Élvezi az idegen faszt a férjes asszony


Biztosan mindenkivel előfordult már olyan helyzet, hogy a kedvelt bevásárlóhelyén ismeretlenül is ismerik egymást az emberek. Sőt olyan is, hogy nemi hovatartozástól függetlenül még az is megfordul a fejünkben, hogy kivel gyűrné össze a lepedőt.
Jómagam is találkoztam már néhány hölggyel akik bevásárláskor egy lopott pillantással jelezték szimpátiájukat esetleg elismerésüket, hogy sosem cetliről vásárolok, sosem telefonon lógva keresgetem az árut. Néhányukkal már köszönünk is egymásnak. A felhozatal igen vegyes. Van elvált, unatkozó, munka után rohanó, férjükkel nagy bevásárló, stb.
Nem oly rég éppen tolom a kocsit a helyére mikor hallom a kétségbeesett monológot:
-Ez nem lehet igaz! Miért pont velem? Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?!
Látom, hogy a kerékpárja elhajlott a tárolóban. Első kerék lezárva, és úgy ahogy volt szépen elfeküdt még üresen. Gyanítom, hogy valaki vagy valami erőből tönkretette.
A hölgy az említett okokból ismerős. Rövid fekete haj, szoli-barna bőr, mindig elegáns.Nyáron térdig érő szoknya, télen mindig térdig érő kabát derekán összekötve. Gyanítottam, hogy a vékony derekához szélesebb csípő tartozik az a körte alak ami a latinos csajokat jellemzi. Közepes keblek. Nem volt semmi extra de valahogy vonzó volt, hiszen mindig kifogástalan volt az öltözéke. Olyan titkárnősen elegáns.
Természetesen azonnal felajánlottam a segítségem.
-Milyen kedves! Ha nem tartom fel örömmel elfogadom ebben a béna helyzetben. -válaszolt.
-Szerintem a szatyrokat tegyük be a hátsó ülésre, a biciklit meg valahogy beteszem a csomagtartóba. -javasoltam.
Ahogy beült rögtön megcsapott az illata. Finom de nem harsány, erőteljes de nem tolakodó, szexi de nem kurvás.
-Van otthon valaki? -kérdeztem , hogy tudjam mire számítsak hisz többször láttam már egy férfit mellette vagy egy kamaszt aki segített neki a vásárlásban.
-ÁÁÁ! Most senki amikor bajban vagyok. A férjem és a fiam épp külföldön. Közös kamionozáson vannak, hisz nyári szünet van az iskolában. De hogy ne legyen gond, majd egyből a garázsba állj otthon, ne legyen az utcán az autód.
A házuk hatalmas és gyönyörű. A garázs az utcáról nyílt távirányítóval. Két autónak is volt helye, de nem állt bent egy sem.
-Tudod nincs jogsim, de tervezem ezért a nagy garázs. Két autónak van helye benne.De van egy bökkenő. Hogy fogok közlekedni? Vacak a bringám.
-Látom ott egy régi a falnál. Lehet tudok segíteni.Kiveszem abból a kereket és beteszem az újba. Pár perc az egész.
-Szuper! Mit kérsz inni? -indult a lakásba a szatyrokkal.
Közben kivettem a biciklit, a szerszámaim, hogy ne kelljen keresgetnem és mire visszatért már kész is voltam. Kerék ki, kerék be.
Mikor meglátta, hogy minden rendben örömében átölelt.
-Jaj! Ne haragudj, de nagyon boldog vagyok! -mondta zavartan. Ezt takarandó behajolt a csomagtartóba.
-De sok szerszámod van ! -mondta, de ekkor a szoknyája fellibbent. Nem volt rajta semmi!!! -Pumpád nincs véletlenül?
Baszki! Nincs rajta bugyi és pumpálni kellene…
-Várj! Keresek valamit neked ! -mondtam és felhúztam a szoknyát teljesen. Gyönyörű kerek popsija meztelenül előttem. Bőre feszes, érintése bársonyos,
-Pumpálás előtt nem kellene benyálazni? -húzta szét a fenekét. Ez a csaj készül valamire. Fenekében análdugó rózsaszín köve csillant.
Letérdeltem mögé, arcom a farpofák közé fúrtam. Éreztem, hogy friss pina illatát. Rögtön megcsókoltam. Apró rángás. A kisajkak rátapadtak a nyelvemre.Csiklója borsónyira dagadt miközben ahogy tudtam dugtam a nyelvemmel.
-Jaj még ne! -állt szembe velem izgatottan.
Ahogy hámozott ki a nadrágomból, rámarkoltam húsos pinájára és finom izgattam a csiklóját. Forró puncinedve lassan csorgott a tenyeremre. Vadul megcsókolt, közben magához nyúlt és a lucskos ujjaival verni kezdte a farkam. Lehúztam a felső részét a kis ruhácskának, mellbimbói hegyesen álltak, keblei nem voltak nagyok, de szépen gömbölyödtek.
-Hát igen! Amit onnan elvett a teremtő, azt ide tette! -csapott a fenekére.
Egyik kezemmel a melleit markoltam, a másikkal a fenekét. Közben a puncihoz igazította és ott az autó mögött állva dörzsölte a csiklóját a farkammal.
-Imádom az autós szexet, de félek a szabadban csinálni! -húzott a faszomnál fogva az utasoldali ajtóhoz.
-Megkefélsz így? -és már hajolt is be az ülésre felkínálva izzó nuniját.
Ott tátogott előttem a kinyílt picsa, szinte kiabált a faszért. Próbáltam lassan behatolni, de amint megérezte, hogy picit benne vagyok hirtelen tövig tolta magát, szinte csattant a végén a csípőm a latinos fenekén. Vadul baszni kezdtem, csípőjét megfogva vertem tövig ahogy bírtam, néha nagyot csapva rengő picsájára.
-Élvezed az idegen faszt te kis ribanc!
-Ó igen! Szeretem nagyon ha így basznak! Imádom amikor csattog a seggemen a csípőd! Ne kímélj! Keféld szét a pinám !!! -nyúlt a lába közé, hogy még jobban izgassa magát.
A kemény baszás megtette a hatását. Kis idő múlva elöntötte a nunit apró bugyogással a nedve, éreztem hogy szívja magába a farkam.
-Ülj be ! -szólított fel. Amint elhelyezkedtem azonnal rám ült. Szinte guggolva kezdett vágtába, seggét egyre gyorsabb ütemben mozgatta rajtam. Néha megállt, hogy úgy kavarjon rajtam teljesen a farkamba ülve. Hüvelye kitágult, szinte lötyögtem benne.
-Mi tegyek?! Ilyenkor mindig barlangot nyitok! Ha bírod még picit, akkor nem leszek hálátlan.
Úgy 10 percig lovagolt még, élveztem nagyon de tudtam, hogy így nem fogok elélvezni. Lehet, hogy megérezte így miután elélvezett leszállt rólam.
-Gyere állj ide a kocsi mellé.Még nem szoptalak.
Ott álltam, leült az ülésre és egy mozdulattal tövig kapta a farkam. Semmi nyali, puszika vagy ilyesmi. Mint a pinája néhány perce. Olyan hevesen mozgatta a fejét, hogy nem kellett semmi tennem csak élvezni ahogy bőnyálasan, nyelvét folyamatosan használva cuppog rajtam. Ha néha kivette akkor is verte tovább. Sminkje már rég elkenődött, szemei könnyben úsztak ahogy saját magát torkozta. Rövid hajába túrtam, megfogtam a tarkóját és úgy basztam tovább a száját.
Nagyon élvezte ahogy a felnyírt hajában turkálok. Megfogta a fenekem és húzott a szájára.
Na ekkor már én is elgyengültem. Nem engedett ki a szájából. A sperma forrón lövellt ki, de mind bent maradt. Csak éreztem, hogy lassan lenyeli az egész adagot.
Szép lassan összementem, de végig a szájában tartott miközben a nyelvével simogatta lankadt farkam.
-Ha legközelebb bajban leszek, kereshetlek ugye? Van még mit karbantartani ha nincs itthon a férjem...


Szextörténet ajánló:


Szex a lakatlan szigeten


Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amikor partot értünk a Nap nagyon tűzött. A lány levetkőzött csak bugyi és melltartó volt rajta, én követtem példáját és alsógatyáig levetkőztem. Id....

Kriszta megujjazása


Már egy kicsit bódult állapotban voltam, amikor megpillantottam őt. Régóta tetszett nekem, de sosem mertem kezdeményezni, mert nem tudtam, hogy vonzódik-e a nőkhöz. Úgy éreztem, hogy itt a megfelelő idő és helyszín a közeledésre: egy buli közepén, kissé ittas állapotban. Ha esetleg visszautasítja a közeledésem, akkor foghatom a piára. Éppen a bárpultnál állt és italt kért. Melléléptem, majd odakia....

Leszoptalak


Azóta vágyom erre mióta először találkoztunk. Lenyűgöz a tested, hogy ennyivel magasabb vagy nálam, és ilyen izmos, hatalmas mint egy hegy. Sokszor elábrándozom, vajon a farkad is ilyen hatalmas? Borzasztóan kívánlak, és látom, hogy Te is engem. Nem terveztem el, hogy ez lesz, de amint reggel megláttalak megkívántalak. Meghallottam hogyan tetted helyre azt az alakot, az a nyers erő, az az ellentmo....

Az első esküvőm


A kapcsolatunk már 2 éve tartott, mikor a másik srác elhagyta őt. Ekkor megkértem a kezét. Ő igent mondott, mert jóképű és gazdag férfi voltam, aki mindent megenged a párjának. Két kikötésem volt: nem lehetnek titkai előttem és mindig csupaszra kell borotválnia a punciját.
A lakodalmunkban megismerkedett az unoka testvére barátjával. Tánc közben megérezte, hogy a srácnak feláll a fasza, és ....

Szex a vonaton


Szex a vonaton

Már házas voltam és éppen arra gondoltam jó lenne már egyszer ha láthatnám,hogy egy néger megkeféli a feleségemet. Aztán az egyik állomáson Balaton felé menet felszállt egy néger férfi olyan jó negyvenes lehetett és amikor leült megfogta a térdemet és a keze kezdett felcsúszni a sortom felé közben simogatta a combomat. Valahogy jól esett és megkérdezte hová megyek mondt....

A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....Szextörténet címkék

videok | felállt | bdsm klub | leszbi kurva | biztosító |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.