemre gondolva örömtől repesve távoztam.
Hétfőn vonattal leutaztam a fürdőhelyen lévő üdülőbe, és délelőtt 10 óra körül megjelentem Nagy Gyulánál, a gondnoknál. Ő kicsit idősebb lehetett az igazgatónál, napbarnított szikár férfi volt.
- Szia Éva, - köszöntött - engem szólíts Gyuszinak. Sándor (ő az igazgató) tájékoztatott, hogy jössz. Majd délután elmondom, hogy mik lesznek a feladataid, mi a munkaköröd. Most pedig vetkőzz! - mondta ellentmondást nem tűrően,
Én rájöttem, itt minden kívánságot teljesítenem kell. Elkezdtem vetkőzni, miközben láttam, hogy figyel. Ott álltam előtte meztelenül, tudtam bármit is akar, ha az állásom meg akarom tartani, meg kell csinálnom. Odalépett, rámarkolt a melleimre, morzsolni kezdte a bimbóimat, amitől én azonnal izgalomba jöttem, mert azok nagyon érzékenyek voltak.
- Igaza volt Sanyinak, jól választott, jó kis csaj vagy - ezzel szájon csókolt és a nyelvét a számba dugta, miközben kezével felkutatta a pinám minden zugát.
- Gyerünk feküdj az ágyra, lábakat szét és húzd fel! –
Mire a pózt elfoglaltam, már ő is meztelenül volt, egy hatalmas álló fasszal, ami nagyobb volt, mint az igazgatóé. Lábam közé térdelt, majd a faszát a pinámba igazította, és lassan elkezdte befelé tolni. Mit mondjak eléggé feszített, de könnyen csúszott, hiszen kellően benedvesedtem ekkorra.
- Kedvesem – mondta - itt én akkor duglak meg, amikor csak akarom, és minden kívánságomat ki fogod elégíteni. Én vagyok a főnök, te a beosztottam és ha itt akarsz dolgozni, akkor ehhez tartod magad. Megértetted? – reccsent rám.
Igen, Gyuszi - válaszoltam, - így lesz, bármit is kérj.

Lassan elkezdett bennem mozogni, mint egy dugattyú járt bennem a fasza. Kihúzta és hasra utasított, s ahogy megfordultam már fel is nyársalt hátulról. Hihetetlen mélységekben járt bennem a fasz, és egyre jobban élveztem, egyre jobban elöntött a kéj.
- Voltál már seggbe kúrva? – kérdezte.
- Igen néhányszor, de nem ekkora fasszal.
- Nem baj, majd ezt is megszokod.
Faszát kihúzta, majd kezével a lucskos pinámba nyúlt, és a nedvességet a fenekemre kente, és hirtelen két újját a fenéklyukamba tolta. Kicsit mozgatta, míg az is lucskos nem lett, s ezután a makkját éreztem a lyuknál, majd lassan benyomta a faszát, ami hihetetlenül feszített és kicsit fel is sikítottam. Ekkor megállt, majd lassan újra tolni kezdte. Ha nehezen is, de tágultam, s pár pillanat múlva már tövig a seggemben volt. Ekkor megállt, hagyott pihenni, majd elkezdte a seggem lyukát dugni. Egyre jobban élveztem, hiszen ilyen élvezetben még nem volt részem. Reszkettem, rángatóztam, majd egy hangos sikollyal elélveztem. Ez tetszhetett neki, mert felgyorsult, egyre vadabbul dugott, aztán nekicsapódva a fenekemnek megállt és éreztem, ahogy pulzál bennem a farka, tele nyomva gecivel a hátsómat. Lassan kicsúszott belőlem a farka.

- Gyere a fürdőszobába! – szólt a következő parancs, majd ott - a kádba!

Nem tudtam mit akar, de bemásztam a kádba vele szembe fordulva. Elém állt, és csak azt láttam, hogy megfogja a farkát, az arcom felé irányítja, s a következő pillanatban beterítette az arcom a pisi.

- Nyisd ki a szád! - kinyitottam, és a sugarat a számba irányította. - Lenyelni!

Nem volt mit tennem, kortyolni kezdtem. Tulajdonképpen nem volt bántó rossz íze, de nem igazán örültem ennek, meg főleg annak nem, hogy tudtam ez gyakran ismétlődni fog. Elapadt a sugár, lenyeltem az utolsó cseppeket is.

- Fürödj meg, öltözz fel és megmutatom a szobádat, - ezzel kiment.

Én meg ott ültem a kádban, és végig gondoltam a jövőmet, de végül is nem bántam meg, amiket tett, mert élveztem a dolgot.
Elfoglaltam a szobámat, ami nem volt nagy, volt fürdőszoba is, mint a többi üdülő szobában. Délután Gyuszi végigvezetett az üdülőben, megmutatta, hogy mi hol van, és elmagyarázta mi lesz a dolgom. A lényege, hogy mint kultúros szórakoztassam a vendégeket, szervezzek nekik programokat, kezeljem a kis könyvtárat. Este megvacsoráztam, és mint akit agyonütöttek, ágyba dőltem, mert reggel a reggelinél már nekem kell fogadnom az üdülőket, be kell mutatkoznom, és elmondani milyen kérésekkel fordulhatnak hozzám.

Az első napom jól telt el, teljes telt ház volt az üdülőben, a vendégek kedvesek voltak, jöttek egy-két javaslattal, milyen programokat szeretnének. Elég alaposan elfáradtam estére, nem voltam még hozzászokva a munkához. Vacsora után alighogy bementem a szobámba csengett a telefon. Gyuszi volt az. Gyere át! - mondta, és letette. Átmentem, kopogtam, gyere be, hallatszott. Amikor beléptem azt láttam. Gyuszi teljesen meztelenül ül a fotelében.
- Vetkőzz és szopj!

Én mint jó beosztott azonnal teljesítettem a főnököm utasítását, levetkőztem, elé térdeltem és ráborulva a faszára lassan ráhúztam a fejem, és tövig bekaptam a dorongját, amíg az orrom a hasának nem ütközött. Nem semmi csaj vagy, hallottam. Elkezdtem bólogatni a farkán, nyelvemmel simogatva teljes hosszában. Jó lehetett neki, mert időnként lágyékát előre nyomva a torkomig nyomta belém.
- Elég, - szólt, - ülj bele!
Kiengedtem a számból, majd szembe vele az ölébe ültem, lassan ráereszkedve a faszára, amíg tövig bennem nem volt. A melleim a szája vonalában voltak, és rácuppant a bimbóimra, nyalogatta, szívta, rágta őket. Én meg nagyokat nyögtem, mert a bimbóim voltak a legérzékenyebb részeim. Lovagolj, jött a következő ukáz. Fel-le szánkáztam a farkán, hol majdnem teljesen kiengedve, hol meg tövig befogadva. Mindketten hangosan ziháltunk, engem egyre erősebben öntött el a kéj, s következő pillanatban sikítva elélveztem.

- Ja, majd elfelejtettem megkérdezni: szedsz valamit terhesség ellen?
- Igen - válaszoltam.
- Csak azért mert időnként szeretem tele lőni a pinádat is. – Már éreztem is farka rángatózását, és a méhszájamnak ütköző kilövellt nedvét. - Most pedig menj, s aludj jól.

Magamra kaptam a ruháimat és a szobámba mentem.
Lassan eltelt a hét. Gyuszi még kétszer megdugott jó alaposan. Szombaton reggeli után szólt, hogy a vállalat vezetése ebédre megérkezik, és a hétvégét itt töltik. Egyórára meg is érkeztek, Sándor az igazgató, Géza és Péter két vezetőségi tag. Illendően köszöntöttem őket, érdeklődtek, hogy tetszik a munka, a körülményekkel meg vagyok-e elégedve. Majd tettem a dolgom a szokásoknak megfelelően. Este nyolckor megcsörrent a szobámban a telefon, Sándor hívott, és kérte, hogy a 115-ös szobába menjek át. Amikor beléptem mind a három férfi ott volt a szobában.

- No fiúk, ő a kis kultúrosunk, aki fantasztikusan csinálja a munkáját, - mondta Sándor. - Talán ha átöltöznél a munkaruhádba - szólt hozzám, és én tudtam mi a teendő és meztelenre vetkőztem.

Közben kitöltött 4 pohár konyakot, mondván csak a pertu miatt. Koccintottam mindegyikőjükkel és a pertu puszi abból állt, hogy jól megjáratták a számban a nyelvüket.
- Most pedig irány a kád! – adta ki Sándor a parancsot.
Tudtam mi következik, de ami történt arra még csak nem is gondoltam. Betérdeltem a kádba és vártam őket. Megjelentek mind a hárman meztelenül, még lógó fasszal. Sándor a számba adta a faszát, és a következő pillanatban a számban elkezdett pisilni. Amit tudtam nyeltem, de bőven folyt ki a számon is, rá a testemre. Amikor befejezte, jött Géza és ő is a számba rakta, de nagyon taktikus volt, mert mindig csak annyi pisilt egyszerre, amennyit le tudtam nyelni. Utoljára Péter pisilte tele a szám, de olyan erővel, hogy majd megfulladtam nyelés közben és szinte spriccelt ki a számon a pisi.
Mosdjál meg, és gyere be. Ma este nem marad rajtad nyílás betömetlenül – mondta az igazgató.


Ahogy pisilés közben meg tudtam állapítani mindegyikőjük szép nagy, Sándoréhoz hasonló mérettel rendelkezett. Többes szexben azon az egy eseten kívül, amikor még 17 éves koromban a buliban öten megdugtak még nem vettem részt, de el tudtam képzelni, - miközben mostam magam - hogy mire számíthatok.


De ezt majd a második részben fogjátok megtudni.


Szextörténet ajánló:


Edina, a földrajztanár 2


A múlt heti orgiánk óta nem vertem ki, hogy minél jobb legyen.
Szerdán órák után bekopogtam a szertár ajtaján, de meglepetésemre, nem volt sehol.
Telefonszámot nem tudtam, így 10 perc múlva újra próbálkoztam, de ekkor sem volt ott.
Elindultam haza és azon gondolkodtam, hogy átbaszott és én meg ezért nem vertem ki egy hétig.
Amikor elértem azegyik mellékutcába Edina egy ....

Nikoletta fasztalicska a panzióban


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Nikolettával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett....

Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.....

Szopóleckék Melindával


Tavaly nyáron történt az eset,nem mással,mint velem,a volt Csajommal,Petigecivel és Ágival. Volt csajom jó nő volt,olyan igazi paraszt picsa,hát az is volt,az apja traktorozott egész nap. Szóval az az igazi nagypicsájú,nagycsöcső parasztlány volt,már 15 évesen olyan csöcsei voltak,hogyha eszembe jut,még ma is szaladok az ökm-el a wcbe.Azt még tudni kell róla kedves olvasó,hogy szűz volt,és nem is ....

juszuf,a sexmániás


Mindig büszke voltam a feleségemre,büszkén mentem mindig mellette,tetszett,mikor a hapsik szinte levetkőztették a szemükkel,melltartót soha sem viselt,mindig egy kissé átlátszó blúz volt rajta,neki is nagyon tetszett,hogy megfordulnak utána a pasik!Szopni,nem csak,hogy szeretett,de,nagyon tudott is!Minap,azt vette a fejébe,hogy ezentúl nem visel alsónemüt se mondtam neki,így,akár meztelenül is jár....

Egy történet két heves és gyönyörű lányról


A költözés nagyon megviselt, főleg az, amiért költöznöm kellett. Még csak a 19-et fogom tölteni, de már a család nélkülösésével kell együtt élnem az autóbalesetünk óta, aminek a nyomait így 3 hónap után is magamon viselem és a legtöbb egész életemben végig fog kísérni.
A felelőtlen kis kamasz életem után mikor már kicsit megkomolyodtam, abbahagytam a dohányzást, de most mégis a vadiúj felúj....Szextörténet címkék

hogy szerelmes lettem | az esküvön | erőszakolt | egy idegen | nyári kalandok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.