Dugás a szekrényben


- Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Peter, miközben húzta magával a lányt. Anne kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Petert, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített a szoba felé, és hirtelen nem tudta, hová is bújhatna, hogy ne vegyék észre őket. Végül a gardróbban kötöttek ki, és még éppen jókor hajtották be az ajtót ahhoz, hogy a szobába lépő Kate és a srác ne vegye őket észre. Igaz, eléggé el voltak egymással foglalva ahhoz, hogy ne is törődjenek másokkal. Kate volt a házigazda, és a nyomában belépő fiút csak délután ismerte meg, de ahogy Anne az ajtó résén át látta, ez nem akadályozta meg őt egy kis flörtölésben. A fiú hátulról szorosan hozzátapadt, és a nyakát csókolgatta, miközben kezei a barna lány hasát simogatták. Néha a matató ujjai felkalandoztak a mellekig, de inkább csak jelezték a fiú vágyait, mint valóban meg is érintették volna a kerek halmokat.

- Ugye, ezek nem… - hallotta a háta mögül Peter kicsit döbbent suttogását. Pontosan erre gondolt ő is. Nem volt kedve végignézni barátnőjét szeretkezés közben, főleg egy idegen férfivel a háta mögött. Még sose látott mást szeretkezni élőben, és félt, hogyan reagálna. Ráadásul bár Peter jóképű volt, és igazán tetszett neki, egyelőre nem akart még ennyire intim viszonyba kerülni vele. A szobába is csak beszélgetni jöttek fel, lent túl nagy volt a zaj és túl sok volt a kapatos alak ahhoz, hogy nyugodtan beszélgethessenek egymással. Felajánlotta, hogy körbevezeti a házban a fiút, így nyugodtabban cseveghetnek egymással. Álmában sem gondolt arra, hogy éppen Kate hálószobájában „lepik meg” őket. Nem volt mit tenni, a gardróbban kellett kivárni az események végét, a kíváncsiság pedig erős volt ahhoz, hogy magukra zárják az ajtót, és ne kukkoljanak. Végül is, mit csinálhatnának a sötét szekrényben, beszélgetni nem tudnak, mert meghallhatják őket, ahhoz meg nem volt túl mély az ismeretségük, hogy csak üljenek, és nézzék egymást. Így nem maradt más, mint az ajtó résén át figyelni, ahogy Kate hátrafordul és megcsókolja a fiút.

A srác keze már a házigazda fenekét simogatta, míg Kate lehúzta a fiú pólóját, és a mellkasát csókolgatta. Ahogy a mellbimbóit érte az ajka, a srác felnyögött, és belemarkolt a lány fenekébe. Anne elkerekedett szemekkel figyelte, amint a pár egyre közelebb kerül egymáshoz, és érezte, ahogy Peter hátulról hozzányomódik. Érezte a fiú vágyát a nadrágon át is, próbált tőle elhúzódni, jelezve, ő nem hajlandó olyanokra, mint Kate, de nem volt már helye. Peter a vállára tette a kezét, és finoman a nyakát simogatta a hüvelykujjával, miközben ő is a kinti párt figyelte. Kate közben már az ágyon ült, a fiú előtte térdepelt, és a hasát csókolgatta. Szája néha feljebb kalandozott, és így szép lassan lehúzta a barna lányról a felsőjét. Kate ott ült kipirultan az ágyon, már csak a farmerja volt rajta, előtte pedig a fiú térdepelt, és álmélkodva nézte a lány kerek melleit. Aztán az egyikhez hajolt, szája rátapadt a keményedő bimbóra, és szívni kezdte. Kate felnyögött az élvezettől, a fiú hajába túrt, és húzta magára a srác fejét.

Anne a szekrényben érezte, ahogy egyre jobban felizgul a látottaktól. Peter keze is egyre serényebb lett, már a hátát simogatta. Körkörösen járt a fiú keze, néha, mintegy jelzésszerűen előremerészkedett, és megérintette a melleit is. Ettől Anne egy picit összerázkódott, de nem szólt semmit. A szobában eközben Kate-ről lekerült a nadrág, fehér bugyijában ült a fiú előtt, aki szorgosan csókolgatta a combjait, a hasát, és néha az ágyékát is. A barna lány behunyta szemét, fejét hátrahajtotta, és úgy élvezte, ahogy a srác mohó szája a bugyiján keresztül az ágyékára tapad. Sokáig nem is lehetett mást látni, mint hogy a fiú Kate előtt térdel, keze és nyelve fürgén dolgozik, míg a lány egyre hangosabban nyöszörög. Végül egy hatalmas nyögés kíséretében kiszakadt belőle az orgazmus, egész teste megrándult, ágyékát a férfi arcának nyomta, és hangosan hörögve élvezett.

Peter közben egyre bátrabban simogatta Anne hátát, keze le-lecsúszott a lány popsijáig, majd finoman belemarkolt. Anne hallotta, ahogy halkan felnyög a férfi, és tudta, mennyire vágyakozik az öle után. A lány is egyre jobban kívánta Petert, már nem húzódott el sőt szinte doromboló kiscicaként bújt hozzá. Anne fehér alapon piros nagy virágmintás ruhát viselt, ami a térde fölött ért véget. Eleinte bánta, hogy ennyire közel van hozzá a fiú, és ő ennyire kiszolgáltatott ruhában hajlong előtte, de most már kifejezetten örült ennek. Peter óvatosan felhúzta a szoknyát, minden mozdulata tétova volt, mintha attól félne, Anne bármikor leállíthatja, és kirohanhat a gardróbból, megtörve a varázst. De a lánynak eszébe sem jutott megállítani a férfi kezét, ár ő is rettentően kívánta az érintését. Peter ekkor megcsókolta a fülcimpáját, majd forró ajkai a lány nyakára, vállára vándoroltak. Anne behunyta a szemét, és halk nyögésekkel élvezte a történteket. Amilyen gyengéden csókolta, olyan keményen markolta meg a fenekét Peter, és abban a pillanatban egy aprót harapott a lány vállgödrébe. A szőke lány térdei megremegtek, majdnem felsikoltott, de sikerült visszatartania a lélegzetét, és csak egy halk „oooh” hagyta el a száját.

Peter felbátorodott, és óvatosan, lassan folytatta a lány kényeztetését. Egyik keze a fenekét simogatta, ujjai be-benyúltak a bugyi alá is, megérintve a forró szeméremajkakat, másik keze közben a lány melleit kereste. A ruhán és a melltartón keresztül meg is érintette a már megkeményedett bimbókat, mire Anne úgy rázkódott össze, mint akit áramütés ért. Fejével hátrafordult, és a szája a fiú száját kereste, hogy hosszú, forró csókban forrjanak össze. – Ez az! De jól csinálod – hallotta a szobából a férfi hangját, és ahogy odanézett, látta, Kate az ágy előtt térdel, és nagy átéléssel szopja a férfi farkát. A hosszú kemény pénisz ütemesen tűnt el a barna lány szájában, aki közben egyik kezével a golyókat masszírozta. Anne teljesen megfeledkezett arról, mi történik vele, annyira elmerült a látványban, hogy barátnőjét, akivel már évek óta ismerik egymást egy új oldaláról ismeri meg. Eddig el sem tudta képzelni, milyen lehet Kate az ágyban, most meg látta, ahogy meztelenül térdepel egy fiú előtt, és a farkát szopja. A srác a fejét fogta, és úgy irányította a lányt, bár Kate tapasztaltan tartotta a szájában a hímvesszőt.

Anne ekkor valami furcsa melegséget érzett a lába között, és rájött, Peter térdelt le, hogy ágyékát csókolgassa. Érezte, ahogy a fiú elhúzza a tangáját a puncija elől, majd belenyal a nedves ölébe. Legszívesebben sikoltozott volna hangosan, de inkább beharapta száját, és csukott szemmel adta át magát az élvezetnek. Egyik keze a mellét simogatta a ruháján át, és érezte, ahogy a gyönyör lassan elönti testét. Peter a comb és a punci találkozásánál lévő völgyet kezdte nyalogatni, ajkaival óvatosan megnyalintotta puncijának nyílását. Anne úgy érezte, már nem bírja tovább. – Csináld, ne hagyd… abba! – suttogta halkan. Peter ekkor nyelvével szétválasztotta a szeméremajkait, és végigfuttatta köztük, majd lassan bedugta a hüvelyébe, és dugni kezdte vele. Anna egyre kevésbé bírta elviselni az érzést, azt kívánta, bárcsak a csiklóját nyalogatná a férfi. Peter tudta ezt, és előbb óvatosan az ujjaival izgatta a csiklót, majd a nyelve is átvándorolt. Nyelvét erősen nekinyomta, majd a csiklóhoz verdeste gyors ütemben, miközben egyik ujját a lány hüvelyébe tolta. Anna az ujját harapta, hogy ne sikítson gyönyörében, aztán érezte, hogy nem tud tovább parancsolni a testének, lábai megremegtek, és élvezni kezdett.

Ha egyedül lett volna, valószínűleg üvölt a kéjtől, így azonban megpróbálta magába fojtani a hangokat. Mikor kinyitotta szemét, homályosan látta, ahogy Kate éppen megragadja a srác botját, fölé térdel, és lassan magába vezeti. A barna lány egy hatalmas sóhajjal nyugtázta a srác méreteit, aki hörgött miközben a forró lyukba hatolt. Kate lassan ereszkedett a farokra, Anne jól látta, ahogy a kemény pénisz eltűnik a lányban. Szinte érezte magában a feszítést, a keménységet, ahogy a makk utat tör magának a belsejében. Bár most élvezett el, ismét beleremegett a látványba. Ekkor tudatosult benne, hogy ő is hasonlót érez. Peter ismét mögötte állt, lehúzta a nadrágját, és kőkemény farkát a hüvelyéhez illesztette. Egyelőre csak a makkjával simogatta a bejáratot, amit Anne halk sóhajjal nyugtázott, majd finoman hátratolta a fenekét. A férfi lassan haladt befelé a forró hüvelybe, és a lány minden egyes centit kiélvezett, míg egészen tövig nem ért benne. Anne elkerekedett szemmel, egy halk „oooh”-val nyugtázta, hogy Peter farka nagyobb annál, amire számított. Ám az igazán kellemes meglepetés a keménysége volt. Érezte, ahogy a fiú makkja feszíti belül, és teljesen kitölti forró ölét. Peter megragadta a derekát, és nagyon óvatosan mozogni kezdett. Szinte teljesen kihúzta a farkát, majd egy gyorsabb mozdulattal visszalökte.

Anne, miközben az ajtóba kapaszkodott, elhomályosuló tekintettel nézte, ahogy Kate egyre gyorsabban lovagol a pasiján, majd négykézlábra ereszkedik előtte, és a fickó hátulról nyomja belé a kemény farkát. A szőke lány nézte, ahogy Kate az ágy mellé térdel, a pasi fölé guggol, megragadja a farkát, és belenyomja a lányba. Kate hangosan nyögött, ahogy a pénisz egyre beljebb hatolt. – Nyomjad, te csődör! Baszd szét a puncimat! Aaah… aztán élvezd tele! Gyere! – lihegte egyre hangosabban, és ez szemmel láthatóan tüzelte a srácot, aki iszonyatos iramban kefélte a lányt. Anne azonban ebből egyre kevesebbet vett észre, mert mögötte Peter is nagyobb iramra kapcsolt. Most már teljes erejével vágta bele a farkát, miközben egyik kezével a vállánál fogva húzta magára a lányt. Anne előrenyúlt, és megérintette a csiklóját, amitől szinte abban a pillanatban elélvezett.

Teste görcsösen rándult össze, és csak Peter erős karjának köszönhette, hogy nem rogyott a földre. De alig hogy elélvezett, a fiú máris kihúzta belőle a farkát, és csak annyit bírt hörögni: „A szádba akarok…”, Anne pedig tudta, mit vár tőle a fiú. Letérdelt elé gyorsan, és hagyta, hogy a kemény farokból az összes sperma a szájába áramoljon. Érezte, ahogy a sós íz lassan megtölti a száját, és Peter remegése is alábbhagy. Hallotta, ahogy a szobában is egyszerre hörög Kate és a fiú, és tudta, most élveztek el ők is. Igyekezett rendbe szedni magát, ám ekkor szinte teljesen közelről hallotta meg Kate hangját, aki az ajtóban állt, és csak mosolyogva ennyit mondott: „Most már előjöhettek.”


Szextörténet ajánló:


Kefélés sztárokkal, erotikus fantázia


Este van. Mindenki alszik, s a tv-ben sincs olyan program, ami érdekelne. A virtuális szupersztrádáról is letértem már. Ideje aludni. Lefekszem, magamra húzom a paplant, s becsukom a szemem.

Álmomban arra ébredek, hogy egy út szélén bandukolok valahol az Egyesült Államokban. Közel és távol semmi nyoma az életnek. Lassan közeledik az este és elkezd sötétedni. A távolban egy autó fén....

A nagynéném esküvője 1-2.


Épp kijöttem a zuhany alól, amikor hallottam, hogy anyuék hazaérkeznek, és még mindig a ruháról áradoznak és hogy mennyire gyönyörű menyasszony lesz a nénikém. Megint. Megmosolyogtam őket, majd a szobámba mentem, hogy felöltözzem és csatlakozzam hozzájuk. Innentől kezdve, mondanom sem kell halálra untam magam a lányok közt, akik egymás szavába vágva lelkesen tervezgették az esküvő rohadt unalmas r....

Haverszopás


Régen történt , de mostanában rendszeresen eszembe jut a hajdani történet . Jó régen volt , még létezett a sorkatonai szolgálat . Szolgálatba készültünk a cimborámmal – senki nem volt rajtunk kívül a körletben . Dumáltunk erről-arról , persze a lányokról , szexről stb . Panaszkodott , hogy már mióta összeveszett a barátnőjével – fél éve – nem volt senkivel . Igaz ugyan , hogy kiveri rendszeresen ,....

Erotikus történet, a pillanatCsak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit „kínoztam”. Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már....

A nõvérem és a keresztanyám


A nõvérem és a keresztanyám

Nagyon fiatal voltam, 12 éves, de testileg már elég érett. Koromhoz képest izmos testem - bár ennek atörténet szempontjából semmi jelentõsége - és nagy faszom volt ami akkor még nem a gyantázás miatt volt szõrtelen. Nappal különbözõ magazinokban nézegettem a nõket, éjszakánként fantáziámra hagyatkozva könnyítettem magamon. Elõzõ nyáron kezdtem el komolyabba....

Egy dugás története


A bolt üres volt, éppen zárni készültek, csak én kolbászoltam bent. Korántsem zavartattam magam, ráérősen mászkáltam a sorok között. Persze megvolt az ok, amiért lejöttem, de még nem találtam meg. Aztán megpillantottam: ott állt a könnyű női blúzok előtt és éppen ide-oda rámolgatta az árut.

- Hello! - köszöntem.

- Szia. Hát te? - nézett rám kérdőn.

- En....Szextörténet címkék

crossdre | cicanaci | baratno | olgas | csoportos szex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.