Póráz és bilincs


Rólad álmodtam az éjjel. Álmomban nem maradt el a pénteki találkozónk.

Egyedül vártál rám az utcában. Amint megérkeztem, odaadtam neked egy táskát. Belenézve jópár játékszert fedeztél fel. Figyeltem az arcod közben, úgy láttam megleptelek, majd gonoszkás mosolyra húzódott a szád. Megkérdeztem beinvitálsz-e, mire azt válaszoltad, előbb felszerelnél egy kicsit. Kissé megijedtem, mit szeretnél feltenni rám nyilvánosan és hogyan, de megkönnyebbültem, mikor a nyakörvet vetted elő. Megfordultam, mikor a nyakamra helyezted, hogy könnyebben be tudd csatolni, majd ráakadsztottad a pórázt is.

Elindultál az egyik ház felé én boldogan követtelek. Felizgatott a szituáció, hogy még be sem léptünk a kapun, máris elkezdődött a játék. A kertbe érve megkérdezted, nem lenne-e illendőbb négykézláb követnelek, ha már nyakörvön vagyok. Nah az örömöm fél pillanat alatt elszállt. Sem a kérés nem tetszett, sem a fehér nadrágom fűfoltos gondolata. Arcomat látva megkegyelmeztél és jót nevettél rajta, míg be nem értünk a házba.

Beérve már szemet szúrt az asztalon lévő gyümölcskenyér. Meg is jegyeztem, hogy szívesen megkóstolnám. Úgy érzem elengedted a füled mellett a megjegyzésem, mert inkább a bilincsekkel voltál elfoglalva. Ez nem az a könnyen nyitható fajta, jól látod. A bal csuklómra kattintod a bilincset, majd a kezem hátrahúzva a másikért nyúlsz és azt is hozzárögzíted. Nah mondom ez azért elég meredek az elején, de tény, hogy izgalmam lassan nadrágon keresztül is látványos lesz.

Míg ezen gondolkozom te már a szemkötővel közelítesz. Ez azért eléggé elbizonytalanít, de hamar megnyugtatsz, hogy csak az ott látható székekig megyünk és végig vezetni fogsz. Tetszenek azok a székek. Közel vannak a gyümikenyérhez, így belemegyek. Elvakítasz, majd picit elhátrálsz tőlem. Bizonytalanságom azonnal az egekben. Próbálok figyelni a tartásomra,mert hátra kötött kézzel még egy esést se tudnék tompítani. Szerencsére érzem ahogy mellémlépsz és belémkarolsz. Így tesszük meg azt a pár méteres távot a székekig, majd kedvesen rásegítesz az egyikre. Matatást hallok, zavar, hogy nem látom mit csinálsz, de látom lelki szemeim előtt, hogy mosolyogsz zavaromon. Az ujjadat érzem a számnál, résnyire kitátom, kidugom a nyelvem, beljebb invitálva az ujjadat. Visszaveszed tőlem az újkeletű játékot és szólsz, hogy a számat nem csukjam még be. Hmm. Egy falat gyümikenyeret kaptam. Ügyes voltál, tényleg ízlik. Mint egy kismadár nyitom a számat a következő falatért.

Miután megettünk egy szeletet leveszed a szememről a maszkot, a csuklómról a bilincset és megkérsz, vetkőzzek le. Ilyen bevezető után nem kell nagyon győzködni. Viharos sebességgel kapkodom le magamról a ruhát, mígnem már csak a fehérnemű marad, akkor rád nézek, hogy kiolvassam mit szeretnél, de nem szólsz, így a tangát és a melltartót magamon hagyom. Visszazárod a bilincset a csuklóimra, majd rámszólsz térdeljek le, majd miután megtettem kioldod a nadrágod és végre szembekerül velem az a csodás farok, amire oly régóta vágyok. Szeretném megkóstolni, de a mozdulat közben belemarkolsz a hajamba stabilan tartva a fejemet. Szó szerint ráhúzod a szám a farkadra. Olyan mélyen hatolsz a torkomra, hogy köhögni kezdek. Oh, hogy így szereted. Az jó, mert baromira felizgat. Francnak is hagytam magamon azt a tangát... A következő lökésedre már felkészülök, elé nyújtom a nyelvem és a farkad gond nélkül a torkomra csúsztatod. Minden mozdulatodra egyre közelebb kerülök az élvezethez, de mintha feltűnne, hogy túlzottan is élvezem, visszahúzódsz a számból, hiába próbálom nyelvemmel újra elérni a farkad, már nem hagyod, de megnyugtatsz, hogy ez csak a bemelegítés volt....


Szextörténet ajánló:


Fiatal fiú, mature nő


Hol is kezdjem...
15 éves voltam, mikor elkezdtem angol magántanárhoz járni.
A család régi ismerőse a nő, nevezzük Esztinek. Eszti akkor 19 éves volt, jó angolos, mellesleg nagyon jó nő... legalábbis szerintem. Gyönyörű, leomló sötétbarna haja, sötétbarna szemei, formás arca és telt, piros ajkai voltak. Nőiesen telt alakja, szép nagy cicijei és formás Popsija egészen szép összhatást ....

Éjszakánként félrekúr az asszony


Mindig szerettem a más asszonyait kefélni, különösen, ha nem zavarta Őket ha beléjük engedem a zacskóm tartalmát, vagy a szájukba élvezhettem és csámcsogva nyelték le a dús gecimet. Az egyik ilyen alkalommal meglepett bennünket a csaj férje és rávett, hogy cseréljünk néha asszonyt.

Belementem és erre eljött hozzánk, de akkorra már a feleségem aludt. Akkor még sose hordott csak egy á....

Csajok megosztása családilag


Mi 3-an vagyunk fiútesók, de elég nagy a korkülönbség köztünk. Én vok a rangidős, a magam 28 esztendejével, Csabi öcsém 23, Ricsi, a kicsi 15.

Jobb híjján mindannyian a családi fészekben élünk még, van hely bőven, mienk az egész emelet, mindannyiunknak külön hálószobája van.

A mostani barátnőm velem él, illetve a nagyobbik öcsém is hazahordja majd minden nap a kedvesé....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

Ijesztgetős vicc


Kitallált történet.
Egy este a kocsmában iszogottam Csabával és Matyival .Csaba aki köztudottan kicsit ijedős valami román kömüvessel való vitájáról mesélt és nagyon beleélte magát , hogy le közelebb ha találkoznak hogyan fogja az illetöt pofánvágni.
Matyi jól tudta hogy Csaba kicsit nyulas ezért elkezdte ,,félteni ,,Csabát mivel ő úgy hallotta hogy a köműves gyerek már ült is késelé....

Igazi Bukkake party


100 férfi élvezett Enzós Nikire.
Csapjunk bele!

Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban kifejezetten élveztem a nézésük....Szextörténet címkék

faust | nudizá | lebuk | Öröm | mersz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.