Leszbikus kalandok 2.


A legjobb barátnõmnél voltam péntek este. Röhögcséltünk, iszogattunk egy kicsit, pasikról, a munkáról beszélgettünk. Sokat beszéltünk már lány-lány kapcsolatról, és arról, hogy mit is érzek. Megkérdeztem tõle, hogy elítél e azért amit teszek, ahogy élek. A válasza engem is meglepett, mert azt mondta, hogy nem, megérti, és nem érti, hogy akkor mért is döntöttem így, mért is nem teszem meg újra azokat, amiket ezelõtt 7 évvel megtettem. Ennek örültem, mert én már régebben fantáziálgatok ilyesmirõl, persze szigorúan csak vele. Pedig ott a férjem.
De a barátnõm mindig is izgatott. A szép kerek, feszes melle, ami alatt látszik egy aprócska kis heg, ami a melle megformáltatása miatt van ott. De akkor, amikor igennel felelt nekem, örültem, mert tudtam, hogy újra átélhetem azt, ami nekem a legtöbbet jelenti.
Miután válaszolt, pirulós volt a hangulata, ezért nem ragoztam a témát. Felmentünk a netre, hatalmasakat nevetve, és megírva egy kedves ismerõsnek egy sikamlós kis üzenetet. Közben folytattuk a bor kortyolgatását, és a fagyi elnyalását. Mikor egy kicsi lecsöppent a kanaláról a melle közé, én önkénytelenül oda nyúltam, és letöröltem az ujjammal. Majd a számba vettem. Ahogy ezt nézte, kissé felgyorsult a lélegzete, láttam, hogy egy apró remegés fut át rajta. Elkezdtünk smárolni. Nagyon jó volt. Sokkal finomabb, mint az eddigi bármikor. Össze-vissza tapiztuk egymást, de sajnos tovább nem jutottunk, mert megszólalt a kaputelefon, hogy itt a taxi.
Mikor másnap hajnalban haza értünk, igencsak fel voltunk dobva az éjjel történtektõl. Egymás szavába vágva, nevetgélve meséltük, hogy a pasik szeme hogy kikerekedett, mikor s Docc-ban össze fonódva smárolva tapiztuk egymást, és kavartunk.
Lehuppantunk a kanapéra, és elõvettük, a még megmaradt, el nem puszított bort. - Erre vártam!! - mondta boldogan, és úgy mosolygott, hogy azt az angyalok is megirigyelhetnék.
- Én is - leheltem a fülébe és el kezdtem a nyakát csókolgatni.

Neki és nekem is volt már ilyen kalandunk, együtt is is, és külön-külön is. De mióta nem volt pasija senki nem ÚGY hozzá. Ezt félénken vallotta be, és úgy gondoltam, hogy nagyon meg fogom becsülni. Nagyon szerettem volna már érezni a testét.
Bevezettem a szobába, és megálltunk az ágy elõtt. Ölelgettük egymást, majd ráhullott az ajkára a szám, és az ágyon landoltunk. Lovagló ülésben ráültem, és elkezdtem simogatni a feszes pólóján keresztül, majd gyorsan lekaptam róla. Csókolgattam a testét gondosan kikerülve a melltartóját. Tudtam, hogy elég szégyenlõs, ezért kicsit féltem, hogy mit fog szólni, ha majd azt is leveszem, de aggodalmam alaptalannak bizonyult. Mikor kikapcsoltam a melltartóját és megláttam hófehér melleit, amik pont elfértek a tenyeremben, csak annyit tudtam mondani, hogy: - Gyönyörû! - és el kezdtem õrült módjára nyalogatni õket.

A kezem közben lehúzta a farmerját, és a bugyiját simogattam. A bimbói nagyon ágaskodtak már, én meg csak szoptam õket, ahogy csak tudtam. Mélyrõl jövõ sóhajai tudatták velem, hogy mennyire élvezi. A csiklóját elõször a bugyin keresztül izgattam, és éreztem, hogy egyre jobban átnedvesedik. Ekkor én is levettem a pólóm, a melltartóm és a gatyám is. Már az én tangám is szétázott.
Finom puszikat leheltem a bugyijára, és óvatosan lehúztam róla. Elém tárult gyönyörû szép frissen borotvált punija, amin egy kis csík volt, és ami csak úgy csillogott a nedvétõl. Kívülrõl gyorsan lenyalogattam róla, ezt nagyon élvezte. Végigpuszilgattam a combját, majd megint rátértem legszebb pontjára, és finoman belenyaltam. Erre felnyögött, és csak annyit mondott, hogy: - Igen, igen!! - és én még egyszer belenyaltam. Fantasztikus íze volt. Éreztem, mennyire lüktet már, és hogy mennyire kíván. Gyorsan lefetyelni kezdtem, és az ujjammal is segítettem, de pont az orgazmus elõtt lassítottam egy kicsit. Még játszani akartam. Rátértem megint a melleire, amik szinte izzottak minden egyes érintésemre. Körbenyalogattam, ekkor már szinte nyüszített, annyira akart már érezni magában. Beledugtam 2 ujjam a hüvelyébe, majd a nyelvemmel izgattam a csiklóját. Gyorsítottam a tempón, és ekkor hangos nyögésekkel elment. Lenyeltem a nedveit, és lenyalogattam róla. De a viszonzás sem maradt el.

Rám nézett egy huncut mosollyal a szemében, gyorsan hátrafordított és lehúzta tocsogó bugyim. A melleimet nyalogatta, de én már úgy égtem és lüktettem lent, hogy szinte már fájt, hogy nem érezhetem magamban a hosszú nyelvét. De nem engedett, csak nyalogatta forró testem, ami csak õt kívánta. Amikor hozzányúlt a puncimhoz azt hittem, rögtön elmegyek. Vonaglottam az ágyon és emelgettem a csípõm, hogy végre történjen már meg az, amire kora délután óta várok. Nagyokat nyögtem, amikor a nyelvével belém hatolt, és tövig benyomta mellé 2 ujját is. Pár másodperc múlva elélveztem, mert olyan fantasztikus élmény volt!
Lihegve feküdtünk és öleltük egymást.
- Boldog vagyok - mondta
- Én is nagyon! - válaszoltam.
Ez volt az elsõ együttlétünk azon a reggelen, és szerencsére nem ez az utolsó.


Szextörténet ajánló:


Dani Kalandjai 2. - A szomszéd lány napozik


Két héttel jártunk az első rész után. Este 6 körül lehetett, hátul voltam a kertben. Megnyitott kerticsap zajai hallatszódtak át a szomszédból, gondoltam Adri, a szomszédasszony végzi a szokásos esti locsolást. A kerítésünk mentén húzódó tujasor miatt nem láthattuk egymást, így neki fogalma sem lehetett ottlétemről, mivel már vagy egy órája ott ültem. Róla annyit kell tudni, hogy 45 éves, és elvál....

Erotikus búcsúlevél


Nem is tudom, hol kezdjem. Emlékszel a bisztróra? Talán fél éve dolgozhattam ott, mikor először megláttalak ott étkezni. Tudom, hogy előtte még nem jártál ott, mert emlékeztem volna rád, de azt reméltem, hogy még látlak ott. És jöttél is újra, és újra, minden nap este fél hétkor, mintha odarendeltek volna. Tudtam, hogy tönkretehetsz mindent, de nagyon tetszettél nekem, és szerintem észre is vetted....

Első szex egy fiúval


40 éves informatikusként dolgozom egy megyeszékhelyen található üzletben. Néha házhoz is kimegyünk, ha az ügyfél sokat bénázik. Feldobunk neki egy windowst vagy olyan alap dolgokat csinálunk, mint videókártya beszerelés, RAM esetleg SSD csere stb. Egyszer bejött hozzánk egy alig 20 éves vékony srác és elmondta, hogy az asztali gépén nem működik az internet. Illesztőprogramokat frissített, a router....

Gyönyörű kilátás


Sziasztok!


Egy megtörtént történetet szeretnék veletek megosztani. (Akkor) 24 éves voltam, a lány akivel történt az eset, velem egyidős volt. Én egy pici felesleggel megáldott, magas srác vagyok, Ő egy vékony, sötétbarna hajú lány, pici mellekkel, de feszes kerek fenékkel megáldott szép lány. Szenvedés volt kicsit a kapcsolatunk, igazából csak baráti volt, Ő többet szeretett....

Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen fel....

Jácint, Niki, és Enzó kutya


Jácint, Niki, és Enzó kutya

Két évvel ezelõtt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban.Niki és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk. Nikinek két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem.


Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam ....Szextörténet címkék

mező | kiskoromban | anal sex | bepisilt | jég |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.