A vonzó exkolléga


Tina vagyok, immár 30 éves szingli lány, és egy nagyjából 30 fős cégnél dolgozom irodában. Hosszú barna hajam van, formás, edzett testalkatom van, 174 cm magas vagyok, és szerintem széparcú lány vagyok, formás cicikkel. Az előző írásaimban leírtam, hogy főnökömmel, Dáviddal hogyan gabalyodtunk egymásba. A januári találkozásunk után rendszeresen keresünk alkalmat arra, hogy együtt tölthessünk egy kis időt, általában ez az előző sztorihoz hasonlóan Home Office napjaimon történt.

Ez a történet most nem Dávidról fog szólni, viszont időrendben megyek, így a történet mégis az előzőek folytatása. (Dávidról is lesz még szó a későbbiekben). Április közepén, egy szép tavaszias, napsütéses napon kora reggel mentem be az irodába dolgozni. Készítettem magamnak egy finom kávét, és az iroda előtt leültem a padra, és szép csendben iszogattam a kis kávémat, mikor megérkezett Gábor.

Gábor korábban nálunk dolgozott, azonban már egy jó éve nem dolgozik a cégnél, viszont tudtam, hogy néha egy-egy munka kapcsán bedolgozik nekünk. Gábort régen láttam már, de most is kedves mosollyal érkezett. Ő az a karakter, akiről már annó első látársra is le akartam tépni a ruhát. Gábor Dávidhoz hasonlóan nős ember volt, ráadásul három kis gyermeke van. 10 évvel idősebb nálam, 180 cm magas, vékony, de szálkásan nagyon izmos, sportos alkata van, távolról minden nap bringával jár dolgozni, ami meg is látszik rajta. Helyes, kerek arca van, szinte kopasz, és általában erős, dús borosta van az arcán. A hangja nagyon mély, és igazán férfias. Szinte mindig lengén, sportosan öltözködött, ő sem az a divatos típus, rendszeresen biciklis szerkóban érkezett a munkába. Gábor összképre az az igazi férfi, aki határozott, mindenből kidumálja magát, és elég erős is. A mai nap is hasonlóan nézett ki. Túracipő, drapp színű lenge rövidnadrág volt rajta, és egy lenge, nyúlott fekete pólót viselt. Bicepsze kilátszott, nagyon feszes volt, alkarja szép szőrös, hosszú ujján virított a jegygyűrű, vádlija szín izom. Én tavasziasan, csinosan voltam felöltözve, fekete tapadós farmert, és egy fehér csinos rövid ujjú pólót viseltem.

- Jóóó reggelt, de rég láttalak, mi a helyzet veled? – kérdezte Gábor
- Jó reggelt, hát te? minden rendben, igyekszem aktivizálni magam a kis kávémmal itt kora reggel. Visszahúz a szíved?
- Hát látod, ne tudok tőletek elszakadni. – kezdte Gábor a szexi hangján, hatalmas mosollyal az arcán. – Van egy meló, ma egész nap a hegyet kell járjam, és az ottani lakókat kell majd elvarázsolnom.
- ÓÓ az neked menni fog, mindenkit meg tudsz győzni szinte bármiről – válaszoltam
- Téged még nem sikerült – mondta Gábor, s közben kacsintott
- Engem? miről kéne ugyan meggyőzni?
- Például arról, hogy ha van időd, kísérj el ma engem, egyedül rohadt unalmas a hegyet járni.
- Igazából ma még bele is fér, és rég nem voltam kinn azon a részen, úgyhogy szívesen eljövök. Kell tudnom valami konkrétumot?
- Én majd beszélek, te csak mosolyogj az emberekre, és nyert ügyünk is van – válaszolta Gábor.
- Mikor szeretnél indulni? – kérdeztem
- Csinálok én is egy kávét, beszélek a többiekkel, és egy jó fél óra múlva mehetünk is.
- Rendben, addig én is elintézek pár ügyet.

Leültem az asztalomhoz, kiküldtem pár e-mailt, és Gábor szólt is, hogy indulunk. A céges autóval kimentünk a város széli hegyre, ahol pár ház volt, itt volt a cégnek egy elhagyatott telke, amin hamarosan építkezés várható, Gábornak emiatt kellett az ottani lakókkal ismertetni az elképzeléseket. A környezet gyönyörű, kavicsos kis utak, minden tele fával, és a környéken csak pár kis házikó áll, mindegyikhez óriási udvar tartozik, gyümölcsösökkel, néhol állatokat is tartanak. Pár óra alatt körbe jártuk a tulajdonosokat, Gábor mindenkinek szinte lyukat beszélt a hasába. Miközben házról házra sétáltunk, nagyon jókat nevettünk, Gábor nagy dumás, így unatkozni nem volt időm. Párszor elengedett egy-két flörtölős viccet, amit nem tudtam komolyan kellene-e vennem. Már elmúlt dél, és mindketten megéheztük.

- Gábor, én már nagyon éhes vagyok, szerintem induljunk vissza, és menjünk el a menzára ebédelni.
- Figyi, van nálam két finom szendvics, reggel csináltam, a kocsiban láttam egy pokrócot, mit szólnál hozzá, ha itt a céges telken leterítenénk, és csapnánk egy random pikniket? nincs kedvem menzán ebédelni.
- Legyen, még úgysem piknikeztem munkaidőben – feleltem.
Gábor a telek végében egy fa alatt terítette le a plédet, és túratáskájából előkapta a szendvicseket. Kibontottuk a szendvicseket, és elkezdtünk enni. A házak távol voltak tőlünk, a telekre belátni a fáktól és bokroktól nem lehetett.
- Nagyon kellemes itt, olyan érzés, mintha szabadságon lennék, és kirándulnék – szólaltam meg.
- Lehetne még sokkal kellemesebb – jegyezte meg mély hangján Gábor
- Hogyan? nem elég a napsütés, a fák, és a madárcsicsergés?
- Nézz rám, én ezt mind imádom, de itt ül velem szemben egy gyönyörű nő, ki tudnék találni izgalmasabb programot is.
- Nocsak, kíváncsivá tettél. Mi lenne izgalmas?
- Mondjuk levehetném a pólóm, te is levehetnéd a tiédet, és akár meg is kóstolhatnánk egymást.

Összeszorult a gyomrom, már előtte tudtam, mire céloz, de ez már elég konkrétra sikerült. Röviden cikáztak a gondolataim. Eszembe jutott Dávid, majd az, hogy neki is felesége van, nem vagyok a barátnője. Igazából én nem csalok meg senkit, így hát mit csináltam? Pólómat levettem magamról, és a hátamra feküdtem.

- Nagyon jó ez a napsütést – mondtam
- Na hidd el, hogy jobbá teszem – szögezte le Gábor

Gábor ebben a pillanatban levette a pólóját. Nagyon szép látvány volt, vékony, de nagyon szálkás, kemény izmai vannak. Keményen dudorodnak mellei, hasa kockás, kezein duzzadnak az erek, mellkasát sűrű szőr borítja. Igazi kemény férfi. Gábor nem vacakolt, egyből a melltartóm alá nyúlt, és a melleimet kezdte simogatni, majd a nadrágjának gombját is egyből kigombolta. Felém hajolt, kezével keményen megmarkolta a tarkómat, hüvelykujja a torkomnál, és határozottan lesmárolt. Nyelve egyből a számban volt. Éreztem a vaj és a szalámi ízét, némi kis nikotin íze is volt, (igen, sportos létére néha rágyújt), borostája szúrta az arcomat. Ez a csók nem tartozott életem legjobb csókjai közé, mégis a szituáció és maga az egész nagyon szexi és izgató volt. Tetszett, hogy rettenetesen határozott, mozdulatai cseppet sem félénkek. Éreztem, itt még véletlenül sem én fogok irányítani.

Gábor kikapcsolta a melltartóm, levette rólam, majd a farmernadrágom is kigombolta, a cipzárt egyből lehúzta. Csókolt, miközben egyik kezével a bugyimba nyúlt, már éreztem újjait a puncimnál. Először kívülről dörzsölt, majd elég határozott mozdulattal egyik újja már a puncimban volt. Nagyon nedves voltam, így könnyen hamar két újjal tudott izgatni. Tetszett nagyon. Annak ellenére, hogy csókja nem volt a legfinomabb, kurvára izgatott, hogy kinn a szabadban, miközben szőrös teste hozzám ér csókol, és újjaival bennem van.

- Na ugye, hogy tudok jobb programot? – szólalt meg Gábor.
- Igen, elég jó kis program – nyögtem én
- Szádba veszed a farkam?
- Persze, ha szeretnéd

Ezzel Gábor levette nadrágját, elém tárult álló farka. Jó 18 cm volt, kissé felfelé hajlik, makkja felfele vékonyodik, szép farka volt, körülötte teljesen szőrös. Látszott, hogy jobb szereti a természetességet, farka szerintem talán soha nem volt borotválva. Bejött ez a látvány is, megmarkoltam a keményen álló farkát, és felé hajoltam, közben ő a hátán feküdt, és elkezdtem szép finoman nyalogatni, majd számba vettem és óvatosan kezdtem szopni. Gábornak szerintem ez túl finom volt, hát megfogta a fejemet, emelt a csípőjén, és elég durván elkezdte dugni a számat. Öklendeztem, igazából nem szeretem, ha így dugják a számat, mégis nagyon izgatott a határozottsága, és hogy azt éreztem itt aztán tényleg ő a főnök. Elég keményen dugta a számat, míg már teljesen könnyes voltam, közben jókora nyögéseket hallottam felőle. Gábor határozott fogással feljebb húzott, puncimat a farka fölé tessékelte.

- Szeretnél óvszert? – kérdezte
- Igen – válaszoltam (pörgött az agyam. Dáviddal soha nem húztunk gumit, de Gábor szexuális életéről semmit sem tudok, úgyhogy gondoltam inkább húzzuk fel szépen)

Gábor a táskájához nyúlt, és fekve kikotort egy óvszert, szájával kinyitotta a csomagolást, és pár másodperc alatt felhúzta. Kezével picit benyálazta a gumit, majd puncim alá helyezte farkát.

- Ülj bele.

Így hát elkezdtem Gábor farkára finoman rácsúszni, nagyon jó érzés volt, ahogy csúszott belém a kemény fasz. Rácsúsztam tövig, kicsit szorított belülről, és éreztem ahogy puncimhoz ér a szőr. Gábor nem viselte sokáig, hogy finoman mozgok rajta, kissé megemelt, csípője megemelkedett, kezeimet melleire húzta, és nagyon keményen kezdett alulról baszni. Egyik kezével hátamon átnyúlva megfogta a tartómat, és így baszott keményen. Óriásiakat nyögtem, mert kegyetlenül élveztem, hogy ennyire határozott, és hogy ilyen keményen dug még alulról is. Gábor kezdett élvezés felé haladni, így hát abbahagyta, felkelt, kinyitotta a mellettünk parkoló céges kocsi hátsó ajtaját.

- Egyik lábaddal térdelj az ülésre, mondta.

Feltérdeltem a kocsi ülésére, fejem az autóban, testem a szabadban, Gábor mögém állt, hátulról határozott mozdulattal döfte belém farkát, és egyből keményen kezdett kúrni. Megkapaszkodtam a kocsi ajtajában, Gábor az ülésen lévő lában megfogta, felemelte, így már a kocsi mellett álltam, és ő hátulról iszonyatos tempóban baszta a puncimat. Elképesztő érzés volt, a gyomrom kezdett összeszorulni, éreztem, hogy én ettől most el fogok menni. Gábor megállás nélkül keményen dugott, közben én üvöltve élveztem egyet. Kicsit lelassított, és masszírozva mozgatta bennem a farkát, látta, hogy én elélveztem. Gábor megfordított, felemelt, lábaimmal bele kapaszkodtam, hátamat a kocsinak nyomta, és farkát szemből belém tolta. Egymásnak simult testünk, láttam az arcát, a szőrös testét, nekem ez volt a legizgalmasabb rész. Gábor az autónak tolva dugott szemből, de már ő is közeledett a csúcshoz, egyre nagyobb ütemben, hatalmas csattogással baszott, közben erősen zihált, éreztem mindjárt el fog menni. Lökött még jó párat keményen, és egy hatalmas kiáltás mellett bele élvezett a gumiba. Fejét a nyakamra tette, és csak remegő testtel lihegett jó két percig.

- Élvezted? – kérdezte
- Persze.
- Látod, mondtam, hogy tudok jobb programot, mint a menza.
- Hát ez tényleg jobb volt. Sokkal jobb.

Összeszedtük magunkat, és elindultunk vissza az irodába. Hazafelé én egy kicsit kínosan éreztem magam, de láttam Gáboron, hogy ő teljesen higgadt, mintha teljesen természetes lenne számára, ami történt, így hát igyekeztem én is úgy kezelni.

- Szeretnéd, ha megismételnénk majd? – kérdezte
- Hát ez sem volt betervezte, úgyhogy kitudja – válaszoltam
- Akkor majd újból elcsábítalak

Visszaértünk az irodába, és elköszöntünk egymástól. Mit mondjak. jó kis nap volt. Gáborral teljesen más volt a dolog. Dávid felé érzelmeim vannak, Gáborral ez nyers szex volt. Gábor is teljesen másképp viszonyult hozzám, irányított, kicsit olyan érzés volt, mintha a ribancaként kezelni, ami elég izgalmas volt. Azt hiszem itt kezdődött el az út, hogy tényleg egy kis szexéhes lotyóvá váljak.


Szextörténet ajánló:


Filippinó szex


  A történet még németországban esett meg velem miközben kint dolgoztam. Egy kissebb cégnél voltam gépkezelő egyedüli magyarként. Ezért elég jól beszélem a nyelvet. A cég bérelt egy kis garzont a város szélén egy lakó negyedben. Nem sok külföldi volt a környéken inkább csak németek. Bolt is csak pár darab ahol kezdődött a rabszolga sorsom....

  Egyik délután munka végeztével betérte....

Öreg picsák - bujálkodás a nagyival


Mindig is bolondultam anyai nagyanyámért. Jó húsban levő vidéki asszony volt, s annak ellenére, hogy soha semmilyen kenceficét nem alkalmazott, olyan bőrrel dicsekedhetett, mint egy csecsemő. Sehol semmi pattanás vagy mitesszer, nyoma sem volt rajta a két szülésnek, se narancsbőr, se márványosság, fehér, kreolba hajló bőre mindenütt gusztán feszült kerekded idomain. Hatalmas mellei voltak, mint ké....

Regina, a kollégista lány


A kellemesen meleg áprilisi éjszakán a vékony felhőtakaró rései között elő-előbukkant a telihold és megvilágította a kisváros sötét utcáit. Az önkormányzat a hatalmas tartozások miatt április elsejétől este 10 órától csak a legszükségesebb pontokon tartotta fenn a közvilágítást. Ilyen helyek voltak a busz- és taximegállók.

Az intézkedéseket egyesek úgy értelmezték, hogy este 10 ó....

Kriszta újdonsült szexpartnere


Kriszta a hátsó ülésen ült, miközben autójuk az M3-as autópályán száguldott. Nikoletta, a nővére már nagyban aludt a másik oldalon, Kriszta viszont egyelőre képtelen volt az álmaiba merülni. Végül úgy gondolta, hogy csak behunyja szemét és átgondolja az elmúlt pár nap történéseit.

Minden 2 nappal korábban keződött, amikor ugyancsak az autópályán voltak, de a másik irányba haladtak....

Megbaszott az anyám élettársa


Kezdetben nagyon gyűlöltem őt, és az anyámat is, amiért egy ilyen férfit hozott a házba. James - nek volt egy fia is, körülbelül velem és a testvéremmel egykorú. Amelie és én ikrek voltunk. Mindig ő volt kettőnk közül a jó kislány, én pedig a rossz. Neki jobbak voltak a jegyei és szófogadó volt. Anya jobban is szerette őt, emiatt pedig gyakran összevesztünk. Amikor csak tehettem szerettem anyának ....

Szüzességem elvesztése


Nem voltam éppen nagyon fiatal amikor sor került a tűzkeresztségemre, de az élmény amit leírni készülök minden elvesztegetett időért kárpótolt. Sportoltam, jól meg a suli, de valahogy mégsem jöttem ki a korombeli lányokkal. Sose voltam az a felületes macsó típus, talán ezért is nem ment a flört.

Egy osztálytársammal iskolából hazafele menet betértünk egy ajándékboltba, ahol két jó k....Szextörténet címkék

anyós | szűz húgom | ahh csináld | a szolgálat | tiniszex 2 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.