Na kincsem, kell a két fasz?


Hol is kezdjem. A párom szeretné, izgatja a fantáziáját, ha rajta kívül más is dugná a puncim. Vagy vele együtt.
Sokszor mondja, hogy látja maga elött, hogy szopok egy nagy faszt, miközben dugják a puncim. Ez őt olyan módon izgatja fel, hogy ilyen esetben teljesen szét is dugja.
Valamelyik este én is elcsábúltam, hagytam, hogy erőszakos legyen. Olyan szeretősen, mert nagyon szereret, de perverzen.
Ahogy közeledett, már tudtam, hogy ebből nem szeretkezés lesz, hanem egy nagy baszás. A bugyit rólam úgy tépte le a melleimet harapdálta, ami tetszett, akartam.
Ne nyalogassa, csókolja, hanem harapja. A bimbóim olyan keményen álltak, hogy szinte üveget lehetet volna vágni velük.
Annyira felizgatot, hogy akartam hogy a puncimat bassza, de ő elővette a bilincset és az ágyhoz bilincsezet.
Majd elővette az addigra kő keményre duzzadt nagy pöcsét, és az arcom elött verni kezdte.
Néha a számat simogatta vele, néha a mellemet, de a puncimba nem dugta be. Nagyon akartam, már már könyörögve kértem.
Lecsúszott, kélyesen a szemembe nézett, és nyalni kezdett. Először csak lassan, majd szívta és mélyen nyalta a puncim, ami annyira feldagadt a vágytól, hogy lüktetet és folyt már. A puncim minden nedvét kiszívta.
A testem meg csak vonaglott a vágytól, mert azt akartam, már szinte sírva, hogy basszon meg, bassza szét a pinám.
Ezt akarta.
A nagy pöcsét, mert a jó isten azzal áldotta meg, bedugta, amitől remegni kezdett a testem. A vastagra dagadt pöcse ütemesen ki be járt a nedves puncimba, a hosszát élveztem.
És egyszer csak egy kellemes fájdalom mellett éreztem egy másikat is. Egy vastagot, egy hosszút, egy valósághűt. Másodperceken belül el is szálltam. De ő nem hagyta abba. Csak dugta a puncim a nagy pöcsével és a hatalmas vibrátorral, én könyörögtem hogy hagyja abba mert hatalmas élvezetek hada lepte el a testem. Már fájdalmasan volt ,de jó.
Kihúzta a pöcsét a nagy vibrátort bent hagyta az addigra szétbaszott pinámba és szoptatni kezdett.
A puncimba meg dolgozott az a nagy vibrátor.
Élvezések sorozata zsibbasztotta a testem én közben mohón szoptam a nagy faszt.
És egyszer csak elszált, forró spermáját csak nyeltem és nyeltem, nem szoptam, hanem szívtam. Közben meg spriccelve már kitudja hányadszor szálltam el.
-Na kincsem, kell a két fasz.!?!
Kérdezte mellém fordúlva, a bilincset oldva.
Kell, minél előbb, mert élőben, élesben biztos jobb lenne.
Úgy hogy alig várom.Szextörténet ajánló:


Csak egy pornó sztori


Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber-be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán....

Betyár, paraszt szextörténet


Hát, eccer a férgyem miko kurvára be vót rúgva, akko elmonta hogy öccer mögcsalt. Hátrament a kertbe, hogy szeggyen ekkis kukoricát az ebédhöz. Mer ebédezni akartunk. Kurva nagya kukoricásunk. Másfé’ két méter magas a kukorica. A pista meg jól bement a közepébe, mer agyilag zokkni, oszt onnan kezdött el válogatni szép fej kukoricákat. Ahogy ottan szedegette, lihegést hallott a közelbű. ( No annak....

Dani Kalandjai 2. - A szomszéd lány napozik


Két héttel jártunk az első rész után. Este 6 körül lehetett, hátul voltam a kertben. Megnyitott kerticsap zajai hallatszódtak át a szomszédból, gondoltam Adri, a szomszédasszony végzi a szokásos esti locsolást. A kerítésünk mentén húzódó tujasor miatt nem láthattuk egymást, így neki fogalma sem lehetett ottlétemről, mivel már vagy egy órája ott ültem. Róla annyit kell tudni, hogy 45 éves, és elvál....

Spermás lett a barátnőm arca


Sziasztok! Én 24 éves srác vagyok, és elmondanék egy történetet, ami velem esett meg! Egyetemre járok (VE), és néha szoktam korrepetálni matekból és töriből ismerős lányokat! Persze nem pénzért és nem akárkit! Ez amolyan csajozási fogás, ha megismerek egy lányt, és mondjuk épp érettségi előtt áll, vagy csak nem megy neki annyira a suli, egyből felajánlom a segítségemet! Valahogy így történt meg az....

Szex egyedül, kettesben, hármasban, négyesben, szerelemből és pusztán felebaráti szeretetből


1. felvonás: Egyedül (bár nem magányosan)


Nejem a minap elolvasta szex-történeteimet az interneten, és azzal kapcsolatban, hogy ő, legnagyobb sajnálatomra, mindössze egy fiúval „csalt meg”, azzal is csak egy párszor, azt mondta: „Na jól van, ne rinyálj, lefekszem neked valakivel. Kivel óhajtod?” Mondtam neki: „A Csabával.” – „Az nem jó, itthon nem lehet, mert közben h....

Anya és lánya


Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetősége....Szextörténet címkék

véna | alkoholista | crossdresse | borotváljam | ribanc |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.