A szexi kis unokahúgom


Ez a sztori tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be a 18. évemet, de nem túlzottan örültem ennek, mivel még nem volt barátnõm, és ez eléggé bántott.
Egy hónappal a születésnapom után a nagymamám úgy döntött, hogy meglátogat minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már nagyon rég nem láttam, és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csinos lett. Kb. 170 cm magas volt, a súlya olyan 50-55 kiló lehetett, formás feneke volt és tenyérbe illõ mellei, barna vállig érõ haja, kék szeme és elragadó mosolya.
Az alvás úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban alszik este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy kimegy a fürdõszobába átöltözni ez a szobám mellett van közvetlenül. Miután bement, pár másodperc elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amikor elmentem a fürdõszoba ajtaja mellett, láttam, hogy az résnyire nyitva van
Én hirtelen megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, amint épp öltözik. Nem láttam sokat, csak a csodálatos melleit, de azt is csak melltartóban, ami kicsit rózsaszínes beütésû volt. Az adrenalin hirtelen az egekig szökött fel bennem, amikor elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtõl mikor levette, így nem láthattam a formás melleit.
Remegõ lábakkal elindultam lefelé. Nem sokkal késõbb utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki minden szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de sajnos délután kissé viharosra fordult az idõ. Mire hazaértünk, az esõ is eleredt.
Eljött az este, és már mindenki elment aludni. Már Anikó is bebújt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem, egy nagyot csattant az ég. Még párszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem minden percben legalább hármat dörgött az ég.
Anikó a takarójába burkolózva odajött hozzám és suttogva megkérdezte, hogy aludhatna-e mellettem. Én egy kis habozás után igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját félig az én takarómra fektette, majd magára húzta az enyémet is félig, majd hátat fordított és oldalt feküdt. Szorosan hozzám simult én pedig fiú lévén bizsergést éreztem és szó mi szó, kissé megkeményedett a farkam. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a feneke hozzáért, ezért egy kicsit a csípõmet hátrébb húztam. Így feküdtünk egy óráig, a vihar lassan alább hagyott, de én nem tudtam aludni.
Folyton "rossz" gondolatok voltak a fejemben. Aztán nem bírtam tovább és úgy döntöttem, hogy megteszem. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfognám a fenekét, hisz lehet ez az utolsó alkalom, hogy megtegyem egész életemben.
Elõször a derekára tettem a kezem, mert féltem, hogy felébred. De nem így történt. Erre kissé bátrabb lettem és lecsúsztattam a kezemet a combjára, éreztem a tangálya vonalát. Nem gondoltam volna, hogy abban alszik. Aztán a combját kicsit megsimogattam.
Újra elkezdtem izgulni és az adrenalin felment bennem teljesen. Lassan rácsúsztattam a kezemet a fenekére. Leírhatatlan érzés volt. Feszes volt és gömbölyû, olyan mintha az én kezemre lett volna alakítva. Szinte tökéletes.
Aztán megszólalt bennem a jóság és levettem a kezem. Mondtam magamban, hogy ezt nem szabad, hogy képzeled, mégis csak az unokahúgod… De még mindig nem tudtam elaludni és ekkor megfordult Ancsa. Azt hittem, hogy felébredt, de csak a hátára fordult és úgy aludt tovább.
Újra elõbújt belõlem az ördög és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most a mellét fognám meg. Így hát elindultam a kezem újra. A hasára csúsztattam lassan a kezem, majd ott vártam egy kicsit. És szép lassan elindultam fölfele. A szívem egyre hevesebben vert és az adrenalin majd szétvetett. A kezem is kissé elkezdett remegni. Attól féltem, hogy felébred. Hirtelen elérkeztem a melleihez. Lassan rácsúsztattam a kezemet a ball mellére. Éreztem a mellbimbóját, a hamvas bõrét.
Újra elkezdett kicsit fészkelõdni, erre megijedtem és elvettem gyorsan a kezemet. A falloszom teljesen merev volt, a szívem pedig majd kiugrott a helyérõl, úgy dobogott.
A kezdeti sikereimen felocsúdva arra gondoltam, hogy mi lenne, ha benyúlnék a bugyijába. Egy kis idõ kellett, amíg összeszedtem a bátorságomat és kezdtem elölrõl a tapizást. A tangája széléhez érve óvatosan bedugtam az egyik ujjamat, majd sorra a többit is. Mikor az összes ujjam vége bent volt, elkezdtem egyre bentebb haladni a fehérnemûbe, de nem jutottam sokáig mivel a lábai zárva voltak, így csak "erõszakosan" jutottam volna el oda, ami a kitûzött cél volt.
Annyira felizgatott a dolog, hogy szó szerint ziháltam. Ha az orromon vettem volna a levegõt megfulladtam volna. Még a számon véve is kevés volt. A sikertelenség miatt úgy döntöttem, hogy inkább kiveszem a kezem, hisz így is többet kaptam, mint amit valaha is reméltem volna. Mire kivettem a kezem, Anikó megfogta. A kisujjam még bent volt a tangájában, amikor a kezemre tette a kezét. Én rettentõen megijedtem, felültem az ágyon, és suttogva kérdeztem, hogy ébren van-e. Õ erre úgyszintén felült és vártam a pofont, de ehelyett megcsókolt. Elõször csak egy puszit adott a számra aztán kicsit hátrébb hajolt.
Én elvesztettem az irányítást. Olyan volt mintha én ülnék a volán mögött, de a kocsim magától megy arra, amerre akar. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik.
Elvesztettem az idõérzékemet, de sokáig csókolóztunk, aztán egy rövid szünetben a hátamra fektetett. Õ felült, levette a pólóját, majd rólam is levette, és rám ült. Biztos érezte, hogy mennyire felizgatott a dolog. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta:
- Én is kívánlak.
Ez annyira meglepett, hogy szóhoz sem jutottam, de nem is lett volna rá lehetõségem, mert újra megcsókolt. Én csak feküdtem az ágyon és egyik kezemmel a derekát fogtam a másik pedig az ágyra szorítva volt. Egy kicsit abbahagyta a csókolózást és megkérdezte, ismét suttogva:
- Ugye még sose csináltál ilyet?
Egy darabig nem tudtam megszólalni sem, aztán csak annyit mondtam: sajnos még nem. Erre leszállt rólam, és levette a nadrágomat. Megfogta a merev farkamat, lassan hátra húzta rajta a bõrt, odahajolt és éreztem a forró leheletét. A nyelve hegyével megnyalta a farkam hegyét, amibe én beleremegtem. Éreztem, ahogy a nedves ajkai körbeveszik a farkam, és nyálas nyelvével elkezdte körbesimogatni. Soha életemben nem éreztem még ilyen gyönyörû dolgot. Ahogy a puha ajka végigsimogatta fentrõl lefelé... Nem kellett sok hozzá és zihálva, beleremegve elélveztem a szájába.
Egy ilyen csodálatos dolog után én is viszonozni akartam neki ezt az érzést. Levette a tangályát és hátára feküdt. Majd a lábait szétnyitotta és kissé felhúzta. Én pedig ott voltam a csodálatos puncija elõtt. Szebb volt, mint ahogy le lehetne írni. Gyorsan végig gondoltam, hogy mit is olvastam errõl a dologról és az összes film, amit láttam errõl mind eszembe jutott.
Az ujjaimat benyálaztam, ahogy azt olvastam, aztán a mutató ujjamat és a középsõ ujjamat bedugtam lassan a puncijába. Nem tudtam, hogy meddig lehet és hogy milyen gyorsan. Féltem, hogy rosszat csinálok és elmegy a kedve tõle, de ekkor megfogta a kezem és teljesen betolta, majd elkezdte izgatni magát.
A ritmust megjegyezve egyedül folytattam, majd amikor mondta, akkor kicsit gyorsítottam rajta. Aztán odahajoltam és kicsit megálltam a kezemmel, majd megnyaltam a szeméremajkait, mire õ megint odanyúlt a kezével és széthúzta, majd azt mondta, hogy abba nyaljak bele. Csodálatos illata volt a nedves puncijának és az íze leírhatatlan. A végére a jelek szerint kezdtem belejönni. A nyelvemmel és az ujjaimmal közösen izgattam és õ egyre nagyobbakat sóhajtott, és nem egyszer nyögött is, néha a csípõjét kissé megemelte, aztán hirtelen egy nagyot nyögött, a csípõje felemelkedett és éreztem, hogy szinte minden izma megfeszül, és a teste beleremeg. Én közben abbahagytam az izgatását kissé félénken, mivel még sosem láttam lányt elélvezni, pedig ennél jobb látvány nincs.
Mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a hasán, majd óvatosan betakartam. Még csókolóztunk egy kicsit, de végül abbahagytuk. Simogattam a karját, amire elaludt. Eléggé elfáradtam, én is elaludtam. Egymás karjaiban ébredtünk reggel.
Ez volt az elsõ alkalom, hogy ilyen közel kerültem egy lányhoz. És amit a pornófilmekben lehet látni, mind hazugság. A technika lehet, hogy nem, de ez a dolog nem olyan snassz és monoton, mint a filmeken. Annál sokkal, sokkal jobb!


Szextörténet ajánló:


Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Így baszom a szádat


Én felállok, odalépek hátulról hozzád és lassan benyomom a farkam a puncidba. Nagyon nedves vagy már, úgyhogy könnyedén becsúszik.
Már mind a ketten nagyon fel vagyunk izgulva, úgyhogy nem sokat teketóriázok, benyomom a farkam tövig és keményen elkezdelek baszni. A combom nagyokat csattan és cuppan a seggeden. Nagyon keményeket lökök rajtad szinte már fáj, de azért nagyon élvezed. Most bele....

A perverz nagymama


Talán ott kezdem, hogy a történet, amit most elfogok mesélni igaz.!
Amikor elkezdődőt 1997 nyara, emlékezetes egy nyár volt az tuti.
Abban az évben végeztem el gímit (elég jól, na jó szinte kitűnő eredménnyel ) pedig híres gíminek számit itt Budapesten is.
Rólam talán annyit, hogy Zolinak hívnak 18éves 186cm barna hajú és zöld szemű energiától duzzadó fiatalember voltam, a ....

Leszbi pornó


Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyt....

A perverz ügyvéd


Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van raj....

Transzi történet


Nagyon régóta vagyok crossdresser, ám lélekben valóban nő-transzi és most az első élményemet szívesen elmesélem Nektek!

17 éves voltam. Ehhez tudni kell, hogy 14 voltam, amikor Apámhoz és a második feleségéhez költöztem és rögtön kiszúrtam, hogy a nőnek milyen jó cuccai vannak! Ekkor engem már nagyon vonzott a csajnak öltözés gondolata, így elkezdtem felvenni a mostohaanyám cuccait,....Szextörténet címkék

pornosztarok | 6 hónapja | négy kilóméter | animalszexes | behajtó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.