Eszter szopik a kút mögött 2.


1993-ban történt az, amit most el fogok nektek mesélni. Én egy akkor 17 éves lány voltam, Heves megye egyik falujában nõttem fel, egy családi házban, ahol apum maszekként dolgozott egyik haverjával.
Fekete hajú, kék szemû lány voltam, elég késõn érõ. Az alakom már eléggé nõiesedett, de a melleimmel nem voltam kibékülve: olyan kis dudorra emlékeztettek - na jó attól azért valamivel nagyobbak voltak. Már sokszor álmodoztam a fiúkról, de õk persze mindig a barátnõim szemelték ki maguknak, mert nekik azért már nagyobbak voltak a melleik, kivéve az egyiküket, akivel a legjobb barátnõk voltunk.
Sokszor beszélgettünk a fiúkról, hogy is állunk velük. Ugyanabba a fiúbanda énekesébe voltunk szerelmesek. Egy rövid, göndör hajú srác volt, jó kidolgozott felsõtesttel és egy fantasztikusan gyönyörû mosollyal. Sokszor végeztem önkielégítést, közben arra gondoltam, hogy ütemesen mozog bennem és csókolózunk. Ezt elmondtam a barátnõmnek, aki kicsit elpirulva, halkan, de bevallotta, hogy õ is szokott rá gondolni közbe és még az egyik srácra az osztályból (Márk), aki hasonlított rá, úgy nagyjából. Hosszasan beszélgettünk, mikor elmondta, hogy teljesen belezúgott a srácba és holnap órák után találkoznak majd. Az elsõ randija.
Nekem még sosem volt randim, csak messzirõl csodáltam a srácokat és álmodoztam róluk, de lépni sosem mertem, de az úgyis az õ dolguk. Gondoltam, próbáltam így védekezni magam elõtt, de nem hittem saját magamnak. Sosem. Tudtam, ha nem leszek kicsit rámenõsebb, merészebb, akkor nem fognak felfigyelni rám. Ki is próbáltam.
Kicsit testhez feszülõ szoknyát vettem fel és anyum egyik igen merész bugyiját (hátha összejönne valami), de a póló kicsit lazább, mert nem mertem a melleim miatt, amik ugye nem igazán voltak fejlettnek mondhatók. A héten így jártam suliba, de nem igazán vált be, vagyis több simogatást, paskolást, véletlen érintést kaptam a fenekemre, a combomra, de volt, aki a szeméremdombomba ütötte bele a kezét, csak úgy véletlenül.
Ezt õ mondta: -Bocsi! Véletlen volt.
Na persze tenyérrel csak véletlen lehetett! Nem baj. Visszatértem a megszokott életemhez, az általam szeretett kicsit lazább ruhákhoz, mert a mellem hiányához a vékonyság is párosult és ezt próbáltam rejteni. De a hétnek egy haszna volt, még többet masztiztam, mint addig, mert ezek a véletlen simítások azért begerjesztettek. Amikor hazaértem az elsõ dolgom volt, a suliban nem mertem.
De visszatérve a barátnõmre (Erika). Nagyon izgatott volt. Hamarabb mentem hozzá reggel, de még nem volt felöltözve, csak bugyi és póló volt rajta. Azzal fogadott, hogy nadrágot vagy szoknyát vegyen-e fel?
- Szerintem inkább szoknyát.
- De azt annyira nem szeretem. – húzta el a száját.
- Akkor miért kérdezted? – mondtam, kicsit mosolygósan.
- Akkor legyen nadrág. De melyik? – kérdezte.
Három nadrágot vett elõ: egy testhez tapadó vékony áttetszõ fehéret, és két farmert, az egyik koptatott fehéres-kék testhezálló és egy lazább sötétkéket, ami csak a fenekénél volt feszesebb. A fehéret hamar kilõttem, mert az nem igazán állt jól neki, fõleg az elsõ randin. A két farmert pedig felpróbálta és a sötétkékben a pólóval együtt észbontóan nézett ki. Így mentünk el a suliba. Az órák után elváltunk és úgy egyeztünk meg, hogy majd este átjön hozzánk, és egész este megbeszéljük a randiját. Mivel péntek volt, így holnap nem kellett suliba menni és a szüleim is elutaztak a hétvégére, tesóm pedig nem volt.
Alig bírtam kivárni, hogy már este legyen és megtudjam a fejleményeket. De nem kellett addig várnom, mert kb. 2 óra múlva csengetnek. Erika volt. Kisírt szemekkel, szipogva borult a nyakamba.
- Ez a Márk annyira szemét! Utálom! Utálom! – kiabálta.
Becibáltam a lakásba és gyorsan felmentünk a szobámba.
- Miért? Mi történt? – kérdeztem
- Átvert! Nem is szeret. Sosem szeretett! Csak hazudott!
- De mi történt?
Közben próbáltam nyugtatni. Megöleltem és letöröltem a könnyeit. Szipogott párat, majd kicsit megnyugtatva folytatta.
- Amikor elváltunk egybõl a megbeszélt helyre mentem, ahol már ott volt. Kicsit bizonytalanul odamentem hozzá, õ váratlanul megcsókolt, de nem ellenkeztem. Majd elkezdtünk beszélgetni mindenrõl. Majd egyszer csak felvetette, csókolózás közepette, hogy én nem is szeretem õt igazán. Erõsködtem, hogy én szeretem, sõt imádom, de õ csak rázta a fejét, hogy ez nem igaz. És ekkor mondta, hogyha így van, akkor bizonyítsam be neki. De, hogy kérdeztem. Azt mondta, ha igazán szeretem, akkor szopjam le.
- Tessék? – majd leestem az ágyról, annyira meglepõdtem. - És te?
- Annyira meglepõdtem, hogy csak hebegtem-habogtam minden hülyeséget.
- Azt elhiszem.
- Visszakérdeztem, hogy mit mondott és megismételte, hogy ha szeretem, akkor elégítsem ki szájjal.
- De nem tetted meg? – kérdezõsködtem.
- A szemébe néztem és megkérdeztem tõle, hogy ezt komolyan gondolja-e, vagy csak viccel, de õ kapásból rávágta, hogy ez nem vicc, komolyan gondolja. És ha nem teszem meg, akkor pedig más lánnyal kezd és engem el fog felejteni örökre. Megijedtem és egy kis gondolkodás után.
- De nem tetted meg? – kérdeztem újból.
- Átgondoltam, hogy mennyi, de mennyire szeretem õt, és nem akarom õt elveszíteni.
- De ne!
- Igent mondtam.
Elkezdtem én is sírni és a nyakába borultam. Úgy fojtatta.
- Elõvette a farkát és mondta, hogy tegyem a dolgomat. Elkezdtem sírni. Még sosem volt dolgom így egy sráccal se, így nem is láttam még egy fütyit se, de tudtam, mit kell csinálnom. Elkezdtem nyalogatni a már akkor is merev farkát, majd óvatosan a számba vettem és elkezdtem szopogatni és a kezemmel játszottam rajta. Pár perc szopás után megremegett és a számba kezdett élvezni, de én gyorsan kikaptam a számból és így az arcomra és a ruhámra is fröccsen a gecijébõl. Õ felállt és felhúzta a nadrágját, majd azt mondta, hogy sohasem szeretett csak kellett neki valaki, aki orálisan kielégítené, mert a barátnõje nem teszi meg neki.
- Van barátnõje?
- Igen! Ezután visszarohantam a suli nõi mosdójába és ott sírtam vagy egy óráig, majd kicsit rendbe tettem magam és eljöttem ide.
- Te szegény. Annyira sajnálom.
- De még azt is a fejemhez vágta, hogy õ sose járna egy ilyen lapos, melletlen lánnyal, mint én.
Ellökte magát tõlem és lekapta magáról a pólóját.
- Szerinted is olyan kicsi? – kérdezte elcsukló hangon.
Nem tudtam hirtelen se nyelni, se szólni, csak bámultam a melleit. Nem voltak olyan kicsi mellei, mint az enyémek, mert az övéi feszes kis dombokra emlékeztettek, az enyém pedig inkább dombocska és az is hegyes formában.
Egy percnyi néma csend után a szemébe próbáltam nézni, de alig bírtam levenni a szemeim a melleirõl.
- Neked nagyon szép melleid vannak, és csak vessen rá az, aki nem értékeli a szépet, inkább csak a méret vonzza. Az legyen az õ hibája.
- De nekem akkor is nagyon fájt.
- Tudom. Vagyis inkább gondolom. – és én is levettem a pólómat. – Szerinted? – néztem a szemébe kérdõen.
Láttam a szemében a meglepõdést, a megilletõdöttséget és egy kicsit el is pirult.
- Neked is szép melled van. – válaszolta.
Majd egymás szemébe néztünk és megöleltük egymást. Még sosem éreztem egy másik ember testét hozzáfeszülni az enyémhez, fõleg nem egy ilyen gyönyörû lányét. Mert én mindig is szépnek láttam, és azt szerettem volna, hogy valaha, ha megadná a világ legyek olyan szép, mint õ.
Ez az ölelkezés kicsit felizgatott és belül éreztem valami forróságot, ami átjárta a testem. Elemeltük a fejünket egymás válláról, mintha ugyanarra gondoltunk volna, majd hosszan egymás szemébe néztünk. Pár pillanat után megcsókoltam, amit õ nem hárított el, inkább viszonozta. Olyan jól csókolt. Ott csókolóztunk vagy öt percen keresztül, majd elkezdtek a kezeink vándorolni és egymás testét simogatva folytattuk az ajkaink táncát. Elkezdtem simogatnia a melleit, amit amikor megláttam, már akkor meg akartam fogni, de akkor még sikerült lebeszélnem magam róla. Majd elvettem a számat a szájáról és a melleit csókolgattam tovább. Annyira vágytam már arra a feszes, gyönyörû melleinek ízére, hogy csak úgy faltam, sõt habzsoltam, milliónyi apróbb és nagyobb csókokkal borítottam el. Oly finom volt a bõre, hogy alig bírtam abbahagyni a teste felfalását, de õ a vállamnál fogva felemelt, majd röviden szájon csókolt és utána a melleimre tapasztotta a száját. Annyira finoman és érzékien csinálta, hogy már éreztem a puncim forróságát és lüktetését, de hagytam, hagy csinálja. Lassan haladt le a köldököm felé, majd lejjebb, egészen a nadrágom vonaláig, majd hátradöntött és elkezdte lecibálni rólam a nadrágom.
- Te nem vettél fel bugyit? – kérdezte, egy kis huncut mosoly kíséretében.
Így egybõl elé tárult a puncim teljes valójában. Nem gondolkodott, széjjelebb tette a lábam és elkezdte simogatnia a combom a puncimhoz közeledve, majd megérezte, hogy már teljesen be vagyok nedvesedve. Közelebb hajolt és megnyalta a puncim. Annyira izgató és bizsergetõ volt, hogy már akkor majdnem eljutottam a csúcsra, de ez még csak a kezdet volt. Olyan finoman nyalta a puncim, néha be-behatolva nyelvével, majd az ujjával hatolt belém. Abban a pillanatban a csípõm saját életre kelt és elkezdett Erika ujjainak ritmusára mozogni. Pár pillanat múlva életem egyig legszebb orgazmusát éltem át.
Odahajolt hozzám, majd megpuszilta az ajkamat és mélyen a szemembe nézett, tudtam, hogy viszonoznom kell, így egy kis szusszanásnyi idõ után a hátára fordítottam és lecibáltam róla a nadrágját és a bugyiját. Nem vacakoltam. Nagyon vágytam már a puncija ízére. Mint aki már hetek óta nem evett egy falatot sem, úgy kezdtem el lefetyelni a puncija levét. Fantasztikus volt a barátnõm lábai között, szájjal a legérzékibb, legíncsiklandozóbb pontjánál élvezni a kéj minden hullámát. Ujjammal és nyelvemmel izgattam, míg csak el nem jutott a csúcsra. Egymás mellé helyezkedtünk és csókolózva merültünk álomba.
Reggel, mikor felébredtem, már nem volt ott, de egy cetlit hagyott: Ez volt a mi örök barátságunk megpecsételése. Így is történt, mert azóta is, 14 év után, még mindig a legeslegjobba barátnõk vagyunk, nincs nap, amikor ne találkoznánk, de ezt a napot sohasem ismételtük meg, ez egy-egyszeri megismételhetetlen pillanat volt.
Miután elolvastam a levelét felkeltem és elmentem zuhanyozni. Mikor befejeztem és elkezdtem törölközni, akkor veszem észre az apám haverját, aki kigúvadt szemekkel nézi a meztelen testemet. Mivel egyedül voltam otthon, így nem csuktam be az ajtót, de ki gondolt volna rá, hogy valaki is bejöhet. Magam elé kaptam a törölközõmet, de csak a kisebb volt nálam, amivel csak a puncim tudtam eltakarni, a másik kezemmel pedig a melleimet takartam.
- Mit keresel itt? – kérdeztem ingerülten.
Tegezõdtünk, mert egészen kis korom óta ismer. 50 év körüli lehetett, pocakos, kopaszodó, de azért jól tartotta magát. A felesége 4 éve halt meg, azóta csak apumnak segít, a munka teszi ki az életét. Azóta nem hiszem, hogy látott meztelen nõi testet, ha még ilyen fejletlen is, nem véletlen, hogy kicsit megdermedt.
- Mióta vagy itt? – még mindig mérgesen.
- Amikor elkezdtél zuhanyozni. - mondta alig halható hangon.
- És azóta bámulsz?
- Nem tudtam levenni a szemem rólad, olyan szép vagy.
- Menny ki! – kiáltottam rá, de nem mozdult.
Nem tudtam magamra semmi ruhát se kapni, mert meztelenül aludtam és úgy is jöttem zuhanyozni. Mivel nem mozdult feléje indultam, de elfoglalta az egész kijáratot.
- Engedj ki. Kérlek!
De nem mozdult. Szemben vele hozzá dörzsölõdtem. El kellett engednem a mellem, így teljesen közelrõl vehette szemügyre, közben a kis törölközõt is elejtettem, így teljesen meztelenül dörgölõdtem hozzá. Mikor ki sikerült magam küszködni az ajtófélfa és mellette, visszanézve láttam, ahogy utánam fordult és a fenekem bámulja, majd elindul utánam. Kicsit gyorsabban kezdtem szedni a lábam, már szinte futottam fel a lépcsõn. Mert az én szobám az emeleten van és csak a földszinten van fürdõszoba. Vagyis az emeleten is van, de az még nincs befejezve, így azt nem lehet használni zuhanyozásra. Mikor felértem felkaptam a törölközõm és magamra csavartam. Mikor megfordultam már jött is be a szobámba.
- Nagyon sajnálom. – mondta. – De nem tudott ellenállni a látványnak.
Leültem az ágyamra, õ pedig mellém ült. Elkezdtünk beszélgetni, kérte, hogy ne mondjam el apámnak. Megígértem neki. Közben a lábam simogatta, egyre feljebb haladva, már a combomnál járt. Félrelöktem a kezét, de pár pillanat múlva megint ott volt. Odahajolt hozzám és szájon csókol, megpróbáltam ellökni, de nem bírtam. Közben simogatott a törölközõn keresztül, már kezdtem én is élvezni, mert kezdett nagyon jó érzést kelteni bennem, így már annyira nem is ellenkeztem. Ezt õ is észrevette, így kicsit finomabban tartott. Ledöntött az ágyra és lehajtotta a törölközõt, így most teljesen közelrõl figyelhette meg fiatal meztelen testem. Szétvetette a lábam és rám feküdt. Elkezdett csókolni, amit az egyre erõsebb kéj miatt viszonoztam, közben a melleimmel kezdett el játszani, majd a száját segítségül hívva kezdte el kényeztetni. Az egyik keze lejjebb kezdett vándorolni egészen a puncimig és azt kezdte simogatni. Majd felállt és levette az ingjét, majd letolta a nadrágját és az alsóját is. Ekkor láttam meg az ágaskodó nagy, vastag farkát (persze akkor úgy láttam, mert ez volt az elsõ férfitag amit láthattam). Kicsit féltem, de vágytam is utána. Az asztalom sarkáról elvett egy óvszert, felbontotta, majd felhúzta a farkára (az óvszert egy tini magazin ajándékként kaptam, amit gondoltam megtartom, hátha szükségem lesz rá), utána a lábam közé térdelt és szép lassan belém hatolt. Elõször csak a makkját tolta belém és azt mozgatta, majd egyre mélyebbre, egyre nagyobb részét nyomta belém. Kicsit fájt, ahogy szétfeszítette a puncim, de ez a fájdalom gyorsan elmúlt és gyönyörbe fordult át. Teljesen új, feledhetetlenül csodás érzés volt, ahogy lökdöste belém a farkát. Közben csókolgatott, de én azt nem igazán élveztem a bennem mozgó farok miatt, arra koncentráltam és arra az örömre, amit az ad nekem.
Így mozgott bennem, néha pár pillanatra meg-megállva egy fél órán keresztül, majd akkorát élveztem, hogy a sikolyom az egész lakást betöltötte. Más volt, mint amit Erikától kaptam, nem is lehet összehasonlítani. Kihúzta belõlem a farkát és lehúzta róla az óvszert, majd elkezdte verni, ami pár pillanat után egy csomó spermával borította be a mellem, a hasam, a puncim és a combomat. Én csak ott pihegtem és figyeltem az ondója áradatát.
Odaült az ágy szélére és felém fordult.
- Hogy érzed magad? Milyen volt? kérdezte.
Próbáltam válaszolni, de el voltam fáradva, így csak pihegtem tovább.
- Nem bántad meg?
- Nagyon jó volt, nem bántam meg. Köszönöm.
Megsimította a lábam, majd felállt és elkezdte összeszedni a cuccait, majd öltözködött. Mikorra kifújtam magam, már felöltözött.
- Várj! De miért jöttél?
- Apád mondta, hogy nézzelek meg, hogy jól vagy-e. Mosolygott rám.


Szextörténet ajánló:


minden éjszaka mással


minden éjszaka mással

Mikor még fiatal házasok voltunk és az egyik nyáron lementünk a magyar legnagyobb tavára a parton különbözõ szalonok voltak.Az egyik ilyen szalon tetoválásokkal foglalkozott. Én szerettem volna ha a feleségemre is tetoválnak valamit , de õt zavarta ,mert mikor rákérdezett én mondtam neki szeretném ha a szeméremdombodról leborotválnák a szõrzetedet és oda tennéne....

Cseresznyeszüret a sógornőmmel


Sziasztok! Julcsi vagyok, 43 éves, érett nő. Fiatalosnak mondott, a testem feszes, naponta járok futni, szoliba, a melleim hetykén állnak még mindig, drága anyámtól örököltem. Mindig is kis melleim voltak, a szülés után sem ereszkedtek meg. Harminckettőnek nézek ki maximum.
Történt egy péntek délután, hogy a férjem, és az öcsém elmentek horgászni, sátrat is vittek, ott alvós horgászatot tar....

Meleg történet


Egy erotikus társkereső oldalon ismerkedtem meg egy bisex férfival. Mekem eddig nem volt ilyen téren tapasztalatom,így kicsit félve de elfogadtam az invitálást és beadtam a derekam.
Elmentem a megbeszélt helyre (mindketten egy városban lakunk),kis beszélgetést követően elkezdett érzékien izgatni, lehúzta a nadrágom majd már félig merev farkam az ajkai közé vette.
Lágyan elkezdte szop....

Pisisex és egyéb fincsiségek


Történetem viszonylag friss, és ismétlésre vár. Megismerkedtem egy pasival, aki szintén házas szintén bi, mint ahogyan én is. Találkoztunk már, dumálgattunk fantáziálgattunk, ő aktív, én passzív. Beszélgettük izgalmas lenne a pisisex is, de nem beszeltünk meg semmi konkrétumot.
Elmentem hozzá, már meztelenül várt, ledobtam a ruhám. Kiterített egy törölközőt, arra térdeltem, simogattam a far....

Adél, a háziasszony


Táncoltam, whiskyt ittam, nevettem és szórakoztam, ismeretlenek udvarlását és ismerősök vicceit hallgattam, míg fejembe nem szállt az ital. Akkor egyszerűen lehuppantam a legközelebbi fotelba, és néztem a többieket, hogyan csókolóznak, táncolna, és beszélgetnek. Lehunytam a szemem, mert az egész helyiség forgott velem.
-Rosszul érzi magát? - kérdezte Adél, a háziasszony, akit azon az estén ....

Análkaland az irodában


Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkezt....Szextörténet címkék

iáb | perverz öreg | 15 éves fiú | heged | forrasztó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.