Egy igazi lúzer története


K következő sztori megtörtént, valós esemény és men kitaláció.

10 éve vagyunk együtt a feleségemmel, nem túlzás azt mondani hogy igazi bomba nő. Sportos test, műmellek, kerek feszes popsi, szolibarna bőr, telt ajkak, meg ami csak kell. Szexuális életünk elég szegényes, általában kutya pózban szeretkezünk 1-2 percig, mert a többi pózban még hamarabb elmegyek, illetve a párom nem is érez semmit a fütyimből. Sajnos a péniszem 9 cm. Alkalom adtán, amikor sikerül rávennem, szoktunk szerepjátékokat játszani, szeretem ha megaláz, sissyt csinál belőllem. Az egyik ilyen alkalommal haza értem a munkából, ő már otthon várt rám. Amikor beléprem az étkezőbe, ő az asztalon ült magassarkű cipőbe és egy szexi fehérneműbe. Leültetett a nakem kikészített székre, és maga mellé mutatott.
- Tudod miért vannak itt ezek? Rámutatott az asztalon lévő kis méretű pénisz kertecre, egy felcsatolható műfaszra, és egy fehér , kissé átlátszó csipkés bugyira, a hozzá tartozó melltartóval.
-Igen, feleltem neki lesütött szemmel.
-Egy perced van hogy mindent felvegyél, felelte feleségem.
Feltettem a ketrecet, felvettem a fehérneműit.
- Mire vársz, a faszt is csatold fel magadnak te nyomorék, most nem te fogod kapni, bármennyire is szereted!
Ezt követően bementünk a szobába, a feleségem elől én utána négykézláb.
- Most pedig feküdj hanyatt, kissé felülve a párnát gyűrd magad alá, mert ma faszon akarok elélvezni! Lovagolni akarok!
( Kedvesem kedvenc póza a lovagló póz, előző vőlegényével mindig így szexeltek, 30-40 perceket, és rendszeresen volt is így orgazmusa. Ez egy korábbi szerepjáténunknál derült ki. )
A Drágám rám ült és ritmusos,egyre gyorsuló csípő mozgásokkal lovagolt rajtam. Gond nélkül tünt benne el a nagy farok.
- Húzd közbe szét a popsim és markoljad te szerencsétlen! Bár honnan is tudnád, hogy ezt szeretem te csicska??
Nekem több se kellett, ebben a pillanatban spontán tele élveztem a bugyimat. Ezt követöen párom egy pillanatra megtorpant, majd hangosan kinevetett.
- Mi van te nyomorult, úr isten még így is hamarabb elmész mint én?
Ezt követően pár perc lovaglás után hatalmasat élvezett. Levette róllam a műfaszt, utánna a bugyit ami csupa- csupa geci volt.
- Látod, ennyit is érsz . Egy percet adig hogy az egészet kinyaljad belőlle.
Mondta szánakozva. Nem kellett kétszer mondani. Ezt követöen lekerült a kalitka is, és a fütyim kő keményen állt.
- Na mi van, nem volt még elég? Akkor mehetsz csak el még egyszer, ha a saját azádba vered bele!
-Rendben. Feleltem csillogó szemekkel.
Felmentem gyertya állásba, a párom a megszokott módon az eg,ik térdét felhúzta és megtámasztotta vele a derekam. Ezt követően az arcomtól 10-20 cm-re elkezdtem magamnak verni a fütyim. Ébben a pillanatban megnyálatra a segglyukam, és bele tolta a faszt, amin még nem olyan rég ő lovagolt, majd elég ritmusosan, felvezetés nélkül elkezdett baszni vele.
- Kár hogy nem látod magad te mis csicska! Ezt érdelmem én szerinted? Hmmmm???
Válaszolni nem tudtam, mert nagyra nyitott szájjal vártam a gecimet.
Itt a vége fuss el véle. Remélem tetszett a sztori :)
-

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Az ostoba kollegina


Szilvit a munkahelyemen ismertem meg. Most 35 éves, nem túl szép arc, ellenben gyönyörű kerek cicik és féllabda popsi.
Nem az esze miatt lett szimpatikus... A meglehetősen agyas poénjaimat szinte sosem fogta fel de egy kis öleléssel azonnal kompenzálhattam a dolgot. Nem egyszer a kemény fenekébe is markoltam, és ilyenkor mindig megmozdult bennem a dolog. De munkatárs, gondoltam...
Eg....

Szopós takarítónő


Egy hét múlva Márta percnyi pontossággal érkezett. Átöltözött és azonnal munkához látott. Nyoma sem volt az előző alkalomkori csábító viselkedésnek, teljes ruházatban dolgozott és szó nélkül haladt egyik helyiségből a másikba. Délre el is készült az egész lakással és láthatóan zavarban volt, hogyan legyen a továbbiakban. Tudtam, hogy nekem kell feloldanom a feszültséget ezért rákérdeztem “valam....

A gátlásos feleség


Hosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba.

Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba,....

Irodai szex


Fél éve dolgozom a cégnél. Nem életem legizgalmasabb munkája, de sokat fejlődhetek és van hová feljebb lépnem. Kb 15-en dolgozunk itt, két szinten, többnyire idősebb korosztály. Ketten vagyunk mindössze fiatalabbak, Én és Kriszta. Krisztával az első napomon bemutatkoztunk egymásnak, utána viszont hetekig-hónapokig alig-alig beszéltünk. Az elején még gondolkodtam, hogy tudnék vele flörtölni, de miu....

Szexeltem az exemmel


A telefonom csörgése ébresztett. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, nem hogy azt, hogy hol a telefonom. Azért csak elindultam a telefonom szokott helye felé, és nagy örömmel tapasztalom, hogy most is ott van. Na de ki hív? Barbara az exem. Felveszem:
- Haló!
- Szia! Mész ma suliba?
- Milyen nap van ma?
- Szerda.
- Akkor azt hiszem nem. Miért?
- És az ősei....

Margit néni az öreglány


Margit néni az ötvenhét éves középhosszú göndör barna hajú asszonyos vonalakkal rendelkező hölgy volt. Egy kis faluban élt egy kockaházban. Valaha férjnél volt, de megözvegyült még a negyvenes évei elején. Azóta egyedül él. Szegény nem volt éppen szép arcú teremtés és az idő sem volt túl kegyes vele. Az évek múlásával rakodott rá pár kiló plusz, amitől kicsit teltebb volt, olyan asszonyosan. Az e....Szextörténet címkék

szexkellÉkek | forrasz | sm klub | utcalány | elélvezés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.