Megcsaltam a férjem, de csak gondolatban!


Első olvasásra talán nem is érthető, mit akarok leírni, de részleteiben elmesélem, mi történt.
Szóval legyen a nevem Helga, a férjem pedig Ottó. 30 éves vagyok, a férjem 33. 3 éve vagyunk házasok, mindketten jelenleg a karrierünkre koncentrálunk, a gyerek igazából fel sem merült még bennünk. Sajnos a magyar valóság megalapozza ezt, hiteles ház, hiteles autó, mivel a szüleink nem tudtak támogatni minket.
Hogy ez, vagy más dolog hatott-e ki a házasságunkra, nem tudom, de a viszony köztünk egyre jobban ellaposodott. A kezdeti lángolás már csak pislákol, néha már csak füstölög. Egyre rosszabb a helyzet és sajnos nem tudom elejét venni és mindent megpróbáltam, de nem tudtam visszafordítani. A férjem kevésbé volt partner ebben. A sok munka, a fáradság teljesen kiölte belőle azt, ami miatt beleszerettem és ami miatt őt akartam. Hiába próbáltam beszélni vele, hiába próbálkoztam lehetőségeket kínálni, néha betalált 1-2 nap erejéig, de utána minden folytatódott a korábbi kerékvágásban.
Az emberben nyilván ekkor felmerül, hogy mi a fenéért is vagyok még vele. A barátnőim is mind azzal jöttek, fiatal vagyok még ahhoz, hogy elpazaroljam rá az időm és energiám. De pont ezért, mert fiatal vagyok és mert sokat dolgoztam a kapcsolatért, nem akartam csak úgy feladni. Nem vagyok az a típus. Szóval kizártam a rosszakaró hangokat, amik igazából jót akartak és próbáltam alkalmazkodni.
Tudniillik a kedves Ottóm kihasználta az internet sötét bugyrait. Vannak hazánkban olyan platformok, ahol másokkal tudsz levelezni, képeket megosztani, akár randit leszervezni. Igen, a levelezéstől a megcsalásig mindent le lehet itt bonyolítani. Pár hete észrevettem rajta, hogy sokat bújja a telefonját. Mindig próbáltam meglepni, hogy lássam, mi a fenét művel, de valahogy sosem tudtam elkapni. Kivártam, eltelt majdnem két hónap, amikor is a telefonját otthon hagyta és elment dolgozni. Akkor pont később mentem a munkahelyemre, így a telefonjával a kezében kiültem az ablakba, hogy ha megérkezik haza, lássam. Nem használt pin kódot, csak a szokásos mintát feloldáshoz, így könnyen be tudtam lépni. Nézegettem a képeket, a látogatott oldalakat és megtaláltam, amit kerestem. Levelezgetett nőkkel, párokkal, visszaolvasgatva az e-mail-jeit csakis online örömszerzés volt a célja, kiventillálni az itthoni dolgait, de nem teljes részletességben, vágyakozni más párokkal és nőkkel. Még majdnem izgató is volt olvasni, és bizony támadt is egy remek ötletem. Kikerestem a nick nevét, majd a telefonját leraktam és regisztráltam az oldalra én is. Kapcsolatra jelöltem és írtam neki.
„Kedves Aragon90!
Legyen a nevem Tündér93. Olvastam többek között a hozzászólásaidat, valamint láttam, hogy csakis levelezni szeretnél nőkkel. Vettem a bátorságot írni neked, én 30 éves, barna hajú, többnyire nem csúnya lánynak titulált feleség vagyok. Ha semmi nem rémisztett el, és lenne kedved beszélgetni, akkor várom mielőbbi válaszod!
Tündér”
A válaszra nyilván sokat kellett várnom, mivel a telefonja itthon maradt. Közben azért elmélyültem az oldalon. Végignéztem a hozzászólásait, megjegyzéseit. Igazából mindenre kíváncsi volt, pózokra, emberekre, vágyakra, élményekre. Hozzászólt párok és nők különböző képeihez is! Közben nekem is indulnom kellett dolgoznom. Este 10-ig volt a műszakom, míg ő már 4 körül hazaért, szóval onnantól kezdve folyamatosan néztem a telefonom. Szerencsére a munkahelyem olyan, hogy velem lehet a készülék és olyan 5 körül jött is a válasz tőle:
„Kedves Tündér93!
Természetesen levelezhetünk, kérdezz bármit, szívesen válaszolok”
Nos, nem engedte szabadjára a választ, szokásos Ottó. De szinte rögtön válaszoltam neki:
„Mindenre kíváncsi vagyok. Miért vagy fent az oldalon, mit szeretnél másoktól, másokkal. Jelenlegi kapcsolatod, milyen a szexuális életed, milyen vágyaid vannak? Mindenre!”
Ahogy ezt leírtam, mintha elfogott volna az a régi önmagam, amikor Ottóval kacérkodtam. Újra felelevenedett minden és valahol a gyomrom mélyén élveztem. Na jó, nem csak a gyomrom „bizsergett”.
„Kedves Tündér93!
Akkor megpróbálom megadni a kért infókat. Szóval 33 éves vagyok, házas ember, de a házasságom nem a legjobb. Ezt (még) nem akarom részletezni. Ezért kacsintottam félre, ezért vagyok fent az oldalon is; másokkal beszélgetni. Más nőkkel, párokkal szexuális témában levelezni, kalandozni. Akár képeket cserélni, elmesélni, mit akarok vele/velük csinálni, addig elmenni, hogy akár orgazmusig kergessük ezeket a vágyakat. Körülbelül ennyi!”
Közben már hazaértem, a telefonommal a kezemben a fürdőkádban ellazulva írtam meg neki a választ, miközben ő a hálószobában feküdt.
„Hú, köszönöm az őszinteséget. Nos, akkor válaszul: Az én házasságom is a béka segge alatt van. Sajnos semmi nem olyan, mint régen, de ezt én sem firtatnám. Lényeg, hogy valaki felhívta a figyelmem erre az odalra, ahol megtaláltalak. És gondoltam, miért is ne, kipróbálom. Vesztenivalóm nincs. Szóval még azt sem tudom, hogy mit akarok! Figyelmet? Izgatottságot? Izgalmat? Orgazmust? – hát ebben azért nem vagyok biztos, legalábbis egyenlőre, de sosem lehet tudni. Lehet, hogy nem jön be, nem válik be és nem kapom azt meg, amit szeretnék, de az is lehet, hogy igen. Ez nyilván majd kiderül.”
Visszamentem a hitvesi ágyba, a férjem mellé. Szótlanul bújtuk a telefonunkat és egymásnak írosgattunk. Eltelt az este, eltelt egy hét, már a második hetet tapostuk. Nagyon jókat beszélgettünk, érintettük a szexualitást is, de nem mélyültünk még el benne. Nem ismertem magamra, és a férjemre sem, aki talán régi önmagát idézte. Bókok, kedvességek, figyelmesség.
Szóval így teltek a napok, majd önmagától adódóan a szexualitás is témává fejlődött, elkezdtük kivesézni, ki miket élt meg, miket tapasztalt, mire vágyik. Egyre lazább nyelvezetünk volt, egyre pajzánabbak voltunk. Mint két gyerek. És nagy pillanatok is voltak, mint a képkérés. Na itt voltam meglőve.
„... Mi lenne, ha megmutatnánk egymást? Ha persze fel mered vállalni magad, az arcod, a tested, vagy valamennyi részletet ... „ – írta az egyik levelében.
„... Nem szeretném az arcom megmutatni, még bizonytalan vagyok a testemmel kapcsolatban is. Ne sürgessük, de nem is akarom hosszú polcra tenni. Remélem megérted, de még azt a bizalmat, azt a komfortot nem érzem ...” – válaszoltam neki.
Szerencsére nem volt erőszakos, elfogadta a döntésem, és folyt minden ugyanabban a mederben. Persze nagyon izgatott a gondolat, hogy a férjemmel képeket küldünk egymásnak és bizony sokszor volt a kezemben a telefon, hogy na most csinálok neki, de mindig toltam magam előtt. De csak eljött a pillanat olyan 1 hónap után, amikor a fürdőkádban készítettem pár képet magamról. A képek tartalmazták a melleimet, a puncimat, a fenekemet. Az arcomat nem, és a végén a felismerhető jegyeket retusáltam. Másnap este válaszoltam neki és küldtem el a képeket, miközben mellettem feküdt, szokásos néma üzemmódban:
„ Kedves Aragon90!
... Tudom, sokat nyaggattuk egymást a képpel, a képküldéssel, és szeretnélek meglepni valamivel. Miközben tegnap olvastam a leveled és a pajzán szavaid hatásait a combjaim közé szorítottam, gondoltam, megörökítem számodra a következő testrészemet. Remélem tetszik. Mivel bátor voltam, te is legyél bátor, esetleg megmutathatod a hatást :P ...”
Nem is tudom, mi ütött belém, de ahogy a mellettem fekvő férjemnek elküldtem ezt az e-mailt, arra vártam, és sejtettem, hogy meg is teszi, hogy majd feláll és akkor megörökíti nekem az álló farkát, amit igazából oly rég láttam és éreztem. És valóban, ahogy elküldtem a levelet, rá vagy 2-3 percre felállt és kiment a fürdőszobába. Gondoltam fokozom a hangulatot és utána megyek. Egy kicsit vártam az ajtó előtt, majd rányitottam. Épp a letolt gatyából ágaskodó péniszét fotózgatta. Hirtelen meglepődött, a telefont lerakta, a szerszámát visszarakta. Én pedig kérdőre vontam:
- Te meg mi a fenét csinálsz? Fotókat készítesz a farkadról? Kinek? Mert nem nekem, az biztos.
Magamban nevettem, mert bizony nekem készítette ezeket a pajzán fotókat. De igazából hebegett és habogott.
- Ki az a lány? – egyre dühösebb mivoltomat mutattam meg neki. - Ismerem?
Egy „hagyj már békén” hagyta el a száját, majd kilökött a fürdőből és bezárta az ajtót. Visszamentem a hálószobába, jó 10 perc után jött utánam, de már csak a cuccaiért kellett belépnie az ajtón.
- Veheted a cuccod, nem alszol velem.
Szófogadóan kivonult a nappali kényelmes kanapéjára. Elhelyezkedtem a megnövekedett ágyterületen és vártam a képet. Pár perc kellett csak, a kép kíséretével jött a levél:
„Az igen, nagyon csinos vagy – így méltatta a testemet, amin látszottak a melleim és a fazonos puncim. Nem vagyok hálátlan, még a feleségem is rajtakapott, mindegy is. Egy kép a farkamról. „
Igen, emlékszem, milyen volt. Érzéki orális játékokat játszani vele, mikor a puncim mélyére hatolt, vagy mikor a fenekemet izgatta, vagy mikor elélvezéskor megtöltötte az abból kiáradó sperma a puncim belsejét ami ondóhabbá változott. Oh, igen, Drágáim, ekkor az ágyon feküdtem, széttett lábakkal és csak arra eszméltem, hogy miközben a képet látva visszajöttek ezek a kellemes emlékfoszlányok, benedvesedtem. A bugyimat letoltam, és az ujjaimmal közben simogattam érzékeny testrészem.
És egész este beszéltünk. Chat-re váltottunk. Küldtük egymásnak a képeket, leírtuk, ki mit tenne a másikkal. És miután elköszöntem, a kellő izgalmi hangulat eredménye egy olyan orgazmust eredményezett, amit nem mostanában éltem át. Pedig a szexhiány heti több masztira ösztönzött, de sem a bizsergés, sem az orgazmus nem volt ehhez fogható. Hála a férjemnek, aki mit sem sejt erről.


Szextörténet ajánló:


Az örömök szállodája


Enzós Niki a pihenőidejét töltötte és BP belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
-Elnézést a tegnapi miatt!
Enzós....

A feleségem kismellű barátnője


Elore bocsájtom, nem szoktam megcsalni a feleségem, nem vagyok egy nofaló. A barátnojét, Ágit már régóta ismertem, sokszor találkoztunk, szinte azt mondhatom barátságban voltunk. Mindig is nagyon kihívóan öltözködik, és viselkedik. Nagyon csinos, vékony, formás kis mellei vannak, és hosszú gyönyöru combja.
Egyszer a feleségem azt kérdezte, hogy nálunk lakhat-e Ági egy hétig, mert felújítják....

A lányunk új barátja


- Szóval van itt ez a srác, apu, Krisztián. Anyu már ismeri. Többször is találkoztam már vele. Nagyon jó fej, bírom a humorát, megértő. És úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy bemutassam nektek – fordult felé a lányom, Zazi.
- Tőlem – jött zsigerből a válasz. Persze, az én kicsi lányom nagyon örült annak, hogy az apja ezt megengedte. Bár nem mutattam ki, de igenis kíváncsi voltam er....

Üzekedés


Az első fiúmról fogok írni, ahogy itt már sokan megtették előttem. Őt Ferencnek hívták. Magas, kisportolt fiú volt. A tánciskolában ismerkedtünk meg.

Úgy telt el fél év, hogy ő mindig összeszedte bátorságát és közeledett felém, én pedig mindannyiszor szerényen elfogadtam őt, de a bátorításnak még csak halvány kísérletét sem engedtem meg magamnak.

Félévkor vizsgát hird....

A gátlásos feleség


Hosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba.

Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba,....

Irénke első szexelése


Még most, 20 év távlatából is izgalommal tölt el, amikor visszagondolok a 16. születésnapomon történtekre. A legjobb barátnőm, Jena, a fürdőmedencéjük mellett partit rendezett nekem a házukban. Izgatottan segítettem neki egész délelőtt díszíteni a házat és a medence környékét az esti születésnapi partihoz. Forró nyári szombat volt. Együtt megreggeliztünk és teniszeztünk egy kicsit. Utána a konyha ....Szextörténet címkék

bevizelt | aggódó | punciszag | morzsi | kórház 4 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.