Véletlen lehetőség.


Egy nyáron munkásokat viitem alkalmi munkára egy ismerösöm akinek volt egy kis válalkozása miután eltörte a lábát engem kért meg persze fizetett érte és autót is biztositott , hogy szállitsam a munkásait föleg nöket.
Az egyik növel nagyon gyorsan összejöttem a férjétől elvált és 30 éves korukután a nök elég könyen élnek a lehetőséggel.
SZóval csak szex volt és más semmi .
A nő visszont kicsit aggódott , hogy a barátnői rájöhetnek ezért biztatott , hogy mozduljak kicsit rájuk is .
Szóval beszálás kiszállás közben rájuk tettem ide oda a kezem nem fogdostam öket csak a vállukra karjukra derekukra meg dicsértem hogy milyen szépen mutatja idomukat egy nadrág vagy milyen szépen feszül a poló ha némelyik roszkedvében volt akkor felajánlottam a szolgálataim hamár a férjük láthatóan elfelejtette megdugni.
A szeretöm kicsit aggódot mert a barátnője aki amolyan minta anyának és feleségnek álitotta be magát és szégyenlösen vagy rosszalóan fogadta bókjaimat meg a simit is egyik alkalommal rákérdezett hogy van e köztünk valami.
A barátnőm meglepödött és azt mondta a kiváncsi munkatársnöjének , hogy neki úgy tünt hogy nekem inkább a kedves munkatársnő tetszik mert , hogy mindig a seggét bámulom amikor kiszál meg beszál az autóba.
Egyik alkalommal mikor hoztam haza csajokat a a kedves munkatársnő megkért hozzak el neki a csmagtartóban 5 zsák cementet persze kicsit hülyultem vele , hogy a fuvarért természetben fizethet mert egy kis gyöngédség rámférne.
Megvettem a cementett mig a csajok dolgoztak , majd a barátnömet meg a másik nőt hazaviittem a kedves munkatársnöt meg a cementjét , hagytam utoljára .
A férje nyitott kapúval várt , behajtottam az udvarba a nő kiszált és elköszönt, hogy megy átöltözni meg csinál egy kávét.
A férjének segiteni akartam kirakodni de mondta , hogy ő megoldja peddig láthatóan kinlodott a zsákokkal.
Közben gondoltam egyet néhány lépést tettem az autótól és rácsörógtem a feleségre de csak anyira távolodtam el ,hogy a férj ne halja kivel beszélek csak azt amit én mondok azt értse.
Szia gyönyörüségem itthon van a férjed szólta bele a telefonba.
-TE normális vagy? szólt bele a nő.
- nem baj hogy nincs ohon szivesen beugrok egy kávéra igy is ,mondtam
- na tudod hova ugorj , mondta dühösen a nő.
- Persze , hogy tudom kis cicám már alig várom , hogy tallálkozhassunk.PUSZI zártam le a beszélgetést.
Közben a nőcske férje szépen kipakolta az autóból a cementeszsákokat .
Én meg mondtam neki , hogy be kell ugorjak sürgösen valahova és majd legközelebb maradok kávéra.
Persze igazából igy már nem voltam gyanus söt a másik csaj meg is jegyezte a barátnömnek hogy talán lehet köztünk valami .
A barátnöm megnyugtatta ,hogy semmi csk kicsit nyomulos tipus vagyok.
Egyszer úgy intéztem , hogy a barátnömet vittem utoljára haza l és ugrottam be egy menetre egy szer egyik máskor másik munkatársnőt és ugrottam be tényleg egy kávéra meg beszélgetni egy félórát.
A másik két nő elkönyvelte , hogy időmilliomos vagyok és szeretek beszélgetni amúgy a férjeikkel is.
Aztán egyik nap a kedves munkatársnő megkérte a fönököt , hogy elmehesen vásárolni virágot meg ajándékot a szeretett sogornője szülinapjára.
Péntek volt én nem örültem , hogy nekem kell elvinnem a kedves munkatársnöt, igy nagy kedvem beszélgetni sem volt.
A nő visszont folyamatosan panaszkodott a férjére meg a hüje sogornőjére aki 12 év alatt egyszer sem köszöntötte föl őt a születésnapján.
Megvette az ajándékot mega virágot és indultunk vissza segitettem betenni a dolgokat a scomagtartóba , vagyis kinyitottam a nönek a csomagtartót ő meg szépen bepakolt ahogy behajolt a csomagtartóba szépen domborodott a farmerban a formás feneke olyan körte derekú nő volt véko derék nagy csöcsök nagy fenék nem birtam ki hogy ne tegyem rá a kezem ezen fölháborodott , hogy kölyök létemre hogy merek fogdosni nyilvános helyen egy férjes asszonyt.
Engem elégé iritált hogy kölyöknek nevezett és az meg vices volt hogy az zavarta hogy valaki látja és nem az hogy megsimogattam a hátsóját.
Amikor beültünk az autóba eldöntöttem megtréfálom.
Egyik utcánál szépen kihajtottam a várisból és egy elhagyatott bokros helyre hajtottam ahova néhány nappal azelőtt szemetet vittem..
A nő nem mondott semmit egész uton de mikor a bokrok között megáltunk , akkor megszólalt hogy mi van ektévedtél.
Én elég feszült és ideges voltam a combjára tettem a kezét és mondtam neki
Itt nem zavar senki és nyugodtan dughatunk egyett a hátsó üllésen a sógrnője születénapja alkalmából.
A nő nem mondott semmit kiszált azt hittem utnak indul gyalog de nem szépen kigombolta a farmeját a nyitott elsőajtóval szemben nekem háttal elva igy csodálhattam hosszú combját és formás fenekét majd kinytotta a hátsó ajtót és beült hátra .
KB . fél perc és szüzanya mesztelen ott áltam a hátsó ajtónál szerintem fölálitittam a vetközés világrekodját.
A nő egy ingben és bugyiban széttárt lábaakkal feküdt a a hátsóülésen , betérdeltem a lábai közé és simogatni kezdtem gyönyörű combját, majd rájöttem hogy nem lehet jó a fugás mert akkor ismételni kell és akkor a másik nőnél lebukok ezért eldöntöttem hogy gyorsan megdugom és annyi.
Rögtön levettem a butyiját persze a nő is segitett aztán gondoltam megnézem magamnak a csöcsieit is és kedtem kigombolni az inget erre csak elkezdte begombolni hogy ő szégyelllős.
Álló farokkal térdelek a lába között gy örködöm mesztelen szörös puncijában de az inget azt nem hagyja kigombolni kicsit tapiztam nagy melleit meg a meltartoját erre össefonta karjait
és hiába kértem se a meltartót se az inget nem hagyta hogy levegyem.
Mikor a z újaimal puncijához értem az a nagy nedves nyillás nem volt szégylős örömmel fogadta magába ujjaim és combjait még széjelebb feszitette.ekkor nyugodtan behatotam farkammal a puncijába és elkezdtem dugni nagyokat nyögött de közben keresztbetett kézzel óvta az ingjét nehogy ellopjam.
A puncija hatalmas volt és tág bár nedves volt lehet csak megjátszotta hogy jó neki
Vagy régöta nem volt férfival egy 15 percig pumpáltam pedig általában talán fele idő kell az orgazmushoz.
Végre szétpriceltem benne a teste megfeszült és nagyokat nyögött.
Mikor vége volt felöltöztem ő tovább feküdt félmesztelen a hátsóülésen idamentem hozzá és nagyon meglepett, hogy annak ellenére hogy közben úgy tünt nagyon is élveszte olyan képett vágott mintha az anyukáját dugtam volna meg és ez most mélyen megrenditette.
Kérdezem mi baj
-Hát ő még soha nem csalta meg a férjét és ez nem történhet meg többet.
Nehezen tudtam elhinni , hogy úgyanez a nő dobta le magáról a nadrágot egy szóra és feküdt a hátsóülésre.

.Beküldő:Alex


Szextörténet ajánló:


Titkos szex a szekrényben


– Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Kárcsi, miközben húzta magával a lányt. Yvettke kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Kárcsit, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített ....

A két öreglány


Éváról, a szomszédomról már írtam. Akkor jöttem össze vele, mikor a férje, Péter kórházba került. Sajnálatos módon, Péter betegsége komolynak bizonyult, így nemrégen elhunyt szegény. Évával, alkalomszerűen, azóta is találkozgatok, ha a feleségem nincs otthon. A minap nagyon meglepett.

– Gyere át, valami van a beltérivel!- szólt át mobilon.

Átmentem, s meglepetésemre É....

Anális szex, második rész


Amikor kinyitotta a szemét, azt hitte megvakult, mert nem látott semmit. Ekkor azonban rájött, hogy valószínűleg csak be van kötve a szeme. Megpróbált megszabadulni az arcát fedő anyagtól, de amikor meg akarta mozdítani a kezét, azt tapasztalta, hogy az (is) össze van kötözve a háta mögött. A lábai szintén, és a hasán fekszik. Különsebben nem volt ellenére a dolog, mert volt már máskor is megkötöz....

A felavatás


Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal.Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig....

A leszbi tanárnő


19 éves koromban, amikor elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen, az első napon, a nővel, aki betanított, bementünk az ebédlőbe inni egy kávét. Két nő és egy srác ült bent. Az egyik nő és a srác akkor végeztek, és kimentek.
Őket már ismertem. A betanítóm bemutatott annak a nőnek, aki ott maradt. Ildikónak hívták, 31 éves volt, és halálosan gyönyörű. Néhány mondatot váltottunk, majd miután ....

Szexvágyak 3.


Sara előttem feküdt az ágyon, lábai felhúzva, enyhén terpeszben álltak. A szobába csak a hold világított be, így láthattam puncijának nedvességét, ahogy megcsillan rajta a fény. Közelebb hajoltam a combjaihoz, hevesebben lélegzett, egyik kezemet a hasára tettem, hogy érezzem a hevültségét, hogy kicsit ezt nyugtassam is. Felnéztem a combjai közül, végig nézett, egyik keze a jobb mellén. Csodás cick....Szextörténet címkék

szerel | nyár tomiv | lezbi tört | terhesen | játékai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.