A hármas baszásom története


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, na jó, nem egyszer, hanem hétfőn, hogy belekeveredtem életem első hármas élményébe. Inkább kezdem az elején. Sok évvel ezelőtt, még az első itteni regisztrációm korában, megismerkedtem egy lánnyal. Igen, tudom, hogy fura, hiszen mindig is csak faszikat keresgéltem itt, de egész jól el tudtunk dumálni. Az évek során baráti viszony jött létre köztük.

Pár hete megismert egy hapsit, valamiért potenciált látott benne, pedig nem jellemző rá, hogy ilyen majdnem ogrékat szedjen össze. Mindegy is. Lényeg a lényeg, hogy múlt héten felhívott Fiamma és megkérdezte, hogy belemennék-e vele és a csávesszel egy hármasba, mert ez a krapek minden vágya és meg akarja lepni majd a jövő héten. Szartig magasztalta emberét, engem meg amúgy is rég izgatott vele egy ilyen lehetőség, úgyhogy belementem.
Mit ad isten, ezek persze összevesztek a hétvégén. Már láttam, kalap kabát, ennek az élvezetnek is lőttek már...

Szerencsémre keblenc barinőm azért nem hagyott nedves bugyiban, hétfőre továbbra is igényt tartott az időmre. Az új szalonjába beszéltük meg a talit, hisz fel kell ám avatni méltó módon.

Hétfő este 6-kor ott álltam az új hely ajtajában. Hát mit ne mondjak, barátnőmnek jó az ízlése. A srácot nyugodtan hívhatnánk Adonisznak is. Maradjunk is ebben a történet kedvéért. Belépve a szalonba Fiamma elszaladt 3 pohárért és némi whiskyért, amit hálásan fogadtam, némi félsz azért játszott bennem túlcsordulva az izgalommal, hisz még sosem voltam hasonló helyzetben. Barinőm míg megittuk az italunkat körbevezetett. Gyönyörű lett a hely. Adonisz is mesélt magáról pár szóban, kiderült, neki is ez lesz az első. Ettől azért kicsit megnyugodtam.
Fiamma tett fel egy kis zenét, bevallom, már nem emlékszem mi szólt, mikor lekaptuk egymást barátnőmmel, de nem kellett hozzá túl sok, hogy csókcsatánkba Adonisz is részt kívánjon venni.

Mire odalépett hozzánk, már állófogadásban részesített minket. Gyönyörű farka volt, úgy éreztem belehalok, ha nem kóstolhatom meg azonnal, ő addig barátnőm melleivel lépett meghittebb ismeretségbe. Fogalmam sincs, hogy ebből a pózból hogy kerültünk a kozmetikai ágyra, de tény, hogy élveztem, hogy kezeimet az ágy alatt egymáshoz kötözte Adonisz, miközben a lábaimat Fiamma feszítette szét, hogy nyelvével végre engem kényeztessen. A srácnak se kellett több, miközben barátnőm seggét dugta, a melleimen csattogtatta finoman a bőrkorbácsot, minden ütéssel egyre közelebb hajszolva az élvezethez. Láttam rajtuk, nekik sem kell már sok, velem szinte egyidőben barátnőm is elélvezett, belehajszolva ezzel Adoniszt is a mámorba. Kis pihegés után áldottam barátnőmet, hogy tágas zuhanyzót is építtetett a szalonjába, így az újabb kör italt lehajtva vigyorogva vonultunk közösen a tus alá.Szextörténet ajánló:


Szandi nagy dugása


Ez egy elég érdekes történet lesz. Az én nevem legyen Tibi, a barátnőmé pedig Szandra.
Lassan öt éve vagyunk együtt és három éve együtt is élünk. Ahogy telik az idő úgy kezd egy kissé unalmassá válni a szex. Ezt mondtam is neki, de szerinte nem vagy csak nem akarja beismerni.
Felhoztam már a három felállás témát is, de azt mondta, szó se lehet róla, semmilyen módon. Szerintem pedig n....

Csokit vagy csalunk - durva csoportszex


Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a v....

A szomszédasszony rendet rak


Amikor a szomszéd lakásba költözött, Erika még sütit is vitt neki, ami a házassági évfordulója alkalmából tartott ünnepségről maradt meg. Emlékezett rá; a fiú félmeztelenül nyitott ajtót. Mosolyogva nézett a nőre, aki kissé zavarba jött a fiatal, izmos fiú látványától.

Azóta megromlott a jószomszédi viszony. Norbi tipikus egyetemista srácként sokat, és hangosan bulizott. A lépcsőház....

Nudis kurvák a strandon


Gyakran jártunk a Studland Beach-re, a szüleim, a húgom és én. Könnyen megközelíthető volt a gyönyörű homokdűnék mögött. A komphoz legközelebbi strand végén családok gyűltek össze, de ahogy lefelé sétáltunk, kevesebb gyerek és több pár volt. Még egy kicsit tovább menve a ruhák már választhatóvá váltak. Heteroszexuális és meleg párok feküdtek arrafelé, hogy felfrissítsék a barnulásukat. Akadt néhán....

Munkahelyi Meetoo szex


Én úgy gondolom, hogy mivel még mindig férfi uralom van a világon, értem ezt főleg a munkahelyekre, egy nőnek sokszor nincs más választása. Vagy belemegy a játékba vagy nem. Mert tudjuk, amíg világ a világ, lesznek hatalmukkal visszaélő férfiak és nők is.
Persze, akad olyan amikor valamit remélünk, várunk cserébe attól, hogy odadobjuk magunkat áldozatként. Ha nem azt kapjuk, akkor meg nem t....

TiniRibi szextörténete


A koromhoz képest nagyon csinos tini lány vagyok, nagy méretű mellekkel. Az unokatesóm már 22 éves irtó szexi férfi. Mostanában egyre többet nézegetem a családi rendezvényeken. Nagyon felizgat mikor rágondolok maszturbálás közben akkor óriásiakat élvezek.


Egy ilyen rendezvényre direkt egy irtó szexi ruhában érkeztem. Amint meglátott látszott rajta hogy nem igazán tud nem bám....Szextörténet címkék

lőttem | pinák | a sárkány | kúr | játéko |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.