Domina szőrös pinával


Egy online hirdetéssel kezdődött. Dominát keresek, játssz velem, 36 éves jóképű férfi. Három hét telt el, mire üzenetet kaptam, pedig már kezdtem feladni. Nóra kevéssel idősebb volt nálam, az üzenetéhez mellékelt homályos képen kirajzolódott karcsú alakjának körvonala, nagy mellei és szőrös puncija.
– Különb képet is tehettél volna a profilodba – írta, és picit elszégyelltem magam, tényleg nem eredeti a meredező pénisz, csepp a képek faroktengerében a szexoldalakon. Egy kávézóba beszéltük meg az első randit, hogy lássuk, van-e szikra (meg persze a biztonság kedvéért). Nórának hívták. És volt szikra.
A tényleges találkozó másnap este történt a lakásán. Már kopogás közben éreztem, ahogy lüktet a szívem, és merev a farkam. Kinyitotta az ajtót, pólót és kényelmes otthoni sortot viselt.
– Szóval dominát keresel, most megkapod! – mondta, a szerepét magára felöltve. – Vetkőzz le, és várj a hálóban, amíg valami kényelmeset felveszek. – Az ágya szélére ültem. Egy fehér bugyiban lépett be, és leült az ágyra. A melleit kezdte simogatni és a punciját a bugyija alatt.
– Mutasd meg, hogyan szoktál maszturbálni – utasított. Lassan verni kezdtem a farkamat. Felizgatott a bugyija alól felvillanó puncija, a nedvesedő ujjai. Azt hittem, egy percig sem fogom bírni a látványt.
– Gyorsabban – mondta, és beleremegett a testem. Félrehúzta a bugyiját, és elém tárult dús szőrzete, ami fiatalkorom óta elképesztő hatással van rám, hamar el is öntötte az arcomat a vér. Muszáj volt megállnom, a heréimet kezdtem simogatni, hogy kicsit lenyugodjak.
– Nem mondtam, hogy lassíthatsz!

– figyelmeztetett. Nagy levegőket vettem, miközben ő egyik kezével körkörösen simogatta a punciját, a másikkal a mellét masszírozta. A lábát a combon közé nyomta, és lábujjaival a heréimet cirógatta. – Folytasd – mondta, én engedelmeskedtem, és felbujtott az a vágy, amit a szemében láttam. Gyorsabban vertem a farkam, nagyon nedves lettem, de éreztem, hogy egy percem sincs hátra. Levette végre a bugyiját, és lassan, gyengéd remegésekkel masszírozta a csiklóját.
Érezte rajtam, hogy közel vagyok, kipirosodott az arcom – Élvezz a mellemre! – utasított. Nem tudtam tovább türtőztetni magam, feltérdeltem, és hagytam, hogy a kezeim a csúcsra vigyenek, a mellére irányítottam a farkamat, és úgy kilövellt a spermám, ahogy csak engedte a forró ágyékom. Hatalmas levegőket kellett vennem. Úgy éreztem, hogy lángol a nemi szervem környéke, felizgatottan, amit fokozott a mellén csillogó spermám látványa.

– Teljesen tisztára kérem, nyalj le mindent! – titkon vágytam erre. A punciját is szívesen kinyaltam volna, gondoltam, de a nedves cicik hihetetlen látványt nyújtottak. Ajkaimmal körbefogtam az egyik mellbimbóját, és ízlelgettem. A nyelvemet végigjárattam a mellein és a hasán, és hagytam, hogy végigterjedjen a számban a spermám sós íze, lassan csináltam, hogy több időm legyen elraktározni a memóriámban az érzést. Kinyúltam, az nem kérdés. Öltözni kezdtem.
– Vannak még ötleteim – mondta Nóra – a következő alkalomra.


Szextörténet ajánló:


Élvezetek a szertárban


Imádom a feleségem úgy, ahogy van szertelenségével, exhibicionizmusávl, gátlásaival és naivságával együtt. De amióta csak ismerem, azóta szeretnék rájönni a titokra: mi volt először;ő születet ilyen magamutogatósnak, vagy a nevelése tette azzá.

Most jó negyvenes, de bugyit kislány kora óta nem hordott és most sem hord. Ha észreveszi, hogy ezt észrevették, akkor rendszerint azon nyom....

Csoportszex a Mátyás király téren


Tilda és Juli egy irodába dolgoznak. Juli megkéri Tildust, hogy legyen kicsit Barátságos Vandával, Juli lányával. Így egyre többet beszélgetnek. Egyszer Vanda (17 éves) odament jó barátnőjéhez Tildához (21, házas). Gyakran szoktak egymással beszélgetni. Legtöbbször Vanda kér tanácsot a tapasztaltabb lánytól főleg a fiúkkal kapcsolatban. Ezúttal is így történt, de kicsit másképp. Vanda a fanszőrzet....

Megdugott egy olasz a strandon


Gyönyörű pár volt. Középmagasak, arányos testalkatúak. Olasznak véltem őket, a lány dús, hollófekete haja a fenekét verdeste, formás mellei minden lépésnél megrezzentek a bikiniben, ahogy végigvonultak a parton – mindig kézen fogva. A fiú sárga baseballsapkát viselt, barnára sült bőréhez eszméletlenül illett ez a szín. Biztosan nászúton vannak – gondoltam, ahogy gyönyörködtem bennük. Kicsit irigyk....

Élvezetes nyaralás.


A Tisza -tónál nyaraltunk , emlékezetes hét volt .
Nyaralásunk a Tisza-tó,- nál ,annak egy nyugodt szigetén terveztük eltölteni. Csónakkal vittek bennünket oda ,ahol egy nyaraló ,egyik szobáját béreltük. Teljesen felszerelt ház ,egy hétre való ellátmány. Mikor oda értünk, már az egyik szobában laktak, láttuk az ott lakás nyomait. Le pakoltunk, átöltöztünk, majd sétálni indultunk. Andin c....

Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócská....

Pötty Nikolett a swinger klubban


Pötty Nikolett a swinger klubban

Már régóta szerettem volna elvinni egy swinger clubba a feleségemet,mert imádattal szoktam figyelni ahogy simogatják a combjait kefélések közepette. Most egy ajándék ként elvittem cseh-be és ott nem ismerhette senki amiért tiktakozhatott volna. Itt aztán az este amit kinéztem magunknak harminc oár volt és nagy örömö9ömre mind a harminc férfi meg is bas....Szextörténet címkék

ittasan | 14 eve | szoros pina | szilvi | táborr |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.