Szűz lány D kosaras mellekkel


Az első hosszabb kapcsolatomat követő szakításom után, még mielőtt megismertem volna Mártit, számos egyéjszakás, alkalmi, vagy rövid ideig tartó kapcsolatom volt. Ezek közé tartozott Kitti, a szomszédban lakó lány is. Nem volt az a kimondott szépség, de rondának se volt mondható, korához képest hatalmas, D kosaras mellekkel. 14 évvel volt fiatalabb nálam, a történet időpontjában én 42, ő pedig 28 éves volt.

Noha valóban nem volt ronda, hadilábon állt a pasikkal, és 28 éves korára még szűz volt. Gyakran jött át hozzám segítséget kérni bizonyos dolgokban, így rendszeresen megcsodálhattam feszes idomait. Egyik nap, nem sokkal a szakításom után csöngettek .

Kinyitottam az ajtót, és Kitti ál.t ott, egy testre feszülő pólóban és combjaira simuló cicanaciban.
-Szia, bejöhetek? - kérdezte.
- Persze, gyere csak - mosolyogtam rá.
Bejött, és leült az ágyamra.
- Szeretnék mondani Neked valamit.
- Mondjad csak.
- Az a helyzet, hogy 28 éves vagyok, és még nem voltam férfival.
- Fiatal vagy, előtted az élet- mosolyogtam rá.
- De megmosolyognak a barátnőim ezért.
- Semmi ciki nincs ebben - mondtam, és végig simitottam az arcát.


- De én szeretném elveszteni az ártatlanságom, és arra gondoltam...
- Mire? - kérdeztem álnaívan, hiszen már sejtettem, mire megy ki a játék.
- Hogy esetleg te lehetnél az első számomra- mondta.
- Miből gondolod, hogy én lennék a megfelelő partner? - kérdeztem, de farkam már kezdett éledezni a nadrágomban.
- Mert te olyan tapasztalt vagy... biztosan volt már dolgod sok nővel... és... szóval tetszel is nekem...
- Te is nekem - mondtam, miközben mellé ültem, és kezem a combjára csúsztattam.
- Csókolj meg - mondta váratlanul. Ajkunk összeért, és szenvedélyesen, hosszú perceken keresztül csókolózni kezdtünk. Közben kezem kebleire tévedt, és ekkor észleltem, hogy nincs rajta melltartó. Lefektettem az ágyra, majd megszabadítottam a pólójától. Megmarkoltam a bal mellét, és szívogatni kezdtem a bimbóját. Farkam ekkorra már méretesre duzzadt, és Kitti is egyre inkabb zihálva vette a levegőt. A másik mellét is hasonló kényeztetésben részesítettem, bimbói pedig mereven álltak. Kezem ezt követően combjára, majd combjai közé tévedt, ahol simogatni kezdtem szűz punciját. Kitti egyre hangosabban zilált, mígnem halk sikoly közepette összerándult, majd hatalmasat élvezett. Megemeltem a fenekét, és bugyijával együtt lehúztam róla a cicanacit.
- Eddig tetszik? - kérdeztem, mire ő bólogatással válaszolt.
- Szeretnél te is látni meztelenül? - kérdeztem.
- Igen - érkezett az elhaló válasz.
Szó nélkül ledobtam magamról a textilt, szabaddá téve ekkorra már teljes hosszában (18 cm) pompázó farkam. Kitti meredten bámult rá. Megfogtam a kezét, és ráhelyeztem. Együtt, lassan kezdtük el verni, majd egy kis idő elteltével magára hagytam. Profi módon tette, amit tennie kellett, amin nagyon meglepődtem. Kénytelen voltam leállítani, mielőtt eldurrantam volna. Most én következtem: széthúztam a szőrös szeméremajkait, majd nyelvem hegyével csiklóját kezdtem nyalogatni. Nem is hagyott válasz nélkül: pár pillanat múlva óriási sikítással elélvezett.
- Eljött az idő - mondtam neki. - Nem tudom megígérni, hogy nem fog fájni, de óvatos leszek.
Benyúltam az ágy melletti fiókba, és kivettem egy gumit. Felhúztam, majd megkérdeztem Kittit:
- Készen állsz?
- Igen - felelte bátortalanul, combjait szélesre tárva. Ráfeküdtem, csodás mellei hozzám simultak , majd péniszem a bejárathoz helyeztem. Kissé izgattam makkommal a bejáratot, majd szenvedélyes csókolózás közepette belé hatoltam, amit ő halk sikollyal nyugtázott. Egyszerre láttam az arcán a fájdalmat és az élvezetet. Lassan mozogni kezdtem benne, Kitti sikamlós puncija pedig folyton folyvást összerándult. Mellei ringtak az ütemes mozgástól, ami tovább fokozta izgalmamat. Egyre gyorsabban dugtam frissen beavatott punciját, mígnem éreztem, hogy itt a vég... Kitti teste remegve összerándult, én pedig teleélveztem a gumit forró spermámmal. Egy forró csókot követően megkérdeztem újdonsült barátnőmet:
- Tetszett, drága?
- Igen, nagyon... köszönöm.
- És fájt?
- Először egy kicsit, de utána nagyon élveztem- mondta és gyengéden megcsókolt.

Úgy adódott, hogy az eset után Kitti a barátnőm lett, fel évig voltunk együtt. Megtanitottam őt a szex minden fortélyára, megismertettem az orális és anális szex gyönyöreivel is. Sajnos fél év múlva Ausztráliába költözött, ahol megszakadt vele minden kapcsolat. De a mai napig boldogan gondolok arra a fél évre, ami nekünk adatott.


Szextörténet ajánló:


Csodás anál szex


kartam, vágytam arra, hogy egyre mélyebbre hatoljon bennem és nem tudtam már másra gondolni, csak arra, hogy akarom még még még.
Sohasem értettem, hogy is lehet évezni az anális szexet. Néztem a pornó filmekben a lányokat, ahogy hangosan nyögdécselve élvezik amikor partnerük hatalmas péniszét tövig nyomja az ánuszukban. Ennél undorítóbb, gusztustalanabb és fájdalmasabb dolgot el sem tudtam ....

A vasűti szexkaland


A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában. Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg eg....

Extázisok kertje, hetero erotikus történet


Álmomban a Nap fényes, forró sugarai öleltek át... Simogatták lusta, kéjben fürdő testemet... Védtek minden rossztól, s a szépet, a jót, gyönyört engedték csupán hozzám. Forróság volt, nagy forróság.... S ekkor még nem vettem észre, hogy ez a forróság a gyönyörök fellegvárához vezet... Álmomban csókoltam vissza... Azután hirtelen rájöttem... Most ébren vagyok, és nem álmodom !

Édes,....

Carpe diem


Szakítottam a barátommal. Azaz ő szakított velem. És miért? Mert egy büdös nagy kurva vagyok-szerinte.
Hát baj az ha élvezem az életet?

Nem viselt meg különösebben a dolog. És mivel egy szex boltban dolgozom, hamar találok alkalmi partnert magamnak. Be is sétáltam reggel egy aprócska miniszoknyában a munkahelyemre. Tibi ma nem dolgozott.
Így enyém volt a terep. Nem min....

A feleség és a nagy adag sperma


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Erotika a parkban


A buszon mindenki türelmetlenül morgott már egy ideje…
- Jönnek! – szólt a sofőr megkönnyebbült hangja a hangszóróból. Mindenki jobbra nyújtogatta a nyakát, hogy lássa kire kellett immár húsz perce várakoznia ennyi embernek, ki vette a bátorságot, hogy közel fél órát késsen. Egy nyitott fehér Mazda fordult be csikorgó kerekekkel a parkolóba. Hatalmas, lendületes kanyarral állt be két kocsi ....Szextörténet címkék

ivós játék | vádli | borosta | szĂŠna | férjem mit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.