Sperma-Emma


Teltek a hetek. Semmi dolgom nem volt hétvégén.
Jött egy üzenet. Délután ráérek, ha gondolod. Feljöhetsz 16 óra körül. Emma.
Válaszoltam is neki. Ott leszek.
Eljött az időpont. Elkezdet az eső is esni.
Felmentem hozzá. Egy köntösben nyitott ajtót és beinvitált. Forró teával kinált.
Jót beszélgettünk.
Majd jött a kérdés:
Miért nem kerestem?
Nem hebegtem habogtam. Egyből rávágtam : Vártam , hogy te írj!
Ezen jót kuncogot combomat végigsimitotta és megcsokolt.
Így kezdödőtt el a ma napig is tartó barátság extrákkal kapcsolatunk.
Köntös övét kicsomozta. Hát igen csak szemrevaló meztelen karcsú alkata és hosszu combjai láttán igencsak erekcióm lett.
Jót elnevetgélt amint kitapintotta a helyzetem.
Na akkor leveszed a nadrágod és megdugsz végre vagy kinzod még magadat?
Nem kellett kétszer mindani. Egyből levetköztem. Olyan ajtostól a házba szex lett. csokolozás közben gumit felhelyezte a velem egykorura. Hátradölt a francia ágyon. A yogából ismert Happy Baby pózban vénusz dombjátol gátizmáig simogattam makkommal a punciját, majd csak makkom bedugva a hüvelyébe élveztem a helyzetet.
Szép lassu mozgással, de nem mélyen élveztük egymást. Egyre nedvesebb lett a puncija és cuppano hangjai is kezdtek képződni halk sóhajai mellé. Ekkor következet amire első randink óta is kíváncsi voltam. Milyen lehet látni, ha púcsít.
Nevetgélve megtörtént a pózcsere.
Temposan elkezdtem dugni. Erre ő rámarkolt a combomra és magába szórított. Én ettól az érzéstől el is élveztem remegő vádlikkal.
Jót aludtunk a szex után. Felébredés után lezuhanyoztam . Addig ő melegített teát. Megitttuk. És két puszi után. Vidáman mentem haza.


Szextörténet ajánló:


Eyx


- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után. Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen. Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulat....

Leszbi szex a barátnõmmel


Leszbi szex a barátnõmmel

Még fiatal leányok voltunk és már nagyon izgatott bennünket egy film amit az elõzõ héten néztük meg a moziba. Mikor elkezdõdött a film a mellettünk levõ lányok elkezdtek smárolni és közben észrevettük,hogy a közvetlen mellettem ülõ leányzó felhúzta a barátnõje szoknyáját és a kezével benyúlt a bugyijába, de az egész keze eltûnt ahogy oldalról betolta. Közben ....

Amerikai szexkaland


Olyan néha, mint a króm… A felszínen fényes, csillogó. Felületes pillantással észre sem venni, hogy a bevonat alatt a nikkel valójában ezüst. Mert csak a csillogás látszik.
Hát ilyen volt Sasó Niki.
Ha egy klubban vagy egy bárban láttam volna meg, sziporkázása valószínűleg beleveszett volna az éjszakai élet hátterébe. Csak hát ez reggel nyolc órakor volt, egy csütörtöki napon. Rendsz....

A nagy dugás az iskola wc -ben


Jelentkeztem, kimentem WC-re és ott ült a folyosó végén Merci, az a kis kurva. Bár sohase beszéltünk személyesen, de még anno ráírtam Facebookon és hamar lekoppintott, pedig rendszeresen megbámult a suliban, azt hittem nem véletlenül. Utána meg hallottam róla ezt-azt és azóta fenntartom az álláspontom, hogy egy kis kurva. Most is persze engem nézett a boci szemeivel. Legszívesebben megerőszakoltam....

Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....

Dugás a nejemme


Reggel ismét korán kelek mint mindig ha nem vagyok nagyon kikészülve az előző esti munkától. Na nem a fizikai hanem a szellemi része az ami inkább megterhelő. Van a facebook-on egy szakmai jellegű csoportom. Minden nap igyekszem végignézni és kontrollálni a bejegyzéseket de a szemem megakad egy bejegyzésen. A császárvárosban keresnek sürgősen konyhafőnököt. Rákattintok a linkre és megörülök. Nincs....Szextörténet címkék

rate | nyaljad | mark | boszinak | dudor |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.