Fürdő a nejemmel


- Megmosod a hátam? - kérdezte a feleségem, olyan ártatlan arcot vágva hozzá, amit csak egy nõ tud produkálni akkor, ha hátsó szándékkal akar megszerezni valamit.
Egyszerû mondat, az biztos. A megmosod a hátam; tökéletesen közhelyesen hangzik, nem hordoz magában ajánlatot, mégis bármi kisülhet belõle. Tudtam, hogy ezt õ is így gondolja, és ez várhatóan nekem is jó lesz.
Szóval, ez az egyszerû mondat már önmagában is a közelgõ öröm és boldogság képét hordozza lelki szemeim elõtt.
Meginvitáltam õt egy közös zuhanyozásra. Szeretem a feleségem. Nekem tényleg õ a legszebb, bármit is tart magáról, vagy a változó testérõl.
A vetkõzésben mindig élen jártam, most sem volt ez másképp. Zsuzsa a fehérnemûig jutott (feltehetõen szándékosan), mire én ádámkosztümben díszelegtem mögötte. Meglepte, amikor átkaroltam hátulról. Azt nem sikerült eldöntenem, hogy vajon a hirtelen gyorsaságom és élénkségem lepte meg, vagy a fenekéhez préselt vadul lüktetõ idomom.
Segítettem neki megszabadulni a felesleges ruháitól, majd tömör egyszerûséggel a zuhanykabinba tessékeltem. Csodálattal adózva, büszkén méregettem testrészeit, azt akartam, hogy észrevegye, még mindig ugyanúgy kívánom õt, mint régen.
Lassan kezdtem el mosdatni a szivaccsal, közben csókolgattam a vállát. Amikor elkezdte hátrahajtani a fejét, tudtam, hogy sínen vagyok. Egész közel léptem hozzá, két karjával hátranyúlt, a csípõmbe kapaszkodott, és magához szorított.
A feszültség egyre csak nõtt bennem, mint ahogy a farkam mérete is, amit sikerült még idõben Zsuzsa alá tuszkolnom, gyengéden a szeméremdombjaira. Nem mozogtam, hagytam, hogy egyre nagyobb legyen benne a vágy. Ahogy vártam, Zsuzsa mocorogni kezdett és éreztem, hogy magában akar tudni mielõbb, de nem engedtem a csábításnak.
Szó mi szó, azért a belõle kiváltott fizikai reakció jócskán megviselt engem is. Éreztem, hogy nem a víz teszi sikamlóssá köztünk az intim viszonyt... Karjaimmal átfonva közben finoman öleltem, simogattam, masszíroztam a melleit, csókoltam a nyakát, miközben halk, apró nyögéseket hallatott.
A forró víz kígyózva csordogált végig a testünkön, a pára lassan befedte a kabin üveg falát. Nemcsak a víz, én is igyekeztem forró pillanatokat okozni neki. Még mindig mögötte voltam, ezen a pozíción nem is akartam változtatni nagyon, ezért hátulról erõsen magamhoz húztam, miközben kisebb helyi táncot lejtve az üvegfal felé irányítottam a testét. Amikor láttam, hogy a mellei és az arca nekifeszül az üvegnek, én is nekifeszültem. Határozott mozdulatokkal döfködtem õt, minden egyes mozdulatnál sikkantott egyet.
Nem cifráztuk jobban, mert így volt tökéletes. Talán húsz percet állhattunk így a zuhany alatt, majd mikor már mindketten kellõképpen tiszták voltunk, visszavonultunk az ágyba.
Jólesõ érzéssel egymásba gabalyodva aludtunk el.


Szextörténet ajánló:


Családban marad X.


Gábor felidézte az unokahúga képét. Igazán kár volt, hogy ilyen korán ennyit felszedett magára. Az anyja a harmincas évei végéig döglesztően nézett ki és csak azután vastagodott meg. Megcsóválta a fejét.

Még mindig ott voltak egy vonzó nő maradványai Csengében. A combjai vastagok ugyan, de a mellei még mindig kifejezettek és az arca bájos. A férfi érezte, hogy megrándul a farka, mi....

Az osztálytalálkozó


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívla....

Egyéjszakás kaland a buliban, igaz történet


Én egy 17 éves srác vagyok, és ez az eset valóban megtörtént velem. Úgy gondoltam jobban fogom magam érezni ha kiírom magamból ezt a történetet. A szereplők nevét természetesen megváltoztattam.
Egy csütörtöki napon valamikor dél körül ébredtem föl, mert előző este házibuliban voltam a szomszéd srácnál, Tibinél. Nem ittam sokat, úgyhogy nem voltam másnapos, de azért főztem magamnak egy jó er....

Crossdresser álom


Sziasztok! Ramona vagyok 22 éves, mindennapjaimat srácként élem de van egy titkos énem aki minden áron nőként akar viselkedni. Sokszor álmodoztam arról milyen lehet szexben a női oldal, milyen amikor alárendeltként jól meg dugnak.

Elkezdtem női ruhákat venni, beöltözni csajnak, bájologtam a tükör előtt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, és egy kedves sráccal el kezdem cha....

A barátnőm apja egy csődör


22 éves lány vagyok, egyetemista. A történet amit elmesélek idén nyáron történt. Egyik este átmentem a barátnőmhöz, hogy visszaadjam neki a jegyzeteit. Az édesapjával él egy kis vidéki házban.

Gondoltam, ha már lemegyek hozzá ott is alszok és másnap együtt megyünk suliba. Becsengettem, az apja nyitott ajtót. Közölte, hogy a lánya nincs otthon, a barátjánál alszik. Mivel már elég ké....

Újabb hármas szextörténet


A közösen átélt élményeket otthon megbeszéltük, majd a szöszi is érdeklődött, hogy éreztük magunkat, miként éltük meg a dolgot. A beszélgetés során az is előjött, kinek milyen segédeszközei vannak, melyiket szereti ezek közül, mik milyen gyakran vannak használva, ki milyen pózokat szeret...

A következő együttlétre nálunk került sor. Mi is készítettünk egy könnyű vacsorát, most ő hoz....Szextörténet címkék

kapolcs | neger farkak | kölcsönös oral | szomszéd öreg | golyóját |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.