Az ajánlkozás


Teljesen meztelenül állok előtted. Zokni és szemüveg sincs rajtam. Az összes villanyt felkapcsoltam, hogy biztosan lásd, mennyire bársonyosan csupasz a puncim.

Meg akartalak lepni, ezért tegnap titokban újra elmentem a gyantaszalonba. Az akartam, hogy igazán sima legyek neked, de nem csak úgy nagyjából, hanem mindenhol. Gyantáztattam a hónaljam is, a lábam, a jobb mellemen azt az egy pici szőrszálat, a pinámat kívül és belül. A kisajkaim is tökéletesen szőrtelenek, és természetesen a segglyukam is.

Ma szeretném neked felajánlani a testem. Arra gondoltam, hogy kezdésként megkínozhatnál kicsit. Nézd, hoztam néhány eszközt. Például itt ez a háromágú korbács, vagy a hosszú piros flogger. Ezekkel megostorozhatod a mellem. Ideállnék neked a falhoz, hátul szorosan összefognám a karom, és kihúznám magam, hogy minél védtelenebb legyen a cicim. Nem is session-t szeretnék, hanem büntetést. Azt szeretném, hogy keményen csináld, hogy lengjenek a melleim a csapásoktól, hogy piros csíkokat hagyjon, és igazán fájjon. Közben végig a szemedbe nézve, tátott szájjal fogok sikoltani és nyögni neked, így mutatom, hogy elfogadom tőled a fájdalmat, és hogy mennyire felizgat.

Érintsd meg a puncim. Most is a csöpögésig nedves vagyok, ahogy elképzelem.

Utána használhatnád ezt a széles fekete bőrostort a pinámon.

Lefeküdnék neked az ágy szélére, és szélesre tárnám a combjaim. Nézd, megmutatom neked, pont így. Széthúzom neked az ajkaimat, hogy láthasd a csiklóm és a hüvelyem.

Tessék, itt van neked a puncim, és az ánuszom is. A fenekemből egy vibráló buttplug vége lóg ki, most is zizeg bennem. Azért tettem be, hogy később könnyebben seggbe tudj baszni.

Ellenőrizheted, hogy mennyire csupasz vagyok, mennyire duzzadtak a nagyajkaim a gyantázástól, meg ahogy kicsordul a behatolásra kész hüvelyemből a nedv.

Így, ebben a pózban vernéd el a remegő, rózsaszín puncimat. Az első csapásra önkéntelen “nyaaaaa”-t nyögök neked, aztán egyre hangosabban kiáltok, ah! ahhh! AHHH! Nagyon igyekszem, nehogy összezárjam a lábam, pedig egyre jobban fáj! Nagyon csíp az ostor a nemrég gyantázott puncimon és a borsónyira duzzadt csiklómon. Addig versz, amíg mindenhol vörös a pinám. Az utolsó néhány csattanásra hangosan sikoltok. A végére már pityergek, de ugyanolyan feszesen terpesztek neked, mint az elején – hogy utána kedvedre használhasd a testnyílásaim.

Nagyon szeretném, hogy megbasszál. Elképzelem, hogy bőséges, de hideg síkosítót engedsz két ujjadra, meg a feltárult puncimra, aztán mélyen a hüvelyembe masszírozod. Ha már előkészítettél, és a lyukamhoz illeszted a faszt, a szemedbe nézek, kinyitom a számat és kinyújtom a nyelvem, mint egy anime kislány… Átjárja a testemet a segglyukamból jövő rezgő érzés, és így várom, hogy belém hatolj!

Ahh, ahhh! Tátott szájjal nyögdécselek neked, ahogy a faszfejed lassan szétnyomja a kisajkaimat, és végre mélyen, tövig baszod a hüvelyem. Érzed a vibrátort a seggemben? Annyira szűk vagyok rajtad, és…. ahhhhhhh!!!! Elélvezek!

Nyaaaa, nyaaaa! Basszál, tiéd vagyok, tiéd a puncim!

Most elképzelem a legtitkosabb álmom… Hogy ez a nászéjszakánk. A ciklusom közepén vagyok, most vagyok a legtermékenyebb. Rettentően fel vagyok izgulva… Így ajánlom fel neked a szőrtelen, meztelen, szűz, lány testem. Először a verésre, mert engedelmes, jó feleség vagyok, te pedig a férjuram; aztán térdelek előtted, és leszoplak. Utána pedig így, az ágy szélén terpesztve, az izgalomtól remegve várom, hogy belém nyomd a faszt, elvegyed a szüzességem, szétbasszál, és utána végre a védtelen puncimba ereszd a spermád!

Ahh, ahh, ahh! Egyre gyorsulva jár bennem a faszod! Csattanós pofont adsz a piroskás, érzékeny bal mellemre, aztán a másikra is, ahhh, ahhh!

Készen állok, dugjál, basszál, tiéd a testem, a pinám, a méhem! Kérlek, lövellj belém gecit, termékenyíts meg, basszál belém gyereket! Ha most belém élvezel, én is rögtön elmegyek! Aaaahhh, spricc, SPRICC, SPRICC, nyaaa, nyaaa, nyaaaaaaaaaaa!!!

Elélvezek a belém fröccsenő, forró gecitől! Ökölbe szorul a farkadon a vaginám, a pulzáló orgazmusom az utolsó csöppig átpumpálja belém az ondót, begörbítem a hátam és felemelem a fenekem az ágyról, hogy a testem legmélyébe jusson a bőven spriccelő sperma, érzem, hogy teherbe fogok esni!

De most, ha ez nem is nászéjszaka, van egy szerető, engedelmes feleséged, aki minden nyílásával a te örömödet akarja szolgálni. Mit gondolsz, milyen lenne, ha lassan kihúznád belőlem a seggdugaszt?

Ahhhh…. Már hatalmasakat élveztem rajtad, meg is termékenyültem, felazult neked az ánuszom. Csak egy kis síkosító kell. A térdem felhúzom a mellemig, hogy egészen megnyíljon neked a testem.

Engedelmes lyukacskád vagyok, nem takarom el magam, nem maszturbálok, csak szélesre tárom neked a combom. Így láthatod a megkínzott csöcseimet, a baszástól tátongó hüvelyemet, és a bedagadt, izgalomtól lüktető csiklómat, ahogy lassan tövig nyomod a faszt a szűk, meleg segglyukamba.

Aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh! Aaaaaaaaaahhhhhhhhhh!

Annyira jó, hogy baszol! A kurvád, a szolgád vagyok, csipeszeld az érzékeny mellbimbómat, ostorozd a puffadt puncimat, csak egy csöpp gecit kapjak, az a legnagyobb jutalom! Bármikor letérdelek neked, hogy megszopass, bármikor megbaszhatod a torkomat, és utána ha csak az arcomra élvezel, és a kinyújtott nyelvemre jut egy cseppnyi ondó, esküszöm elélvezek!

Ahhh, ahhh, nyaaaaaa! Isteni, ahogy jár a forró farkad a fenekemben! Használd a testemet, amikor csak akarod, rögtön levetkőzök neked, benyálazom a péniszed, ujjal kitágítom magam, és seggbe baszhatsz! Csak kérlek tölts tele, spriccelj mélyen a beleimbe, és nyaazni fogok neked azonnal, mint most, nyaaa, nyaaaa, nyaaaaaa!

És ha igazán jutalmazni akarsz, csak parancsolj nekem, letolom neked a bugyimat bárhol, a gondolatra is lucskos vagyok neked, nem kell semmi óvszer, csak dugd be a farkadat a hüvelyembe, és lövelld belém a golyóidból a fölösleges spermát. Újra és újra, rángatózva fogok neked elélvezni….!

Ahh, ahh, ahh, ahh, AHH, AHH, AHH! Kérlek, kérlek, csak élvezz belém, aaaahhh, aaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!
Beküldő:LiliÉsZsolti420


Szextörténet ajánló:


Anális legénybúcsú Timivel


36 éves férfi vagyok, 2 hete volt az esküvőm. Azt megelőző hétvégén tartottam a hagyományos legénybúcsút, ami általában, az esetek jó részénél arról szól, hogy fiúk összejönnek, isznak, lerészegednek, majd a cimborák közlik a férj-jelölttel, hogy mekkora marhaságot csinál, titkon azért némi irigységgel gondolnak arra, hogy a barátnak már legalább egyenesbe jön az élete, nem kell hosszú éjszakákat ....

Első dugásom, a szomszéd csaj


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csonthülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sexfilmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről bes....

Megraktam az uncsitesóm


Kb. négy éve történt, éppen az unokatestvéreméknél voltam, talán ősz volt. Kb. 19 éves lehettem. Az unokatestvérem 20 éves volt, és főiskolán tanult. Régen olyanok voltunk, mint ha testvérek lennénk, sőt még most is. De mikor elkezdtem kamaszodni, egyre jobban érdekelt a teste. Sajnos nagyon szexi volt Editke, hívjuk így. Hosszú feszes lábai, szexi segge, és szép mellei voltak. Sajnos régebben vol....

A berlini szexkaland
A késztetés, hogy megírjam ezt a sorozatot, már hónapok óta bennem volt. Fantáziavilágom gazdagsága, a képek, az újabb ötletek, történetek egyszerűen nem hagytak nyugodni. Oly élénkek, és valósághűek, hogy úgy érzem ki kell adnom magamból... hogy mások is átélhessék.
Néhányuk képzeletem szüleményei, melyek valós alapokon nyugszanak, a másikuk pedig álmaimból bontakoznak k....

A pcink és a nővérem !!


Sziasztok ,Erdélyböl Jozsef vagyok és mmint József ,én is szent vagyok ,,,jó régen történt még kis tini voltam és hát minden gyerek huncutkodtam a farkincámmal ezt általában az istállonk padlásán tettem ahol nagyon jól ki tudtam nyújtozni ,és jó nagyokat tudtam ,élvezni ,ugy hogy nem zavart senki ,egy délután jó meleg nyár volt beterelték a szüleim a lovakat mert kint már nem tett volna jót nekik ....

Kéjes emlékek


Délután telefonon beszéltünk a barátnõmmel és megbeszéltük, hogy estére összetrombitáljuk a csapatot bulizunk egy jót. Nem vettünk fel túl kihívó ruhát, mert most nem vadászni mentünk, de persze azért sokat sejtetõ szexi cuccot kaptunk fel.

Egész este táncoltunk, vihogtunk, beszélgettünk, ittunk. Az egyik srác a barátnõjét hazakísérte, de nem sokkal utána visszajött. Leült mellém és....Szextörténet címkék

Édesapám | felesegem es a baratom | videózni | a dögös titkárnő | láz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.