Varázslatos tea (anya fia szex)


16 éves fiú vagyok, bátyám pedig 20 éves. Egy nap egy nagyon furcsa esemény történt velünk, amivel együtt átéltünk át anyánkkal, aki 42 éves.

Egyik este apánk elment dolgozni, mivel ő iszákos kamionsofőr, és sajnos gyakran részegen is hazajött. Így amikor nem dolgozott, egész nap csak hevert és aludt. Mi ketten, bátyámmal egyedül voltunk otthon, és ez az este különlegesen alakult.

Báttyammal a padlásterben végzett kutatásunk során egy hatalmas fekete dobozra bukkantunk, melynek belsejében régi, kopott könyvek sorakoztak. Eleinte úgy tűnt, mintha ezek csak értéktelen vacakok lennének, ám egy könyv mégis megragadta a figyelmünket. Egy bőrkötéses kötet volt, melynek lapjai már kissé sárgultak az idő vasfoga által.

Ahogyan lapozgattuk a könyvet, hamar rájöttünk, hogy ez nem egy átlagos olvasmány. A tartalom furcsa és bizarr volt, de valahogy mégis rendkívül érdekfeszítő.

A könyv tartalmazott egy ősi receptet mágikus italok elkészítéséhez, melyek segítségével egy nőt rabul lehet ejteni és befolyásolni a cselekedeteit. A recept nagy mennyiségű különleges fűszert tartalmazott, melyeket könnyedén beszerezhetett az otthonában is.

A főzet elkészítése során a különleges fűszereket egyenként kellett hozzáadni a forrásban lévő vízhez, majd hagyjuk állni egy bizonyos ideig. A kész italnak volt egy különleges illata és íze, ami képes volt elvarázsolni és megbabonázni azokat, akik megitták.

Amint a nő megitta az italt, azonnal érezte hatását - a teste és az elméje is hirtelen megtelt egy erős vágyakkal, hogy engedje meg magának azokat a dolgokat, amiket korábban sosem mert volna megtenni. A mágikus ital befolyásolta az ő döntéseit, elkápráztatta és szinte mindenre hajlandóvá tette.

Gyorsan a konyhába rohantuk, oda tettük a vizet forrni, és elkezdtük összeszedni az összes fűszert és alapanyagot. Amikor a víz végül felforrt, hirtelen hozzátettük az összes alapanyagot. A folyadék egyszerűen illatos teának nézett ki, de nem nagyon hittünk az erejében.

Ahogy lassan átjárta a konyhát az illat, éreztük, ahogy a fűszerek megszórják a levegőt. A tea lassan átváltozott valami sokkal többé!

15 perc múlva anyánk hazajött a munkából és üdvözölt minket. – Sziasztok, kedveseim! - szia anya köszöntünk vissza! Gyorsan egymásra néztünk, és elkezdtük megbeszélni, hogy keressünk egy lányt, hogy megnézzük, milyen hatással lehet rá ez tea.

Anyával nem is foglalkoztunk!
- milyen finom teát csináltatok!
Mondta...
Jaj istenem csak ezt ne....rémülten batyamra tekintettem!
Láttam a szemében valami terve van!

Nyugodj le!!! Most a mi hatalmunk alatt áll. Anyu azt teszi, amit mi mondunk neki! Majd odalépett hozzá és dicsérte anyut. Hallom, mikor azt mondja neki: "Csoda szép lenne, ha vennél egy latexruhát magadnak, mert itthon csak abban szeretnélek látni!" Anyu mosolygott boldogan.

A pénteki utolsó óra után rohantunk haza, hogy megnézzük, sikerült-e a varázslatos munkánk. Az izgalom érezhető volt, amikor beléptünk a házba, és ellenőriztük kemény munkánk eredményét!

Aznap Haza érve semmi változás nem volt anyun szokásos farmer és póló látványában fogadott. A testvéremmel elkeseredetten néztük egymást, mert már vártuk, hogy lássuk az általunk javasolt szép ruhát anyánkon. Nagyon csalódottak voltunk, hiszen már hetek óta terveztük ezt az eseményt, és nagyon fontosnak tartottuk, hogy anyu is szépen felöltözzön.

Később azonban anyu bejött a szobánkba, és elnézést kért tőlünk. Elmondta, hogy bár szerette volna megfelelni az elvárásainknak, valami közbejött, ami miatt nem tudtt az új ruháját felelni!
Hirtelen meglepetésként ért minket, majd anyu ki viharzott a szobából!

A 15 perc múlva visszajött a szobába, és lenyűgöző volt. Egy vadító fekete csillogós latexruhában állt ott előttem, és az azonnali figyelmemet magára vonta. Elakadt a lélegzetem, és elbizonytalanodtam a látványtól. Előbb nem is tudtam, hogy mit mondjak vagy hogyan reagáljak.

Bátyám rám nézett, majd halkan közölte velem: "Miénk a pálya?" Én csak bólintottam, mert nem találtam szavakat a meglepettségem és a vonzalom között húzódó vékony határvonalon. Valami furcsa érzés kerített hatalmába, amire nem voltam felkészülve.

Egy pillanatra elkapott a vágy, hogy közelebb lépjek hozzá, de egyben visszariadtam a lehetőségtől, hogy valami tiltott dologba keveredjek. Bátyám tekintete égette a bőröm, és éreztem, hogy talán ő is valami hasonlót érez. De a köztünk lévő szavak nélküli tudatállapot árulkodóbb volt bárminél.

Végül csak annyit tudtam mondani, hogy "Nagyon jól nézel ki" Anyu felé fordulva!

este anyukval beszélgettünk, és még mindig ugyanabban a ruhában volt, mint korábban említettük! A bátyám határozottan azt mondta anyámnak: "Mostantól te szolgálsz minket, azt teszed, amit mondunk vagy kérünk!"
Anya mosolygott és bólogatott helyeselve!

Ki idő múlva bátyám felállt az asztaltól, anyuhoz lépett és azt mondta: "Vedd ki a farkam és kezd el verni!" Anyu nézett rá, aztán követte a parancsot. Bátyám kicsatolta nadrágját, majd kihúzta a farkát és anyu kezdte el verni. A látványtól teljesen beindultam és már alig bírtam visszafogni magam. A két szerető egymással foglalkozott, én pedig csak bámultam őket és élveztem a látványt!

Én is oda léptem hozzá, és dühösen mondtam neki "Vedd ki a faszom és szopjad!" Anyu lehúzta a nadrágomat, kihúzta a faszomat, majd kezdett szopni. Csak úgy cuppogott a szája a faszomon, ahogy egyre mélyebbre vette a szájába . Az egész helyzet furcsa és izgalmas volt egyszerre, de nem tudtam ellenállni annak az élvezetnek, amit anyu nyújtott nekem!

"Bátyám rám nézett, közölte, hogy ennyi neki nem elég, dugjuk partiba anyut!"

Bementünk a szobájába és lefeküdtünk az ágyára. Anya felváltva szopta a bátyámat és engemet nagyon profi módon!

Ahogy Bátyám magához húzta anyut és benyúlt a latexruhája alá, letépte róla a bugyit, és nyállal borított farkát anyu puncijába döfte! Anya hangosan felnyögött, engem pedig elvarázsolt a látvány és a pillanat heve melege! Két test szenvedélyesen mozgott szinkronban, ritmikus kapcsolatot teremtve közöttük, amely intenzív és felvillanyozó volt!

Felbátorodtam, ahogy anyu segglyukán köröztem Aaz ujjammal lassan becsúsztattam a szűk lyukba, majd gyengéden ujjazni kezdtem. Anya kéjesen torzult arccal hátranézett, vággyal teli pillantásokat küldve felém.

- Szét akarod baszni anya seggét? Mire vársz még? Kurd azt a szűk szűz lyukamat, vedd el a szüzességemet! - suttogta vágyakozva!

A farkamat a fenekéhez csapkodtam, teljesen elragadtatva. A makkomat egy jó adag nyállal sikosítottam ellepte a nyál, ahogy a szűk szűz lyukához érintetteem. Miközben a batyám farkán lovagolt, erőteljesen hátralökte a fenekét, szétnyitva a makkom a szüz segglyukát!

Nem tudtam tovább ellenállni. Határozott mozdulatokkal baszni kezdtem anyám fenekét, a lovaglásuk ritmusához igazodva. Vadul sikoltott. "Jaj, basszus, tépd szét anyádat!!!! Ohhh aaah, istenem, szétfeszítesz!" A pillanat szenvedélye és intenzitása mindkettőnket felemésztett, miközben elveszítettük magunkat a tiltott tett örömében.

Bátyám már nem bírta anyánk őrült lovaglását, ahogy az ágy remegve rezgett a szenvedélytől. A hatalmas orgazmusa üvöltésben szakadt ki belőle, éreztem ahogy teste megfeszül és végigzsibbad.

Nagy nehezen sikerült ki csúszni alóla, de aléltan rogyott le a padlóra. Anyánk lélegzetvétele is vadul szakadozott, ahogy látványosan átélte a szenvedélyt. Én is éreztem, ahogy a szívem hevesen dobogott, és a testem vágyakozott a következő pillanatokra.

Anyu könyörgött, hogy ne álljak meg és lassabban dugjam tovább azt a meggyötört segglyukát. De én nem tudtam megállni, csak még vadabbul dugtam, hallva ahogy a herezacskóm öblösen csattog a seggén. Az ő könyörgése csak tovább izgatott és hajtott, éreztem, hogy az én akaratom szerint cselekszik csak nekem engedelmeskedik!

Egyfajta állati szenvedély démoni köde vett erőt rajtam, ahogy néztem annak a szexi, érett nőnek a latexbe öltözött testét, amely úgy tűnt, minden lökésemtől szétrobban! Hirtelen remegni kezdett, anális izmai megfeszültek, egész teste remegett.

Ááááh istenem! Ohohoh!

Hangosan kiabált, amint érezte a kínzó örömöt. Testemben hatalmas energia szabadult fel, ahogy egyre inkább belemerültem a szenvedélyes pillanatokba. A mozgások fokozódtak, egyre vadabbak lettek, és én képtelen voltam megállni.

"Ézaz kincsem, ahhhuuuh!" - kiáltotta, miközben elmerültem a kéj hatalmas hullámaiban. Csak basztam tovább a seggét, érezve, ahogy minden egyes mozdulattal egyre közelebb kerülök az örök vágy kielégüléséhez.

Anya segglyuka még szorosabbá vált, ahogy jött meg egy heves orgazmus. A lüktető faszomat éreztem, ahogy próbálta tovább tágítani. Anya az ágyra tette a fejét, én pedig csapkodtam a seggét, kiabálva a kéjben.

Ez kell neked?" - kiabáltam, miközben durvábban basztam a formás derekánál fogva. A bátyám figyelemmel kísérte az eseményeket, és új erőre kapott a látványtól. Anyu fejét hajánál fogva fölemelte az ágyról, és vadul a szájába erőltette a faszát.

Anya haját kétmarokra fogta, és hatalmas erővel és gyorsasággal tövig nyomta a szájába! A cuppogás és fuldoklás hangja töltötte be a szobát, ahogy Anya küzdött a légzésért. Néha kihúzta a szájából a nyálas faszát, és csapkodva hozzávágta a nyelvéhez, majd újra visszadugta. Az ellenállhatatlan érzés áradt szét a testében, miközben a nagy fia ostromolja az ajkait ! Anya lágyan sóhajtott a szenvedélytől, miközben teljesen alávetette magát a bátyám akaratának!

Eközben továbbra is könyörtelenül basztam a seggét őrült tempóban! Hirtelen megrándultam heréim erőteljes orgazmus következtében mindent elsöprő hullámát hullámzottát rajta, és lüktető gyönyörű anyám megkínzott segglyukába élveztem el! Kihúztam, és láttam, hogy a fehér spermám bugyogva folyik ki a kitágúlt lyukból!

Bátyám ledöbbentően erős mozdulattal pumpálta anyu száját, majd hatalmas erővel tele spriccelte. A fehér sperma közben ki spriccelt arcára és szemére is jutott, felborzolva mindkettejük érzékeit. Anyu hálásan fogadta a forró, fehér cseppjeit, ahogy érezte azok szétterjednek az ajkain és az arcán. Bátyám pedig elégedetten figyelte, ahogy anyu teljesen átitatódik a mennyei folyadékkal. Egy pillanatig mindketten csak csendben lélegeztek, élvezve az intenzív és szenvedélyes pillanatot!

Másnap reggel anyu fáradtan kelt fel oda jött hozzánk szájon csókolom minket és csak annyit mondott!
- amit adtatok tegnap remélem nem egyszeri alkalom volt!
Beküldő:Valaki


Szextörténet ajánló:


Erotikus történet, a pillanatCsak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit „kínoztam”. Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már....

Crossdresser álom


Sziasztok! Ramona vagyok 22 éves, mindennapjaimat srácként élem de van egy titkos énem aki minden áron nőként akar viselkedni. Sokszor álmodoztam arról milyen lehet szexben a női oldal, milyen amikor alárendeltként jól meg dugnak.

Elkezdtem női ruhákat venni, beöltözni csajnak, bájologtam a tükör előtt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, és egy kedves sráccal el kezdem cha....

Maszturbálásom története


Elmesélek egy érdekes történet. Amit végül is józan ésszel maszti technikának is mondhatok,
de szerintem soha az életbe nem történik meg még egyszer.Pedig nagyon nagyon jó lenne:)
Igazából talán hihetetlen lesz, én sem tudom mai napig megmagyarázni a történteket, és
ha visszagondolok még mindig nagy hatással van rám.Nem szedek semmilyen gyógyszert, nem ittam alkoholt
se....

Jóapa Wmn biszex történet


Jóapa Wmn biszex történet

Alig indultunk el az autóval megcsörrent a telefonom.. anyám volt aki teljesen ki is ment a fejembõl, hisz hogy viszem így fel lefektetni a hugom? Végül

felvettem a telefont.


- Igen?


- Merre jársz? (szólt bele a telefonba suttogva)


- Éppen az autóba. Miért?

Travi szex kaland


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével. Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam,hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetköztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.

A víz nagyon kellemesen hüs volt, jól is esett lubickolni. Egészen erotikus érzés volt, ahogy a víz n....

Kamu szextörténet


Azért csak idézőjelben írtam a címet, mert ezt az asszonyt, nekem lányt, már szinte gyerekkora óta ismerem. Nem tagadom, hogy nekem is tetszett, de én hozzá, még elég fiatal voltam, ami az ábrándozásaimban, és a pöcsömmel való játszadozásokban merült ki, miközben rá gondoltam. A nyáron, véletlenül megláttam őket egy strandon a barátnőjével. Persze, nem viseltek felsőt, és szerintem ők is"kiböktek"....Szextörténet címkék

aranyér | tata | anya pinájába | baseball ütő | motoros banda |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.