Marika pisilős kalandja


Mari a visszapillantó tükörben látta, hogy egy kékfény villog mögötte az úton. Nagyszerű gondolta bosszúsan a legjobbkor nagyon kell már pisilnem. Mari lelassí­tott és megállt az útszélén várta, hogy a rendőr az autóhoz érkezzen.
Asszonyom - mondta a rendőr - Láthatnám a forgalmit és a jogosí­tványát?
A távolban látszottak a város fényei.

A rendőr elvette az okmányokat vissza ballagott az autójához, és magára hagyta Marit.

Remélem nem tart sokáig - gondolta Mari - Mivel a hólyagjában a nyomás egyre fokozódott és lüktetett. Csak ült és várt...... türelmetlen, ideges és félelemmel teli várokozás volt.

összeszorí­totta az izmait az altestében, de a vizelési inger egyre fájdalmasabban tört rá.

Arra gondolt, hogy bárcsak szoknya lenne, rajta amelyet felhajthatna, és nem öntözné meg a kedvenc szoros kék farmernadrágját. Nagyon szerette ezt a nadrágot csak úgy feszült az ölén, és gyengéden simogatta a csiklóját amint lépkedet, egész nap kellemesen nedves volt a puncija tőle. Nem úgy volt nedves, mint amitől most tartott.

Magában fohászkodott, hogy a rendőr minél előbb végezzen az ellenőrzéssel mivel nagyon kellemetlen volt már visszatartani.

Mari nyilallást érzett a lábai között amint a medencéjének izmai kezdték elveszí­teni az erejüket.

"í?, a bugyimba pisilek" - mormolta csendesen.

Valóban abban a percben egy picike folt jelent meg a nadrágján, átjutva a bugyiján és a harisnyanadrágján, amelyeket szerelmétől kapott születésnapjára. Az első cseppet, lassan szivárgó folyam kezdte követni, amely szétáradt az egész ölén nedvessé téve a szőrzetét a combjait és a fenekét. Mari lenézett és látta a nedves foltot a gyönyörű kí­vánatos lábai között amint egyre nagyobb és nagyobb lett, ahogy az aranyforrás feltört az öléből összevizezve a farmerját és a kocsi kárpitját. Meleget érzett, ahogy az előtört a forrás, amiben ült és kezdte érezni a vizeletének illatát. Mari sohasem érzett megalázóbb dolgot, mint ami most történt vele. Végül is elhatározta, hogy nem törődik vele és megpróbálta kipréselni magából az összes vizeletet. Nyomta és nyomta, amí­g az utolsó csepp is ki nem jött teljesen átáztatva a bugyiját lemosva lábait az összes nedve az autó ülésébe ivódott. Halotta amint a megszokott surrogó hang kí­séretében távozik hólyagjából az összes nedv. Mari megriadva eszmélt rá, hogy élvezi a bugyiba pisiléssel járó érzést. A melegséget és nedvességet, amely körbe vette a bugyiján keresztül és az átható émelyí­tően izgató illatot, amely megtöltötte az autót. Elkezdte simogatni a meleg nedves ölét a farmeren keresztül érezve, hogy a csiklója egyre jobban megkeményedik.

"Kisasszony, mit csinál?" - kérdezte a rendőr.

"Kuss, semmit!" - válaszolta Mari.

"Bocsánat, nem értem?" - csodálkozott a rendőr.

"Úgy, értem semmi különöset csak kerestem valamit." - válaszolt Mari.

"Kérem, szálljon ki az autóból" - kérte a rendőr.

Marinak semmi nem jutott az eszébe, teljesen lebénultak a gondolatai. Azt tudta, hogy engedelmeskednie kell a felszólí­tásra, és ki kell szállnia az autójából oda kell állnia rendőr elé, aki meg fog lepődni attól, hogy bepisilt. Szörnyen érezte magát. Azt kí­vánta bárcsak valahol messze lenne ettől a helytől. Amilyen gyorsan csak tudott kiszállt, hogy a rendőr ne hajoljon le, mert akkor a képe pontosan a nedves farmerjával lett volna egymagaságban. Érezte, amint egy apró csepp végig gördül a lábán és eléri a cipőjét.

"Valami pia az ölébe ömlött kisasszony?" - kérdezte a rendőr.

"Nem uram," válaszolta Mari, szemét lesütve, félénken és igen nagy zavarban.

"Akkor hát mi a fenét löttyintett az ölébe kisasszony?" - folytatta a rendőr.

"Ivott valamit ma este?"

"Nem uram, nem ittam semmit ma." - válaszolta Mari.

"Akkor mi a csudától vizes az öle?" - kérdezte a rendőr.

"Bepisiltem." - mondta csendesen Mari.

"Megbocsátja de nem értem kisasszony?" - mondta a rendőr.

"Ez pisi, uram, bepisiltem a nadrágomba." - magyarázta elgyötörten Mari.

"Forduljon meg kisasszony ezt meg kell néznem magamnak hátulról is." - utasí­totta a rendőr.

Mari körbefordult, hogy a rendőr lássa, hogy valóban teljesen átázott a farmerja és szorosan tapadt a formás fenekére, nyúlánk combjaira a történtek után.

"Elmehetek most már uram. Tudom rosszul viselkedtem, a bugyimba pisiltem, de ez nem törvénytelen dolog. Igaz?" - kérdezte bosszúsan Mari.

"Kérem, engedjen már az utamra, láthatja, hogy teljesen átáztam." - folytatta.

És valóban, amint kimondta az utolsó szavakat Mari lábán végig folyt az utolsó sugár egyenest a cipőjébe.

A rendőr sötét pillantás kí­séretében visszaadta a papí­rjait Marinak.

"Legközelebb a mellékhelységet használja a bugyija helyett kisasszony. Egy fiatal csinos nő az ön korában nem tesz ilyeneket." - mondta a rendőr útravalóként.

Mari visszamászott a kocsijába, nadrágja egészen a lábfejéig nedves volt, szégyellve nyugtalanul gondolt arra, hogy élvezte mikor az autóba pisilt.

Elindí­totta az autót és hazafelé indult, szörnyű, hogy minden nedves volt alatta.

Mari még soha nem tett ilyet, de úgy vélte nagyon jó érzés volt.

Megérkezett haza leparkolt és felment a lakásába, ahol szerelme a jóképű Andris éppen a notebookba gépelte a hónap legragyogóbb pornó történetét.

"Szia Drágám! Mi történt veled? Hiszen teljesen átáztál..." - köszöntötte Andris.

"Nagyon rossz kislány voltam és a bugyimba pisiltem, először balesetnek indult az egész, de később nem tudom mi történt velem, szándékosan folytattam, amí­g egy csöpp is volt bennem, nagyon sajnálom drágám. Nagyon haragszol?" - kérdezte Mari.

"Dehogy haragszom, szerelmem" - válaszolta Andris.

Oda sietett Marihoz és megölelte őt. Szótlanul álltak í­gy néhány percig Mari fejét Andris vállára hajtva.

"Andris?" - szólt Mari.

"Igen, édesem?" - válaszolt a szerelme.

"Megsimogatnál ott lent... ahol bepisiltem...?" - kérdezte félénken, de a hangjában követelőzően Mari.

"Hmmmm.... szokatlan kérés" - mosolygott Andris - "Természetesen én megteszem neked ezt az apró szí­vességet. Engem is nagyon izgat a dolog. Gyere ide az ágyra, feküdj le helyezd magad kényelembe. Valóban balesetnek indult az egész drágám?" - kérdezte Andris.

"Igen, de utána teljesen átáztattam a bugyimat és a farmeremet. Amint megláttam az első cseppek nyomán keletkező foltot, ahogy növekedett nem tudtam ellenállni a kí­sértésnek és eleresztettem az egészet. A csiklóm úgy megkeményedett, hogy amint hozzáértem a gyönyörök kapujában éreztem magam." - válaszolta Mari.

"Nos, lássuk csak mennyire pisilted össze magad......." - mondta türelmetlenül Andris, kezét végig simí­totta kedvese arcán, kerek mellein végig le egészen a hasán az öléig, amely nagyon - nagyon nedves volt. Végig futatta simogatóan a kezét a feszes farmerbe bujtatott testen, vénuszdombján és különösen a kihí­vóan izgató nedves fenekén. Ez volt az a pont, ahol Mari felsóhajtott. Andris simogatta a fenséges combokat és a forrását a nedvességnek miközben szájon csókolta Marit nyelveik heves csatát ví­vtak, és ez láthatóan felizgatta Marit, aki elkezdte a nedves pináját egyre hevesebben lökdösni Andris kezéhez.

"Andris, a nedves farmerembe fogok élvezni, segí­ts kérlek!" - suttogta Mari Andris fülébe. Andris nagyon élvezte a helyzetet, tovább simogatta keményen, lassan Mari pináját a farmeren keresztül, közben hevesen csókolta Mari ajkait, mí­g a másik kezével
melleinek ágaskodó bimbóit váltakozva morzsolgatta. Kis idő múlva lehúzta Mari farmerjének zipzárját, becsúsztatta a kezét a nedves bugyi alá és elkezdte simogatni a vágytól ágaskodó csiklóját, érezte amint a csikló egyre jobban megkeményedik és lüktet az ujjai között.

"O, Andris, te vagy a legcsodálatosabb, legizgatóbb és a legjobb fickó, akit valaha ismertem. Mindjárt ismét bepisilek. Csak te kellesz nekem. Jujjjjj élvezek!!!!! Ooooo!"

"Ez csodálatos" - mondta Mari elégedetten. - "Ezután már csak arra vágyom, hogy gyere belém."

"Én is nagyon akarlak már." - válaszolta Andris és elővette ágaskodó farkát, lehúzta Mari nedves farmerét és bugyiját. Bár Mari bugyija még a bokáján volt ráfeküdt és egyetlen lökéssel belényomta a nedves forró sikamlós pinájába a farkát. Izzadva, nyögdécselve és sóhajtozva szerették egymást, amí­g András bele nem préselte feltörő magvát Mari vágyakozó ölébe.


Szextörténet ajánló:


Közös maszti a takarítónővel


Alig hogy betöltöttem a 16. életévemet történt meg velem ez az eset. Kollégista voltam Budapesten. Mint a legtöbb kamaszt engem is hajtottak a hormonok, és mivel még nem volt lánnyal „dolgom” rendszeresen maszturbáltam a kollégium férfivécéjében. Egy igen hideg márciusi nap volt, úgy látszott, hogy a tél nem adja könnyen meg magát, ezért még kabátban kellett elmennem a suliba, ahol egy érdekes ese....

Legjobb haverom barátnőjével


Tehát van egy haverom, Dávid, akinek pedig egy barátnője, Karolina. Lassan 3 éve járnak. Mindketten osztálytársaim. Másfél év után mindkettőjük egyre többször panaszkodott a másikról mindenfélét, és mindenki csak azt hajtogatta, nekik, hogy szakítsanak, de ők még sem szakítottak. Kb. fél éve semmi panasz nem volt a kapcsolatukról. Mindkettőjük boldognak teljesen boldognak tűnt. De egy nap, egy más....

A női bugyis fiú


Sziasztok,

újra jelentkezem, történt a legutóbbi sztori óta egy két dolog, ami megéri, hogy leírjam.

Az az illető, akiről az előbbi történetem szólt, nemrég felhívott, hogy nem lenne e kedvem találkozni vele. Igent mondtam, mert rég voltam már "meleg helyzetben", és nagyon dugni akartam.
Vettem időközben néhány szexi bugyit, meg harisnyát, felvettem a....

Egy rosszlány éjszakája


Egy félévet Portugáliában töltöttem cserediákként. Hosszú volt az az 5 hónap és maganyos is voltam. Sokan jártunk hasonló cipőben és voltak olyanok akik hamar túltették magukat ezen. Én nem. Úgy gondoltam hogy nem vezet semmi jóra ha az ember egy kapcsolatba kezd ami aztán azzal végződik hogy mindenki haza megy és soha nem is hallunk egymás felől többé.


Maguk a portugálok se....

Tiltott gyümölcs


Elvált nőként (37 éves vagyok) már hosszabb ideje a fiammal (16 éves) szeretkezek.
Hogyan kezdődött ez most nem számít. Örülök neki, hogy így alakult mert mind a ketten
soha nem tapasztalt módon élvezzük a szexet, amiben mindent kipróbálunk. Imádok szop-
ni, közben hallani ahogy élvez, és a végén amikor a számat telespricceli lenyelni az utolsó cseppet is. Ilyen gátlások nélkü....

A főnökasszony


Peti napja ugyanúgy telt, mint eddig. Reggel korán kelt, robotolt, és végig csak a délutáni randijára gondolt a barátnõjével. Fél órával munkaidejének vége elõtt a fõnöknõje hívta telefonon.
- Sajnos Petikém, lenne egy kis extra munka. Rád gondoltam, mert te értesz ezekhez a táblázatkezelõs vackokhoz.... No és persze Zoli és Endre nem vállalják, ugye, nekik már van családjuk, és péntek délu....Szextörténet címkék

adós sex | juhász | nővé v | benéz | utcabál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.