Hetero történet, kis bizarr beütéssel (pisi,és orgia)


A szüzességemet egy házibulin vesztettem el 17 éves koromban. Nem volt egy nagy élmény, de jól esett az aktus. Néhány héttel később egy másik buliban, igaz ittam is egy kicsit, öten is végig mentek rajtam. Itt már kezdtem élvezni a szexet, többször is sikerült elmennem. Ez nem vált rendszeressé, voltak kapcsolataim, jó és rossz tapasztalatokkal, de a szex szeretete megmaradt.
Főiskolára jártam népművelő, könyvtár szakra, és elég jó eredménnyel végeztem el. Ezután több helyre is jelentkeztem állásra, nem sok sikerrel. Egyik helyre, egy nagyvállalathoz is beadtam a papírjaimat, a meghirdetett kultúrosi állásra a vállalat üdülőjébe. Behívtak, a személyzetis fogadott, majd bevitt az igazgatóhoz. Ő egy negyven körüli, szimpatikus, sportos ember volt. Röviden ismertette miről is van szó, majd kikérdezett körülményeimről, tanulmányaimról, elképzelésemről a munkával kapcsolatban. Ezután közölték, hogy majd értesítenek az eredményről.
Öt nap múlva a személyzetis telefonált, hogy menjek be az igazgatóhoz az állás ügyében. Másnap kellően kicsinosítva magam, de nem feltűnően öltözve, megjelentem az igazgatói szobánál, ahol a titkárnő bejelentett, majd bekísért és kiment.
Az igazgató elém jött, üdvözölt, majd közölte: megkaphatom az állást. A kezembe nyomott egy munkaszerződést, s ahogy olvastam ledöbbentem, olyan összeg állt a fizetésnél, amiről még álmodni sem mertem. Visszaadtam a szerződést.
- Tetszik?- kérdezte. - Igen, nagyon – válaszoltam.
- No kislány. Most látta, hogy hova milyen feltételekkel és fizetéssel vennénk fel. Két lehetősége van: sarkon fordul és elmegy, szerződés nélkül, vagy itt és most alaposan leszop, és megkapja az állást.
Ledöbbentem, mint amikor a fizetés nagyságát megláttam. Agyamban cikáztak a gondolatok, menjek vagy maradjak. Ilyen lehetőségem talán soha nem lesz, soha nem okozott gondot, ha egy faszt kellett szopnom, sőt élveztem is, de ez mégiscsak zsarolás. Hogy jön ehhez? Bár jóképű a diri, s talán egy szopás megér egy ilyen állást. Látta rajtam a töprengést, és rákérdezett.

- Nos kislány hogy döntött? Marad vagy megy? - Döntöttem, és elé térdeltem. - Okos vagy, - mondta - vedd ki a faszom és kóstold meg!

Kigomboltam és letoltam a nadrágját, majd lehúzva a gatyáját is, elém pattant egy kb. 17 cm-es vaskos fasz és már nyomult is a szám felé. Elkaptam, és a nyelvemmel lassan nyalogatni kezdtem a makkot, majd teljes hosszában végig nyaltam. A következő pillanatban elkapta a fejem és a faszát egyetlen mozdulattal szinte tövig a számba nyomta. Hirtelen azt hittem megfulladok, de kissé visszahúzta, majd elkezdte dugni a számat, előbb lassan, majd egyre gyorsabban. Időnként a makk le-lecsúszott a torkomba. Kezdtem élvezni a dolgot, meg-megszívtam a dorongot, rámarkoltam a zacskójára és morzsolni kezdtem a golyóit. Ez az bébi mondta, jól tettem, hogy téged választottalak. Tegezése nem bántott, hiszen éppen a faszát szoptam. Egyre erősebben kezdett lihegni, mozgása felgyorsult, majd egy lökéssel az egészet a számba nyomta és már éreztem is, ahogy a torkomba spriccel. Más lehetőségem nem lévén nyeltem az egészet. Lassan kihúzta a számból.
- Nyald tisztára! – dörrent rám.
És én, mint egy jó alkalmazott szép tisztára nyaltam a farkát, bekapva az utolsó csöpp gecit is.
Felálltam, ő felöltözött, majd odalépve hozzám megmarkolta a melleimet, kiszabadítva őket megszívta a bimbókat, majd a lában közé nyúlva rámarkolt a pinámra, kicsit megráncigálta az ajkakat, majd két ujját benyomta a vágatba. Ezután végigsimította a csiklómat, majd eleresztve beült a helyére, elém tolta a szerződést, amit aláírtam.
- Hétfőn jelentkezel az üdülőnkben, Nagy Gyula gondnoknál. Ő már tudni fog rólad, s aznap már el is kezded a munkát. Lesz egy kis szobád, s mint a beutaltaknak, neked is napi háromszori étkezés. Mehetsz! - mondta és már nem is nézett rám. Én pedig ezt meghallva, és a fizetésemre gondolva örömtől repesve távoztam.
Hétfőn vonattal leutaztam a fürdőhelyen lévő üdülőbe, és délelőtt 10 óra körül megjelentem Nagy Gyulánál, a gondnoknál. Ő kicsit idősebb lehetett az igazgatónál, napbarnított szikár férfi volt.
- Szia Éva, - köszöntött - engem szólíts Gyuszinak. Sándor (ő az igazgató) tájékoztatott, hogy jössz. Majd délután elmondom, hogy mik lesznek a feladataid, mi a munkaköröd. Most pedig vetkőzz! - mondta ellentmondást nem tűrően,
Én rájöttem, itt minden kívánságot teljesítenem kell. Elkezdtem vetkőzni, miközben láttam, hogy figyel. Ott álltam előtte meztelenül, tudtam bármit is akar, ha az állásom meg akarom tartani, meg kell csinálnom. Odalépett, rámarkolt a melleimre, morzsolni kezdte a bimbóimat, amitől én azonnal izgalomba jöttem, mert azok nagyon érzékenyek voltak.
- Igaza volt Sanyinak, jól választott, jó kis csaj vagy - ezzel szájon csókolt és a nyelvét a számba dugta, miközben kezével felkutatta a pinám minden zugát.
- Gyerünk feküdj az ágyra, lábakat szét és húzd fel! –
Mire a pózt elfoglaltam, már ő is meztelenül volt, egy hatalmas álló fasszal, ami nagyobb volt, mint az igazgatóé. Lábam közé térdelt, majd a faszát a pinámba igazította, és lassan elkezdte befelé tolni. Mit mondjak eléggé feszített, de könnyen csúszott, hiszen kellően benedvesedtem ekkorra.
- Kedvesem – mondta - itt én akkor duglak meg, amikor csak akarom, és minden kívánságomat ki fogod elégíteni. Én vagyok a főnök, te a beosztottam és ha itt akarsz dolgozni, akkor ehhez tartod magad. Megértetted? – reccsent rám.
Igen, Gyuszi - válaszoltam, - így lesz, bármit is kérj.

Lassan elkezdett bennem mozogni, mint egy dugattyú járt bennem a fasza. Kihúzta és hasra utasított, s ahogy megfordultam már fel is nyársalt hátulról. Hihetetlen mélységekben járt bennem a fasz, és egyre jobban élveztem, egyre jobban elöntött a kéj.
- Voltál már seggbe kúrva? – kérdezte.
- Igen néhányszor, de nem ekkora fasszal.
- Nem baj, majd ezt is megszokod.
Faszát kihúzta, majd kezével a lucskos pinámba nyúlt, és a nedvességet a fenekemre kente, és hirtelen két újját a fenéklyukamba tolta. Kicsit mozgatta, míg az is lucskos nem lett, s ezután a makkját éreztem a lyuknál, majd lassan benyomta a faszát, ami hihetetlenül feszített és kicsit fel is sikítottam. Ekkor megállt, majd lassan újra tolni kezdte. Ha nehezen is, de tágultam, s pár pillanat múlva már tövig a seggemben volt. Ekkor megállt, hagyott pihenni, majd elkezdte a seggem lyukát dugni. Egyre jobban élveztem, hiszen ilyen élvezetben még nem volt részem. Reszkettem, rángatóztam, majd egy hangos sikollyal elélveztem. Ez tetszhetett neki, mert felgyorsult, egyre vadabbul dugott, aztán nekicsapódva a fenekemnek megállt és éreztem, ahogy pulzál bennem a farka, tele nyomva gecivel a hátsómat. Lassan kicsúszott belőlem a farka.

- Gyere a fürdőszobába! – szólt a következő parancs, majd ott - a kádba!

Nem tudtam mit akar, de bemásztam a kádba vele szembe fordulva. Elém állt, és csak azt láttam, hogy megfogja a farkát, az arcom felé irányítja, s a következő pillanatban beterítette az arcom a pisi.

- Nyisd ki a szád! - kinyitottam, és a sugarat a számba irányította. - Lenyelni!

Nem volt mit tennem, kortyolni kezdtem. Tulajdonképpen nem volt bántó rossz íze, de nem igazán örültem ennek, meg főleg annak nem, hogy tudtam ez gyakran ismétlődni fog. Elapadt a sugár, lenyeltem az utolsó cseppeket is.

- Fürödj meg, öltözz fel és megmutatom a szobádat, - ezzel kiment.

Én meg ott ültem a kádban, és végig gondoltam a jövőmet, de végül is nem bántam meg, amiket tett, mert élveztem a dolgot.
Elfoglaltam a szobámat, ami nem volt nagy, volt fürdőszoba is, mint a többi üdülő szobában. Délután Gyuszi végigvezetett az üdülőben, megmutatta, hogy mi hol van, és elmagyarázta mi lesz a dolgom. A lényege, hogy mint kultúros szórakoztassam a vendégeket, szervezzek nekik programokat, kezeljem a kis könyvtárat. Este megvacsoráztam, és mint akit agyonütöttek, ágyba dőltem, mert reggel a reggelinél már nekem kell fogadnom az üdülőket, be kell mutatkoznom, és elmondani milyen kérésekkel fordulhatnak hozzám.

Az első napom jól telt el, teljes telt ház volt az üdülőben, a vendégek kedvesek voltak, jöttek egy-két javaslattal, milyen programokat szeretnének. Elég alaposan elfáradtam estére, nem voltam még hozzászokva a munkához. Vacsora után alighogy bementem a szobámba csengett a telefon. Gyuszi volt az. Gyere át! - mondta, és letette. Átmentem, kopogtam, gyere be, hallatszott. Amikor beléptem azt láttam. Gyuszi teljesen meztelenül ül a fotelében.
- Vetkőzz és szopj!

Én mint jó beosztott azonnal teljesítettem a főnököm utasítását, levetkőztem, elé térdeltem és ráborulva a faszára lassan ráhúztam a fejem, és tövig bekaptam a dorongját, amíg az orrom a hasának nem ütközött. Nem semmi csaj vagy, hallottam. Elkezdtem bólogatni a farkán, nyelvemmel simogatva teljes hosszában. Jó lehetett neki, mert időnként lágyékát előre nyomva a torkomig nyomta belém.
- Elég, - szólt, - ülj bele!
Kiengedtem a számból, majd szembe vele az ölébe ültem, lassan ráereszkedve a faszára, amíg tövig bennem nem volt. A melleim a szája vonalában voltak, és rácuppant a bimbóimra, nyalogatta, szívta, rágta őket. Én meg nagyokat nyögtem, mert a bimbóim voltak a legérzékenyebb részeim. Lovagolj, jött a következő ukáz. Fel-le szánkáztam a farkán, hol majdnem teljesen kiengedve, hol meg tövig befogadva. Mindketten hangosan ziháltunk, engem egyre erősebben öntött el a kéj, s következő pillanatban sikítva elélveztem.

- Ja, majd elfelejtettem megkérdezni: szedsz valamit terhesség ellen?
- Igen - válaszoltam.
- Csak azért mert időnként szeretem tele lőni a pinádat is. – Már éreztem is farka rángatózását, és a méhszájamnak ütköző kilövellt nedvét. - Most pedig menj, s aludj jól.

Magamra kaptam a ruháimat és a szobámba mentem.
Lassan eltelt a hét. Gyuszi még kétszer megdugott jó alaposan. Szombaton reggeli után szólt, hogy a vállalat vezetése ebédre megérkezik, és a hétvégét itt töltik. Egyórára meg is érkeztek, Sándor az igazgató, Géza és Péter két vezetőségi tag. Illendően köszöntöttem őket, érdeklődtek, hogy tetszik a munka, a körülményekkel meg vagyok-e elégedve. Majd tettem a dolgom a szokásoknak megfelelően. Este nyolckor megcsörrent a szobámban a telefon, Sándor hívott, és kérte, hogy a 115-ös szobába menjek át. Amikor beléptem mind a három férfi ott volt a szobában.

- No fiúk, ő a kis kultúrosunk, aki fantasztikusan csinálja a munkáját, - mondta Sándor. - Talán ha átöltöznél a munkaruhádba - szólt hozzám, és én tudtam mi a teendő és meztelenre vetkőztem.

Közben kitöltött 4 pohár konyakot, mondván csak a pertu miatt. Koccintottam mindegyikőjükkel és a pertu puszi abból állt, hogy jól megjáratták a számban a nyelvüket.
- Most pedig irány a kád! – adta ki Sándor a parancsot.
Tudtam mi következik, de ami történt arra még csak nem is gondoltam. Betérdeltem a kádba és vártam őket. Megjelentek mind a hárman meztelenül, még lógó fasszal. Sándor a számba adta a faszát, és a következő pillanatban a számban elkezdett pisilni. Amit tudtam nyeltem, de bőven folyt ki a számon is, rá a testemre. Amikor befejezte, jött Géza és ő is a számba rakta, de nagyon taktikus volt, mert mindig csak annyi pisilt egyszerre, amennyit le tudtam nyelni. Utoljára Péter pisilte tele a szám, de olyan erővel, hogy majd megfulladtam nyelés közben és szinte spriccelt ki a számon a pisi.
Mosdjál meg, és gyere be. Ma este nem marad rajtad nyílás betömetlenül – mondta az igazgató.


Ahogy pisilés közben meg tudtam állapítani mindegyikőjük szép nagy, Sándoréhoz hasonló mérettel rendelkezett. Többes szexben azon az egy eseten kívül, amikor még 17 éves koromban a buliban öten megdugtak még nem vettem részt, de el tudtam képzelni, - miközben mostam magam - hogy mire számíthatok.


De ezt majd a második részben fogjátok megtudni.


Szextörténet ajánló:


Fapados járat


Vártam az új pasimat, a pilótát, akit felcsíptem franciából hazafelé a repcsin, de előtte elmentem fürcsizni és felvettem a kis lila szatén hálóinget... s mikor megjött a kis pilótám, Rózom már altatótól aludt mélyen és én úgy ugrotttam a pilótám nyakába, hogy ihaj!

Azonnal berángattam a vendégszobába és úgy pár perc nézegetés, ölelgetés és simizés után magamra húztam, vagyis elgánc....

Szanatóriumi kalandom


Szanatóriumi kalandom

Egészségügyi gondom miatt elküldtek három hétre szanatóriumba az ország másik végébe.Már a vonaton összefutottam más asszonyokkal akik szintén oda utaztak és elmondták,hogy pk rendszeresen járnak oda ahová mentünk,mert ez messze van a lakásunktól és a férjeik nem szokták õket meglátogatni,hiszen az odautazás költsége súlyos ezresekbe kerül .Így aztán nyugodtan en....

Perverz szex a hotelban


Abban a hotelban találkoztunk Petivel, ahol megbeszéltük. Mikor ajtót nyitottam és megláttuk egymást, már is érződött köztünk valami bizsergès.
Asztalhoz ültünk és pezsgőt bontottunk a találkozásra.
Iszogattunk és nevetgèltünk, miközben észrevettem, hogy le sem veszi a szemét a dekoltázsomról. A szobában egyre melegebb és melegebb lett, míg végül már pofátlanul bámulta a mell....

Molett nővel szexeltem a buszon


Nekem akkor volt egy klasz élményem, mikor anno kinyílt a vasfüggöny és normál módon lehetett menni Bécsbe. Össze is cihelődött az előző cégemnél a társaság egy buszra. Persze a folyadéknemű összetétele 90% alkohol tartalmú volt, így mire a határra értünk szépen voltunk.
délutánra vissza is talált mindenki a buszhoz. volt aki rádiós magnóval volt olyan aki pornóújsággal.
mentünk viss....

Közös titkunk apával


A legjobb lesz,ha az elején kezdem.Az Én nevem Marci és történetünk idején 17 éves lehettem.Már túl voltam az első csókon,szeretkezésen,igazi felnőttnek éreztem magam.Ketten éltünk az apámmal,miután anya elhagyott minket csak ketten maradtunk,apa tisztességesen nevelt engem,és lehetőségeihez képest mindent megadott nekem amire csak szükségem volt,mindig felnéztem rá,Ő volt a példaképem.Mindi....

A kefélés mint sport


A kefélés mint sport

Mikor megismertem a késõbbi feleségemet mielõbb szerettem volna megkefélni. Egy fehér munkaköpenybe volt és szerencsémre a nap rásütött,így áttetszõvé vált. gyönyörködhettem a formás és szép hegyes melleiben és rájöttem,hogy nem is szégyellõs,mert nem volt rajta bugyi.Késõbb mikor leültünk beszélgetni sikerült alá látni és ledöbbentem amikor megláttam,hogy nem csu....Szextörténet címkék

fiatal | gangbang | anya | fétis | diáklá |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.